Selam canım.Hayırlısı olsun demekki daha içerde keyfi yerinde miniğin.Benimde evim 5. kat ama zaten asansör yok.İn çık spor oluyor bana.İnşallah hayırlısıyla olur doğumun.Bu arada nerde yapacaktın sen doğumunu?slm kızlar nasılsınız? umarım herkes iyidir.ben daha doğuramadım yaww bizim ufaklık kesin erken gelir diyordum ama tık yok keyfi yerinde herhalde haftasonu annem geliyor vakit daha çabuk geçer belki..dün hava güzeldi 1 saat yürüdüm..bugünde yarım saat falan dolandım, evim 5. kat asansör kullanmıyorum inş. rahat doğururum..bizden haberler bu kadar :)
hadi bakalım Selemi, Mavibebek güzel haberlerinizi bekliyoruz hayırlısıyla...
ben kendi adıma geç doğum yapacağıma inanıyorum.. ben çok sabırsız ve tezcanlı bir insanımdır, o yüzden hep geç olur benim işlerim... Sabrı öğreneyim diye herhalde :) gerçi 34 yaşındayım bu saate kadar öğrenemediysenm daha öğrenemem herhalde...
blackrose doğru söylüyosun, eksikleri tamamlamak için gezmeden olmuyor.... Allah'tan bu işin alışveriş hazırlık kısmı var yoksa zaman nasıl geçecek... seninle biz aynı gidiyoruz daha 40 günümüz var , nasıl geçecek bu süre???
Bir de birşey sorucam hiç aşağıda sanki kemikleriniz açılıyor gibi bir sancı hissediyor musunuz? benim 38. haftada doğum yapan bir arkadaşım 34. hafta kemiklerinin açılmaya başladığını söylemişti, ben hiç öyle birşey hissetmiyorum... o ne olaki acep?
:) bir soru daha... göğüs çevrenizdeki kahverengi kısımda (ki eskiden kahverengi değildi şimdi bildiğiniz kahverengi oldu) bir çizgi oluştu mu? ben de aşağıya ve dışa doğru yaklaşık 45 derece açı ile simetrik iki çizgi oluştu... zebra oldum..
Aydacım benim öyle sancılarım olmadı hiç.Özellikle o haftalarda hiç olmadı.Ama şimdi 38. haftadayım ve yavaş yavaş minik sancılarım oluyor.
2. soruna da cevabım negatif.Göğüslerimin kahverengi olan yerleri daha büyüdü koyulaştı ama dediğin gibi bir çizgi oluşmadı.Her insanın bünyesi farklı tabi.Doğaldır herhalde belki doğumdan sonra geçer.
Canım çok güldüm buna ya.Hatta meraktan bir daha baktım göğüslerime ama benim saat durmuş herhalde.inşallah geçer.. yani göbekteki çizgiyi duymuştum ama bunu hiç duymamıştım...çok komik oldular saat akrep/yelkovanı gibi :) dördü yirmi geçe ve dokuza yirmi kala...
Selam canım.Hayırlısı olsun demekki daha içerde keyfi yerinde miniğin.Benimde evim 5. kat ama zaten asansör yok.İn çık spor oluyor bana.İnşallah hayırlısıyla olur doğumun.Bu arada nerde yapacaktın sen doğumunu?
inşallah geçer.. yani göbekteki çizgiyi duymuştum ama bunu hiç duymamıştım...çok komik oldular saat akrep/yelkovanı gibi :) dördü yirmi geçe ve dokuza yirmi kala...
benim kasik iclerimde agri cok oldu gecen hafta ama bu hafta iyim..idrar yolu enfeksiyonu ile ugrasiyorum bu sefer..resmen idararda parca parca gozukuyor sinir ediyor beni cok su iciyorum sicak seyler icmeye calisiyorum...midenin yeri daraldikca ictigim seylerde midemden gelecek gibi oluyor...valla erken dogum olmasin diye surekli yatiyorum..gunde 4 defa ic camasiri degistiriyorum..bol bol su iciyorum gerisi allaha havale artik...
