bencede bende bunu düşünüyorum. bizde erkek annesi olucaz allah o günleri gösterirse acaba böylemi davranıcaz.
ALLAH BÖYLE DAVRANDIRMASIN İNŞALLAH. NEDEN BÖYLE ERKEK ANNELERİ ANLAMIYORUM. TAMAM KIZLARI KADAR OLAMAYIZ AMA BARİ 4 TE BİRİ KADAR DEĞER VERİN. BENİMKİSİ GÜYA ÇOK DEĞER VERİYOR AMA NEYSE ARTIK. BİRŞEY DEMİYORUM. GERÇİ DOLABINI YAPTIRDI ONUDA GİTTİK SİPARİŞ VERDİK ADAM GELDİ ÖLÜ FALAN ALDIK. DOLABI YAPAN ADAM KAYINPEDERLERİN MÜŞTERİSİ PARA FALAN HİÇ KONUŞMADIK. GİTSİN ALSIN KAYINPEDERİMDEN ARTIKIN
kızlar merabalar.içim rahat değil.size açmak istedim.ben küçük bi ilçedeyim.ve burada devlet hastanesinin içi içler acısı.hem kalabalıktan hem pislikten geçilmiyo.ben de ailemin yanında olmak istiyorum 4 saatlik uzaklıktalar.ben 33+3deyim 35.hafta gibi giderim diye düşünüyorum.eşim başta onaylamadı burda doğuranlar her seferinde bi yere mi gidiyo dedi.ama bu benim ilk doğumum ve burdaki hastaneye sadece okul için rapor almaya gittim.ve gerçekten durumu çok kötü.neyse eşim kabul etti.ama gönül rızasıyla evet demedi.bu sefer ben kendimi kötü hissettim.ailemin yanında bi sorun olursa doğumla ilgili(allah korusun)ben kendimi suçlu hissedecem.benim tercihim olmuş olacak.ama hiçbi şekilde burda doğumum olsun istemiyorum ve eşimin ailesi burda aynı ilçedeyiz.onlar asla benim annemin baktığı gibi bakmayacaklar hakszı mıyım kızlar??içimi rahatlatın kızlarrrr
kızlar merabalar.içim rahat değil.size açmak istedim.ben küçük bi ilçedeyim.ve burada devlet hastanesinin içi içler acısı.hem kalabalıktan hem pislikten geçilmiyo.ben de ailemin yanında olmak istiyorum 4 saatlik uzaklıktalar.ben 33+3deyim 35.hafta gibi giderim diye düşünüyorum.eşim başta onaylamadı burda doğuranlar her seferinde bi yere mi gidiyo dedi.ama bu benim ilk doğumum ve burdaki hastaneye sadece okul için rapor almaya gittim.ve gerçekten durumu çok kötü.neyse eşim kabul etti.ama gönül rızasıyla evet demedi.bu sefer ben kendimi kötü hissettim.ailemin yanında bi sorun olursa doğumla ilgili(allah korusun)ben kendimi suçlu hissedecem.benim tercihim olmuş olacak.ama hiçbi şekilde burda doğumum olsun istemiyorum ve eşimin ailesi burda aynı ilçedeyiz.onlar asla benim annemin baktığı gibi bakmayacaklar hakszı mıyım kızlar??içimi rahatlatın kızlarrrr
takibimi 1 saat uzaklıktaki şehire gidip geliyoduk.oraya gitmeyi de düşündük.ama benim ilk doğumum yetişirmiyim nasıl olacak nasıl atlayıp gidecez diye stres yapıyorum.yani tek seçeneğim ailemin yanına gitmek ve benim için en mantıklısı.gönülsüz gönderdiği için bu sefer ben sorun ediyorum ya sorun çıkarsa diye.ben kendimi suçlu hissederim ama sorunun çıkacağı varsa burda da çıkar değil mii??ALLLAH SORUNSUZ Bİ ŞEKİLDE SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN...son günler yaklaştıkça bu korkum daha fazla artıyoo
ya ben kayınvalidemlerden hiç bişi beklemiyorum böylece kendi kendime de sinir olmuyorum. kayınvalidem uzakta zaaten çok gelemez öyle yardımcı olamaz. maddi açıdan da iyi deiller. yakın olsa yardım ederdi eltim doğurduğunda yanındaymış, ona çok yardımcı olmuş. şimdi biz uzağız diye doğuma bile gelebilecek mi bilmiyorum. valla kendi evladının çocuğu olacak ben karışmam :) ama gelmezse de eşim adına üzülürüm yani. görümcem de hamile şimdi o da gebzede ona da uzaklar. ona bile doğru dürüst gelemicek sanırım kayınvalidem.
ondan benim hiç bi beklentim yok yani :) daha iyi hem. doğumda kız annesi yardımcı olsa daha iyi bence.anneler kızları daha iyi anlıor. allah annemi başımdan eksik etmesin. ne kadar kalabalık olursa o kadar karışırlar boşverin. annelerimiz yeter bize.
siz şimdi 60 derecede mi yıkayacaksınız bebişlerin kıyafetlerini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?