Kizlar merhaba bebegimizi aldik geldik evimize ama agrim var hala goguslerimde okadar yara olduki emerken gozumden yas geliyor resmen aci icinde emziriyorum yinede... Benimde hep agliyasim var herseye bahane veriyorum biran once gecer lohusalik krizlerim insallah simdilik daha fazla yazamiyorum firsat buldukca girerim yine...
Selam kızlar.
Bugün kızım 1 aylık oldu.yavaş yavaş göz teması kuruyor bizimle.Allaha şükür bir sıkıntımız yok.Benim d annem ve kayınvalidem yanımda ama ben bu durumdan hiç şikayetçi değilim.Kalabalığı her zaman sevmişimdir.Vakit onlarla daha güzel geçiyor.Kayınvalidem 10 gün sonra yani kızımın 40 ı çıkınca gidecek ama annem daha 2 ay burda.Bana her ikisinin de çok yardımı oldu.Onlar olmazsa çok zorlanırdım.Çalışan bir insan olmamam gezmeyi çok sevmeme rağman ben öyle sürekli evde olmaktan dolayı depresyona falan da girmedim.Kızımın güzelliği kokusu her şeyi unutturuyor.Biraz daha büyüsün gezeceğimiz günler de gelecek nasıl olsa.Sizler de sıkmayın canınızı.Hamilelik sürei gibi bu süreç de çok önemli.Stres biliyorsunuz süt gelmesini de etkiliyor.
Çiğdem gözün aydın.Bebişini almışsın kucağına.Allah analı babalı büyütsün.
Patka canım eşin ve annen niye bu kadar karşı hiç anlamadım sezeryana.Dünyanın sonu değilki.Sen nasıl istiyorsan bence öyle olmalı.Sonuçta birebir işin içinde olan biziz.Dışardan konuşmak kolay.Ben sezeryanla doğum yapmış biri olarak çok rahat olduğunu söylemek istiyorum.Özellikle bebeğe bir şey olur mu korkusu yok.Ya da annede kalıcı bir hasar olur mu.Sen nasıl istiyorsan öyle yap bence.Hakkında hayırlısı olsun.
Blackroseimmortal sanırım doğum yaptı sesi soluğu çıkmadığına göre.Umarım her şey yolundadır.
Bu arada kızlar kilolardan ne haber.Verebiliyor musunuz.Ben 82 ile bitirmiştim hamileliği.72 kiloyum şu an.Yani aldığım 19 kilonun henüz 10 unu verebildim.Daha en az 9-10 kilo vermeliyim.Hele bir 40 ımız çıksın evde kendimce spor hareketleri de yapıp vermeye çalışacağım bakalım.
Sinopgirl hadi gozun aydin Allah anali babali buyutsun saglikli huzurlu mutlu bir bebis olsun insallah.. Darisida bir turlu doguramayan biz hamislerin basina :))
Enepinar hosgeldin... Cnm benim adet tarihimde 2 mart bebis uzun zamandir donuk vaziyette doktorum 21 inden sonra bekle aralik basini bulmaz demisti ama malesef doguramadim daha gelmuyor bebis... Yani bilemezsinne zaman gelicegini daha bebeginin gelmesi ici erken bence suan gelirse senin icin cok zor olur 37hafta bittiginde daha saglikli dogum yarin gelsin falan deme bence aceleci olma annesi bu kadar :))
tesekkürler.. zaten gelmek bilmiyor. yarın 37. haftayı tamamlıyorum. 38. haftaya giriyorum ama yeter gelsin istiyorum. Allah ım herkese sağlıklı bebiş versin hamişlere kucağına almayı hayırla sağlıkla nasiip etsin. ya ben şu kasılma denilen şeyi çözemeden doğum yapacağım sanırım. kasılma denilen şey zaman zaman karnımızın aşağıya doğru bastırıldığını hissetmemmiz. arada bu hisden yüreyemememizmi. uterus kasılmasıymış. o ne ki.. yazan sanki okuyan doktorda denileni anlayacakmış gibi yazmış. ne bilim utarus kasılması ne nasıl olur. nasıl hissedilir net yazan bir yazı bulamadım. bilenşnşz varmı...
