***** 2011 Mart Hamileleri *****

evet haklısın galiba ülkemizdeki nimetlerin değerini bilmek gerekiyor...
senin ufaklık şimiden çok fırlama olacak maşallah Allah tüm bebişlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

oyle valla masallahi var annesine benzeyecek bende yerimde duramam :))) amin canim hepimizinkine

onemli bilgi ben deneyecegim evde sizede paylasim dedim....
Sakin bir yerde sırtüstü uzanın, nabzınızı bularak kendi kalp atışınızı hissedin. Ardından karnınızın üstüne elinizi koyun iki farklı kalp atışını hissedebileceksiniz.

bide asiri nane ve limon dusege sebeb oluyormus bunuda katarda yasarken hamilelik kursuna giden bir arkadasim soyledi...ben limonlu sodayi hupletirken sakin fazla limon tuketme diye uyardi..ama limonuda cok severim nerdeyse hemen hemen hergun 1 tane yedim :))) valla simdi azaltayim bari :))

selam kızlar....

ben bu nane maydanoz konusunu doktorumla konuştum... böyle birşey yok, olsa bile bir insanın bir günde tüketebileceği nane maydanoz miktarı böyle birşeye sebep olamaz, oturup kilo kilo nane yemiyorsun herhalde dedi :)

limonu duymamıştım... ama kilolarca yemiyorsan ne zararı olabilir ki?? Hem bol C vitamini, seviyorsan bence kendini mahrum etme....

ben hiç bişeyden kendimi kısıtlamadım..canım ne çekerse aşırıya kaçmadan az da olsa yiyorum-içiyorum...mesala çay, kahve, kola, cips, jelibon şekerlerden arada bir azar azar yiyorum...kendim satın almıyorum yanımda yenilidğinde ve ya ikram edildiğinde yok diyemiyorum zor işler bunlar dimi yaaaa

zaten bende azattirsan limon yarim limon olur butunu yerine:))) hem bende hamilelik sivilcesi cikti gecen haftalar cildim yaglandi malum sicakta burasi..kozmatik elimden geldigince kullanmiyorum..hep denedigim bir yontem 100 % basarili sonuc aldigim limonun suyuna tuz dokup cildime suruyorum..ne kadar sivilce siyah nokta varsa temizliyor geceleri yatarken suruyorum kuruyor yuzumde biraz yakiyor ama hemen geciyor..sonra tertemiz cilt ki benimki cok problemli birde :))) meyve asitleri cildi yenilermis ole okumustum tuzda sivilceyi yakiyor..sadece gunese cikmiyor okadar surdugumde oglen surersem :))

evet bende duymuştum limon suyuyla cilt iyice temizleniyormuş..özellikle ergenlik sivilceleri döneminde büyüklerimiz hep bunu tavsiye ediyordu..

bende canım istediginde az az yemeye calısıyorum. Mesela çayı haftaiçi içmeyip haftasonu kahvaltıya saklıyorum haftaiçinin ödülü olarak içiyorum napim çaysız kahvaltı düşünemiyorum oda zaten açık bir bardak sadece ama duble :) kolada 2 kere yarım bardak içmiştim cok canım istedi die. zor işler walla Selemi sağlıklı beslen beslen oda ayrı zor ya :) daha emzirirkende devam edicek bu durum ama napalım artık bebişlerin sağlıgı için herşey..

Dunedain senin şu dondurma işine çok güldüm anlatışına yani :) allahtan bulabilmişsin çok sevindim depolamaklada iyi yapmıssın adama söyleseydin önümüzdeki aylardada getirsin die.. benimde canım çikolata istedi bugün ilk defa eşimle aynı yerde calısıyoruz dısarıdaydı oda aradım gelirken al die 'aş ere ere buna mı erdin' diyo :) daha ne istiyorsa her yerde bulunan basit bişi işte..
Limonu bende cok severim cogu seyede sıkarım bazen canım istersede yerim direk.. yüz için olan tavsiyenide denemeyi düşünüyorum nedense bendede bu hafta sivilce çıktı bir tane !!

birde size bebek için şampuan nemlendirici vs. olarak Mustela'yı önericektim ne zamandır unutuyorum yazmayı. Çocugu olan bir arkadasım kullanıyor cok memnun bende ondan almayı düşünüyorum eczanelerde satılıyor..

