2011 Mart Anneleri Doğum Hikayeleri

canım çok az kaldı sende yaşayacaksın. hepimiz öncekileri okurken aynı şeyleri düşünüyorduk bak çok şükür geldi.
canım çok güzel yaa. maşallah çok güçlü bi bebeğin var. Allahım hep güçlü etsin. hayattaki her zorluğa gücüyle göğüs gersin İnşallah.

canım bende aynı şeyi düşünüyorum kesinlikle. hepinizi tanıdığıma öyle memnunumki.

Allahım kolay doğum nasip etsin İnşallah canım.

canım benim. ben bunları biliyordum ama inan okurken öyle duygulandımki. gözlerim doldu ama ağlamadım kızıma söz verdim artık ağlamak yok diye. kurban olurum ben ahmet bulutumu verene annesi ne demişler her şeyde bi hayır var. Allahım başka hastalık dert göstermesin İnşallah

canım yaa çok zor olmuş doğumun ama çok şükür kuzucuğun sağlıklı ya. herşeye değerler canım. her şeye. Allahım bağışlasın İnşallah. Allahım uzun sağlıklı mutlu bi ömür nasip etsin

oyy kıyamam yaaaa canımm benimm çok şükürki sağlıklı bir şekilde aldın ya oğluşunu kucağına gerisi hiç yaşanmamış gibi dimi:97: ..eee bide boşuna anne olmak kolay değil dememişler :82:
Allah ananalı babalı.uzun ömürlü büyütmek nasip etsin canım ..sağlıcakla kalın...tosuncuğunu öp teyzoşunun yerine

amin canım Allah razı olsun cümlemizi inşalahh

datlımmm aynen öle yaşanmamış gibi şimdii RABBİM sizede tattırsın inşalahhhhhh
hakkaten kolay değilmişş quzummm Allah razı olsunn
öperim teyzoşlarının yerine quzumm bizde sizi öptükkk

okurken koca bi offf cektim benimde ilk oglum böyle oldu
inan herşeyi birebir yaşadım belki daha fazlası
dogduktan sonra herşey bitti şükür şimdi ikinci oglumda inş böyle olmaz annesine fazla acı cektirmeden gelir cnm ogluşum

canım daha sonrsını yazmadımm fazla krkutmayım dedimm:))
canım inşalahh oğlun bir avazda gelir çok kolay bi doğum olur inşalahh

kızlar, bu çok özel anlarınızı paylaştığınız için teşekkürler. her birini okurken sanki o olayları ben de yaşamış gibi oldum. çok duygulandım, ağladım. inşallah bu sevinç gözyaşlarınız daim olur. bebeğiniz ve eşinizle her gününüz mutlu ve aydınlık geçer.

