2011 Kasım ayında evlenecek hatunlarr buyrunn:)

slmmmmmmmmm kızlarrr nerdesınnnznzzzzzzzzzzzzzz biz antalya tarafı dusunuyoruzz voyage sorgun hakkında bılgısı olan ve gıden var mııı? bu arada neler yaptnz anlatın bakalımm neler eksık???

biz gebzede oturacağız bu yüzden havalarda soğuk olacağı için ağva düşünüyoruz inşallah romantik bir ortam yakalarız hadi birbirimize yardım edelim yazdığım otellere bir bakıp benim için birini seçebilirmisiniz?:44: çok kararsız kaldım

slmmmmmmmmm kızlarrr nerdesınnnznzzzzzzzzzzzzzz biz antalya tarafı dusunuyoruzz voyage sorgun hakkında bılgısı olan ve gıden var mııı? bu arada neler yaptnz anlatın bakalımm neler eksık???

slm tatlım hayırlısı olur inşallah o tarafları hiç bilmiyorum nasipse bizde yaza tatilimizi egeden başlayarak akdenize ineceğz şimdilik bir fikrim yok

ya arkadaslar istanbulda en uygun fiyatli english home magazasi nerede bilen var mi?

Sefaköy/ Armonipark avm nin alt katında bir mağazası var, outlet mağaza olduğu için güzel fiyatları var. Ben de çeyize nevresim takımı aldım geçenlerde.2 takıma 108 tl verdim. 54 tl tanesi yani ve renkleri çok güzel, ayrıca da yıka yıka solmuyo(tek kişiliğini kullanıyorum bayadır).. english home ürünlerini özellikle uyku seti nevresim vs. tavsiye ederim

wauwwwwwwwwwwww ne kadar kalabalıklaşmışızzzzzzz
topiği açtığım ilk zamanlar kimse uğramamıştı ve kasımda bi ben evlenicem sanırım diyordum.. Ama şimdi maşallah baya kasım gelini toplaşmış....

Ne güzel hazırlıklar tam gaz devam hatta balayı planları bile yapılmış:)

aynen ama benim daha ev yok mobilyalar yok beyaz esyalar yok

hadi ben abimin nikahını bekliyorum hatunlar, siz neyi bekliyosunuz

Hepsi birbirinden güzel; devreye ulaşım ve fiyat faktörü giriyor :) Nedir fiyatları, kolay gidilebiliyor mu. Bunları değerlendirip karar vermen daha iyi olur bence. Fiyatlarını öğrenebilirsen bizle de paylaşırsan güzel olur bir de :))

Ve ben neler yaptım :)
Gelinliği dikime verdim son prova ve teslim 22 ya da 29 Ekim'de. Düğün 8 Kasım 'da zaten :)
Gelin ayakkabımı, çiçeğimi, çamaşırlarımı aldım.
Mobilyalarım geldi, halıları dün aldım, Perşembe eve gelecek.
Büyük eksik olarak tv ( sanırım düğüne kadar alamayacağız, iyi bir şey olsun istiyoruz ona ayıracak paramız kalmadı ), ayakkabılık ve avizeler kaldı.
Bir de ekmek dolabı, kahvaltı takımı, çay seti var onları para ayırabilirsem alacağım. Yoksa kalcak, ziyanı yok :)
Balayı ve davetiyeyi de halledemedim daha.
Son durum budur.
Bir de nikah gününü de aldık 19 Eylül 2011 :) Tayin işleriyle uğraşmayalım diye önceden yapmak zorunda kaldık nikahı.
Kolay gelsin hepimize :)

Son düzenleme:
oyyyy oyy benim lokumumda evleniyor sonunda
hayırlısı olsun bitanem herşey en güzel şekilde geçer inşallah fıstık

oley be çarşamba ev bakmaya başlıyoruuzzz sonra da balıkesir /: tuttuk tuttuk yani

Selam arkadaşlar öncelikle hepinize hayırlı olsun..Gece 4 ve rutin stresime girdiğimden uyku tutmadı ben de kasım gelinleri forumuna daldım.Ben de 12.11.11 de evleniyorum kısmetse.Nikah dairesinde nikah ardından da 130 kişilik bir yemek organize ettik.Daha doğrusu kişi sayısını bu oranda düşürmek için gayret ediyoruz.Gelinliğim dikiliyor yarın 2. provam var,ayakkabımı da aldım.Ailem farklı şehirde yaşadığından ve ekim ayında geleceğinden tüm yük benim omuzlarıma bindi ve çok stresliyim.Balayı için Antalya Belek düşünüyoruz havalar daha sıcak olacağından,ancak rezervasyon yapamıyorum çünkü otellerin kasım fiyatları henüz belli olmamış.3 otelden biri olabilir Maxx Royal (Otelde Maldiv bungalovlarıda var).Susesi Luxry ya da Rixos Premium Belek,çok araştırdım,o bölgede balayı düşünen arkadaşlara bu otelleri şiddetle tavsiye ederim..

Bir konuda da yardımınıza ihtiyacım var max 50 kişilik kına gecemiz olacak anadolu yakasında önerebileceğiniz cafe vs yerler varsa paylaşırsanız çok memnun olurum,mümkünse sadece yer kirası ve müzik

Sevgiler :)

Tez vakitte gelsin düğün tarihlerimiz kızlar :))

Nikahımız dün kıyıldı. Balayını ayarladık. Avizeleri aldık.

Bir de ben kına gecesi yapmak istemiyorum, bakalım kandırabilecek miyim biizmkileri :))

Hepimize kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…