• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de dilime yapıştı bu laf zaten ADAMIN DİBİSİNNNN süpper dimiiii:1:
ama ben kadınım taammııııı :60:
evet canım sen bi koşu sorup geliver bakalım dua işine ne dicekler:26:

he yawwww benimde yapıştıı..Mesajj attım bakalım ne cevap gelicekkkkkkkk..Ben netle vedalaşıyiim artıkk.İnşş bende senin gördüğün şu güzel rüyalardan görürümm.Herkezee tatlı bebişli rüyalarr diyorummmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

he yawwww benimde yapıştıı..Mesajj attım bakalım ne cevap gelicekkkkkkkk..Ben netle vedalaşıyiim artıkk.İnşş bende senin gördüğün şu güzel rüyalardan görürümm.Herkezee tatlı bebişli rüyalarr diyorummmmmm:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

iyi geceler canıııımmmm...bebeğini ve onu kucağına almış seven teyzesini gör rüyanda taammıııı:16::16::16::54::70::3:

cnm ya buiş bahçeçide çok pahalı ben ce bana da soylemişti umut bahçeçi yapalım diye ama ben karar veremedim buna kuşmu kondurucak :26:heryerde aynı akapuntr sen diğer arkdşların gittgı yere git bence
walla banada çok pahalı geldi.ama yazık eşime söledim tamam dedi ses çıkarmıo artık.zaten o da yanıma gelip gitcek istanbula teyzem gelcek sonra görümcem gelcek kalmaya.çünkü kuzenim yalnız kalıo başkomser orda çocuğun işi war mecbur yanıma birilerinin gelmesi lazım eee buda hep masraf uçak biletleri falan.bakalım daha karar weremedim.başka yerlerede nasıl gitcem yol bilmem iz bilmem:1:
Tamam canımmm.Ama otobüsle mutlaka gelebilirsin diye düşünüyorumm.Çünkü merkez ana cadde üstünde karşıdan gelen otobüsler varrr.İnan ben kadıköyde oturuyorum ama ben bile Ümraniyeye 40-60 dk lık otobüs yolculuğu ile gidiyorumm.Otobüs çok dolanıyorr.Görüşürüz valla çook güzell olurr.Zaten melike lalişş falann düşünüyoruzz karr kalkksınnn inşş..duyuru yapıcaz İstanbulda olupta gelmek isteyen olursa görüşücezz.
Ama olmaddıı Ankaraya tur düzenlemeyi düşünüyorum artık napalımm malummmm egunal fun club yönetim kurulundayım:21::21::21::21::21::21::21::21: O gelemzzse bizz giderizzzzz...Hızlı tren diye birşey var dimi sonuççtaaaaaaaaaaaa:52::52::52::52::52:
kız ben nası geleyim otobüslerle akapuntur derken kaybolurmuşum oralarda:1:merkez ana cadde üstü bide yol tarif etmissin kıyamam sana ne bilirim ben oraları:1::1:neyse bi geliimde ararım seni..
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....

canım benim çokkkkk saol.sizlerde benim hep dualarımdasınız.hepimiz aynı şey için mücadele edioz o yüzden en iyi biz anlarız birbirimizi.eet yarın bol bol dua edelim hep edioz ama yarın özel bi gün.aminnnnnnn işşallah hepimizin göbişleri bebişlerle dolsun:49::49:

:2:Hapşırmaktan ve öksürmekten yorgun ve bitap düşen Camenta'dan sevgiler.:2:

Hepinize iyi geceler.:54:

slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....

Amiiiiiiiiiinnn amiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn aaaaaaaammmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn

kuzum biz burdayız ama sen yoksuuuuunnnnnn...hani hep sen yazıyodun ya geldim ama kimse yok diye bu kez de ben yazıyorum bi sen yoksun:70:

kızlar bu ne hız be öğlen çıktım ewden 10 buçukta geldim geçmişi okumaktan yazı yazamadım.okumadannda olmuo merak ediom napmış benim arkadaşlarım die:1:ben kocişi yatırdım grip zaten keyfi yok bende öle takılıom yalnız yalnız...birazdan bağırır odadn ama yat artık die.öle değişik bi huyu war ben yatmadan yatmaz.grip die yattı ama uyumaz yine o.kahretsin yaaaaa bensiz yapamıo bi türlüüü:16::16:

:2:Hapşırmaktan ve öksürmekten yorgun ve bitap düşen Camenta'dan sevgiler.:2:

Hepinize iyi geceler.:54:

aman bilgisayara hapşırma :2::2: topik yeni grip salgınından kurtuldu acı bizeeee:9::9:
geçmiş olsun kuzum ...iyi geceler...