ama cok sukur iyi hissediyorum kendimi..
dunedain geçmiş olsun canım..hamileliğin vazgeçilmez hastalıkları idrar yolu enfk. ve mantar enfk. zaten yapılması gerekenleri yapıyorsun ama mutlaka suyu 3 lt iç..
bende mantar için cuma günü tek kullanımlık fitil ve krem kullandım şu an iyiyim ama inş. artık tekrarlamaz 16. haftadan beri çekiyorum..
merdivenler sayesinde sende ister istemez spor yapıyormuşsun, ben boludayım hamileliğimin başından beri gittiğim özel bi hastanede olacak doğumum Allah izin verirse epiduralli normal doğum düşünüyorum. hastanemde bu konuda çok iddalı..epidural konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? uzmantv de önermişlerdi ama sizinde fikirlerinizi almak isterim..
ay çok güldüm ben de :) bende de yok öyle bişi. ama göğüsler göğüslükten çıktı tabi. daha doğrusu ben komple insanlıktan çıktım
aydacım işte kırk gün mırk gün bi şekilde geçer herhalde. bana da sanki kasımın 20 sinden sonra doğurcakmışım gibi geliyor.bakalım hanfendinin keyfi ne zaman gelirse artık.
benimde bazen adet ağrısı gibi oluyoröyle bi sancı hissetmiyorum. bazen nefessiz kalacakmışım çarpıntı basacakmış gibi daralıyorumgöğsüme bi ağırlık çöküyor size de böyle olan var mı? birden ciğerlerim sönmüş gibi oluyorum.inş hamilelikten sonra geçer ya amaaan.
evet aydacığım dünden beri epiduralle ilgili şeyler okuyorum bel ve omurilik olayı insanı düşündürüp ürkütüyor dün artık düşünmekten korkmaktan o kadar kötü oldum ki eşim seni sezeryana alsınlar dedi..garibim o da acı çekmemi istemiyor . cuma günü kontrolüm var drla ve hemşirelerle kesin konuşacam...
merdivenler sayesinde sende ister istemez spor yapıyormuşsun, ben boludayım hamileliğimin başından beri gittiğim özel bi hastanede olacak doğumum Allah izin verirse epiduralli normal doğum düşünüyorum. hastanemde bu konuda çok iddalı..epidural konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? uzmantv de önermişlerdi ama sizinde fikirlerinizi almak isterim..
bence de konuş, en sağlıklı bilgiyi onlar verir zaten..belki de bizimki boş bir korkudur.... bu arada benim eşim de normal doğum istemiyor... korkuyormuş...
Selam kızlar.Nasılsınız?benim esimde normal olmasin diyordu..sonra annesi ile bir konusma yapinca nedense fikrini degistirip normal yapsana demeye basladi..sonra dedim senmi dogurucan hem bebek iri catim dar birde enfenksiyonum var...ayrica dogum yapan kadinlarin yuzde 60 bir kisminda mesane sarkmasi rahim sarkmasi gibi sorunlar oluyor..zaten enfeksiyonluyum birde oo sarkmalar eklenirse ne yapacagim...ben su yasimda idrar kacirdigim oluyor..birde dogum esnasinda enfeksiyon bebege geciyor..cok arastirdim hatta direk annemden dolayi ben yasiyorum..boyle bilgiler verince vazgecti..:))
birde konusmalari duydum tamam demiyorumki dogum acisiz bir olay biraz cani yanar ama rahat eder..sezeryanda yarim insan oluyorsun diye bir yanlis dusuncede var..her ameliyatli yarim kaliyorsa eger..dunyanin yarisinde sorun var..bende ona gore yasarim napim...
tamam beni dusunuyorlarda bende kendimi dusundugum icin tercih ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?