***** 2011 Mart Hamileleri *****

selemi cok sevindim allah anali babali buyutsun insallah...umarim hersey iyi gecmistir...bebegimin hemserisi dogdu demek :)) allahim hayirlisi ile agrilarini gitmesini nasip eder insallah...gaz problemi icin kayisi suyu yada hosafi ic cok iyi geliyormus...hatta sezeryandan 2 gun once baslamak lazimmis...en azindan ben oyle planliyorum...sutunde gazsiz olurmus bebiste rahatsiz olmaz...kizlar bebeklerininzin resimlerini koyunda gorelim ben cok merak ediyorum..kendiminkinide hep dusunuyorum gozu nasil dudagi nasil burnu nasil diye :)))

gözün aydın selemi Allah hep beraber uzun ömürler geçirmenizi nasip etsin inşallah. Ağrılarında inşallah çok uzun sürmez hemen atlatırsın. Darısı bizim başımıza :)

Mavibebek neyaptı acaba.İnşallah o ve bebeğide iyidir.

selemicim çok sevindim gözün aydın. en kısa zamanda ayrıntıları bekliyoruz inşallah. oh ne güzel darısı bizimde başımıza inşallah.

Selam kızlar.
Sonunda ben ve dünya tatlısı kızım evimize döndük.Allaha şükür ikimizde çok iyiyiz.Kızım şimdi sütünü emdi mışıl mışıl uyuyor.Anlatamam ya missss gibi kokuyor.
Kızım 51cm ve 3440 gr. doğdu cuma sabahı 10.01 de.Kısaca doğum hikayemi paylaşayım sizlerle.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Saat 09.30 da ameliyathaneye aldılar bizi.Biraz o soğukta bekledik sonra sıra bize geldi malum 11.11.11 olduğu için çok doğum vardı.Biraz bekledik.Sonra ameliyathanede hazırladılar beni kolumdan bir iğne bayılmam 1 dakika sürmedi.Uyandığımda her şey bitmiş kızım ailemle kavuşmuştu bile.Çok sürmedi uyanmam ameliyathaneden çıkarken daha uyanıktım.Odama gidince kızımı getirdiler hemen.Öyle güzel öyle minikti ki.Çok ağrım olmadı benim.Yani dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım.O akşam kalktım dolaştım.Tabii azar azar.Şimdi ise çok hafif ağrım kaldı.Ama kızımı almakta emzirmekte falan allaha şükür hiçbir sıkıntım yok.
Allah en kısa zamanda sizleri ve bebeğinizi de sağlıkla kurtarsın.Şimdilik bizden bu kadar.
Dunedain fotoğrafını da daha sonra paylaşırım bebişimin.Ben de sizlerinkini çok merak ediyorum.Benim siyah şaçlı esmer bir kızım oldu.Şimdilik bunu söyleyebilirim.

oh ne güzel çok güzel bir duygu allah analı babalı büyütsün. güzel kaderler yazsın inşallah. inşallah bizlerde sağsalim kavuşuruz bebeklerimize. çok merak ediyorum ne zaman nasıl olacak.

hayırlı olsun mavibebek gözünüz aydın. allah analı babalı büyütsün herşey yolunda gitmiş ne güzel. :) ağrıların çok çabuk geçer inş.
ayyy darısı başımıza artık yaa :))

bişi merak ettim. sütünüz hemen geldi mi sezeryanden sonra.

hayirli olsun bebisimiz allah anali babali buyutsun cok sukur bir aksilik cikmadan cikmissiniz kendim kadar sevindim simdi..boyle basarili sezeryanlar duyuncada daha bir icim ferahliyor..ay ne guzel bizde alicas kucuk bebislerimizi kucagimiza cok heyecan yaptim yine...simdi sirada kim var acaba...herkes araligin ilk haftasimi...

