Selam kızlar.
Sonunda ben ve dünya tatlısı kızım evimize döndük.Allaha şükür ikimizde çok iyiyiz.Kızım şimdi sütünü emdi mışıl mışıl uyuyor.Anlatamam ya missss gibi kokuyor.
Kızım 51cm ve 3440 gr. doğdu cuma sabahı 10.01 de.Kısaca doğum hikayemi paylaşayım sizlerle.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Saat 09.30 da ameliyathaneye aldılar bizi.Biraz o soğukta bekledik sonra sıra bize geldi malum 11.11.11 olduğu için çok doğum vardı.Biraz bekledik.Sonra ameliyathanede hazırladılar beni kolumdan bir iğne bayılmam 1 dakika sürmedi.Uyandığımda her şey bitmiş kızım ailemle kavuşmuştu bile.Çok sürmedi uyanmam ameliyathaneden çıkarken daha uyanıktım.Odama gidince kızımı getirdiler hemen.Öyle güzel öyle minikti ki.Çok ağrım olmadı benim.Yani dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım.O akşam kalktım dolaştım.Tabii azar azar.Şimdi ise çok hafif ağrım kaldı.Ama kızımı almakta emzirmekte falan allaha şükür hiçbir sıkıntım yok.
Allah en kısa zamanda sizleri ve bebeğinizi de sağlıkla kurtarsın.Şimdilik bizden bu kadar.
Dunedain fotoğrafını da daha sonra paylaşırım bebişimin.Ben de sizlerinkini çok merak ediyorum.Benim siyah şaçlı esmer bir kızım oldu.Şimdilik bunu söyleyebilirim.
kızlar ben de yusuf denizimi kucağıma aldım sonunda bayramın 2.günü.çok şükür bi sıkıntımız yok artık.doğum yapmayan arkadaşlar da inşallah sağ salim bebeklerini kucağına alırlar.
slm arkadaşlar çok şükür evimizdeyiz artık..Allah bu güzel duyguyu herkese nasip eder inş. ağrılar ve açlık(bağırsakları bi kaçgün fazla yormuyoruz) dışında iyiyim çok şükür bebişimde iyi öptt herkesi...doğum hakkındaki düşüncelerimi ağrılarım geçtikten sonra aktarsam daha iyi olur şaka ya :)) gözünüz korkmasın hepsi geçici.. bizim doğum genel anastezi-sezaryan oldu..şimdilik bu kadar doğum hikayemide sizlerle paylaşacağım...
Selam kızlar.
Sonunda ben ve dünya tatlısı kızım evimize döndük.Allaha şükür ikimizde çok iyiyiz.Kızım şimdi sütünü emdi mışıl mışıl uyuyor.Anlatamam ya missss gibi kokuyor.
Kızım 51cm ve 3440 gr. doğdu cuma sabahı 10.01 de.Kısaca doğum hikayemi paylaşayım sizlerle.Genel anestezi ile sezeryan oldum.Saat 09.30 da ameliyathaneye aldılar bizi.Biraz o soğukta bekledik sonra sıra bize geldi malum 11.11.11 olduğu için çok doğum vardı.Biraz bekledik.Sonra ameliyathanede hazırladılar beni kolumdan bir iğne bayılmam 1 dakika sürmedi.Uyandığımda her şey bitmiş kızım ailemle kavuşmuştu bile.Çok sürmedi uyanmam ameliyathaneden çıkarken daha uyanıktım.Odama gidince kızımı getirdiler hemen.Öyle güzel öyle minikti ki.Çok ağrım olmadı benim.Yani dayanılmayacak bir ağrı yaşamadım.O akşam kalktım dolaştım.Tabii azar azar.Şimdi ise çok hafif ağrım kaldı.Ama kızımı almakta emzirmekte falan allaha şükür hiçbir sıkıntım yok.
Allah en kısa zamanda sizleri ve bebeğinizi de sağlıkla kurtarsın.Şimdilik bizden bu kadar.
Dunedain fotoğrafını da daha sonra paylaşırım bebişimin.Ben de sizlerinkini çok merak ediyorum.Benim siyah şaçlı esmer bir kızım oldu.Şimdilik bunu söyleyebilirim.
merhaba kızlar
sanırım sırada ben varım ayın 22 sine gün verdi doktor çok korkuyorum bir taraftanda bir an önce olsun istiyorum sezeryan olacak epidural anestezi istiyorum genelde onu öneriyorlar bakalım ne olacak sizlerde bizimle paylaşırsanız deneyimlerinizi çok sevinirim.
tahlil yaptırıo musun dunedain. beyaz beyaz parçalar vajinal akıntıdan da geliyor olabilir.ben idrar tahlili yaptırırken de beyaz parçalar vardı ama tahlilim temiz çıktı. benim de çok akıntım oluyor beyaz beyaz ona yordum ben o parçaları. doktora sordum. çok akıntım var die.normal dedi.ama rahatsız edici dedim doğrudur normal dedi. eh napalım dedim :)
bu gün doktora gittim. bebeğim on günde 400 gr almış 2992 olmuş. doktor da yemene dikkat et dedi normal doğum düşünüyorsan. iri bebeği doğurmak zor olur dedi.yediğim etler falan yaramış bebeğe. doğum kanalına inmesi için bol bol yürü dedi.iyi dedim çıktım.
doktora falan yalnız gidiyorum eşim gelemio iyice yalnız hissetmeye başladım. annem 24 kasımdan sonra gelebilecekmiş dişleri yüzünden.eşim te karşıda çalışıyor evde de yalnızım. ben öksüz ben yetim yani. birileri gelene kadar doğurmasam bari :)) yazık anacuumda üzülüyor bu duruma. inş dişleri çabuk hallolur.
Dogum yapan arkadaslari tebrik ediyorum Allah anali babali buyutsun okuyunce bile duygusalalstim nasil bir duygudur kim bilir bende kizima kavusmak icin sabirsizlaniyorum darisi bizlerin basina insallah.. Gecen hafta gittigimde 3150grm olmustu banada 4ten sonrasi sikinti olur dedi kurban bayramina denk geldik etler bebislere yaradi :)) bebek donmus yuzde 90 normal dogum olur dedi ama simdiden nasil dogurucam diye dusunmeye basladimne zaman nasil gelmek istiycek cok merak ediyorum Allah hepimize yardim etsin.....
çizelgeyi dilek yapıyordu ama oda izne ayrıldıktan sonra yok oldu. Doğum yaptımı acaba :/
Benim doktorumda normal istediğim için tombik bebek istemiyor. Tombullaşırsa sezaryana döner diyor ama pek öle 4 kilolara kadar çıkıcağada benzemiyor. Hayırlısı bakalım sanki tam 40 haftayı doldurucakmışız gibi geliyor bana. Hala kıpır kıpır ve karnımda yukarda.
Ben de öyle hissediyorum, karnım hala yukarıda.. gerçi ufak bir heyecan yarattı yaramaz... dün akşam hareketleri azaldı, tabi ben bir panik zaten pimpirikliyim.. sabah soluğu doktorda aldım, neyse birşeyi yokmuş Allahtan... 3070 gr olmuş tombalak, doktor 3500 kiloya kadar suyun gelirse yaparız normal doğum dedi, yoksa sezaryen olack, cumartesi de çatı muayenem yapılacak... :18: ıyk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?