• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şekerimmmm yeteeeerrr...her mesajında test var sıyrılda gel ayrılda gel aramıza şu test dünyasından...
kafayı bozcan yakında bak valla düzeltemem o zaman seni...erken uyarı sistemi olaraktan uyarayım seni
topik listemize adının yanına test yapmaktan sıyırdı diye yazmak istemiyorum:1::1:

Haklisin sekerim cooooooooooook haklisin

Nehirciiiimmm ayyyyy valla çokk duygulanndımmm, içliyimm zatenn bugünnlerde egunall bilirr:43::43::43::43::43: Beni bazen buralarda hayalet gibiymişim gibi davrananlara duyrulurrrr:35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35::35: Bakınn nehir arkadaşımm nasılda hissetmişşşşşş duaya muhtacc olduğumuuuu..Benii hatırlamışşş taaammmııııııııııııııııııııııııı:32::32::32::32::32::32:

Bu arada bir dua grubu oluşturma konusunda daha önce bir arkadaşımız teklif etmişşti egunalll.Sende kk yönetimi sıcak bakmıyor falan demiştinn.Ama bennn bebekle ilgili azolular falnn diğer topiklerdede görrdümm.Hepp bu konu baş tacı ediliyorrr..Sonuçta kimin duasının kime geçeceği ve kabul olunacağı belli olmazzz.Sinerji oluşturmuş oluruzzz hemm..Ne dersin,dersinizzz yapalımmı böyle birşeyy..
aslinda olabilir,positif etkiler neden olmasin ki

teşekkür ederim ya benim için tam sayfa liste yayınlamışsın..çok duygulandım...
ben de kaç gündür uğrayamıyorum topiğe...işten güçten kardan kıştan tembelleştim iyice...bişey soracağım ben yaklaşık 3 haftadır climara jel bantı kullanıyorum ve sürekliakıntım oluyor acaba normal mi?çıkardığımda sonraki gün yenilemiştim ertesi gün hafif pembe kanamam başlayıp birkaç gün sürdü...sizin başınıza da geldi mi..

canımm ben tam anlayamadım.sen negatif sonuçtan kaç adet sonra başladın.bi açıklarmısın.biliyosun ben negatif aldım geçen hafta ve merak ediyorumm.

cnm ben 8 aralıkta negatıf aldım ve adet olmustum zaten ocak adetımde gectı ve 21. gunum yanı dun lucrıne basladım kuzummm hayırlısı cnm benım yanı 2 adet gecırdım ben

yok canım pişman olmam evet 1 ay çok önemli ve uzun ama kendiliğinden olma ihtimalide olduğundan çok ta kayıp bir ay olarak düşünmüyorum...
doktora evraklarım olsada olmasa da gidecem zaten öncesinde vitamin vs..verir hazırlık olur tüp bebeğe...adetin 21.günü uzun protokolde başlanıyo ben ilk tedavimde uzun protokolle başlamıştım ama bu kez kısa protokol istiyorum o yüzden hemen adetle başlarım diyordum...

kuzum kısa protokolde nasıl oluyor adetın 3.gunu baslıyorsun ne kaadr suruyor onu bılmıyorum ben onu anlatırmısın ??? sana zahmet

kuzum kısa protokolde nasıl oluyor adetın 3.gunu baslıyorsun ne kaadr suruyor onu bılmıyorum ben onu anlatırmısın ??? sana zahmet

kısa da adetin 2. yada 3.günü iğnelere başlıyorsun yumurta gelişimine göre iğne vurulacağın gün belli oluyor maksimum 10 gün sonrasında çatlatma iğnesi var...sonrasında opu ve transfer en sonunda da test gününü beklemeye başlıyorsun yani...aynı ay içinde herşey olup bitiyor...

kısa da adetin 2. yada 3.günü iğnelere başlıyorsun yumurta gelişimine göre iğne vurulacağın gün belli oluyor maksimum 10 gün sonrasında çatlatma iğnesi var...sonrasında opu ve transfer en sonunda da test gününü beklemeye başlıyorsun yani...aynı ay içinde herşey olup bitiyor...

sagol cnm benım uzunda 1 ay surerken kısada demekki 20 gun suruyor cnm anladım sımdı :)))

teşekkür ederim ya benim için tam sayfa liste yayınlamışsın..çok duygulandım...
ben de kaç gündür uğrayamıyorum topiğe...işten güçten kardan kıştan tembelleştim iyice...bişey soracağım ben yaklaşık 3 haftadır climara jel bantı kullanıyorum ve sürekliakıntım oluyor acaba normal mi?çıkardığımda sonraki gün yenilemiştim ertesi gün hafif pembe kanamam başlayıp birkaç gün sürdü...sizin başınıza da geldi mi..

ne demek canım:16:
jel akıntı yapıyor kullananlar bende dahil olmak üzere bunu yaşadık...lekelenme şeklinde kanama yaşayanlarda oldu...

hoşgeldin meleğim :54::54:

tebrik ederim canım mis gibi prenses :nazar::emir_bebek::nazar: maşallah süphanallah annesine arkadaş olacakkk:16::16::16: bu arada topiğimizin il bebeği topikgül....