Oh ne güzel kızlar maşallah ya pıtır pıtır doğuruyorsunuz valla
Mavibebek gözün aydın Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah
Benim eşim de iş için 2 günlük Ankara'ya gitmem lazım diyor ama ben 2 gün inşallah doğurmaya kalkmam

mavibebek dende süper haberler geldi. Allah sağlıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Benide heyecan sardı. Doğum sancısının neye benzediğini bilmediğim için en ufak bişide acaba sancımı diye şüpheleniyorum :) Gerçi hiç olmazsa 2 hafta daha beklememiz lazım 38. haftayıda doldurmak için :)

gunaydin anneler guzel bebisleri yeni dogan guzel bebisler

sanirim yine idrar yollarimda bir sorunum var ne kadar sinsi bir rahatsizlik sabah wc gittim yine beyaz beyaz parcalar..yani 2 hafta kaldi surada hayirlisi ile doguma hep dinleniyorum yormuyorumda kendimi ama hangi ara usutuyorum anlamiyorum...hayirlisi ile dogsaydi sonrasini dert etmeyecegim..idrar yolu enfeksiyonuymus oymus buymus..degistirdigim ic camasirinin haddi hesabi yok..bir insan 15 tane ic camasirini aktif olarak 5 gun giyermi..sabah giyindigim aksam aksam giyindigim sabah ustumde goremiyorum...aradakilerde cabasi...tabiki camasir degil derdim ama cok husursuz ediyor insani..dogum kanalina enfeksiyon gidermi diye...

merhaba kızlar
sanırım sırada ben varım ayın 22 sine gün verdi doktor çok korkuyorum bir taraftanda bir an önce olsun istiyorum sezeryan olacak epidural anestezi istiyorum genelde onu öneriyorlar bakalım ne olacak sizlerde bizimle paylaşırsanız deneyimlerinizi çok sevinirim.

kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.

Merhaba kızlar, bir hafta ara verdim maşallah 3 doğum olmuş.. Selemi, mavibebek ve ilkimaras sizleri tebrik ederim, Allah analı babalı büyütsün inşallah, bebişlerinizi de nazarlardan saklasın

Irmak ve ssuna size de şimdiden hayırlı doğumlar dilerim, iyi haberlerinizi bekliyoruz....

Darısı biz tarihi belirlenmeyenlerin başına....

Doğum şekline gelince yaptığım onca diyete rağmen benimkisi birazcık tombikleşmiş, doktor 4 kg gibi olacak diyor, ve 3,5kg'den sonrasına normal doğum önermiyor... Bu gidişle sezaryen olacak sanırım, 3-4 Aralık gibi yaparız dedi ama haftasonu olsun istemiyorum, bakalım bir sonraki gidişimde tarihi tekrar konuşacağım...

tahlil yaptırıo musun dunedain. beyaz beyaz parçalar vajinal akıntıdan da geliyor olabilir.ben idrar tahlili yaptırırken de beyaz parçalar vardı ama tahlilim temiz çıktı. benim de çok akıntım oluyor beyaz beyaz ona yordum ben o parçaları. doktora sordum. çok akıntım var die.normal dedi.ama rahatsız edici dedim doğrudur normal dedi. eh napalım dedim :)

bu gün doktora gittim. bebeğim on günde 400 gr almış 2992 olmuş. doktor da yemene dikkat et dedi normal doğum düşünüyorsan. iri bebeği doğurmak zor olur dedi.yediğim etler falan yaramış bebeğe. doğum kanalına inmesi için bol bol yürü dedi.iyi dedim çıktım.

doktora falan yalnız gidiyorum eşim gelemio iyice yalnız hissetmeye başladım. annem 24 kasımdan sonra gelebilecekmiş dişleri yüzünden.eşim te karşıda çalışıyor evde de yalnızım. ben öksüz ben yetim yani. birileri gelene kadar doğurmasam bari :)) yazık anacuumda üzülüyor bu duruma. inş dişleri çabuk hallolur.

beyaz akindi belki karistiriyorda olabilirim ama garip bir kokusu var yinede..tedirgin oluyorum ne yapim..senelerce ugrastigim birsey sanalle gercegide karistiriyorum artik :)))

iki gun sonra bende bebisimin kilosunu ogrenmeye gidicem insallah cok merak ediyorum karnimda baya sisti...ben bide tombik dogsun diye yiyorum valla ona ozel seyleri..ekmek falan cok tuketmedigim icin ayni kilodayim ama gobekte asagi bakinca yeri goremiyorum...pantolonlarim 9 ayda sonunda kastirmaya basladi..acaba gobektenmi kaynaklaniyor geriyor cozemedim resmen popoma oturuyor..

