• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar;))) aceleniz neydi bayrama sıkıdştırdınız bayramda rahat rahat gezin tozun ;))) valla bizde nasip olursa tüp bebek yapıcaz ama ben plan proje yaptım ve bayramdan sonraya yaptırıcam tüp bebeğimi ..bayramıda rahat stressiz geçireyimde ondan sonra sıkıntılı endişeli günler beni bekler :( inş. herşey yolunda gider hepimiz için..

hly cim eşimde azospermi sorunu oldugu için sanırım eşime emre bey bakar,azospermide başarılı diye okudum hep,bizim için emriyolog ve labr.önemli biliyosun,şükür bende sorun yok,bende kendim için ulun bey i secerim,tv de görmüştüm.bakalım yarın tlf edeyim diyorum.çider e bi bakayım bakalım.karşılaşırsak nerden tanıycaz kırmızı gülmü takcaz:))

erva64 mrb cnm bizimde sorunumuz sizinle aynı siz ne zmn başlıcaksınız tedaviye ve nerde başlıyorsunuz şehir olarak.bilirsin insan böyle bi durumda çok meraklı oluyor kusura bakma soruyorum ama..

slm kızlar;))) aceleniz neydi bayrama sıkıdştırdınız bayramda rahat rahat gezin tozun ;))) valla bizde nasip olursa tüp bebek yapıcaz ama ben plan proje yaptım ve bayramdan sonraya yaptırıcam tüp bebeğimi ..bayramıda rahat stressiz geçireyimde ondan sonra sıkıntılı endişeli günler beni bekler :( inş. herşey yolunda gider hepimiz için..

hoşgeldin canım :) adetimiz o zamana denk geliyor napalım.. şahsen ben 1 ay daha bekleyemem valla.. 1.5 senedir bekliorum zaten... tedavin hayırlı olsun canım.. sen ne zaman nerde başlıcaksın ?

hly cim eşimde azospermi sorunu oldugu için sanırım eşime emre bey bakar,azospermide başarılı diye okudum hep,bizim için emriyolog ve labr.önemli biliyosun,şükür bende sorun yok,bende kendim için ulun bey i secerim,tv de görmüştüm.bakalım yarın tlf edeyim diyorum.çider e bi bakayım bakalım.karşılaşırsak nerden tanıycaz kırmızı gülmü takcaz:))

anladım cnm evet doğru sölüyorsun eşine emre bey ilgilenir.. ben hastaneyle lgili çok rahatım cnm..şekerim ben profilime resmimi koyarım snde koyarsın bakarız birbirimize ordan tanırız.. ama sen istersen karafilde takarız :1::1:

kızlar merhaba

ben şu an bekleme dönemindeyim eylül sonunda tüp bebek yaptırmıştım malesef negatif oldu şimdi dondurulmuşlarım var başka bir hastanede onları alıp memorilda kasım yada aralıkta tüp bebek yaptırmayı duşunuyorum.ama tam bayrama denk geliyor gibi bu yüzden belirsizlik var malesef..

haklısın cnm uzun zmn bekliyipde olmıyınca, bi saniye bile bekliyip daha fazla zmn kaybetmek istemio insan ama malesef bende ailem yanımda olmadığı için bayramda onları görüp ondan sonra tedaviye başlamak istiyorum uzun zmn şehir dışına çıkmak zorunda kalmam inş. ;) benim nasip olursa aralıkta başlıcak...

kızlar merhaba

ben şu an bekleme dönemindeyim eylül sonunda tüp bebek yaptırmıştım malesef negatif oldu şimdi dondurulmuşlarım var başka bir hastanede onları alıp memorilda kasım yada aralıkta tüp bebek yaptırmayı duşunuyorum.ama tam bayrama denk geliyor gibi bu yüzden belirsizlik var malesef..

hoşgeldin canım... geçmiş olsun inşallah bu son denemen olur sağlıkla kucağına alırsın canım benim.. hangi hastanede dondurulmuşların.. bide neden memorial ? inşallah yılbaşına hamile hamile girerizzzzzzzz :16::16:

haklısın cnm uzun zmn bekliyipde olmıyınca, bi saniye bile bekliyip daha fazla zmn kaybetmek istemio insan ama malesef bende ailem yanımda olmadığı için bayramda onları görüp ondan sonra tedaviye başlamak istiyorum uzun zmn şehir dışına çıkmak zorunda kalmam inş. ;) benim nasip olursa aralıkta başlıcak...

