iyi bari normal doğum yaparsan zorlanmış olmassın
QUOTE]
inşallah... niyetim hep o yönde ama.. bakalım kısmet...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi bari normal doğum yaparsan zorlanmış olmassın
QUOTE]
inşallah... niyetim hep o yönde ama.. bakalım kısmet...
bana da eşim dedi onu... ama daha 6 hafta 4 günlük 8 mm kafa mafa gözükmüyor... eşim baktı ultrasona erkek bu erkek belli işte dedi
ayyy inanmıyorum eşinin maşallahı var bizim bebişlerin ultrason resimlerini de göndersek bi yorum yapsa :))
çok ama çok korkuyorumm doğum konusunu aklıma bile getirmek istemiyorum eşim dalga geçiyor merak etme zamanı gelince bi şeklide çıkartırlar içinde büyüyecek hali yok yaa diyo...offf offf efkarlandım yine, zor iş
inş. canım hayırlısıyla o günlerde gelir.
benim eltim 7 görümcem 6 ay önce doğum yaptı peşpeşe yaptılar doğumu :d ikiside normal yaptı son dakikaya kadar beklediler..doğum yaptılar en geç 2 saat sonra normal gün gibi oturup sohbet ediyorduk :) sabah da taburcu oldular..bir kaç saat çekiliyor ama sonra rahat..
onlar şanslıymış 8-10 saat doğum sancısı çekiyo insanlar doğum olsa sadece o kadar korkmam benim kuzenimin karısı doğumda zorlandığı için kalbinde ve bazı organlarında hasar meydana geldi kadın bi daha çocuk sahibi olamıyacak ve de sürekli kalp ilacı kullanıyo sezeryanda ameliyattan sonra ilk gün acı çekersin diye düşünüyorum :)