saol canım evet içim rahatladı çok şükür
saol canım
geçmiş olsun benimde vardır deprem fobim
ben dün doktora gittiğimide 30 mayısta ikili test yapalım dedi ozaman inşallah 13+5 olacak bilmiyorum geçmi ama hayırlısı olsun belki biraz daha büyükken daha mı iyidir bilmiyorumki. Yoksa dün 11+3 düm ama doktor yapmadı test
valla bayanlar istirariniza hayran oldum...masallah masallah masallah diyorum
cunku 10 haftadayim su anda degil yemek yemek 3.5 kilo verdim yemek gorunce midem bulaniyor...zorla bir yumurtayi yiyorsam iii sadece her sabah atlamadan gectigim tek sey ceviz yemek oda midemi bulandiriyor ama neyse...aksam yemegi yok gibi sadece patates yiyebiliyorum et tavuk balik kokusuna bile tahammul edemiyorum...yogurt falan zorla bi kasik anca midemin agrisi gazi sancisindan sabah aksam yatiyorum...yapabildigim en iii sey su icmek onceleri meyve yiyordum onuda kestim midem almiyor..doktor elevit verdi sadece duzenli onu kullaniyorum....duzelir diyorlar ama bakalim...
birde bir doktor sitesinde anne hamilelikte neyi cok yerse cocuk ona karsi daha yaktin olurmus demekki neymis bana benzerse eger hic bisey yemiyecekmis...hic birseyi hosuma giderek yemiyorum...
yani canim senin balik yemedigin icin icine dert oluyor bide beni ornek al
günaydın kızlar ve bebişler... çoook uykum var çok... hem de bütün haftasonu evdeydim dinlendim ona rağmen....
hamilelik böyle bi şey özellikle uyku konusunu bana sor sen 12. haftaya kadar bi uyudum bi uyudum gece-gündüz valla..çok şükür şimdi iyiyim artık daha az uyuyorum..
neyse buna da şükür... ben şanslıyım, hemileliğin bendeki tek etkisi uyku, şimdi şikayet edip nankörlük etmeyeyim... hem vücudumuzun ihtiyacı var demek ki... uyuyalım da büyüsün bebişlerimiz
günaydın kızlar ve bebişler... çoook uykum var çok... hem de bütün haftasonu evdeydim dinlendim ona rağmen....
çok sevindim canım gözün aydın... benimki de 4 haziran'da.... :97: zaman geçmiyor... çağla şikel hamileyken bir röportajında eve ultrason cihazı alasım var demiş, gazetede okumuştum.. şimdi anlıyorum valla...
HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR BENDE İYİ HAFTALAR DİLİYORUM. SİZE VE BEBİŞLERİNİZE
VALLA BENDE SABAH ZOR KALKTIM. EŞİME DEDİM SEN GİT GÖTÜRME BENİ DİYE AMA ZAR ZORDA OLSA KALKTIK İŞ MALUM BEKLEMEZ. ZATEN ÇIKACAM YAKINDA ALLAH İZİN VERİRSE
SAOL TATLIM. VALLA BENDE ÖYLE BİR ULTRASON CİHAZI ALAYIM EVE DİYORUM. CANIM İSTEDİKÇE BAKARIM
valla ne güzel olur... bebeğin hareketlerini hisstemeye başlayacağım zamanı iple çekiyorum.. şöyle sağlam tekmeler atsın ki orada olduğunu iyi olduğunu sağlıklı olduğunu bileyim...
Kızlar... Bristol Üniversitesinin yaptığı çalışmaya göre stresli ve endişeli hamilelerin bebeklerinde astım görülme olasılığı artıyormuş... Hepimizin çok mutlu çok pozitif hamileler olmamız gerekiyor... bundan böyle hiiiiçbirşeyi kafamıza takmayalım.. mutlu olalım bebeğimiz de sağlıklı olsun...
evet çok haklısın ama işte bazen insanın elinde olmuyor iki gündür deprem korkusuyla diken üstünde yaşıyoruz. bebişim etkilenmemiştir inşallah neyse biz yine dediğin gibi yapalım hiç bi şeyi kafamıza takmayalım mutluyuz, mutluyuz, mutluyuz.... diyelim ki mutlu olalım.
üf ya evet stres yapmamak lazım. Sırf bu yüzden haziran sonunda işten ayrılmayı düşünüyoum. çok sinirliyim ya ben herkes sinirimi bozuyor. Kimsenin suratını görmek ve konuşmak istemiyorum. Varmı aranızda böyle olan benim acil bu lanet yerden çıkmam gerek sanırım
benim pek ruhsal değişimim olmadı sadece adet zamanlarıma denk gelen zamanlarda bazı değişiklikler oluyor sinirli yada duygusal olabiliyorum ama gebelikte olmadı pek değişiklik
ben de nefret ediyorum aslında çalıştığım yerden.. Ama ayrılmak maalesef şu anda sözkonusu değil... şimdi rahatım işler az... Bir iki ay sonra artacak, kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye....
Senin az kalmış ama... Az daha dayan... Sonra kurtuluyorsun...ben ne yapayım
benim pek ruhsal değişimim olmadı sadece adet zamanlarıma denk gelen zamanlarda bazı değişiklikler oluyor sinirli yada duygusal olabiliyorum ama gebelikte olmadı pek değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?