• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet dediğin gibi bende de olmuştu bi kaç defa ama ben çok fazla takılmadım sonuçta karın kaslarımızın bu dönemde gerilmesi normal diye düşünüyorum..benim de sol tarafımda olmuştu hafif bi şeydi..ben hep yan tarafıma yatmaya alışkındım çok nadir sırt üstü uyurdum şimdi ise değişti genelde sırt üstü yatıyorum sizin yatış şeklinizde bi oldu mu ??

bende hep karnımın üstüne yatardım. şimdi arada bir yine yatasım geliyor. ama hemen topluyorum kendimi. hiç soluma yatamazdım şimdi mecbur yatmaya çalışıyorum. bir sağa bir sola, ama genelde sola yatmaya özen gösteriyorum

çok şükür ya tiksinmen gerçekten çok iyi, bebeğin için Allah yardımcın olmuş işte ne güzel :nazar:

zaten takılacak birşey değil ki gayet normal onu hissetmek :)
benim dr kongreye gidiyor muayene ve tahlil cumartesine kaldı bekleyeceğim artık :31:

benim bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenince bıraktı, bir problem yaşamadı. Sen kaç haftalıkken bıraktın? Erken bıraktıysan problem olacağını sanmam... Sinir yapıyor mu? Ben çok uzun seneler içtim ve çok zor bıraktım...

ben zaten sinirli bir insanım. ama çok sinir yapmadı. ben hamile kaldığımı öğrenince çok azalttım.
günde 3-4 falan belki sonra 6 haftanın içinde kalp atışlarını görünce bıraktım:nazar:

evet dediğin gibi bende de olmuştu bi kaç defa ama ben çok fazla takılmadım sonuçta karın kaslarımızın bu dönemde gerilmesi normal diye düşünüyorum..benim de sol tarafımda olmuştu hafif bi şeydi..ben hep yan tarafıma yatmaya alışkındım çok nadir sırt üstü uyurdum şimdi ise değişti genelde sırt üstü yatıyorum sizin yatış şeklinizde bi oldu mu ??

ben hep yan yattığımı zannederdim, ama şimdi farkettim ki meğer yüzüstü yatıyormuşum.. kendimi yan yatmaya alıştırmaya çalışıyorum ama uyurken yine dönüyorum :50:

benim bir arkadaşım hamile olduğunu öğrenince bıraktı, bir problem yaşamadı. Sen kaç haftalıkken bıraktın? Erken bıraktıysan problem olacağını sanmam... Sinir yapıyor mu? Ben çok uzun seneler içtim ve çok zor bıraktım...

ben zaten sinirli bir insanım. ama çok sinir yapmadı. ben hamile kaldığımı öğrenince çok azalttım.
günde 3-4 falan belki sonra 6 haftanın içinde kalp atışlarını görünce bıraktım:nazar:

aman aman maşallah :nazar: tiksinmen de iyi olmuş.. Allah yardım ediyor işte :)

afiyet olsun kızlar :42:

bende gece çok uyanıyorum bu uyku pozisyonu yüzünden ya..Bi kalkıyorum aman yana mı yatmışım aman karnımın üstüne mi yatmışım diye :1:

afiyet olsun kızlar :42:

bende gece çok uyanıyorum bu uyku pozisyonu yüzünden ya..Bi kalkıyorum aman yana mı yatmışım aman karnımın üstüne mi yatmışım diye :1:

aynen.... aslında bebek kesenin içinde eminim birşey olmuyordur ama ben yine de huzursuz oluyorum...
yeni doğum yapmış bir arkadaşım var, karnın büyüyünce zaten otomatik olarak yan dönersin merak etme diyor.

evet yaa bayramlar da kısa....gerçi bakalım biz kurban bayramında ne halde olacağız... :1: ayaklarımızı göremiyor oluruz herhalde....

İNŞALLAH ÖYLE OLURUZ:nazar:ZATEN KURBAN BAYRAMI DEMEK YAKLAŞAN DOĞUM DEMEK. HADİ GEÇSİN BU SENE ÇABUCAK. YENİ YILA YAVRULARIMIZ KUCAĞIMIZDA GİRELİMMMM:emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar:

Back