2011 Lys sınav sonrası kritiği

biraz garip oldu ama 2 tercih yaptım biri elektrik-elektronik müh , diğeri inşaat müh.

Ben de sana ben sadece 9 tercih yaptım sen kaç tane yaptın diye soracaktım
Demek benden az yapan da olmuş içim rahatladı
Geçen sene az tercih yaptım ama kazanamayacağımı biliodum öylesine yapmıştım,bu sene de fazla yapmayınca geçen seneki gibi açıkta kalır mıyım düşüncesi oluştu gerçi bu sene puanımın çok altında yerleri de yazdım ama psikolojik olarak öyle hissediyorum geçen seneyi düşünüp

Ben de biraz tedirginim ama boşuna mı endişeleniyorum bilmiyorum.Şimdi benim sıralamam 47bin, geçen sene elektrik-elektronik 69 binle,inşaat 92 binle kapatmış. Gelmeme gibi bi ihtimali var mı diye düşünüyorum

Ya aklıma geldi şimdi Face'de bi sayfa var Hangi Üniversite diye. Geçenlerde oraya bakıyordum biri ilk 1000deymiş sanırım, çok garip bi bölümü soruyor.Sonra başkası da senin sıralaman iyiydi,burası ne alaka demiş, ben 19. tercihime yazıcam onu düşünüyorum diyor gerçi ben de oks'de öyle yapmıştım

Ben de öyle saçma bi tedirginlik içindeyim
Sıralamam 50binlerde,80binlere kadar düştüm son tercihlerimde ama hala ya kazanamazsam korkusu var

Bu sene herkes puanlar/sıralamalar düşecek diyor ama bana yükselecekmiş gibi geliyor
O yüzden kafam rahat değil pek...

Bana da düşecek gibi gelio,çünkü özellikle ygs olmak üzere sınavlar geçen senekine göre çok zordu.
Eğer düşerse (ki tek dileğim bu) Marmara ing.sosyolojiye yerleşebilirim geçen sene bu bölümü kazanamıyorum diye başka okula gitmemiştim,bu sene de puanım marmaradan düşük
Ama düşerse girme gibi bi şansım da var...
Bakalım artık.

Benim çevremde de geçen yıl sınava girenlerin çoğu yerleşmedi ve şimdi söylediklerine göre artık neresi olursa yerleşeceğiz bu yıl kesin diyorlar.Bir de seneye müfredat değişiyormuş,yani bizim alt döneminkiyle bizimkinin arasında baya fark varmış,okulda hocalar seneye çok zorlanırsınız,bu sene girmeye çalışın dediler.Öyle düşünüp seneye bırakmamak isteyenler çok olabilir.Bunları düşündükçe,özellikle ilk söylediğimi,bana yükselecekmiş gibi geliyor ama her bölüm için aynı şey olmaz tabi.
Umarım senin istediğin bölümün puanı düşer ve yerleşirsin

Ben duymamıştım bunu :/
Dediğin gibiyse yükselebilir evet
Bekleyip göreceğiz acaba ne zaman açıklanır

Yine Ösym beklendiği gibi net bi açıklama yapmadı Ama uzmanlar 20 Ağustos gibi açıklanır diyorlardı.Tabi söylenti bu da, daha geç olur galiba..

Geçen yıl tercihler 6 ağustosta bitmiş, 13 ağustosta sonuçlar açıklanmış.
Ama bu sene öyle olmaz heralde, çünkü sınav sonuçları için de böyle tahmin yürütmüşlerdi, 1 hafta kadar geç açıklandı geçen seneye göre.

kızlarr tercihlerinn ne zaman açıklancağıı belli oldu 19 ağustosta açıklıcaklarmışş daha 1 haftaa varr açıklansada kurtulsakk:44:

kızlarr tercihlerinn ne zaman açıklancağıı belli oldu 19 ağustosta açıklıcaklarmışş daha 1 haftaa varr açıklansada kurtulsakk:44:

Kesin mi 19 ağustos?
Bugün ösym'nin sitesine girdim bi açıklama göremedim :26:
Heyecanlandım şimdi bian önce açıklansa da öğrensek artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…