Testimi yaptırdım ve sonuç 265 küsür:) Hamileyim:) ya çok şaşkınım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:) Daha hiç kimse bilmiyor ilk olarak sizle paylaştım:)
Sağol cnm ya Allah razı olsun iyi sözlerin için. Sıra sende inş.:)
Testimi yaptırdım ve sonuç 265 küsür:) Hamileyim:) ya çok şaşkınım Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah:) Daha hiç kimse bilmiyor ilk olarak sizle paylaştım:)
arkadaşlar 16 şubatta aşılama yaptırdım.13. gün kan testi yaptırdım.46.65 çıktı sonucu doktoruma gösterdim tebrik ederim hamilesin dedi..çok mutluyum..Allah isteyen herkese nasip etsin inş...
herkese selam ben de bu ay bekıyorum 6 martan sonra belli olucak
cnm bnm sat 3 şubattı ve ben ölçmeye 11 şubatta başladım. Bu yöntemden geç haberim oldu:) hep aynı saatte ölçtüm yataktan kalkmadım fzl hareket etmedim. 11 şubatta ateşim 36. 5 idi
12 şubat......36.4
13 şubat.......36.4
14şubat.........36.4
15 ve 16 36.5 ve
17 şubat birden 0.2 derece düştü ve 36. 3 oldu. normalde çok belirgin bir düşme deil ama şimdiye kadar hep 0.1 düşerdi ve ben galiba bugun önemli değerlendireyim dedim:)
18 şubat.........36. 7 ve bu da gösteriyor ki yumurtalama oluyor:) diğer günler hep 36.7 36.8 36.9 aralıklarında geldi gittive en son bu sabah 36.8 idi:)
hamileyim arkadaslar :) doktor baktiginda evet hamilesiniz gibi dedi.. kücük bir noktaydi :)
sonra emin olmak icin kan verdim, bugün aldim haberi hamileyim.. carsamba günü tekrar gidecegim..
o an o noktayi gördügümde okadar cok korktumki, anlatamam.. tatli bir telas aldi beni simdiden. rabbim utandirmasin herseyin hayirlisini versin..
istegen istemeyen herkese nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?