kızlar yürüyüş yapabiliyor musunuz?? dr bana ısrarla yürüyüş yapmamı tavsiye ediyor ama olmuyor malesef yürüyemiyorum, akşamları hava soğuk oluyor, eşim geç geliyor, tek başımada nasıl çıkacam off off
annem erken gelebilseydi bide izine ayrılsaydım gündüzleri çıkar gezerdik ne güzel olurdu..
aydacığım ne güzel imrendim valla :)
bende istiyorum ama istemek yetmiyor, uygulamaya geçmek lazım....
ya işte insan mecbur kalmadan yapmıyor... ben de şeker çıkana kadar sallıyordum hep ama şimdi mecbur kalınca yürümeye başladım... ama imrenilecek bişey değil... diyetteyim, şeker, un, tatlı, kavun, karpuz, üzüm, muz, patates, havuç, kızartma, pilav, makarna yasak.. sağlıklı yiyeceklerle de olsa doymak, çok yemek yasak... 6 kaşık yemek, iki dilim ç ekmeği, yoğurt... bununla yaşıyorum artı insulin iğnesi oluyorum günde 3 kez... çok fenayım çoooook, Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, geçen gün söylemesi ayıp 12 yaşımdan beri yemediğim nohut yemeğini yedim işyerinde ve inanır mısınız o bile lezzetli geldi ...
Allah yardımcın olsun tatlım ben sadece yürüş yapmana imrenmiştim ..diyet, açlık, bi şeyi yemek isteyipte yiyememe zor iş gerçekten canım Allah yardımcın olsun...Allahım hem annelere hem bebişlere sağlık versin...
Kızlar sizde şu karında oluşan kahverengimsi çizgi oluştumu ? Ben de yok hala öyle bişey, ilk hamilelikte vardı ama
Canım benim yaklaşık 2 aydır var o çizgi.Neredeyse göğüslerimin altından aşağıya kadar.Kızlar sizde şu karında oluşan kahverengimsi çizgi oluştumu ? Ben de yok hala öyle bişey, ilk hamilelikte vardı ama
amin canım saol hepimize inşallah...
:) bazen diyorum ki büyüynce bana bi cevap versin ben ona yapacağımı biliyoum annem de yaa nasılmış diyor bana.. ben çok problemli bir ergendim...şimdi annemi ucundan kıyısından anlamaya başladım, üstelik daha doğmadı bile... doğur büyüt sonra çıkıp karşına vır vır konuşsun :) bir de bizimki erkek sen o kadar çile çek o gidip kızın birinin gözünün içine baksın oooof off....
Selam kızlar.Nasılsınız?
Biz kızımla çok iyiyiz.Yine bir çarşamba boş günüm okulda.Biz de evde oturuyoruz.Yarın da İstanbulun kurtuluşu yine okullar tatil ama biz arkadaşlarla adalara gezmeye gideceğiz.Valla çok iyi gelecek bana.Evde oturmayı hiç sevmiyorum.Okulda biraz yoruluyorum ama evde boş boş oturmaktansa çalışmak daha iyi geliyor bana.Zaman su gibi akıyor işte.
Hasta olan arkadaşlar geçmiş olsun.Aman dikkat edin kendinize.Artık sona yaklaşıyoruz ama kuzularımız içerde ne kadar uzun kalabilirlerse o kadar iyi.Gelişimleri tamamlansın tamamen.1-2 hafta bile önemli.
Ben de gece yatarken zorlanıyorum artık.Yani hep sola yatmak zorluyor.Gece bir uyanıyorum tutulmuş o yanım.Kaburgalarım ağrıyor.Ama ne yaparsın her şey bebeklerimiz için.Anne olmanın kolay olmadığını biliyoruz zaten.Daha doğmadan zorluyorlar bizi.
ya işte insan mecbur kalmadan yapmıyor... ben de şeker çıkana kadar sallıyordum hep ama şimdi mecbur kalınca yürümeye başladım... ama imrenilecek bişey değil... diyetteyim, şeker, un, tatlı, kavun, karpuz, üzüm, muz, patates, havuç, kızartma, pilav, makarna yasak.. sağlıklı yiyeceklerle de olsa doymak, çok yemek yasak... 6 kaşık yemek, iki dilim ç ekmeği, yoğurt... bununla yaşıyorum artı insulin iğnesi oluyorum günde 3 kez... çok fenayım çoooook, Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin, geçen gün söylemesi ayıp 12 yaşımdan beri yemediğim nohut yemeğini yedim işyerinde ve inanır mısınız o bile lezzetli geldi ...
Uff gece yatmak harbi çok zor , bende 2-3 yastıkla yatmaya çalışıyorum bi sağ bi sol yapıyorum , birde sürekli rüya görüyorum değişik değişik .
canım senin hamileliktemi çıktı şekerin yoksa daha önceden varmıydı ?
geçmiş olsun dunedain beslenmene çok dikkat et, bol bol meyve ve sıcak içecekler tüket bağışıklık sistemin güçlensin, ne zaman dönüyordunuz??
saol canım valla herkes aynı durumda heralde yarın aksam gıdıyorum ınsallah artık tatılım bıttı zaten annemle babamda yoklar hacca gıttıler gecen hafta ablamlarla gecırdım zamanımı...onlar bana bakıyor rahatım ııı ama ınsan bır evını ozluyor.....
sımdı ınsallah haftaya bebek odasını boyatıcam onu dusunuyorum..yerler kaplama hep onları sıldırıcem ama bebek buyudukce hersey cok zor oluyormus...gozumde buyuyor bırde hasta hasta gıdıyorum...haftayada doktor kontrolum var..
sen nasılsın memleketınız yaktı benı ıstanbul dondurdu arada hasta ettıler :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?