çok üzüldüm içim cız etti rabbim kimseye göstermesin çok zor bir durum :14::14:

saol canım endo olunca sordum aynı problem bendede var rabbim sağlıkla bebğine kavuştursun...

teşekkürler canım tesler konusunda bizi bi,lgilendirdin...

yani kolay mı buldun canım sen doğurana kadar dikkat et kendine allah her türlü kazadan beladan sakınsın sizi...

çok güzel canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın...

evet canlarım yarın sabah 9:30 da gidecem ameliyat için hem kadın doğumcu hem genel cerrah girecek biraz riskli bir ameliyat hakkımda hayırlısı olsun allaha sığındım artık sizlerdende bol bol dua bekliyorum kandilde geldi beni dualarınızda unutmayın:14::14:

İnş çok kolay ve sıkıntısız geçer ualarımız seninle ....

sagol cnm benım uzunda 1 ay surerken kısada demekki 20 gun suruyor cnm anladım sımdı :)))

evet kuzum aynen öyle uzun protokol bence daha uzun sürüyooooo yani 1 aydan fazla o yüzden kısası makbul bana uzunda sıkıntı basmıştı...bi de opu bayrama dek gelmesin diye bir hafta fazladan lucrin vurdurdular ah ahhhhhh dertlendim bak şimdi hakkımı helal etmiyorum eski merkezime:19:

bi kaç kişiden duydum çok etkilendiğiniz güzel rüyayı kimseye anlatmayın çıkmaz demişlerdi bende bu inanç üzerine bu ay test edecem gerçekten böyle bişey varmı bakalım...tekrar test yapman iyi olmuş en azından kafan rahat etmiş...ayrıca sen geçen ay sıkıntılı zamanlar geçirdin mutlaka hormonların etkilenmiştir bende öyle olur mesela çok üzülürsem o ay regl de bi farklılık olur sende de buna benzer bişey olmuştur...keşke süpriz yapsaydı:31:
iyi bakalım inş.rüyan çıkar:9yaptım yaşadım ostresi ama pozitifi bidhaa görmek ansip olamdı enson ilk hamileliğmde pat diye çıkmıştı ama kuzum düştü,bide aşılamada kanda görüdm dahada yoık nromalde gecikince yapmıyom ama vucudum tuhaftı hala öyle adet bitimi yumurtlama akıntım oldu hemencik oda ev misaifr doluydu şimdide bakalım buluşur inş.bizimkiler:1:
ama beklerken bir stres oldum kaç hücremiz ölüyo beynümizda valla..pozitif çıksaydı keşke olmadı bile bile lades işte:14:
sende sıkma kendini benim gibi düzenin bozurur ama sen inş.hamiş çıkarsın cnaım inan çok sevinirim kendiliğnden olmasına doktorlarsız:9:

yumoşu geç çatlatmadıysam ve bu dönem tatile dek gelmediyse hamile olma ihtimalim tabiki var...
bu ay gün aşırı erkenden çooookk uykum gelmişti belki bebişte gelmiştir...zaten bi gelse totosunu ıssıracam:16:
ısır ısır yerim onları benn:emir_bebek::emir_bebek:
aksilikler üstüste geldi meleğim bu dönemde annesine gelmek istemeyebilir diye onu rahat ve huzurlu bi göbüşe yerleştirmek istiyorum teyzesi:16:

inşaalllah egunal inş....:49:

slm kizlar hollandada tup bebek yaptiran varmi,ve kac embriyo konuluyor lutfen bilgisi olan varsa soylesin ,herkese hayirli aksamlar

slm canim ben yaptirdim bi oglum var tup bebek
simdi 3.icin ugrasiyorum

canim sigortadan 3 tane hakkin oluyor,bu 3 tane tedaviye dondurulmuslar dahil degil.her bi tedavinden kac tane dondurulmus transferin olursa olsun onu saymiyorlar
ve 2.tedaviden sonra 2 embriyo transferi yapiyorlar..
dondurulmuslarda ise 2 embriyo transferi yapiyorlar,fark etmiyor kacinci tedavin oldugu

ayrica egerki 1.tedavinde hamile kalip saglikli dogum yaparsan ozaman hakkin tekrar 3 oluyor
benim ilk tup tedavimde hamile kaldim ve saglikli bi sekilde dogdugu icin hakkim yine 3é cikti

umarim karisik anlatmamisimdir,sorun olursa sorabilirsin canim

Hadi yaaa bakk bu kapatılma olayını bilmiyorrdumm..Heyyyyyyyyyyyyyyttt beeee demek benimmm için topikk feda olsunnnn..Yiiirmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiibennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Yalan dünyada diyor ya hani'''Adamın DİBİSİNNNN'':46::46::46::46:

