• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

kızlar 3 tane bindallım var kınada hangisini giyeceğime karar veremedim yardımcı olusanız çok iyi olur nasıl yüklicem resim yükleyim de bide siz bakın bakalım hangisini beyenecksniz :61:

kasım gelini olduğuma pişman ettiniz kızalr ya bi sesiniz çıksın umarımyorum yaprsınız fikir beyanında bulunursunuz albmlere ykledim canlarım:61:

kızlar 3 tane bindallım var kınada hangisini giyeceğime karar veremedim yardımcı olusanız çok iyi olur nasıl yüklicem resim yükleyim de bide siz bakın bakalım hangisini beyenecksniz :61:

yaaavv kafamı karıstırdın bindallı fikri verdim kasım gelinlerindesin ama hemde kasım annesisin nerde yanlısım var :1:

ebruerdal
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya

Giriş tarihi:Jul 2011
kızlar mrbaa nslsınız nsl gdyo hmilelk bnm çook gzel gdyo allh skr bebgmn cnsyti belli oldu hiç gstermıyodu bu zamna kdae ama dktra sylemyn ltfn dedim saolsun tmm dedi süprz olsun istyorum ben nsl dyncam bilmyorum ama spriz olsun o yzden hep turuncu sarı yeşil kırmızı alıyorum kıyaftni

terbiyesiz !!! önce üslubuna dikkat et !!

kendin yazmıssın yazdığın cevaplarda açık açık hersey ortada..hem gelin demissin hem anne topiğindesin..2si bir arada oluosa düğün doğum bizede söle nasıl oluo :1::1: beraber çıkartıverelim :1::1:

Uzatmayın kızlar ,
ebruerdal bende merak ettim nerede bi yalnışlık oldu kasım gelinlerine gireceğine kasım annelerine falan mı girdin kafam karıştı :54:

ben nye byle yazayım anlamıyorum ya .
senin ne olduğun ne amaçla burda olduğun belli ama ben kasım gelnyim kasımda evlncem düğün resmlerimin gerekirse hepsini yklerim mor olursun seninle uğraşamam sokağa çık eminim ki sennle uğraşan başka brni bulursun :61:

peki siz hanfendi nye yalan syluysunuz ben yazmadım dyorum ya ne bcm yer burası nye öyle bişey yazayım ne amaçla manyak mıyım ben ya

albümüne baktımda canım bu yüklediğin bindallıların hepsini ben bilinen bir yerde görmüştüm.. giyen kişide boşnak gelin tarzı gelinlerdendi... gördüğüm tek başına bindallılar değil bu resimlerin kendisiydi

evet bunlar makedon kıyafetleri ozellikle ortadaki cok tercih edilir...
arkadas belki makedonyalıdır diycem ama soz konusu iki konudada mesajları var

üzücü

Back