ya ben de 2 kilo aldım, ama seninle aramızda 1 ay var... ben çok mu aldım acaba? başka kilo alan var mı kızlar?
Sen çok iyisin yinede ya ben 4 kilo falan aldım rahat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben de 2 kilo aldım, ama seninle aramızda 1 ay var... ben çok mu aldım acaba? başka kilo alan var mı kızlar?
kızlar ya birşey soracağım..Cİldimde yağlanmalar oldu dolayısıyla sivilceler lekeler oluşmaya başladı..Şu pembe maske olayı çok ilgimi çekiyor sizce hamilelikte kullanımı uygun olur mu ? bilginiz var mı hiç..?:97:
benimde cildimde yaglanma oldu resmen butun gozeneklerim gozukuyor ama hamileligin 10 haftasindan sonra olabiliyormus ondan bence en iyisi limon surmek hemen kurutuyor hemde ben normal nemlendiric bile kullanmiyorum bazilari bebege zarar verbiliyormus hersey dogala dondu...hatta sanirim ben biraz abarttim camasir makinasi ve bulasik makinasinin calisirken yaninda durmuyorum..sac kurutma makinasida baya zararliymis onuda cok gerekmedikce kullanmiyorum..evdeki wi-fi baglantisini kesip laptopumu lan baglantisina cevirdim.hatta yetinmeyip onu birde cep telefonumu mumkun oldugunca az kullaniyorum...vakit buldukca bol bol dinleniyorum uzatiyorum ayaklarimi mis gibi yat dur..sadece yemekte problem yasiyorum yemek yiyemiyorum ama duzelir dediler bakalim nasip artik...cumartesi gunu doktor kontrolum var 2 testlerim yapilacak 1 haziran gibide artik cinsiyetini ogrenecegiz valla dort gozle bekliyorumda gunler gecmiyor...
ben 4 almışım zaten biliyorum çok olduğunu :97:
bu aydan sonra almam çok artık ya pilates yapıyrdum zaten bırakınca ve yiyince aldım tabi...3. aydan itibaren başlayabiliyormuşum artık cmtsi muayeneden sonra Alllhım inşallah güzel sonuçlar gösteriri bize bebeğim sağlıklıdır ondan sonra başlarız pilatesimize
benimde cildimde yaglanma oldu resmen butun gozeneklerim gozukuyor ama hamileligin 10 haftasindan sonra olabiliyormus ondan bence en iyisi limon surmek hemen kurutuyor hemde ben normal nemlendiric bile kullanmiyorum bazilari bebege zarar verbiliyormus hersey dogala dondu...hatta sanirim ben biraz abarttim camasir makinasi ve bulasik makinasinin calisirken yaninda durmuyorum..sac kurutma makinasida baya zararliymis onuda cok gerekmedikce kullanmiyorum..evdeki wi-fi baglantisini kesip laptopumu lan baglantisina cevirdim.hatta yetinmeyip onu birde cep telefonumu mumkun oldugunca az kullaniyorum...vakit buldukca bol bol dinleniyorum uzatiyorum ayaklarimi mis gibi yat dur..sadece yemekte problem yasiyorum yemek yiyemiyorum ama duzelir dediler bakalim nasip artik...cumartesi gunu doktor kontrolum var 2 testlerim yapilacak 1 haziran gibide artik cinsiyetini ogrenecegiz valla dort gozle bekliyorumda gunler gecmiyor...
ya ben de pilates yapıyordum bıraktım... ama şimdi tekrar başlamak istiyorum... sen biryerde mi yapacaksın yoksa cd ile filan mı?
sselam kızlar nasılsınızz/B]
Evde Cd den yapıyorum ben canım..Ebru şallı nın dvd lerini aldım şimdi hamilelik cdsini de aldım topu bandı falan hepsini aldım bakalım 3.aydan sonra başlayabilirsin dedi dr ama cmtsi netleşir:)
Haftada 3 gün yapmak gerekirmiş spor en fazla 1 saatten..
ne yalan söyleyeyim bunların bazıları aklıma bile gelmemişti... zavallı bebişim..