yanlizligi niye dert ediyorsun yat dinlen..ben ortalama 2 aydir evdeyim esim sabah gidiyor aksam geliyor..ana baba dersen zaten uzak...hic yanliz hissetmedim ama iste arada enfeksiyon korkutuyor erken dogum olur diye...son bir haftadir aksamlari surekli bir yere davetliyis yemege dedim ben dinlenmeye calisiyorum siz beni yollarda dogrutacaksiniz bu ne aktivite..int okudum son gunlere yakin doguma sevdiginiz seyleri yapin disari cikin cok yormayin kendinizi doguma odaklanmamis olursunuz yaziyordu...bende esim olmadan gitmiyorum bir yere onla garantiye aliyorum kendimi herseyimi biliyor tum evreleri ruh durumum enfeksiyonum varmi yokmu hepsini soyluyorum tanidigi icin durumumu en azindan sorduklarin net cevap versin diye yanindan ayrilmiyorum...

ben annemi daha erken gelir die düşünüyodum biraz onun hayalkırıklığını yaşıyorum sanırım. bi de hastaneye gitmekten nefret ediyorum. yalnız gidince hiç çekilmiyor.önceden eşim gelebiliodu artık gelemiyor. gelince iyi oluodu. aman neyse sağlıkla doğuralım da önemli olan o. evde artık iyi kafamı dinlerim.

Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun okuyunce bile duygusalalstim nasil bir duygudur kim bilir bende kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum darisi bizlerin basina insallah.. Gecen hafta gittigimde 3150grm olmustu banada 4ten sonrasi sikinti olur dedi kurban bayramina denk geldik etler bebislere yaradi :)) bebek donmus yuzde 90 normal dogum olur dedi ama simdiden nasil dogurucam diye dusunmeye basladim ne zaman nasil gelmek istiycek cok merak ediyorum Allah hepimize yardim etsin.....

ooo masallah bende cok merak ediyorum kilosunu 2 gun sonra artik ogrenecegim..olsun tombik bebek cabuk buyutulur derlerde normal dogum olacaksa ben bilem tirstim simdi..hos bende kilolu ve normal olarak dunyaya gelmisim..ama dusunuyorumda kendim yapabilirmiyim diye yok almayim ben..allah kolaylik versin sanada...

gunaydin anneler hani kimsecikler yok gene herkes dogum yapip gidiyormu..kacamazsiniz cogunuz henuz dogum yapmadi...ya bizde bir cizelge vardi onu bir duzeltseydik dogum yapanlar yapmamyanlar yapacaklar...bir toparlanirdi hepsi...

çizelgeyi dilek yapıyordu ama oda izne ayrıldıktan sonra yok oldu. Doğum yaptımı acaba :/

Benim doktorumda normal istediğim için tombik bebek istemiyor. Tombullaşırsa sezaryana döner diyor ama pek öle 4 kilolara kadar çıkıcağada benzemiyor. Hayırlısı bakalım sanki tam 40 haftayı doldurucakmışız gibi geliyor bana. Hala kıpır kıpır ve karnımda yukarda.

Ben de öyle hissediyorum, karnım hala yukarıda.. gerçi ufak bir heyecan yarattı yaramaz... dün akşam hareketleri azaldı, tabi ben bir panik zaten pimpirikliyim.. sabah soluğu doktorda aldım, neyse birşeyi yokmuş Allahtan... 3070 gr olmuş tombalak, doktor 3500 kiloya kadar suyun gelirse yaparız normal doğum dedi, yoksa sezaryen olack, cumartesi de çatı muayenem yapılacak... :18: ıyk...

biz bir gidiyoruz ayda.karnım inmedi.benim bebiş de 3000 olmuş mübarek. sana da mı iri dedi. nete bakıorum ortalama içinde aslında.aceba doktor sezeryan yolu mu yapıo die işkillenmio değilim.ama dört kilo olsa doğurması da zor.öyle olunca ben de sezeryan isterim herhalde. ben de salı günü çatı muayenesi olucam.bakalım kısmet mukadderat

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…