evet öyle canım ya, çay konusunda aynı yöntemi uyguluyormuşuz :)) ben de haftasonuna saklıyorum çay hakkımı...
ya geçen gün yolda yürürken elim gül çiçeğine gitti ani bi refleksle çiçeği koparım kokladım..sonra farkına varınca hemen elimden attım...inanmak istemiyorum bu tür şeylere ama kalmış aklımın bi köşesinde...Allaha emanet bebişlerimiz inş hepsi sağ salim doğar.

valla ne yalan söyleyeyim ben günde 1-2 çay da içiyorum haftada 1-2 kahve veya kola da içiyorum... cips de yediğim oluyor... doktorum çok abartmadığın sürece problem yok dedi... Rahat adam zaten hiç kasmıyor....

gül koklamakta ne var ki ? ben kokladım mı hiç hatırlamıyorum ama koklamış olabilirim kokulu güzel bir gülü ne oluyor koklayınca ?

Benim doktorda rahat bi adam öyle olmasıda iyi bence lüzumsuz stres yaratmıyor.. mesela bana hiçbirşeyi yasaklamadı öyle katı kurallar koymadı sonucta bende biliyorum nelere dikkat etmem gerektiğini azıcık nefis köreltmekten bişi olmaz..

tamam guzelım senı yıne bulurum ıns guzel haberlerde verırım optumm yegenımı ve senı

gunaydin hanimlar :)))

simdi tamda acik cay iciyordum ustune yazdiklarinizi okudum....sabah evden cikarkende depoladigim fistikli corneti goturdum...sabah sabah elma yedim..ustune birde k flaks getirdim is yerine onuda sutle yedim...dun aksamda esimle ne yesek sen patates kizartmasi yiyemiyorsun diasarida bari evde yapalim dedi eh meh olurmu falan derken arastirdim evde yaptiginda herhangi bir zarar yokmus sadece asiri kizarttma cildde yaglanma ve kilo yapiyormus..ama bebegim seviyor ben napim :))usenmedik gittik fritoz aldik geldik hepsini kizarttik...sadece yogurtlu sosla birde bol limonlu salata hepsini yedim.hic dokunmadi midem yanardi onuda yapmadi...

he bende yemek konusunda cok engellemiyorum kendimi..ufak tefek canim istiyorsa bebek icin yiyorum..cunku canin isterse yemessen bebek buyuyunce bazi seylerde ac gozlu oluyormus dedilerdi bana orneklerinide bizzat gordum cunku...bende aman allah korusun azikcik yemekle bisey olmaz yiyiorum....ondan kizlar engellemeyin kendinizi...

afiyet olsun canım :)
sabah dondurmayı nasıl yiyebiliyorsun ona şaşırdım ben ya öğleden sonraları ya da akşam yiyorum...sabahlarıda denemek lazım

afiyet olsun canım :)
sabah dondurmayı nasıl yiyebiliyorsun ona şaşırdım ben ya öğleden sonraları ya da akşam yiyorum...sabahlarıda denemek lazım

valla bilmem evden cikarken aldim buzluktan ciktim esimde bana bakiyor ne yapiyorum diye ben oyle keyifli yiyince oda yedi valla...hava cok sicakti iii gitti..bide calsiyum icinde sutten daha fazla var sabah yendigi icin sagliklida gun boyunca enerji verir...

Günaydın güzel anneler ve bebişleri:))
ya arkadaşlar ben çok yemememe rağmen kilo alıp duruyorum neden bilmiyorum. Ya içtiğim vitamin yapıyor kilo elevit kullanıyorum. Siz ne kullanıyorsunuz? Ya da neden bilmiyorum???
Birde bu arada maltofer kan ilacı kullanıyorum. çiğneme tableti miğdemi bulandırıyor bu sabah suyla yuttum aç karnına… yararı olurmu?
Birde ben çavdar ve kepek ekmek tüketiyorum. Bir zararı varmıdır….

günaydın canım,
ilaç miydeni bulandırıyorsa dr una söle, değiştirir...ben ferrum fort kan hapı kullanıyorum..ama tatil ilaç kullanma konusunda bütün düzenimi bozdu..yeniden düzenli içmeye başlayacam inş. tüm ilaçlarımı..ama kan hapını sağlık ocağındakiler aç karna iç dediler, dr da tok demişti hangisi doğru acaba???
kepek ekmeğini ben de arada bir tüketiyorum şimdiye kadar olumsuz bi şey duymadım ekmek konusunda içini ferah tut

Banada doktorum sabah aç karnına iç dedi. Eğer içemiyorsan kahvaltıdan 1-2 saat sonra boş mideyle iç üstünede 2 saat kadar çay yada süt içme dedi.
Sen hangi vitamini kullanıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…