O zaman ben adminlere bir mesaj atayımm,editöre falandaa.Merak ediyorum neymişş alıp veremediklerii.Ama çoğu topikte var valla..Birbirleri için dualar okuyorlarr..Ama dediğin gibi topiğe zarar vermesinn.Sorayım bakalım ne dicekler...

iyi bakalım inş.rüyan çıkar:9yaptım yaşadım ostresi ama pozitifi bidhaa görmek ansip olamdı enson ilk hamileliğmde pat diye çıkmıştı ama kuzum düştü,bide aşılamada kanda görüdm dahada yoık nromalde gecikince yapmıyom ama vucudum tuhaftı hala öyle adet bitimi yumurtlama akıntım oldu hemencik oda ev misaifr doluydu şimdide bakalım buluşur inş.bizimkiler:1:
ama beklerken bir stres oldum kaç hücremiz ölüyo beynümizda valla..pozitif çıksaydı keşke olmadı bile bile lades işte:14:
sende sıkma kendini benim gibi düzenin bozurur ama sen inş.hamiş çıkarsın cnaım inan çok sevinirim kendiliğnden olmasına doktorlarsız:9:
ısır ısır yerim onları benn:emir_bebek::emir_bebek:
inşaalllah egunal inş....:49:

ahhhh keşke canım bekliyorum bi umutla kendiliğinden gelir diye tabii bi yandan da 7 sene olmadı şimdimi olcak diyorum...
benim psikolojim reglimi çok etkiliyor bence sende de öyle oldu...mucizelerimizi kendiliğinden gönderse rabbim ne güzel olur deliririm heralde:9:

sabah is var ben kaciyorum,hamisler haric diger hatunlara bol aksinli geceler diliyorum:26::37:
dualarimdasiniz...

Kızlar bugün gidiyorum ist. Bana dua edin 6 sında olabilir transferim bide bişey soracam jel kullanıyorum ona başladım ama ucunu çıkarınca biraz dışarı çıkıyor sorun olurmu bide onu sürünce kalkıp gezmemiz gerekiyor ben tam tersi yatıyorum

Allah yardımcın olsun koly gelsin.

slm canim ben yaptirdim bi oglum var tup bebek
simdi 3.icin ugrasiyorum

canim sigortadan 3 tane hakkin oluyor,bu 3 tane tedaviye dondurulmuslar dahil degil.her bi tedavinden kac tane dondurulmus transferin olursa olsun onu saymiyorlar
ve 2.tedaviden sonra 2 embriyo transferi yapiyorlar..
dondurulmuslarda ise 2 embriyo transferi yapiyorlar,fark etmiyor kacinci tedavin oldugu

ayrica egerki 1.tedavinde hamile kalip saglikli dogum yaparsan ozaman hakkin tekrar 3 oluyor
benim ilk tup tedavimde hamile kaldim ve saglikli bi sekilde dogdugu icin hakkim yine 3é cikti

umarim karisik anlatmamisimdir,sorun olursa sorabilirsin canim

yola çıktım karşıla beni cicimmm hollandaya tüp bebek yapmaya geliyorum:10::10::10:
ne güzel imkanlar tanımışlar sayı 3 bi de tutarsa tekrar 3 e çıkıyoooo güzelmiş valla ...
her sene bi tüp bebek yaparım ben:9:

yola çıktım karşıla beni cicimmm hollandaya tüp bebek yapmaya geliyorum:10::10::10:
ne güzel imkanlar tanımışlar sayı 3 bi de tutarsa tekrar 3 e çıkıyoooo güzelmiş valla ...
her sene bi tüp bebek yaparım ben:9:

Valla süpermişşş bende atlıyorumm peşine bırakkkkkmammmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

Hadi yaaa bakk bu kapatılma olayını bilmiyorrdumm..Heyyyyyyyyyyyyyyttt beeee demek benimmm için topikk feda olsunnnn..Yiiirmmmmmmmmmmmmmmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiibennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn...Yalan dünyada diyor ya hani'''Adamın DİBİSİNNNN'':46::46::46::46:

O zaman ben adminlere bir mesaj atayımm,editöre falandaa.Merak ediyorum neymişş alıp veremediklerii.Ama çoğu topikte var valla..Birbirleri için dualar okuyorlarr..Ama dediğin gibi topiğe zarar vermesinn.Sorayım bakalım ne dicekler...

benim de dilime yapıştı bu laf zaten ADAMIN DİBİSİNNNN süpper dimiiii:1:
ama ben kadınım taammııııı :60:
evet canım sen bi koşu sorup geliver bakalım dua işine ne dicekler:26:

Valla süpermişşş bende atlıyorumm peşine bırakkkkkmammmmmmmmmmmmmmmmm:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

seni bırakırmıyım cicim heryere beraber gideriz hele bebe yapmaya uçarak gideriz....
ama minecan hemen kaçtı korktu tabii topiğin bütün kızları gelir ve başıma kalırlar diye hemen kaçtı:1:

Back
X