• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

kızlar ya birşey soracağım..Cİldimde yağlanmalar oldu dolayısıyla sivilceler lekeler oluşmaya başladı..Şu pembe maske olayı çok ilgimi çekiyor sizce hamilelikte kullanımı uygun olur mu ? bilginiz var mı hiç..?:97:

kızlar ya birşey soracağım..Cİldimde yağlanmalar oldu dolayısıyla sivilceler lekeler oluşmaya başladı..Şu pembe maske olayı çok ilgimi çekiyor sizce hamilelikte kullanımı uygun olur mu ? bilginiz var mı hiç..?:97:

:50: malesef şekerim bilgim yok. ben hamilelikten öncede yüz temizleme toniği kullanıyordum.şimdi de arada bir bu şekilde yüzümü temizliyorum iyi geliyor.

kızlar gebelik.org adresinde gelikte kilo alımı hesaplayıcısı var. Gebelik öncesi kilonuzu
Gebelik haftanızı (SAT'a göre) ve Şu anki kilonuzun değerlerini girince otomatik hesaplıyor bi bakın isterseniz.

ben 4 almışım zaten biliyorum çok olduğunu :1::97:

bu aydan sonra almam çok artık ya pilates yapıyrdum zaten bırakınca ve yiyince aldım tabi...3. aydan itibaren başlayabiliyormuşum artık cmtsi muayeneden sonra Alllhım inşallah güzel sonuçlar gösteriri bize bebeğim sağlıklıdır ondan sonra başlarız pilatesimize :21::nazar::nazar:

benimde cildimde yaglanma oldu resmen butun gozeneklerim gozukuyor ama hamileligin 10 haftasindan sonra olabiliyormus ondan bence en iyisi limon surmek hemen kurutuyor hemde ben normal nemlendiric bile kullanmiyorum bazilari bebege zarar verbiliyormus hersey dogala dondu...hatta sanirim ben biraz abarttim camasir makinasi ve bulasik makinasinin calisirken yaninda durmuyorum..sac kurutma makinasida baya zararliymis onuda cok gerekmedikce kullanmiyorum..evdeki wi-fi baglantisini kesip laptopumu lan baglantisina cevirdim.hatta yetinmeyip onu birde cep telefonumu mumkun oldugunca az kullaniyorum...vakit buldukca bol bol dinleniyorum uzatiyorum ayaklarimi mis gibi yat dur..sadece yemekte problem yasiyorum yemek yiyemiyorum ama duzelir dediler bakalim nasip artik...cumartesi gunu doktor kontrolum var 2 testlerim yapilacak 1 haziran gibide artik cinsiyetini ogrenecegiz valla dort gozle bekliyorumda gunler gecmiyor...

benimde cildimde yaglanma oldu resmen butun gozeneklerim gozukuyor ama hamileligin 10 haftasindan sonra olabiliyormus ondan bence en iyisi limon surmek hemen kurutuyor hemde ben normal nemlendiric bile kullanmiyorum bazilari bebege zarar verbiliyormus hersey dogala dondu...hatta sanirim ben biraz abarttim camasir makinasi ve bulasik makinasinin calisirken yaninda durmuyorum..sac kurutma makinasida baya zararliymis onuda cok gerekmedikce kullanmiyorum..evdeki wi-fi baglantisini kesip laptopumu lan baglantisina cevirdim.hatta yetinmeyip onu birde cep telefonumu mumkun oldugunca az kullaniyorum...vakit buldukca bol bol dinleniyorum uzatiyorum ayaklarimi mis gibi yat dur..sadece yemekte problem yasiyorum yemek yiyemiyorum ama duzelir dediler bakalim nasip artik...cumartesi gunu doktor kontrolum var 2 testlerim yapilacak 1 haziran gibide artik cinsiyetini ogrenecegiz valla dort gozle bekliyorumda gunler gecmiyor...

