günaydın hanımlar çok heycanlıyım bugün dra gidecem umarım sağlıklı bir şekilde paşamı görürüm.
bebek hareketleri, bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu gösterir diyorlar..ben tam anlamıyla takip edip saymıyorum.var mı bunun bi sayısı falan?
içim hiç rahat değil yaa, neden öyle oldum anlamadım neyseki dra gidecem aklıma takılan herşeyi sorarım..
günaydın hanımlar çok heycanlıyım bugün dra gidecem umarım sağlıklı bir şekilde paşamı görürüm.
bebek hareketleri, bebeklerin sağlık durumunun iyi olduğunu gösterir diyorlar..ben tam anlamıyla takip edip saymıyorum.var mı bunun bi sayısı falan?
içim hiç rahat değil yaa, neden öyle oldum anlamadım neyseki dra gidecem aklıma takılan herşeyi sorarım..
teorideki bilgilere çok takılma bence bebeğin hareketleri bizim psikolojik durumumuzla yediklerimizle içtiklerimizle alakalı böle gereksiz şeyleri kafana takıp üzme kendini. neyse doktorun umarım rahatlatıcaktır seni.
doktoruma sordum zonklamayı çok sıklaşırsa erken doğum riski olabilir dedi. Ozaman arada bir oluyordu ama 2 gündür arttı sanki((
Doğum yaklaştıkça herşeyden korkar olduk valla ben de öyleyim , hayırlısıyla bir doğursaydık .
Bendede oluyor o zonklama arada sırada , bence güçlü bir hareket yaptığında bebek öyle oluyor benimkinin kafası aşağıdaymış yani ondan olabilir belki.Benim kasılmalarım hala devam ediyor doktora söylüyorum istirahat et filan diyo üffff bir geçseydi şu 1 ay harbi zor oluyo işe gelmek artık(
teşk. ederim kızlar biraz olsun rahtladım sizlerle konuşmak çok güzel :)
kasım annelerinden biri doğum yapmış az önce onların topiğine bakarken gördüm ALLAH ım bizim bebeişleri zamanında kucağımıza almayı nasip etsin..
Arkadaslar cok mutluyum doktorum bıse olmaz dedı
ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım[/QUOTE
İnşallah azeemm hamişsindir.
Bende oğluşumla gezmeden geldim.Bu aralar iyice alışveriş çılgını oldum çıktım ne yapiim psikolojikman rahatlıyorum
Yarın evde tadilat var mutfağı yeniliyoruz ben dükkanda olucam gerçi eşim ilgilenicek o işlerle ama yinede sıkıntı bir an önce bitse diyorum.
Kontrolüme daha 13 gün falan var ama ben merak içindeyim tabi.Bizim paşa da çok hareketli akşamları uyutmuyo pıt pıt kalp gibi atıyo karnımda
ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım
ben zorlandıgım ıcın cok az krem sürüyodum herkes dedıkı krem spermı öldürür dedı ama kalırmısım[/QUOTE
İnşallah azeemm hamişsindir.
Bende oğluşumla gezmeden geldim.Bu aralar iyice alışveriş çılgını oldum çıktım ne yapiim psikolojikman rahatlıyorum
Yarın evde tadilat var mutfağı yeniliyoruz ben dükkanda olucam gerçi eşim ilgilenicek o işlerle ama yinede sıkıntı bir an önce bitse diyorum.
Kontrolüme daha 13 gün falan var ama ben merak içindeyim tabi.Bizim paşa da çok hareketli akşamları uyutmuyo pıt pıt kalp gibi atıyo karnımda
valla zor işin hamileyken tadilat hiç çekilmez sanırım. bizde evde ufak tefek şeyler yaptık. eşim beni yormasada yinede ev kalkınca ayağa insan birşey yapamayınca rahat olmuyor içi. o yüzden allah kolaylık versin sanada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?