2011 Lys sınav sonrası kritiği

Ben de baktım bu sabah hemen ama yoktu bişey.
Ösym'ye güven olur mu
23'ü kesin miymiş acaba?

Bir an önce açıklansa da kurtulsak şu stresten :44:
Geçen sene de 15 temmuzda açıklamışlar. bu sene niye böyle oldu ya

Ösym'nin işi belli mi olur kimbilir ne zaman açıklanacak.
Koskoca kurum kesin bişey nasıl söylemez anlamıyorum yani.
Strese girdim yahu

bu ösym ye güven olmaz ygs yi de pat diye açıklamışlardı bizim okulda ağlayan fenalaşan bayılan gırla gidiyordu .... :82:
hadi kızlar iyi haberlerinizi bekliyoruz .. iyi puanlar alın ki arkadan gelen bizlere de moral olsun.

BASIN DUYURUSU

(18 Temmuz 2011)

2011-LYS : Sınav Sonuçlarının Açıklanması

18-19 ve 25-26 Haziran 2011 tarihlerinde yapılan 2011-Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) sonuçlarının açıklanması ile ilgili olarak bazı basın yayın kuruluşlarında gerçeği yansıtmayan, yanlış anlamalara yol açabilecek haber ve yorumlara yer verilmektedir. Cevap kâğıtlarının optik okuyucuda tekrarlı okunması tamamlanmış, değerlendirmeleri yapılmış, ortaöğretim kurumlarından alınan diploma notlarından adayların Ortaöğretim Başarı Puanlarının (OBP) hesaplanması ve tutanakların incelenmesi çalışmaları son aşamasındadır.

Sınav sonuçlarının 21 Temmuz 2011 tarihinde saat 14.00'te açıklanması planlanmaktadır.

Kamuoyunun ve adaylarımızın Başkanlığımız tarafından duyurulan bilgiler dışındaki haber ve yorumlara itibar etmemelerini, değerli basınımızın, çok sayıda insanımızı ilgilendiren bu konuda Merkezimiz çalışmalarına yardımcı olacak haber ve yorumlara yer vermelerini temenni ederiz.

Adaylara ve kamuoyuna önemle duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Sonunda beklenen açıklamayı yapmışlar

ilk ben yazcam sanırım ama hiçte iyi değil artık kısmet işi
bir sürü puan var hangi birini yazıcagmı bilemedm
mf1 355
2 348
3 341
4 350

tek umudum artmış olan kontenjanlar

ilk ben yazcam sanırım ama hiçte iyi değil artık kısmet işi
bir sürü puan var hangi birini yazıcagmı bilemedm
mf1 355
2 348
3 341
4 350

tek umudum artmış olan kontenjanlar

İlk senden aldık puanları

Ben yazıyorum
tm1 382 (tam hatırlamıyorum direkt 3e baktım)
tm2 397
tm3 410

Ankara yolcusuyum sanırım

mf1:370
mf2:368
mf3:367
mf4:367

öle kararsızımki ne yazcağımı hiç bilmiyorum aslında ygsden sonra çok moralim bozulmuştu lysye doğru düzgün çalışamamıştım iş garanti diyede hemşirelik yazcaktm ama vazgeçtim sevmediğim bişeyi yazmak istemiyorum öğretmenlik istiyorum ama atamanın çok az olması gözümü korkutuyoo kızlarr yardım edinn

benimde gözümü çok korkutuyo şu kpss işleri daha okumadan onları düşünmeye başladım bende bi ara öğretmen olmak istiyodum ama şimdi vazgeçtim çok zor atamalar bu arada sıralamaların kaç

benimde gözümü çok korkutuyo şu kpss işleri daha okumadan onları düşünmeye başladım bende bi ara öğretmen olmak istiyodum ama şimdi vazgeçtim çok zor atamalar bu arada sıralamaların kaç

83 binle 94 bin arasında değişiyo cnmm fen bilgisi öğretmenliği düşünüyorum marmarada 2.öğretim gazide örgün tutuyo uf ama şu kpss nolcak mühendisliğide iyi bi yerde okumak lazım yaa sen ne düşünüyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…