kızlar benide aranıza alıp listeye eklermisiniz bende bugun aldım hayırlı haberi iki idrar bi kan testi sonucu hamileyim allahım isteyen herkese nasıp eder bu duyguyu inşallah
off sinir oldum ya, bu ayda hamile deilim.3 aydır deniyoruz ilk 2 ay hiç hissetmedim belirti de yaşamadım.beklemiyordum ama bu ay ilk gebeliğimde ki tüm belirtileri yaşadım adetime 2 gün var ama 31 günde adet oluyorum.Sabah test yaptım negatif.Hamile olsaydım 4+1 lik olacktı bebk, haliyle çıkardı diye düşünüyorum.bilmiyorum bize talih kuşu ne zamn konarİlk gebeliğimde sağlıksız gebelik olduğu için kürtajla sonlandı 4 ay önce...
Ama Umutta dermanda Allahtan kimsenin kucağının boş kalmamsı dileğimle...İlkkez bu ay hayal kırıklığı yaşadım aklımca kesin hamileydim....
slm kızlar ben de varım bu ay ben de daha dün öğrendim kan sonucum 563 yarın dr a gideceğim bakalım
kızlar benide aranıza alıp listeye eklermisiniz bende bugun aldım hayırlı haberi iki idrar bi kan testi sonucu hamileyim allahım isteyen herkese nasıp eder bu duyguyu inşallah
ya ben yeni hamileyim ama böyle nokta nokta acik kahverengi leke geliyor.. doktoru aradim sordum, cogalirsa doktora gidin dedi.. burda doktorlarda bi alem ya.. ins. bisey olmaz dua edin arkadaslar
ya kızlar az önce test yaptım 2.cizgi çok ama çok silik çıktı yaaa önce piskolojik olarak gördüm sandım sora baktım iyice görünüyor gibi napıyım
slm kızlar ben de varım bu ay ben de daha dün öğrendim kan sonucum 563 yarın dr a gideceğim bakalım
selam herkese.
benim de adet tarihim bu ayın 14'ü. büyük bir merakla bekliyorum..
Allah herkese nasip etsin inşallah hayırlısıyla..
slm kızlarr inşallah bende bu ay hamile kalırımda listede benimde adım olur....
8 mart bat ım.. yarın sabah bir idrar testi yapıcam umarım çift çizgiyi görürümm..
içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor.. hadi hayırlısı :)
bizde önümüzdeki hafta tüp bebek tedavisine başlıycaz inşallah hamiş kalırda aranıza katılırım
hayırlısı bitanem inşallah seni de listeye ekleriz.
ya kızlar az önce test yaptım 2.cizgi çok ama çok silik çıktı yaaa önce piskolojik olarak gördüm sandım sora baktım iyice görünüyor gibi napıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?