- 23 Nisan 2009
- 4.060
- 11
- 156
Umarım istediğin bölüme yerleşirsin...
Kendin mi yaptın okulda falan mı?
Teşekkürler
Kendim yaptım internetten:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım istediğin bölüme yerleşirsin...
Kendin mi yaptın okulda falan mı?
Teşekkürler
Kendim yaptım internetten:)
neler yazdın cnm?
bm ablamda elektrik elektronik mühendisliğinde allah kkolaylık versin
biraz garip oldu ama 2 tercih yaptım biri elektrik-elektronik müh , diğeri inşaat müh.
Ben de sana ben sadece 9 tercih yaptım sen kaç tane yaptın diye soracaktım
Demek benden az yapan da olmuş içim rahatladı
Geçen sene az tercih yaptım ama kazanamayacağımı biliodum öylesine yapmıştım,bu sene de fazla yapmayınca geçen seneki gibi açıkta kalır mıyım düşüncesi oluştu gerçi bu sene puanımın çok altında yerleri de yazdım ama psikolojik olarak öyle hissediyorum geçen seneyi düşünüp
Ben de biraz tedirginim ama boşuna mı endişeleniyorum bilmiyorum.Şimdi benim sıralamam 47bin, geçen sene elektrik-elektronik 69 binle,inşaat 92 binle kapatmış. Gelmeme gibi bi ihtimali var mı diye düşünüyorum
Ya aklıma geldi şimdi Face'de bi sayfa var Hangi Üniversite diye. Geçenlerde oraya bakıyordum biri ilk 1000deymiş sanırım, çok garip bi bölümü soruyor.Sonra başkası da senin sıralaman iyiydi,burası ne alaka demiş, ben 19. tercihime yazıcam onu düşünüyorum diyor gerçi ben de oks'de öyle yapmıştım
25 ağustosda açıklancak diyolar çok geç değilmi geçen sene 16sında açıklanmıştı diye hatırlıyorumm
ösymnin sitesinde göremedim ben sen nerden duydun canım?
ösymye güven olmaz
kızlarr tercihlerinn ne zaman açıklancağıı belli oldu 19 ağustosta açıklıcaklarmışş daha 1 haftaa varr açıklansada kurtulsakk:44: