Diyetisyenlik tutmuyor zaten öyle birden aklıma geldi
Nasılsa tercih için zamanımız var,cuma günü kendi dersaneme gitmeyi planlıyorum. Eğer memnun kalmazsam (ki büyük ihtimalle öyle olacak)başka bir dersaneye de uğrarım artık.
Bilgi verdiğin için sağol canım bu arada
Rica ederim :)
Ben bian önce vermek istiyorum tercihlerimi o yüzden yarın gideceğim sanırım bi dersaneye.
Listeyi hazırladım zaten göstereyim bakalım onlar ne diyecek.
Kızlar sonuçlar adrese gelecekmi..yoksa çıktısını mı alıcazbirde tercih kitapçığını nerden alıcaz*yerleştirme puanları ile listedeki puanlar ,başarı sıraları karşılaştırarak tercih yapılacak dimi?birde sonuç belgesinde ek puanlı die bi bölüm var bu meslek liseleri için falan mı acaba?sistem çok yabancı nasıl tercih yapacağımı bilmiyorum......tercih bitiş tarihi nezaman ?çok soru sordum farkındayım ama bu ara çok yoğunum bir an önce halletmek istiyorum..herkesin istediği bölüme yerleşemesini diliyorum herkese sevgiler!
Kızlar sonuçlar adrese gelecekmi..yoksa çıktısını mı alıcazbirde tercih kitapçığını nerden alıcaz*yerleştirme puanları ile listedeki puanlar ,başarı sıraları karşılaştırarak tercih yapılacak dimi?birde sonuç belgesinde ek puanlı die bi bölüm var bu meslek liseleri için falan mı acaba?sistem çok yabancı nasıl tercih yapacağımı bilmiyorum......tercih bitiş tarihi nezaman ?çok soru sordum farkındayım ama bu ara çok yoğunum bir an önce halletmek istiyorum..herkesin istediği bölüme yerleşemesini diliyorum herkese sevgiler!
Kızlarrr benim tm1 sıralamam 134 bin.Gazi ekonometri 120 bin.Sizc girme ihtimalim var mıı ? Yoksa özel üni yolu göründü bana of offff :2::2::2::2:
kızlar cevaplar için teskler.bişi daha sorcam tercih listelerindeki taban puanlarını yerleşme puanımızla kıyaslıycaz dimi yani OKUL PUANIMIZ EKLENMİŞ HALİYLE...BAŞARI SIRALARINI DİKKATE ALDIĞIMIZDA NEKADAR AŞAĞISINDA VE YUKARSINDA OLMALI PUANIMIZIN..UZAKTAN EĞİTİM VEREN ÜNİ.HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VARMI?
Evet eklenmiş haliyle kıyaslayacaksın uzmanlar ilk 3 tercihi kendi sıralamanın 10bin kadar üstünde yapmayı önerio sonra kendi sıralamana yakınları yaz sonra da düşüklerle devam et.
Dediğin üni.açıköğretim mi?
:44:
sağol canım..dediğim açıköğretim diil..uzaktan eğitim veren biircok üniversite var ve diplomalarında uzakttan eğitim ibaresi gecmiyo normal diplama..ama tabi harcları biras daha yüksek..ben evliyim izmir dışına tutuyo genelde ama gidip gelemem artık devam zorunluluğu olmayan bi vakıf üniversitesi izmir içi veya dışı yada uzaktan eğitim veren üniversiteleri tercih edicem sanırım kısmet..ama sıralama işi baya karışık gelio..tercih robotları doğru yönlendirimi mu acaba güvenebilirr miyiz*
Kızlar iki seçenek arasında kaldım.Uludağ üniversitesi kamu yönetimi mi yoksa Marmarada iktisat mı? Fikirleriniz bekliyorum. :)
Kızlar iki seçenek arasında kaldım.Uludağ üniversitesi kamu yönetimi mi yoksa Marmarada iktisat mı? Fikirleriniz bekliyorum. :)
kamu yönetimi mi yoksa iktisat mı okumak istiyorsunuz?
Bence buna göre tercih yapın. ikisi de gayet iyi üniversiteler.
Umarım herkes istediği yere yerleşir kızlar. Ben yaşadığım şehir dışında tercih yapmayacağım için seneye tekrar sınava giricem çok büyük ihtimalle.
İkisi de iyi üniversiteler ama puanlarına baktım arasında uçurum var Marmara iktisat 454 puanla 18bininciyi almış,
Uludağ kamu yönetimi 408le 56bininciyi almış yani Marmara yazacak kadar yüksekse puanı neden Uludağı seçsin ki.:26:
marmaranın türkçesi 68binle almış ondan bahsediyo olabilir:44:
marmara kamu yönetimi fransızca ve 33binle almış gözüküyor. eğer kamu yönetimi okumak istiyorsa marmaraya puanı yetmiyosa ya da türkçe okumak istiyorsa uludağ düşünüyo olabilir. ben böyle yorumladım:44:
Nihayet tercihimi yapabildim
Hayırlı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?