Biz 1,5 senelik beraberlikten sonra 29.Mayıs.2010da evlendik. Çooooook mutluyduk, artık hep beraberdik. Yeni bir semte, yeni bir eve taşındık, artık evliydik!!!! Yeni bir projeye başlamıştım Haziran ayında. Herşey yepyeni, pırıl pırıldı. Derken Temmuz ayı geldi, ben niye hala regl olmuyorum diye düşünmeye başlamıştım. İşim gereği yaptığım görüşmelerde herkes bana çocuğun var mı diye sormaya başlamıştı. Biranda gittiğim heryerde ya hamile ya çocuklu kadınlar gözüme gözükmeye başlamıştı!!!! Allahım evren bana bir mesaj mı gönderiyor yoksa dedim, daha dur dedim, acaba dedim:))))) Bir akşam iş çıkışı test alıp eve geldim. Eşime çaktırmadan testi de alıp duşa girdim. Daha yapar yapmaz çift çizgi belirdi. İnanamadan duşa girdim, duş boyunca kalbim hızlı hızlı attı, acaba acaba acaba hala çift çizgi mi? değişir mi, şimdi ben hamile miyim????? Duştan çıktım, kopkoyu çift çizgi bana bakıyor!!!!!! Hep bu anı düşünmüştüm, ne yaparım acaba diye. Şunu yaptım: ağlayarak aşşşşkımmmmmmmm baaaaaaaaaaaaaaakkkkkkk diye eşime koştum. Takriben bir saat ağladım:))) Eşim uzun süre elimdekinin ne olduğunu anlamadı, bana soruyor, ağlamaktan cevap veremiyordum. En sonunda prospektüsü verdim eşimin eline, çift çizgi=hamilesiniz!!!!! Sarıldık ve kaldık öyle. Evet ben hamileydim:)))
İlk iki hafta ağlamaya devam ettim. Şimdi ne olacak yapabilecek miyim, gerçekten hamile miyim, benden anne olur mu. Sonra kalp atışlarını duydum bebişimin. Ve bütün sorularımın cevabını buldum.
Çok şükür rahat bir hamilelik geçirdim, 7.Mart pazartesi günü için sezaryen randevumuzu aldık. Haftasonu ben işlerimi bitirip teslim edip Pazar günü keyif yapıp Pztesi doğuracaktım. Cumartesi akşamı 1de son dosyaları emaille gönderdim, emaille vedalaştım, hafta içi haberleşiriz diye. Sonra 4te yatmaya karar verdim, ama o ne, suyum geliyordu. Daha bir gün vardı ve kızım geliyordu!!!!!!! Eşimi uyandırdım, o da yarın uzuuuun bir gün olacak, sen hiç uyumadın, uyuyalım mı dedi. Baktım sancım yok, suyum da az az geliyor 9a kadar uyuduk. Evet çok serinkanlıydık:)))) 9da doktorumu aradım, hemen gel, ameliyata alıyorum seni dedi. 11de hastanedeydik. Epidural sezaryene karar vermiştik ve ben rica etmiştim, ben sakin olucam, ne olursa olsun beni uyutmayın diye. Öyle de oldu. Ben çok fazla uyuşmadım, bacaklarımı hep hissettim, bebişin çıkarılışını da. Ama öyle feci bir acı vermedi. Doktorlarla konuşarak keyifli bir doğum oldu. Epidurali herkese tavsiye ederim. En sonunda minik bir kızın ağlama sesi geldi, sonra o kızı yanıma getirdiler. O gün bu gündür o kız benimle, o kız gönlümü fethetti, etmeye de devam ediyor:)))
Annesinin keyfine değil, kendi keyfine göre bir gün erken bizimle kavuşmaya karar verdiği için. bana anneliği tattırdığı için ona hergün teşekkür ediyorum:)))

amin canım inşalahh
hepimiz için her gün güsel geçer

oy oy yerim ben o kızı yaa maşalahh canım sağlıkla büyüt inşalah sabırsızlanmış cee dmek için

off kuzu ya bu neydi okurken bnm doğurasım geldi anaaaaam kız bi yandan sinirlendim hemşirelere bi yandan da dünyanın en güzel şeyi bu ya anne olmak.normal doğum aslında dini yönden çok iyi ama dayanılması çok zor bi doğum.

keşke hepimiz normalini yapabilsek ama bazen bazı şeyler istediğin gibi gitmiyor yanii sezeryan olanlarda sonuçta amilyat oluyorlar sonrasıda zahmetli kolay değil allah katında bütün doğum şekillerinin kutsal olduğunu düşünüyorum

canım doğumunu hangi hastanede yaptın, etrafta ağlayan kadınlar vardı yazmışsın, bende zekai tahirde yaptım aynı şekilde aldıkları odada bir sürü hamile vardı ağlıyorlardı bende onları görünce korktum, hemşirelere sinir oldum. Acaba dedim aynı hastanedemi doğum yaptık.

