• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

bana da eşim dedi onu... ama daha 6 hafta 4 günlük 8 mm kafa mafa gözükmüyor... eşim baktı ultrasona erkek bu erkek belli işte dedi :1:

ayyy inanmıyorum :1: eşinin maşallahı var bizim bebişlerin ultrason resimlerini de göndersek bi yorum yapsa :))

çok ama çok korkuyorumm doğum konusunu aklıma bile getirmek istemiyorum eşim dalga geçiyor merak etme zamanı gelince bi şeklide çıkartırlar içinde büyüyecek hali yok yaa diyo...offf offf efkarlandım yine, zor iş

çok ama çok korkuyorumm doğum konusunu aklıma bile getirmek istemiyorum eşim dalga geçiyor merak etme zamanı gelince bi şeklide çıkartırlar içinde büyüyecek hali yok yaa diyo...offf offf efkarlandım yine, zor iş

aklına getirme zaten.. bu saatten niye kendine stres yapıyorsun... hayırlısı neyse o olur zaten...

inşallah o günleri görmeyi nasip eder yüce rabbim bize:nazar:
ben hep normal doğum taraftarıydım ama şimdi bilmiyorum.
sezeryanda normal doğumda istemiyorum şu anda:63: bakalım gidişat neyi gösterir o anki psikoloji birde doktor önemli cart diye kesmeden bir doktor bulursam normal doğum olabilir :emir_bebek:

Benim eltim 7 görümcem 6 ay önce doğum yaptı peşpeşe yaptılar doğumu :D ikiside normal yaptı son dakikaya kadar beklediler..Doğum yaptılar en geç 2 saat sonra normal gün gibi oturup sohbet ediyorduk :) sabah da taburcu oldular..Bir kaç saat çekiliyor ama sonra rahat..

benim eltim 7 görümcem 6 ay önce doğum yaptı peşpeşe yaptılar doğumu :d ikiside normal yaptı son dakikaya kadar beklediler..doğum yaptılar en geç 2 saat sonra normal gün gibi oturup sohbet ediyorduk :) sabah da taburcu oldular..bir kaç saat çekiliyor ama sonra rahat..

onlar şanslıymış 8-10 saat doğum sancısı çekiyo insanlar doğum olsa sadece o kadar korkmam benim kuzenimin karısı doğumda zorlandığı için kalbinde ve bazı organlarında hasar meydana geldi kadın bi daha çocuk sahibi olamıyacak ve de sürekli kalp ilacı kullanıyo sezeryanda ameliyattan sonra ilk gün acı çekersin diye düşünüyorum :)

ya tabiki bu olaylar kişiye, doktora ve hastaneye göre değişir. ama günümüz şartlarında doktorların sezaryandan ötürü normal doğum yaptırmayı unuttuklarını düşünüyorum. onun için bu işte hamlaşmamış birini bulmak lazım:82:

bu işlerin genetik olduğunu duymuştum... genelde kızların doğumu annelerinkine benzer derler.... annem çok rahat 3 doğum yapmış o yüzden ben rahatım, kolay olurmuş gibi geliyor.. tabi ne kadar mümkün olur bilmiyorum, hem fazla kilom var hem de yaşım ileri, ilerleyen haftalarda tansiyon problemi yaşarsam doktor izin verir mi bilmem.. ama ben normal doğum hayal ediyorum... o duyguyu yaşamak istiyorum...

onlar şanslıymış 8-10 saat doğum sancısı çekiyo insanlar doğum olsa sadece o kadar korkmam benim kuzenimin karısı doğumda zorlandığı için kalbinde ve bazı organlarında hasar meydana geldi kadın bi daha çocuk sahibi olamıyacak ve de sürekli kalp ilacı kullanıyo sezeryanda ameliyattan sonra ilk gün acı çekersin diye düşünüyorum :)

Onun dr hatalı ama bence..Madem o derece kötülenmiş neden hemen almamış sezeryana ki?:26:

Back