aynen öyle canım artık beklemekten yoruldum sıkıldım bir an önce tedaviye başlamak istiyorum Allah ın izniyle... inşallah ilk seferde tutar da yılbaşına hamile gireriz hep beraber ve sağlıkla kucağımıza alırıız inşallahhhhh :16::16:

hoşgeldin canım... geçmiş olsun inşallah bu son denemen olur sağlıkla kucağına alırsın canım benim.. hangi hastanede dondurulmuşların.. bide neden memorial ? inşallah yılbaşına hamile hamile girerizzzzzzzz :16::16:

aynen öyle canım artık beklemekten yoruldum sıkıldım bir an önce tedaviye başlamak istiyorum Allah ın izniyle... inşallah ilk seferde tutar da yılbaşına hamile gireriz hep beraber ve sağlıkla kucağımıza alırıız inşallahhhhh :16::16:

inşallah son denemem olur ve bebeklerim gelir artık..şöyle anlatayım ben 4 aşılama ve 4 tüp bebek tecrübesi yaşadım.alman hast-amerikan hast-batı bahat hast-erpa hast denemeler yaptırdım ama malesef memorialı çokaraştırdım işlerinde çok başarılı olan eski bir ekip başlarında semra hanım var kendisi türkiye tüp bebek konusunda deha denilebilecek bir dr her şey onun kontrolünde oluyormuş ayrıca hastanenin elindeki cihazlar ve embiryologları oldukça iyi genelde 6.gün transferi yapıyorlar ve tecrübeleri çok fazla.
benim iki tüpümde dış gebelikler sıonucu alındı tüp bebekten başka şansım yok ve artık çok yoruldum keşke ilk baştan memorila gitseydim ama nasip işte.

aynen katılıyorum arkadaşıma insan uzun bi süre bekleyince artık bayramda olsa,dügünde olsa bi gün bile beklemek istemiyo.bi de insan moralini,psikolojisini,ev işlerini bile ona göre ayarlıyor.ay inş.yılbaşında bebişlerimiz bizimle olur.hly cim koyarız foto,dag daga kavuşmaz insan insana kavuşur demişler.bu arada bi arkadaş sormuş ne zmana başlıyosun diye,ben kasım adetiyle inş. bahceci umut ta başlıyorum canım.hanımlar bide başka sitelerde okudum meryem suresini 41 defa okuyunca ALLAHIN izniyle oluyomuş,okuyun derim ben yarın başlıycam inş.bigün daha bitti:))

kızlar inş. yeni yıl hepimizin yüzünü güldürür.araya bayram girmeseydi inanın bende bir gün bile beklemezdim tedaviye hemen başlardım. ailemden uzak olduğum için önce onları görüp moral toplamak istiyorum yoksa burda çok yanlızım. eğer hamileliğim olursa 1 yıl şehir dışına çıkmıcam kendimi bende bu gibi meselelerime göre ayarladım ayrıca eşimde bayramı atlatalım ondan sonra tedaviye devam ederiz dedi napalım nasipse olur zaten..

herkese tedavisinde kolaylıklar,sabır ve bol şans diliyorum kızlar,allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

benim yarın adetimin 21.günü estrofem başlayacm(neden içtiğim hakkında en ufak bir bilgim yok sormayıda unuttum dr.a) adetimin 2.günüde kontrole gidecem ve iğnelerim başlayacak bu 2.denemem ilkinde uzun prot. yapılmıştı bu sefer kısa protokol denenecek...tahminimce bayramın 1.günü gibi yumoşlarım toplanır:))

kısaca bende aranızdayım...

yaş 30
2.deneme
başkent hast.
tek tüpüm var ve eşimde sperm sayısı ve haraket az ayrıca morfoloji kötü( artık eklerken listeye madde madde yazarsınız:))

Son düzenleme:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

inşallah son denemem olur ve bebeklerim gelir artık..şöyle anlatayım ben 4 aşılama ve 4 tüp bebek tecrübesi yaşadım.alman hast-amerikan hast-batı bahat hast-erpa hast denemeler yaptırdım ama malesef memorialı çokaraştırdım işlerinde çok başarılı olan eski bir ekip başlarında semra hanım var kendisi türkiye tüp bebek konusunda deha denilebilecek bir dr her şey onun kontrolünde oluyormuş ayrıca hastanenin elindeki cihazlar ve embiryologları oldukça iyi genelde 6.gün transferi yapıyorlar ve tecrübeleri çok fazla.
benim iki tüpümde dış gebelikler sıonucu alındı tüp bebekten başka şansım yok ve artık çok yoruldum keşke ilk baştan memorila gitseydim ama nasip işte.

