Günaydın kızlar.Umarım herkes iyidir.
Selemicim çok sevindim bebişinin iyi olmasına.Ben de çok merak ediyorum kızımı ama daha 13 günümüz var.Hareketleri konusunda benim kızımın da günü gününe uymuyor ama genelde çok hareketli.Artık ayakta, hareket ederken bile hissedebiliyorum hareketlerini.Ama bazen öyle sert ittiriyorki can yakıyor artık.
Benim de uzun süre oturduktan sonra kalkınca kasıklarımda anlık sancılar oluyor ama yürüyünce geçiyor.Ama doğal sanırım sonuçta 6 haftacık kaldı.
Bu arada artık çok su içemiyorum ya.Hadi yazın içiliyordu ama şimdi içemiyorum.Offff çok can sıkıcı.
Dün akşam eşim eve gelince bana ilk söylediği karar verdim seni sezeryan ayptıracağım oldu.O kadar güldümki kızlar.Garibim normal doğumdan benden çok korkuyor.Sözde araştırmış intermetten anneye en az zarar veren sezeryanmış.Alttan falan dikiş olduğunu duyunca iyice tırstı.Sanki o doğuracak.Ama ben orda saatlerce acı çekerken dayanamazmış.Bir an önce olsun kurtulalım diyor.Erkekler işte acıyı biz çekeceğiz onlar sancılanıyor.
maşallah bebişlerinize :))
merak ediyorum kozmetik ürünü olarak hangi markayı tercih ettiniz. Duyduğuma göre doğal olan sadece sebamed ve bübchen miş :/
maşallah bebişlerinize :))
merak ediyorum kozmetik ürünü olarak hangi markayı tercih ettiniz. Duyduğuma göre doğal olan sadece sebamed ve bübchen miş :/
kızlar, haftasonu alışveriş yaptığım bebek mağazasındaki satıcı bana biberonları bulaşık deterjanı ile yıkamayın, beyaz sabun ile yıkayın dedi ama hiç içime sinmedi açıkçası... siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
sebamed tavsiye ettikleri için ben sebamed aldım. bakalım kullanınca görücez artık.
bilmiyorumki en iyisi sabunsuz durulayıp. kaynatmak olabilir.
günaydın bizdende herkese. BENDE EVE GİDİP YATSAM BAYAĞI İYİ GELİR SANIRIM. OFFF İŞ İŞ İŞ GEL EKİM SONU ÇABUK GEL LÜTFEN.
DÜN BİR ARKADAŞIM 34 HAFTALIK İKİZLERİNİ ALDILAR MECUBUREN. 2300 BİRİ 2100 BİRİ GELMİŞ. AMA İYİLER MAŞALLAH 1 HAFTA KÜVÖZDE KALACAKLARMIŞ. KIZCAĞIZDA KURTULMUŞ OLDU BU MANAYLA ZATEN UFAK TEFEK BİRŞEYDİ. NASIL SIĞMIŞ O İKİSİ ORAYA HAYRET ETTİM VALLA
ÇOCUKLARDA İYİ ARKADAŞTA MAŞALLAH.
Selam kızlar
Bende nihayet dün aldım raporumu 32 haftalık olduk tam ama çalışabildiğim kadar çalışacağım bakalım ne zmana kadar . Bu arada nst ye girdim orda ufak bir sancı çıkmış progestan verdi doktor artarsa gelirsin tekrar dediler ayy çok tırsıyorum valla erken filan olacak diye . Benim zaten baştan beri hep var kasılmalar, bakalım hayırlısı .Allahım sen yardım et hepimize .
Biraz soğuk almışım bende ama çok kötü değilim bu aralar herkeste var aman dikkat edin kendinize.
geçmiş olsun canım, bebişlerimiz inş. zamanında gelir içini sen ferah tut dikkat et kendine ve bebişine bişey olmaz inş.
bende çalışıyorum ama dr haftaya tekrar bi bakacak benim çalışabilir durumuna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?