öle canım en güsel şey tabi ama çok zorduu Rabbim kimsye zor doğum vermesin inşalajj
inşalah meleğini sağlıkla alırsın kucağına seninde hikayeni okuruz inşalah canımm
tabi ki canım sonuçta anne oluyoruz birde işte bizim elimizde dğilkii dediğin gibi bazen istediğin gibi olmuyor hiçbişeyy

etlik zübeydede yaptım canımm
baştan kaybettim ben ağrım olmadan tırsmaya başladım o bayanları görüncee
aslında ayrı odalar olması lazım psikolojisi bozuluyor insanın

canım kızını sağlıka büyütmeyi nasip etsin bebişin hemencecik gelmiş sizi bekletmeden

oyy kuzum yaa acı çektin psikolojin o anda bozuldu ama allaha şükür paşamız kollarında sağlıcakla büyüt canım..

gerçekten sancı çekenleri bir araya toplamaları hiç normal değil sancısı olan bile korkudan sancısı gider :26:

çok şükür aplam kolarımda Rabbim sizlerede versin inşalahhh Allah razı olsun aplammmmm
aaynen aplam walla insan doğuracağı varsa doğuramazz

Slm annecikler.....
fırsat bulmuşken bende hikayemi yazayım dedim.....
eşimle 2006 yılının temmuz ayında yaz tatilinde tanıştık....
herkesin yaz aşkıdır uzun sürmez biter gider dediği sadece yaz aşkı olarak baktıkları bir ilişkiydi bizimkisi ....
ama ben okadar eminimki hayatımı birleştireceğim doğru adamı bulmuştum....
ist-muğla arası mesafe benim için problem değildi belki aiemden uzaktı ama ben bu adama aşık olmuştum....
2008 haziran ayında hayatımızı birleştirdik......
ve 2010 haziran ayında artık bu aşkın meyvesi bedenimde canlanmıştı....
onu merakla sabırla 9 ay bekledik....
normal doğum tarihim 30 mart gözüküyordu ama ben normal doğum isteyen ben son zamanlarda korkmaya başlamıştım....
doktorumunda sezaryen taraftarı oluşu açıkçası işime gelmişti ama zaten bunun haricinde bebişim iri çıkıyordu usgde...
derken son kontrol için gittiğim 18 mart cuma günü nstde bebişimin kalp atışları yavaşladı...
zaten 23martta sezaryen olacaktım doktorum riske atmaya gerek yok bugün alalım dedi tabi biz şokkkk
hemen yatışım yapıldı....oakşam artık yavrum kollarımda olacaktı saater geçmek bilmedi.....
ve sonunda ebe hadi seni hazırlayalım diyerek odaya geli beni hazırladılar.....
ve tüm ısrarlarıma rağmen eşimi sokmadıkları ameliyathaneye doğru yol aldık....
artık o soğuk odada anestezi doktorunun yanındaydm bana sakin olup hrşeyi ona bırakmamı istedi ama ben bir türlü sakin olamıyordum titriyodum....sonunda iğnemi yptı ve belden aşağısı yavaş yavaş uyuşmaya başladı....sanırım kısa bir uyku haline geçmişim hissediyordum ama acı yoktu veee mutlu son EYMENİM dünyaya merhaba dedi....
onu orada ilk görüşüm şaşkın bu benimmi der gibi garip bakışım....
ve artık o aşkın meyvesi kollarımızda ....
o kadar güzel birşeyki anlatılmaz bir duygu....
Allah isteyen herkese bu mutluluğu nasip etsin.....

canım bebeğin hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün İnşallah. yaz aşkının devamı baharda aşkların en güzeli olmuş sizin için. sağlıkla mutlulukla büyü eymen bebek. ömrün uzun olsun. annenin koruyucu kanatları hep üstünde olsun.

sağol arkadaşım güzel dileklerin için teşekkür ederim....
seninde elif eylül kızçen hayırlı olsun.....
Allah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir ömür nasip eylesin inş....

canım dediğin gibi hikayelerimizin başlangıcı aynıymış allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…