hadi bakalım hayırlısı olur inş. senin ve bebeğin için....ama maşallah diyeyim öncelikle bu kadar çok dikkat edebiliyorsan ne mutlu sana :nazar:..ben hamile olduğumu bile unutuyorum bu yüzden bu kadar çok dikkat edemiyorum hayatı akışına bırakmışım valla :) saçlarımı kurutmazsam baş ağrısından ölürüm herhalde..

ben 4 almışım zaten biliyorum çok olduğunu :1::97:

bu aydan sonra almam çok artık ya pilates yapıyrdum zaten bırakınca ve yiyince aldım tabi...3. aydan itibaren başlayabiliyormuşum artık cmtsi muayeneden sonra Alllhım inşallah güzel sonuçlar gösteriri bize bebeğim sağlıklıdır ondan sonra başlarız pilatesimize :21::nazar::nazar:

ya ben de pilates yapıyordum bıraktım... ama şimdi tekrar başlamak istiyorum... sen biryerde mi yapacaksın yoksa cd ile filan mı?

:53: ne yalan söyleyeyim bunların bazıları aklıma bile gelmemişti... zavallı bebişim..

ya ben de pilates yapıyordum bıraktım... ama şimdi tekrar başlamak istiyorum... sen biryerde mi yapacaksın yoksa cd ile filan mı?

Evde Cd den yapıyorum ben canım..Ebru şallı nın dvd lerini aldım şimdi hamilelik cdsini de aldım topu bandı falan hepsini aldım bakalım 3.aydan sonra başlayabilirsin dedi dr ama cmtsi netleşir:)
Haftada 3 gün yapmak gerekirmiş spor en fazla 1 saatten..

Evde Cd den yapıyorum ben canım..Ebru şallı nın dvd lerini aldım şimdi hamilelik cdsini de aldım topu bandı falan hepsini aldım bakalım 3.aydan sonra başlayabilirsin dedi dr ama cmtsi netleşir:)
Haftada 3 gün yapmak gerekirmiş spor en fazla 1 saatten..

hmmm.. top filan var bende de.. bi doktora sorayım da izin verirse aliim bari o cd'yi :8:

kasarı çok iyi çalıştıyormuş esnkelik vereiyormuş pilates..Ben yaparken gerçekten sıkılaşmıştım şimdi yavaş yavaş bıraktı tabi vücut üstüne birde yedikçe :1:

Sporu ihmla etmeyelim tabi :8:

Günaydın kızlar

iki gündür başımda bi ağrı var geçmekbilmedi dün akşam dayanamadım bir tane panadol içtim ama hala geçmedi kedimi çok yorgun uykusuz hissediyorum.:25: Bir tane daha panadol içsem zararı olurmu acaba çalışıyorum birde iş falan yapamadım :14:

merhaba arkadaşlar içimde gecenleri paylaşmak istiyorum ikigün önce evladımı görünce aklıma ilk gelen allah bu duyguyu isteyen her kadına göstersin dedim dua edlim arkadaşlar doktor dokror gezim şifa arıyan o kardeşlerime rabbim hayırlı evlatlar nasip etsın

:53: ne yalan söyleyeyim bunların bazıları aklıma bile gelmemişti... zavallı bebişim..

deme oyle bende isten firsat buldukca gezindigim sitelerden ogrendim...birde bunlari bilmeden yasiyorsan eger bebege hic bir sey olmuyormus normalde oda allahtan geliyor heralde...ya bakma bende artik onemsemiyorum o kadar cunku dikkat et et nere kadar..arkadaslarim mikroskobik ortamda yetistireceksin heralde diyolar cocugu..birde bunlari ogrenipte valla dikilemiyorsun makinalarin basina biri seni kovaliyor git buradan diye vicdan yapiyorsun...

bide niye ole diyosun kiz niye zavalli olsun benimkide yemek yiyemiyorumki vitamini olsun kilo verdikce veriyorum...senden farksiz degilim...:43::43::43:

Back