Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üfff yaaa Sen nerde çalışıyorsun. çalışcakmısın doğumdan sonra... Bende çıkmaya düşünüyorumda evdeki hesap çarşıya uycakmı bakalım. Patron ne diyecek deli ediyor burdaki herkes benii. çok bencil insanlar bildiğiniz gibi değil yani tövbe tövbe gereksiz hepsi
evet maşallah
Eşimde ben senden pimpirikliyim diyor
:) normalde bizde de ben çok pimpirikliyimdir eşim rahattır ama bu sefer o benden fena... hem birşey olacak diye korkudan kimseye söylemiyor işyerinde, hem de her aradıığnda iyi misin bir sorun var mı diye soruyor... artık işyerindekiler de anlamışlar, sen neden eşine sürekli iyi misin diye soruyorsun birşey mi var diye sıkıştırıyorlarmış kendi kendine yakalandı yani
Bazen bizden fena oluyorlar
ben otomotiv sektöründe çalışıyorum, plastik parça üretiyor firma. ben de ihracat bölümündeyim.. doğumdan sonra döneceğim mecburen işe... ama artık buraya dönmek istemiyorum, çok uzun zamandır buradayım, sıkıldım aynı işi yapmaktan... iş bakacağım ama umarım bulurum...
sen ne iş yapıyorsun? neden memnun değilsin?
bende bir proje firmasında satış sorumlusuyum. artık baydı 4 sene olacak. sıkıldım insanlardan. işim iyi aslında ama ben çok sorunlu ve sinirli bir insanım galiba ama napıyım böyleyim işte:44:
KIZLAR HAMİLELİK NASIL GİDİYOR umarım bulantılar ve ağrılar hafiflemiştir..ne varsa ilk üç ayda var kızlar, ondan sonra (12.haftadan sonra) hamile olduğunuzu bile hissetmiyorsunuz...ben şu an öyleyim tekmelemeler başlayana kadar rahatımız bozulmaz inşallah, sürekli uyku hali olayıda ortadan kalktı artık..
ben açıkçası şimdi de pek hisstemiyorum... uykularım da sanki azalmaya başladı ama daha erken değil mi? belki havalar güzelleşti diye enerjim artmıştır... onun dışında mide bulantısı filan zaten yoktu... sadece folik asit çok midemi bulandırıyor... Folic Plus kullanıyorum, o 3 tableti yutarken çok midem bulanıyor... bir de ben çok uzun süredir kullanıyorum, ha hamile kaldım ha kalacağım derken neredeyse 6-7 aydır içiyorum, midem bulandı artık...
ya bir de sanki benim yüzüm lekelenmeye başladı... ağzımın iki tarafından aşağıya doğru güneş lekesi gibi iki leke oluştu, vampir gibi oldum, aynaya bakamıyorum :83:
benim mide bulantılarım uykularım tam gaz devam yarın 12 bitecek inşallah geçer. onun dışında benimde cildim saçlarım güzelleşti. herhalde diyorum sigarayı bıraktım muhtemelen ondandır. varmı aranızda sigara içip hamile kaldığını öğrenince bırakan
hayır şekerim sigara kullanmıyorum..ama dediğin gibi sigarayı bırakmış olman cildine, saçlarına ve bebişine eminim çoooook iyi gelmiştir...sağlıklı bebişlerimiz için sağlıklı anneler olmalıyız :) sigarayı bırakmış olmana çok sevindim. bi arkadaşım azaltarak bırakmaya çalışıyordu ama olmadı bebeğini düşürdü ALLAH bizimkileri korusun.
bu bahsettiklerin hep geçici ve herkeste olabilecek şeyler fazla takılma, folik asit için son iki hafta daha sık dişini ben de toplam 3 ay içtim folik asiti, şimdi elevitle yola devam ediyoruz. yüzün için hiç üzülme büyüklerimiz kız çocuğu güzelliğini anneden alır derler... :)
benim mide bulantılarım uykularım tam gaz devam yarın 12 bitecek inşallah geçer. onun dışında benimde cildim saçlarım güzelleşti. herhalde diyorum sigarayı bıraktım muhtemelen ondandır. varmı aranızda sigara içip hamile kaldığını öğrenince bırakan
ya evet bende de pek şikayet kalmadı..Akşamları ve sabah diş fırçalarken biraz bulantım oluyor o kadar uyku halim devam ediyor ama
kızlar sizde de oluyor mu merak ediyorum birşey soracağım..bana dr sağ tarafında demişti ben bazen sağ tarafımda ağrı gibi yani bebeğin orda olduğunu hissettiğim birşey oluyor..mesela gerneşirken yada bacaklarımı gerdiğimde sağ tarafımda hissediyorum..Sizde var mı öyle birşey..?