Canım teşekkür ederim İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın

Ben umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum Benim bebeğimde görünen bir sendrom yani bir hasarlı geni var Önce bu hasarlı genlerin tespit edilmesi gerekiyormuş Buda Türkiye şartlarında mümkün değilmiş Kanlarımızın alınıp yurtdışına gönderlmesi gerekiyormuş Bu da tabii binlerce dolar para demekmiş Sonuçların gelmesi de en az bir yılı bulurmuş O yüzden pgt yaptıramadık Eğer bebeğim tutmazsa bu yolu denemeyi düşünüyorum İnşallah hiçbirine gerek kalmaz ve sağlıcakla bebeğime kavuşurum

Amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar bu ne hız be öğlen çıktım ewden 10 buçukta geldim geçmişi okumaktan yazı yazamadım.okumadannda olmuo merak ediom napmış benim arkadaşlarım die:1:ben kocişi yatırdım grip zaten keyfi yok bende öle takılıom yalnız yalnız...birazdan bağırır odadn ama yat artık die.öle değişik bi huyu war ben yatmadan yatmaz.grip die yattı ama uyumaz yine o.kahretsin yaaaaa bensiz yapamıo bi türlüüü:16::16:

benim insan görünümlü odun kocamda bensiz yatmaz ama küsüz diye ayrı takılıyom uyusun iyicene sonra gitcem yatağa:19:

benim insan görünümlü odun kocamda bensiz yatmaz ama küsüz diye ayrı takılıyom uyusun iyicene sonra gitcem yatağa:19:

ayy bizim kocalar bu yazıları okusa halimiz harap:1::1:ama ben dayanamıom artık yatcam sabah kalkmak zor gelio sonra aslında ewdeyim çalışmıom ama benim koca kahvaltı yapmadan çıkmaz o yüzden 7 buçukta ayaktayım.gidip yatayım artık hepinize ii geceler sabah görüşürüz canlarım:54:

ayy bizim kocalar bu yazıları okusa halimiz harap:1::1:ama ben dayanamıom artık yatcam sabah kalkmak zor gelio sonra aslında ewdeyim çalışmıom ama benim koca kahvaltı yapmadan çıkmaz o yüzden 7 buçukta ayaktayım.gidip yatayım artık hepinize ii geceler sabah görüşürüz canlarım:54:

Şükür sonuna gldim ama çok orudum ve istediklerime de cevap veremedim bazen çok zor oluyor biriktiri okumak şu birkaç alıntıya aynı anda cevap yaazabilmeyi çözsem iyi olur çünkü net çok yavaş geri dönemiyorum.Herkesin kandili şimdiden mübarek olsun.Bu arada düşünüyorum da okul açılınca ben nasıl yetiştireceğim yaaaa
Bu arada egünal ciğim sen yokken geçmişi okumak daha mı kısa sürüyordu neeeee!!!!!!!!!!!!!!!!
Birde kızlar ben hala şu cd56 testini nerede yaptırabileceğimi bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim

Merhaba
Evet dua ile ilgili baslik acmak yasak, Bunun sebebine gelince tup bebek bolumunde 20 ayri kisiye 20 ayri dua basligi acilinca tup bebege ait baslik ilk sayfada kalmiyor. Tabi bunlada kalmiyor ondan sonra dua basligina kisileri toplamak icin gidip kozmetige oradan bir derdim vara kadar her yere bu basliklarin linki birakiliyor. Bizde bunun onune gecmek icin bir tane "Tum kalbimizle dua edelim mi" diye baslik actik ve dileyen oradan istedigini yaziyor hem cok sayida kisiye ulasiliyor he de dogru baslikta paylasim yapilmis oluyor. Olay bundan ibarettir.
Sitenin derli toplu olmasini istememiz bu konu ile alip veremedigimiz anlamina gelmemektedir. Bu sekilde bize hitap edilmesi ciddi olarak bizi incitmistir

Beni de uyku tutmadı topik de takılayım dedim. Kimse kalmamış gecmisi okuyup yatıyorum. Herkese tatli tatli rüyalar... Su dua ısinden de haberdar olmak isterim... Hamilelerin duası daha makbule geçer derler bende elimden geleni yaparım. Sevgiler....

arkasdaşlarım hepinize gunaydınlarrrrrrrrrrr umarım iyi bır hafta geçirmişsinzdir hepinizin mevlüd kandili hayrlı dularınız da kabul olsun inşallhhhh bugun bol bol dua edelim hepimiz için

Back
X