Ya kızlar benim de canım çiğ köfteyi çok çekiyor ama ben temeye cesaret edemiyorum.Ne bileyim çok sağlıklı bulmuyorum.Ben zaten hep ekşi severdim hala öyle tatlıyla hiç aram yok.Yesem mi acaba ben de bebeğin canı çeker mi acaba???aynen normalde az tuzlu yerdim ben. eşim hep tuzlardı yemeği.şimdi tam tersi oldu. eşime diyorum az tuzlu olmuş, yoo diyor. bi de çiğköfte gibi ekşi şeyler çekiyor canım çok. midem yanmasaydı bugün gidip alıcaktım çiğköfte.
Maşallah bebişine.İyi olmasına sevindim.Batma çok normal sanırım canım ya koca bebiş oldular artık.Doktorun dediği de çok doğru dönünce de kasıklara baya baskı yapıyor.Yürürken zorluyor artık beni.Özellikle yokuş falan çıkıyorsam canımı yakıyor.Ama yolun sonuna geldik nasıl olsa.Onlara kavuşacak olmanın heyecanı her şeyi unutturuyor.hayırlı cumalar hanımlar :)
yarın doktora gidicektim ama bugünki işimiz yarına kalınca bugün gittim doktora. Herşey çok şükür güzel. Göğüs altındaki batma kendi kaburgalarımmış 2 hafta felan daha çok hissedersin sonra bebek döndüğünde bu sefer kasıklarına bacaklarına vurucak ağrı dedi biraz korkmadım değil. Buncağaz ağrı çekilmiyor sonrasına nasıl dayanıcam bilemiyorum.2 hafta sonra tekrar gidicem o zaman nst ye giricekmişim. Karnımızın ortasındaki anlık şişkinliği sordum poposudur dedi ama 15 dakkada bir yineleniyorsa rahim kasılmasıdır muhakkak ozaman gel dedi.
Ya kızlar benim de canım çiğ köfteyi çok çekiyor ama ben temeye cesaret edemiyorum.Ne bileyim çok sağlıklı bulmuyorum.Ben zaten hep ekşi severdim hala öyle tatlıyla hiç aram yok.Yesem mi acaba ben de bebeğin canı çeker mi acaba???
Maşallah bebişine.İyi olmasına sevindim.Batma çok normal sanırım canım ya koca bebiş oldular artık.Doktorun dediği de çok doğru dönünce de kasıklara baya baskı yapıyor.Yürürken zorluyor artık beni.Özellikle yokuş falan çıkıyorsam canımı yakıyor.Ama yolun sonuna geldik nasıl olsa.Onlara kavuşacak olmanın heyecanı her şeyi unutturuyor.
çok fazla dolanmak iyi deil sanırım artık. dün optimuma gittik arkadaşla. çok kalabalıktı fenalık geldi. bi de çok dolaşştık karnımı bi tuhaf hissettim kasıklarımda taşıyamadım resmen bebeği. oturcak yer bile bulamadık doğurcam sandım valla. dün bebeğime banyo termometresi, kulak çubuğu aldım. kendime de emzirme atleti sütyen bi de hastanede giymelik dize kadar çorap aldım. bebeğimin havlusu yok daha ama bulamadım. hep bornoz takımı şeklinde vardı.
Herkese merhaba
Umarım herkes iyidir .Ben geçen hafta çarşambadan beri evdeyim izne ayrıldım artık nihayet , evde olmak gerçekten iyi geldi çünkü akşama kadar ofiste oturmaktan heryerim ağrıyodu artık ve alt tarafım çıkacak gibi oluyodu şimdi rahatım.Evde vakit şimdilik çabuk geçiyor ama benim için bundan sonrası daha da zor olacak sanırım çünkü 4.5 yaşındaki kızım da özel ilgi bekliyor sonuçta o da daha küçük , bebek doğunca napıcaz bakalım kıskançlıklar başlıyacak ister istemez , valla çok zor napıcam ben
Doktora geçen hafta gittik 11 kasımda kontrole çağırdı yine , bana biraz geç gibi geldi ama neyse .Büyük olasılıkla 15-18 arasında bir tarihte olacak doğum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?