evet haklısın galiba ülkemizdeki nimetlerin değerini bilmek gerekiyor...
senin ufaklık şimiden çok fırlama olacak maşallahAllah tüm bebişlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin
oyle valla masallahi var annesine benzeyecek bende yerimde duramam :))) amin canim hepimizinkine
onemli bilgi ben deneyecegim evde sizede paylasim dedim....
Sakin bir yerde sırtüstü uzanın, nabzınızı bularak kendi kalp atışınızı hissedin. Ardından karnınızın üstüne elinizi koyun iki farklı kalp atışını hissedebileceksiniz.
bide asiri nane ve limon dusege sebeb oluyormus bunuda katarda yasarken hamilelik kursuna giden bir arkadasim soyledi...ben limonlu sodayi hupletirken sakin fazla limon tuketme diye uyardi..ama limonuda cok severim nerdeyse hemen hemen hergun 1 tane yedim :))) valla simdi azaltayim bari :))
selam kızlar....
ben bu nane maydanoz konusunu doktorumla konuştum... böyle birşey yok, olsa bile bir insanın bir günde tüketebileceği nane maydanoz miktarı böyle birşeye sebep olamaz, oturup kilo kilo nane yemiyorsun herhalde dedi :)
limonu duymamıştım... ama kilolarca yemiyorsan ne zararı olabilir ki?? Hem bol C vitamini, seviyorsan bence kendini mahrum etme....
selam kızlar....
ben bu nane maydanoz konusunu doktorumla konuştum... böyle birşey yok, olsa bile bir insanın bir günde tüketebileceği nane maydanoz miktarı böyle birşeye sebep olamaz, oturup kilo kilo nane yemiyorsun herhalde dedi :)
limonu duymamıştım... ama kilolarca yemiyorsan ne zararı olabilir ki?? Hem bol C vitamini, seviyorsan bence kendini mahrum etme....
ben hiç bişeyden kendimi kısıtlamadım..canım ne çekerse aşırıya kaçmadan az da olsa yiyorum-içiyorum...mesala çay, kahve, kola, cips, jelibon şekerlerden arada bir azar azar yiyorum...kendim satın almıyorum yanımda yenilidğinde ve ya ikram edildiğinde yok diyemiyorum zor işler bunlar dimi yaaaa
zaten bende azattirsan limon yarim limon olur butunu yerine:))) hem bende hamilelik sivilcesi cikti gecen haftalar cildim yaglandi malum sicakta burasi..kozmatik elimden geldigince kullanmiyorum..hep denedigim bir yontem 100 % basarili sonuc aldigim limonun suyuna tuz dokup cildime suruyorum..ne kadar sivilce siyah nokta varsa temizliyor geceleri yatarken suruyorum kuruyor yuzumde biraz yakiyor ama hemen geciyor..sonra tertemiz cilt ki benimki cok problemli birde :))) meyve asitleri cildi yenilermis ole okumustum tuzda sivilceyi yakiyor..sadece gunese cikmiyor okadar surdugumde oglen surersem :))
bende canım istediginde az az yemeye calısıyorum. Mesela çayı haftaiçi içmeyip haftasonu kahvaltıya saklıyorum haftaiçinin ödülü olarak içiyorum napim çaysız kahvaltı düşünemiyorum oda zaten açık bir bardak sadece ama duble :) kolada 2 kere yarım bardak içmiştim cok canım istedi die. zor işler walla Selemi sağlıklı beslen beslen oda ayrı zor ya :) daha emzirirkende devam edicek bu durum ama napalım artık bebişlerin sağlıgı için herşey..
evet öyle canım ya, çay konusunda aynı yöntemi uyguluyormuşuz :)) ben de haftasonuna saklıyorum çay hakkımı...
ya geçen gün yolda yürürken elim gül çiçeğine gitti ani bi refleksle çiçeği koparım kokladım..sonra farkına varınca hemen elimden attım...inanmak istemiyorum bu tür şeylere ama kalmış aklımın bi köşesinde...Allaha emanet bebişlerimiz inş hepsi sağ salim doğar.
valla ne yalan söyleyeyim ben günde 1-2 çay da içiyorum haftada 1-2 kahve veya kola da içiyorum... cips de yediğim oluyor... doktorum çok abartmadığın sürece problem yok dedi... Rahat adam zatenhiç kasmıyor....
ay ayayyyy oglun olcak demek desene cok yakısıklı bı delıkanlı gelıyor herseyın yolunda olmasına cok cok sevındım dıkkat et annesı bebegın saglıkla vaktınde gelsın ıns dualarım senınle sende benı unutma dualarında.kotu gunlerı atlattım cok sukur sımdı calısmalara baslayınca daha ılkmıs gıbı gelıyor. ha acısı halen ıcımde unutmadım unutmamda ama zaman herseyın ılacı derlerya sukur ılac oldu banada
tamam guzelım senı yıne bulurum ıns guzel haberlerde verırım optumm yegenımı ve senı
afiyet olsun canım :)
sabah dondurmayı nasıl yiyebiliyorsun ona şaşırdım ben ya öğleden sonraları ya da akşam yiyorum...sabahlarıda denemek lazım
Günaydın güzel anneler ve bebişleri:))
ya arkadaşlar ben çok yemememe rağmen kilo alıp duruyorum neden bilmiyorum. Ya içtiğim vitamin yapıyor kilo elevit kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? Ya da neden bilmiyorum???
Birde bu arada maltofer kan ilacı kullanıyorum. çiğneme tableti miğdemi bulandırıyor bu sabah suyla yuttum aç karnına… yararı olurmu?
Birde ben çavdar ve kepek ekmek tüketiyorum. Bir zararı varmıdır….
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?