***** 2011 Mart Hamileleri *****

Doğru canım.Psikoloji önemli.Kendini nasıl rahat hissedeceksen sen de öyle yaparsın.35. hafta çatı muayenesi için erken bence ama doktorun bilir tabi.Benim de akıntım çok oluyor çok rahatsız edici bir durum.Benim bir sorunum da tuvalet.Öyle sıkıştırıyorki bazen evde bile yetişemediğim oluyor tuvalete kaçıyor biraz.Çok rezil yaaaa.

duş yapacak fırsatım olur mu olmaz mı o anda bilmiyorum ama doğum çantama bir tane jilet attım... annem bu ne dedi.. dedim hazırlıksız yakalanırsak hastanede hallederiz 5 dakikada bulunsun...

duş yapacak fırsatım olur mu olmaz mı o anda bilmiyorum ama doğum çantama bir tane jilet attım... annem bu ne dedi.. dedim hazırlıksız yakalanırsak hastanede hallederiz 5 dakikada bulunsun...

Ben her an alt tarafın temiz beklemesi taraftarıyım canım.Ben zaten planlı sezeryan olucam ama ne olur ne olmaz erken gelirse kızım diye her an hazırlıklı temiz olmak istiyorum.Ama duş almayı zaten tavsiye ediyorlar canım rahatlamak açısından da.

ay ne biliim dışarıda yakalnırım diye korkuyorum... yani evde olursam daha sakin olurum, duşumu filan yapıp valizimi alıp çıkarım diyorum ama dışarıda olursam belki biraz panik olabilir koştur koştur hastaneye gidebilirmişim gibi geliyor... gerçi doğum uzun süren bir iş panik olmanıza gerek yok diyorlar ama yine de insan heyecan yapıyor.....

evet yaaa dışarda yakalanma riski de var. bi de ben fıldır fıldır geziyorum. artık son haftalarda evden çıkmayım bari. ben de her an doğurma riskine karşı bugün gene gittim ağdacıya. çıkmamıştı halbukim. ağdacı iki çocuk doğurmuş biri olarak bebk ne kadar aşşağıya inmiş dedi. perşembe görücez inş bakalım nerde bebiş :)

takılma sen onlara... bebek aşağı inmiş ve yüzüne doğum şişliği gelmiş lafları standart her hamileye söyleniyor bence...

bende evden cikmamak icin ne kadar kasiyorsam o kadar organizasyonlar yapiyorlar..van icin yardim gunu yapacaklarmis..hamile olarak seni yormayis direk yardim kutusunun oraya oturursun..1 atacak 5 atar hemde faydali olurus diyolar :)))..cok acikli bakarim bende artik napim...

hayir bu kadar disari cikmakta istemiyorum doktorlar ablamda ayni seyi soyledi son haftalar mumkunse 1 bardak suyu bile kaldirma yerinden dedi..cunku bebek suyu azaliyormus yoruluyormus..birde erken dogum tehlikesine girme enfesiyon yuzunden dedi..sabahtan beri ictigim sular allahtan idari seyreltti simdi parcaciklar yok ve duru bir renkte..birde valla bende doguma yakin artik son temizlik hazirligini yapim dedim eger bir sorun olursa erken olmaz insallah olursada hic dusunmemeye karar verdim napim artik...ust bacaklardada tuylenme olmus..

oo herkes devirmis yatiyor masallah...bayanlar saat kac oldu uyanin artik...bende gece uyuyamadim sabah erken kalktim van icin bagis organizasyonuna gittim..simdi evdeyim gozlerim dusuyor uykusuzluktan ama bir bebek magazasinda indirim var bir ayagim oraya git biride otur yerinde diyor ...

boşver ya, yat dinlen, indirimler bitmez almanın da sonu yok zaten...

