- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Geçen sene ile bu seneki ygs puanım aynı olmasına rağmen sıralamam 50bin küsur yükseldi bence de bu sene moral bozmak için daha erken önemli olan puan değil sıralama o da her sene farklılık gösterio
lady senin kazanmanı çok istiyorumidolümsün şuan çünkü hedeflerimiz çok benziyor
Teşekkür ederim canım ama odtü ya da marmara olmayacak gibi görünüo :/
Hacettepe olabilir şuan için ama kesin değil hiçbişey tabi sonuç açıklanınca göreceğiz
1 sene ne kadar çabuk geçti yaa.sanki daha dün ilk ygs denemesini olmuştuk.herkese geçmiş olsun.
Arkadaşlar ne zaman açıklanacak sonuçlar? :26: Hiç takipte değilim açıklansa haberim olmaz
15 Temmuz diyorlar ama ösym net birşey söylememiş galiba
Ben de hiç takip etmiyorum ya 15 temmuz kesin mi acaba sitesine girdim yazmıo bişey...
15 Temmuz diyorlar ama ösym net birşey söylememiş galiba
kaç hafta önce 15 gün içinde açıklancak diye duyuru yaptı 15 gün oldu sanırım büyük ihtimal 15 temmuzda ama kesin birşey yok
maşallah benim aile benden iyi biliyor cuma günü açıklanıyormuş diyorlar aklıma getiriyorlar
Hayırlısı olsun, umarım herkes hakettiğini alır, teşekkürler cevaplar için
Evet birkaç saattir açılmıyor.Millet açıklandı mı acaba diye doluştu herhalde yoğunluktan site gitti.ösym nin sitesi mi açılmıyor yoksa sadece bana özel birşey mi anlayamadım :44::44:
Evet birkaç saattir açılmıyor.Millet açıklandı mı acaba diye doluştu herhalde yoğunluktan site gitti.
Ben sanmıyorum bugün açıklayacaklarını.
Evet açıldı şimdi site ama sonuç falan yok.Resmi bi açıklama yapsınlar da boşuna beklemeyelim.Cidden ne yaptıkları belirsiz.YGSde de 10 dk önce haber vermişlerdi açıklıyoruz diye....şimdi açtım bende baktım sonuçlar falan yap bunların ne yaptıklarıda belli değil ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?