Ne güzel Kasım gelinleri baya çoğalmışızzz
Şöyle bi düşündümü Kasım a daha çok var gibi geliyor ama şurda 3buçuk 4ay var (kendim için:)
Bu beni biraz telaşlandırıyor. Salonum tutuldu. Şimdilerde deli gibi gelin başımı ve makyajımı kusursuz yapıcak bi kuaför arayışındayım...
Gelinlik kına abiyesi ve bindallı daha hiç bakmadım bile aklımda model dahi yok
Sizler naptınız bu işleri gelinlik kuaför falan ayarlayan varmı?
Merhaba :)
Geçen yıla bakarsak Kasım'ı güneşli geçirmiştik ama umarım bu yıl da aynısı olur.
İkinci düğün İstanbul'da olacak bizim. Memleketteki düğün artı İstanbul yolu ve İstanbul'daki düğün telaşı bizi hayli yoracağından İstanbul yakınında bir yer olsun istiyoruz. Ağva ilk seçenek ama gönlüm bir yandan da ille de Cunda diyor :)
cunda düşünenlere tavsiyemdir;
bir balıkesirli olarak, cundaya kadar gitmek yerine, sarımsaklıya gidin derim :) hem daha uygun, hem daha temiz denizi var:) ayvalıktan geçip cundaya gideceğinize, az daha gidin, hem şeytan sofrasına da gidiş kolay olur :)
mnskc
canim biz de agva dusunmustuj hatta aradik falan ama bi arkadasim balayi icin vasat bi yer oldugunu soyledi o da erkek arkadasiyla gitmis guzel olmadigindan bahsetti biz de abant civarini dusunuyoruz simdilik seninde aklinda olsun
Topicten haberimiz yok ki :)
Herkese hayırlı olsun.
11.11.2011 de benim düğünüm de.
Evimin tadilatının bitmesini bekliyorum ( maalesef 3 aydır yapamadı gerizekalı usta ) bitince eşyalarımı yerleştiricem. Şu an için sadece 3 avize ve 1 portmantom eksik onlar da eylül ayında sipariş verilecek.
Gelinliği aldım, damatlığı da hallettik. Kuzu kuzu bazanın altında yatıyorlar.
İncelemek isteyen olursa çeyizlerim;
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/421076-minikcicegin-ceyizleri.html
Nişan hazırlıklarımız;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...isi/440557-nisan-sayfam-olsun-minikcicek.html
ve daha bir sürü şey..
salonu tuttuk ayarladık bir çok şeyi.. tabii eksiklerimiz var onları da halledecez nasipse..
mrb cnm hosgeldın benm dugunum de 12 kasımda:)Bende 12 Kasımda evleneceğim inşallah..Beyaz eşyalarım alındı onun dışında herşeye yeni başlayacağım.Davetiye nikah şekeri, ev tutulacak, mobilyalar gelinlik, damatlık, halısı ,perdesi, balayısı
Ve elimde kısıtlı bir rakam var herşeye nasıl yetecek bilmiyorum para artsa birde 50-60 kişilik yemek yapacağız ama
o zor görünüyor..çoğu insan paralı yapıyormuş ama onada ben çekiniyorum insanlara teklif etmeye
Aldığınız şeyler için fikir verebilir misiniz..ne kadara malettiniz mesela, birde yeri neresidir, gelinlik için Fatih derler, nikah şekeri davetiye Eminönü diye duydum, diğer konularda da yardımcı olursanız stressiz bir gelin olmak istiyorum,Evimde Maltepe civarında
Bende 12 Kasımda evleneceğim inşallah..Beyaz eşyalarım alındı onun dışında herşeye yeni başlayacağım.Davetiye nikah şekeri, ev tutulacak, mobilyalar gelinlik, damatlık, halısı ,perdesi, balayısı
Ve elimde kısıtlı bir rakam var herşeye nasıl yetecek bilmiyorum para artsa birde 50-60 kişilik yemek yapacağız ama
o zor görünüyor..çoğu insan paralı yapıyormuş ama onada ben çekiniyorum insanlara teklif etmeye
Aldığınız şeyler için fikir verebilir misiniz..ne kadara malettiniz mesela, birde yeri neresidir, gelinlik için Fatih derler, nikah şekeri davetiye Eminönü diye duydum, diğer konularda da yardımcı olursanız stressiz bir gelin olmak istiyorum,Evimde Maltepe civarında
mrb cnm hosgeldın benm dugunum de 12 kasımda:)
bizde evi maltepeden tuttuk canim ama ben manisadayim biz de gelinlge kadikoy ve uskudardan bakicaz ama nerelr uygundur hic bi fikrim yok benim nisanlim istanbulda o ilgileniyo herseyle
En çalışkanımız sen çıktın minikcicek :) Maşallah :) Eksikler ufak tefektir muhtemelen, çabucak hallolur eminim :) Kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?