icebreezer oğluşumun ilk aşısı pazartesi günü olacak canı çok acıycak mı? sen tecrübelisin sanki ben aşı olacakmışım gibi tedirginim valla
canım 1 hafta sabret biliyorsun bebek 38. hafta sonunda herşeyiyle tamam olur. benim gibi 40. haftan bitse ve hala gelmese neyapıcaksın :) Kasılma olayını bende bilmiyorum yada bende öle birşey olmuyor. Doktorum karnımın ortasında 15 dak. bir olan sertleşme olarak tarif etmişti yoksa poposudur demişti :) Ama bende hiç olmadı o dediği sadece kızım hareket ederken oluyordu.
selamlar;
çok şükür kızımıızı aldık evimize döndük.maşallah her şey yolunda.göğüslerim iki günde yara oldu fena sızlıyor. ameliyat yerim ağrıyor.malum sütüm hemen gelmedi iki gündür yavrum yarı aç kaldı.neyseki artık daha çok geliyor süt.
enepınar Allah yardımcın olsun. Keşke bebek doğduğunda aklı başında birileri yanında olabilseydi. Sağlıkla inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.
Bende yarın sabah erkenden gidiyorum artık suni sancıyı denicez gelmezse öğlenden sonra sezeryan. Bugün kendimle ve evle ilgili son rütuşları yapıyorum. Hastaneden döndüğümde heryer temiz düzenli olsun istiyorum.
Benim için dua edin olurmu.
Kizlar ben uyku denen seye hasret kaldim bebegim hic durmuyor sabahi sabah ediyoru bagira bagira gaz sancilari sanirim doktoru damla verdi ama faydasini goremedik hem kucagimda dursun istiyor milupanin rezene cayini iciriyorum ama oda fayda etmiyor gibi birde lohusalik bunalimina girdim cok agliyorum cok asabiyim hosgoruyle bakamiyorum hic biseye huysuzluk yapiyorum aranizda varmi benim gibi olan bebegi hic durmayan siz neler yapiyorsunuz bebegin gazi icin karin agrisi icin?
Blackrose gozun aydin saglikli sihattli uslu bir bebek olur insallah...
Kizlar ben uyku denen seye hasret kaldim bebegim hic durmuyor sabahi sabah ediyoru bagira bagira gaz sancilari sanirim doktoru damla verdi ama faydasini goremedik hem kucagimda dursun istiyor milupanin rezene cayini iciriyorum ama oda fayda etmiyor gibi birde lohusalik bunalimina girdim cok agliyorum cok asabiyim hosgoruyle bakamiyorum hic biseye huysuzluk yapiyorum aranizda varmi benim gibi olan bebegi hic durmayan siz neler yapiyorsunuz bebegin gazi icin karin agrisi icin?
Blackrose gozun aydin saglikli sihattli uslu bir bebek olur insallah...
Çiğdemcim kolay gelsin senin ufaklık biraz yaramazmış.Umarım kısa zamanda alışır yeni ortamına da sen de biraz rahat edersin.Ama ne kadar bizi yorsalarda uykusuz bıraksalarda o mis kokuları yok mu unutturuyor her şeyi.kızlar sürekli emiyorki beni emziriyorum sütüm geliyor çok şükür yarım saat emiyor 5 dakka sonra yine yıkıyor ortalıgı emerken kıp kırmızı kesilip bırakıyor gögsümü ılık zeytinyağla ovuyorum karnını benimkide muskat aldırdım bugun eşime aktardan onu içirdim sütüme karıştırıp bakalım fayda görebilicekmiyiz kolik sanırım benim kızımda elektrik süpürgesi kurutama makinesi hepsini acıyorum suzsun diye biraz rahatlıyıp uyuyor ama sadece 10 dakka sonra yine aynıyız gece boyu ayktayım anlıycagıınız ne iştah kaldı ne bişey annem yanımda o yardımcı oluyor ona bırakıp gidiyorum yatmaya ama sesinden uyumak ne mümkün ki kalkıp geliyorum emziriyorm yine aptamil bebek sütü aldım amaseverek yemiyor yesede bişey degşmiyor zaten napıcagımızı sasırdık hergün dua ediyorum biran önce düzelsin diye dikiş yerim düzelmedi dinlemedim diye hem onun acısı hem bebegin aglaması sinirlerim iyiyce yıprandı dogumdan hiç bişey anlamadım kızlar(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?