***** 2011 Mart Hamileleri *****

Arkadaşlar ben ikitellide oturuyorum. Doktor değiştiricem yakın olsun istiyorum. Hem ilgilensin, hemde fiyatları uygun olsun istiyorum. Varmı tavsiye edebileceğiniz hastane

Arkadaşlar ben ikitellide oturuyorum. Doktor değiştiricem yakın olsun istiyorum. Hem ilgilensin, hemde fiyatları uygun olsun istiyorum. Varmı tavsiye edebileceğiniz hastane

bilgim yok. ama yakın özel kadın doğum hastanesi varsa oraya git. umarım en kısa zamanda aradığın kriterlere uygun bir dr bulursun. ne kadar zor bi durum olduğunu tahmin edebiliyorum aynı şeyleri ben de yaşamıştım.

EVET YA NEYSE BAKICAZ ARTIK BURDA BİR TIP MERKEZİ VARMIŞ ORDA BİR TANIDIK DOKTOR VAR. ORAYA BAŞLAYAYIM DİYORUM. HAYIRLISI İNŞALLAH SAĞLICAKLA GELSİN EVLATLARIMIZ BAŞKA BİRŞEY DE İSTEMEM ZATEN

evet paylaşım olması güzel :) Katılımı düşürmeyelim kızlar konuşalım sohbet edelim bilgi alış verişi yapalım

ben son adet tarihine göre 10+2 olmam lazım ama doktora göre 9+6 yım. bakıcaz şimdi doktorumu değiştircem. sen kaç haftalıksın?

ben son adet tarihine göre 10+2 olmam lazım ama doktora göre 9+6 yım. bakıcaz şimdi doktorumu değiştircem. sen kaç haftalıksın?

hmm cetvelın bıraz ılerıyı gosterıyo sanırım onun ıcın sordum canım..bende 5+5 im doktormdan bende memnun degılım aynı hastanede baska bayan doktor daha var carsamba gunune yıne aynısına gıtcem daha sonra degıstırmeyı dusunuyorum dıger doktorla

Benim haftaya 1 senem doluyor evlilikte
Normal yolla oldu benim canım..İlk hamileliğim maalesef kötü sonuçlandı kalp atışı durduğu içn kürtaj oldum kasım 21 de..Şimdi Allahıma binlerce şükür bana tekrar bağışladı bebeğimi

Son düzenleme:

hmm allah bagıslasın canım carsamba gunu duyarım ınsallah bebegımın kalbını cok korkuyorum bı terslık cıkacak dıe benımde ılk bebegımmbende evlenelı 5 ay oluyo

simdi benden ılerdesın sen kalp atıslarını duydun o zaman ne zaman duyulmustu canm

hmm allah bagıslasın canım carsamba gunu duyarım ınsallah bebegımın kalbını cok korkuyorum bı terslık cıkacak dıe benımde ılk bebegımmbende evlenelı 5 ay oluyo

Amin canım inşallah..Allah korusun canım ya Allah ım sağlık versin..Hiç öyle kötü kötü düşünme için rahat git dua et gerisi Allah a havale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…