bu işlerin genetik olduğunu duymuştum... genelde kızların doğumu annelerinkine benzer derler.... annem çok rahat 3 doğum yapmış o yüzden ben rahatım, kolay olurmuş gibi geliyor.. tabi ne kadar mümkün olur bilmiyorum, hem fazla kilom var hem de yaşım ileri, ilerleyen haftalarda tansiyon problemi yaşarsam doktor izin verir mi bilmem.. ama ben normal doğum hayal ediyorum... o duyguyu yaşamak istiyorum...
ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIN SANIRIM HAFTA SONLARI ÇOK KİŞİ OLMUYOR...
BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM DOKTORUMUDA DEĞİŞTİRDİM BU ARADA. BİR HASTANE DEĞİLDE BİR TIP MERKEZİNE GİTTİM. ORDAKİ DOKTORU ÇOK METHETMİŞLERDİ. BENDE ONA GİTTİM GERÇEKTEN BU SEFER GÜVEN ALDIM SANIRIM. HERŞEY NORMAL DEDİ. 4,5 CM OLMUŞ BENİM MERCEĞİM30 MAYISTA DOKTOR İKİLİ TEST YAPALIM DEDİ. ZAMAN GEÇSİN İSTİYORUM ÇABUK:82:
çok sevindim canım hadi gözün aydın :)ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIN SANIRIM HAFTA SONLARI ÇOK KİŞİ OLMUYOR...
BEN BUGÜN DOKTORA GİTTİM DOKTORUMUDA DEĞİŞTİRDİM BU ARADA. BİR HASTANE DEĞİLDE BİR TIP MERKEZİNE GİTTİM. ORDAKİ DOKTORU ÇOK METHETMİŞLERDİ. BENDE ONA GİTTİM GERÇEKTEN BU SEFER GÜVEN ALDIM SANIRIM. HERŞEY NORMAL DEDİ. 4,5 CM OLMUŞ BENİM MERCEĞİM30 MAYISTA DOKTOR İKİLİ TEST YAPALIM DEDİ. ZAMAN GEÇSİN İSTİYORUM ÇABUK:82:
merhaba dunedain... seninle neredeyse aynı gidiyoruz
çok geçmiş olsun... 2. trimesterde bebek biraz daha yukarıya çıkıyor mesane üzerindeki baskı azalıyor diye duymuştum... belki o zaman biraz rahatlarsın...3 lt su zor hakikaten... Ben outlook'a hatırlatma yazıyorum yarım saatte bir çıkıyor karşıma su iç diye... napiim yoksa işe dalıp unutuyorum :97:
önce hayırlı olsun, hoşgeldin ve sonrada geçmiş olsun. Hamilelikte zor hastalık
Canım belki de bebeğin sana kendisini göstermek istemiş... Anne bak ben burdayım diye ...Şuan sağlığınız iyi ise çok takılma hamilelikde herşey yaşanabiliyor. Daha sonra düzeliyor..
bende oyle karsiladim acikcasi kendisini unutturmuyor saolsun
ben saçımı bile kestirmeye korkuyorum valla :18: Boyatamam böle kalsın aslında bişey olmaz diyolar kuaförüme sordum herkes boyaıyo kestiriyo diyo ama hep içimde acaba bişey olurmu kaygısı taşımak istemiyorum aman 6 ay da çirkin gezelim
benimde ana yemekler değişiyo iş yernde ne çıkarsa onu yiyorum ama genel olarak yazıyım
sabah
1 bardak süt (işe gitmeden hergün mutlaka)
1 yumurta evde haşlayıp götürüyorum iş yerine (hergün mutlaka)
Saat 9-10 gibi peynir domates biber ekmek arası bir bardak çay
öğle yemeği
tavuk-baklagil -sebze çorba salata yoğurt bunlar çıkıyo genelde öğle yemeklerimizde
2-3 tane ceviz(hergün mutlaka)
meyve elma -portakal-muz artık ne varsa (herhangi birinden mutlaka)
1 adet hurma(hergün mutlaka)
kuru kayısı 3-4 tane (hergün mutlaka)
akşam
genelde kırmızı et ve balık yemeye çalışıyorum yoğurt ve salata mutlaka yiyorum
meyve mutlaka
yatmadan öce
1 bardak ballı süt(hergün)
Tatlı çikolata yemiyorum canım tatlı istediğinde sütlü tatlıları tercih ediyorum artık yeterlimi değilmi bilemicem balığı fazla yiyemiyorum bi ona canm sıkılıyo
aa süpermişçok sevindim senin adına canım içinde rahatlamış oldu
Allah ım cümlemize sağlık sıhhat versin
çok sevindim canım hadi gözün aydın :)
herkese ii hafta sonları kızlar, biz biraz korkuyla hafta sonuna girdik gece deprem korkusu yaşadık sokaklardaydık hep,sabah ezanına kadar gözlerim açıktı hiç uyuyamadımallahım hepimizi ve bebişerimizi korusun bi daha bu korkuyu yaşatmasın....
ya kızlar dikkatimi çeken bi şey oldu benim doktorum mu her konuda çok aceleci 11.haftada biz 2li testimizi yaptırdık..gerçi bu test 11-14.hafta arası yaptırılabiliyor...ne bileyim işte öyle aklıma takıldı...böylesi iyi mi kötü mü???
valla dogru soyluyorsun ne yedigim ne ictigim belli degil 3.5 kiloda verdim arti bide uyuyorum firsat buldukca her zaman neyseki bunlari bana biri yaptirsa kiyameti koparirdim...simdi sesim cikmiyor buyuk bir metanetle olabilir normaldir diyip geciyorum...demek fedakarlik boyle birsey valla annemide anlamaya yeni basladim...ben boyle olduysam oo ozamanlar kim bilir nasildi
ARKADAŞLAR HERKESE GÜNAYDIN SANIRIM HAFTA SONLARI ÇOK KİŞİ OLMUYOR...
ya kızlar dikkatimi çeken bi şey oldu benim doktorum mu her konuda çok aceleci 11.haftada biz 2li testimizi yaptırdık..gerçi bu test 11-14.hafta arası yaptırılabiliyor...ne bileyim işte öyle aklıma takıldı...böylesi iyi mi kötü mü???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?