Selam kızlar.
Ayyy Dunedaincim ne yatması.Bu ara niyeyse misafirden yana bolluk yaşıyorum.Tam da sırası yani.Valla zorlanıyorum ama ne yapacaksın gelene de git denmez ki.Akşamdan başladım şimdi uğurladım.Veeee yatışa geçtim. Zaten bu ara kasıklarımda ve belimde sürekli az da olsa bir ağrı var.Kızım planladığımız günü beklemeyecek diye korkuyorum valla.Neyse keyif onun keyfi.Gelirse de erken kavuştuk diye mutlu olurum ne yapalım.

bende bugün yatıştayım kızlar erken kalktım ama midem çok kötü kanepenin üstünde akşama kadar yapışmazsam iyidir. Biri zile basmasın diye dua ediyorum.

yaa Allah Allah karnı burnunda insana misafir mi gelirmiş... sen yormamaya çalış kendini, gelen yapsın kendi servisini vs...

saol canım.
bilmiyorumki üşüttümmü yediğim bişimi dokundu anlamadım biraz önce bir çorba içtim daha iyiyim sanki.

sevindim canım...

ya bende biraz önce bir uçuk çıktı....sinir oldum şimdi günlerce geçmez... bağışıklık sistemim güçsüz kaldı herhalde önce grip sonra uçuk..

allah bir uyumusum koltukta 4.5 saat valla kemiklerim dinlendi..birde he ya ne misafiri insan bu zamana gelmis annise misafirligemi gelir..valla ben herzaman su an sizin icin tasidigim su torba sizi gunaha sokuyor bak soyleyim..falan diyorum..acitasyon tavan yani..hamile bayana hic bisey yaptirilmaz..

tabi bugun giderken elim bos gitmeyim diye baklava ve borek yaptim kadinlar icin..esimde mutfagin kapisinda gece 1 kadar kedi gibi bekledi olmadimi pisti guzel kokuyor versene..onla gittim sofor beni birakti gittigim yere yolda boregi biraksana kadinlarda yemesin..sana evde yaptimya onu tek basina ben yiycem bunu ofiste yiyelim..yuh yani dedim pes yani..bende goturdugum yiyecekleri bi saatte hemen bitti baktim herkesinki duruyor benimkiler bitmis..valla ovunmedim degil kendimle...

geçmiş olsun patka ve ayda. dikkat edin. bende de bugün bi kırgınlık var. sabah sürüdüm yataktan kendimi resmen. okul ortamında iyi hastalık kapmadım diyordum nazar mı değdircem kendime ne. geldim hemen greyfurt falan yedim

mavibebek hiç kasma kendini ya boşver.gelen halden anlar herhalde. ben evde kendi işimi göremiyorum bi de misafir ağırlamak hiç işime gelmez valla. bugün bir sürü çamaşır işi var toplancak ütülencek ama yapamicam ya. çok yorgun hissediyorum kendimi. azcık dinlenim bakim.

gece uyuyayım diye gündüz hiç uyumuyorum ama içim kayıyor. çocuklar da sinir ediyor zaten.bugün kapıdaki bi veliyle lanlı lunlu konuşmuş bi kaçı.acayip sinir oldum götürdüm özür dilettim hepsini. iki saat sinirim geçmedi. sonra da doğurcam diye korktum o sinirle ya bunlarda aile eğitimi sıfır ya.çok varoş bi bölgede zaten okul. okula çocuk vahşi gibi geilyor okulu bitirirken anca biraz insanlaşıyorlar.

saol canım..

sen kaçıncı sınıflara derse giriyorsun? branşın ne?

sevindim canım...

ya bende biraz önce bir uçuk çıktı....sinir oldum şimdi günlerce geçmez... bağışıklık sistemim güçsüz kaldı herhalde önce grip sonra uçuk..

stresden sanırım birazda sen hala çalışıyordun değilmi ayda ben 2 hafta önce çok zorlanıyordum şimdi seni düşünemiyorum Allah kolaylık versin canım.

teşekkürler blackrose. Gündüz bende uyumak istemiyorum aynı senin gibi gece uyuyabilmek için ama bugünki gibi dayanamadığım zamanlar oluyor. Geç yatayım istiyorum ama eşimde bensiz yatağa gitmiyor öle kanepede uyukluyor bu sefer :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…