***** 2011 Mart Hamileleri *****

canım ben johnson's baby nin yeni doğan setini aldım..bide unibaby yeni doğan ıslak mendillerinden aldım.

Selam kızlar... benim eşim de normal doğumdan çok korkuyor, bence bunlar çok fazla Türk filmi izlemişler :) ya bana bişey olursaymış.. öbürü koskoca ameliyat, narkozlu filan, riski daha büyük, onu düşünmüyor...

maşallah bebişlerinize :))

merak ediyorum kozmetik ürünü olarak hangi markayı tercih ettiniz. Duyduğuma göre doğal olan sadece sebamed ve bübchen miş :/

ben bübchen aldım canım...

herzamanki gibi kararsız kaldım sebamedle bübchen arasında :/

benim eşimde normal doğumdan yana bende gerçi öle istiyorum ama yinede belli olmaz o vakitler bir gelsinde bakalım :)

mavibebek eşinin söylediğine çok güldüm :)

ben de sezeryandan daha çok korkuyorum valla.. sonrasında çok acı çekermişim gibi gelio. neyse hayırlısı bakalım. benim eşim de bi normal doğuraydın dio.o da normal doğumcu.bakalım nası doğuracaz. vaktinde doğuralım da.

sezeryanda beni 2 gün hastanede kalma düşüncesi çok yoruyor. Evim evim güzel evim diyenlerdenim ben :)

kızlar, haftasonu alışveriş yaptığım bebek mağazasındaki satıcı bana biberonları bulaşık deterjanı ile yıkamayın, beyaz sabun ile yıkayın dedi ama hiç içime sinmedi açıkçası... siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Herkeze selam.Kızlar bugün mutfağı komple yıktılar su tesisatıydı elektrikti laminantçılardı derken bu dağınıklık sanırım birkaç gün daha sürer Eşim ilgileniyor gerçi saolsun.
Bugün bende dükkana inecektim ama boğazım çok ağrıyor,boğazımda yanma var sanırım bende dunedain gibi grip mi olucam ne.Bende zencefil kivi-portakala mı devam etsem acaba daha da ilerlemeden
Off hamileliğim boyunca hasta olmaktan bıktım offff

maşallah bebişlerinize :))

merak ediyorum kozmetik ürünü olarak hangi markayı tercih ettiniz. Duyduğuma göre doğal olan sadece sebamed ve bübchen miş :/

sebamed tavsiye ettikleri için ben sebamed aldım. bakalım kullanınca görücez artık.

bilmiyorumki en iyisi sabunsuz durulayıp. kaynatmak olabilir.

sebamed tavsiye ettikleri için ben sebamed aldım. bakalım kullanınca görücez artık.

bilmiyorumki en iyisi sabunsuz durulayıp. kaynatmak olabilir.

işte ben de bilemedim.. süt de yağlı birşey aslında... sterilizatör aldım ama içine sadece su ile çalkalayıp koymak da olmas ki ? olur mu acaba?

aman dikkat kızlar..... salgın var, herkes dökülüyor.. mandalina çıktı, karnabaharda da C vitamini varmış... kendimize iyi bakalım..

geçmiş olsun dikkatli olun bendede sanki sinyal var o konuda işyerinde herkes hasta :/

bebek bakım ürünü olarak mustela diye bir markada varmış onuda şiddetle tavsiye ediyorlar bilginiz varmı sizin ?

günaydın millet nerdesiniz kimsecikler yokkk...gece uykudan uyanmalar, değişik değişik rüyalar yüzünden kendimi çok tuhaf hissediyorum...kafayı dağıtmam lazım kuaföre-alışverişe falan gidersem belki iyi gelir..

günaydın bizdende herkese. BENDE EVE GİDİP YATSAM BAYAĞI İYİ GELİR SANIRIM. OFFF İŞ İŞ İŞ GEL EKİM SONU ÇABUK GEL LÜTFEN.
DÜN BİR ARKADAŞIM 34 HAFTALIK İKİZLERİNİ ALDILAR MECUBUREN. 2300 BİRİ 2100 BİRİ GELMİŞ. AMA İYİLER MAŞALLAH 1 HAFTA KÜVÖZDE KALACAKLARMIŞ. KIZCAĞIZDA KURTULMUŞ OLDU BU MANAYLA ZATEN UFAK TEFEK BİRŞEYDİ. NASIL SIĞMIŞ O İKİSİ ORAYA HAYRET ETTİM VALLA
ÇOCUKLARDA İYİ ARKADAŞTA MAŞALLAH.

aynen sana katılıyorum ırmak şu izinlerimize bi çıksak rahat etsek keşke..
maşallah arkadaşına darısı bize Allahım sağ salim kurtuluruz inş. ikiz bebeklere göre kiloları gayet iyi maşallah..

gunaydın bayanlar cok zor uyudum gece tum bogazlarım burnum genzım heryerım nefes almamam ıcın baya dırendı ne zormus hamıleykn hasta olmak tum bagısıklık zayıf ıyılesemıyorsun yolada cıkıcam hersey gozumde buyuyor valla evıme gıdıp rahat rahat bır uzanabılseydım....

geçmiş olsun dunedain beslenmene çok dikkat et, bol bol meyve ve sıcak içecekler tüket bağışıklık sistemin güçlensin, ne zaman dönüyordunuz??

Selam kızlar
Bende nihayet dün aldım raporumu 32 haftalık olduk tam ama çalışabildiğim kadar çalışacağım bakalım ne zmana kadar . Bu arada nst ye girdim orda ufak bir sancı çıkmış progestan verdi doktor artarsa gelirsin tekrar dediler ayy çok tırsıyorum valla erken filan olacak diye . Benim zaten baştan beri hep var kasılmalar, bakalım hayırlısı .Allahım sen yardım et hepimize .
Biraz soğuk almışım bende ama çok kötü değilim bu aralar herkeste var aman dikkat edin kendinize.

geçmiş olsun canım, bebişlerimiz inş. zamanında gelir içini sen ferah tut dikkat et kendine ve bebişine bişey olmaz inş.
bende çalışıyorum ama dr haftaya tekrar bi bakacak benim çalışabilir durumuna...

sağol canım , ay bir doğursaydık hayırlısıyla ve zamanında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…