Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımBeklediğinden daha düşük gelip bocalamandan iyidir canım sevindim senin adına puanların gayet iyi.
Mf'sin sanırım neresi tutar hangi bölümlerin puanları kaç bilemiyorum ama sıralaman hiç fena değil.
Bi dersaneye git onlar sana doğru yolu gösterirler tercihlerini rehber öğretmenle yap ben öyle yapacağım.
ya kızlar diyetisyenlik nasıl sizce? egeye gidebiliyorum ama babam samsun die tuttrdu napıcam bilmiyorum yardım edin..
teşekkür ederim canım
ben dersaneye filan danışmam heralde çünkü okuldaki rehber öğretmenle aram kötü,dersanedekini de sevmiyorum adam at gözlüğüyle bakıyor sanki.bir de ben son dönem zaten dersaneye gitmedim ygs'den sonra. adam beni tanımaz bile belki
sen de istediğin bölüme gidebiliyorsun sanırım tebrik ederim bu arada
ben bir dönem düşünmüştüm diyetisyenliği ama baya oluyor yani tam hatırlamıyorum ayrıntılarını ama sağlık sektörü için genel olarak iyi diyorlar, kpss'de ataması iyi oluyormuş,maaşları da iyiymiş. bence güzel meslek. obezite her geçen gün artıyor zaten(ben de bir obez olarak yazıyorum bunu ) aa acaba ben tekrar düşünsem mi şimdi :44:
siz Samsun'da mı oturuyorsunuz o yüzden mi baban öyle diyor?
hayır samsunda da oturmuyoruz ki.. samsuna daha yakınız ama.. uff sinir etti beni ya..
teşekkür ederim canım
ben dersaneye filan danışmam heralde çünkü okuldaki rehber öğretmenle aram kötü,dersanedekini de sevmiyorum adam at gözlüğüyle bakıyor sanki.bir de ben son dönem zaten dersaneye gitmedim ygs'den sonra. adam beni tanımaz bile belki
sen de istediğin bölüme gidebiliyorsun sanırım tebrik ederim bu arada
nereye düşünüyorum ya ben iyice kafayı yedim bu sıralamayla diyetisyenlik gelir mi
ya kızlar diyetisyenlik nasıl sizce? egeye gidebiliyorum ama babam samsun die tuttrdu napıcam bilmiyorum yardım edin..
LadyEvil, tercih listeni hazırladın mı? Neler yazacaksın?
Hepiniz için hayırlısı olsun
Ben de tercih yapıcam karar değiştirdim, tek bir tercih, gelirse gideceğim, gelmezse şimdiki okuluma kaldığım yerden devam... Tabi fikrim değişmezse :)
Canım araştırıyorum tercih robotlarından bakıyorum tutabilecek yerlere,bi liste hazırladım bi dersaneyle de konuşacağım rehber öğretmenle birlikte yapacağım tercihlerimi.
Fikrini değiştirmişsin iyi olmuş boşuna girmemiş oldun sınava umarım tutar :)
Ben bölümümü ve okulumu zaten çok seviyorum ama zorlanıyorum
Hayırlısı olsun ikimiz için de
Boğaziçi çeviribilim yazacağım sadece. Geçen sene en son 73.yü almış, ben 96. oldum
Muhtemelen giremem zaten, yüksek sıralamalarda bu kadar oynama olmaz, keşke fransızcadan değil de ingilizceden girseydim sınava
öyle miymiş bilmiyordum inadımdan vazgeçirmeye çalışıyorlar beni şimdi dersaneye gitmem için giderim bu hafta belkiİllaki kendi dersanen ya da okul rehberliği ile tercih yapman gerekmio,bana broşürler geldi çoğu dersane ücretsiz olarak tercihlerinde yardımcı oluolar.
Teşekkür ederim istediğim üni.olmayacak büyük ihtimalle ama düşündüğüm diğer bütün okullar tutuo bu sene.
diyetisyenlikler 15bin civarı devlette gelmez senin mf4 çok iyi bence ona yüklen. harita müh ben de duydum çok iyiymiş geçen sene bir öğretmenimiz yazın diyordu. okula veli gelmiş öğretmenle konusuyormuş harita müh bulamadıklarından bahsetmiş kimi bulsak alıcaz ama yok diyormuş.
öyle miymiş bilmiyordum inadımdan vazgeçirmeye çalışıyorlar beni şimdi dersaneye gitmem için giderim bu hafta belki
kafam o kadar karışık ki :26: 4-5 yıl sonra da aynı durumda olur mu onu düşünüyorum
Ben şimdi bikaç dersaneyle konuştum saat 9.00 dan 16.00 a kadar kabul ediolarmış tercihler için.
Harita müh.hakkında bi fikrim yok ama diyetisyenlik tutuosa bence onu seçmelisin her dönemde parlak bi meslek olduğu ve olacağı kesin.
kızlar terch yparken sıralamamzın kaç bin üstnden başlamalıyız yazmaya?
bde bna bölüm önerebilir misnz?
ygs5 449, 44 bin
tm1 446, 23 bin
tm2 440, 25 bin
tm3 435, 29 bin pdr istiyordm ama olmadı. hiç bklemediğim bi sonuç geldi edb. sağolsun (