canım yaa sen çok zor zamanlar yaşamışsın.. Allah bi daha yaşatmasın canım... peki sebep ne canım araştırıldı mı? yani az şey değil bunlar 4 aşılama 4 tüp ne demek... inşallah bu son denemen olur canım... bnde başından beri hep memorial ı istemiştim cem demireli semra hanım var falan ama okudum yerlerde hep doktorları sadece ön görğşmede görüyosun bşdaha yoğunluktan göremiyosun .. onlar ekibin başı koordşne ediyolar diğer doktorlar falan ilgileniyor genelde diye okudum.. bana bi soğukluk geldi.. sonuçta ben oraya doktor için gidiyorum doktoru göremediikten sonra gitmemin bi anlamı yok yani dedim.. ayrıca fiyatı da diğer yerlere göre pahalı geldi..ne bilim vazgeçtim yani.. seninde aklını karıştırmak değil amacım yanlış anlama sakın.. sonra umut tüp ü okudum başarı oranı yüksek herkes memnun çok sıcaklar diye.. ön görüşmeye gittim gerçekten de öyle olduklarını gördüm.. ve oraya giden hastaların çoğu hep zor hastalar onlara rağmen başarı oranı yüksek yani..inşallah son denemen olur canımda sağlıkla alırsın bebeklerini kucağına :70:

aynen katılıyorum arkadaşıma insan uzun bi süre bekleyince artık bayramda olsa,dügünde olsa bi gün bile beklemek istemiyo.bi de insan moralini,psikolojisini,ev işlerini bile ona göre ayarlıyor.ay inş.yılbaşında bebişlerimiz bizimle olur.hly cim koyarız foto,dag daga kavuşmaz insan insana kavuşur demişler.bu arada bi arkadaş sormuş ne zmana başlıyosun diye,ben kasım adetiyle inş. bahceci umut ta başlıyorum canım.hanımlar bide başka sitelerde okudum meryem suresini 41 defa okuyunca ALLAHIN izniyle oluyomuş,okuyun derim ben yarın başlıycam inş.bigün daha bitti:))

katılıyorum canım gerçekten beklemek çok zor.. aslında biz ekimde başlayacaktık.. ancak ulun bey dr.um bu ayın ortasında yarın öbürgün amerikaya gidecek ay sonunda gelecek.. tam opu ve transferde olmayacaktı yanımda beni süleyman beye yönlendirmek istedi sonradan vazgeçti yok yok ben yapcam tedavinin herşeyini sende 1 ay bekliceksin beni dedi :D zaten vücudum çok vitaminsiz kalmış folik asit ve glucopage diye bi ilaç verdi eşimede vitamin verdi bunları için anca 1 ayda etki gösterir dedi..bnde gelirim kasım adetiyle başlarız dedi.. yani ilaç mevzusu olmasa hiç 1 ay bile bekleyecek dermanım yoktu..ama Mevlam sabır veriyor işte.. aralığa falan kalmak istemedim bayram mayram farketmez zaten annemler kaynanamlar çok yakınımda gider görür geliriz :32: canım oku dualarını bize de yolla olur mu ? Allah kabul etsin inşallah :34:

kızlar inş. yeni yıl hepimizin yüzünü güldürür.araya bayram girmeseydi inanın bende bir gün bile beklemezdim tedaviye hemen başlardım. ailemden uzak olduğum için önce onları görüp moral toplamak istiyorum yoksa burda çok yanlızım. eğer hamileliğim olursa 1 yıl şehir dışına çıkmıcam kendimi bende bu gibi meselelerime göre ayarladım ayrıca eşimde bayramı atlatalım ondan sonra tedaviye devam ederiz dedi napalım nasipse olur zaten..

sende haklısın canım ailen şehirdışında yani anca bayramda seyranda görüyosun.. biraz daha sık dişini o zamn :)
hayırlısıyla gelsin bebeklerimizzzzzzzzzz :21::21:

herkese tedavisinde kolaylıklar,sabır ve bol şans diliyorum kızlar,allah hepimizin yüzünü güldürür inşallah...

benim yarın adetimin 21.günü estrofem başlayacm(neden içtiğim hakkında en ufak bir bilgim yok sormayıda unuttum dr.a) adetimin 2.günüde kontrole gidecem ve iğnelerim başlayacak bu 2.denemem ilkinde uzun prot. yapılmıştı bu sefer kısa protokol denenecek...tahminimce bayramın 1.günü gibi yumoşlarım toplanır:))

kısaca bende aranızdayım...

yaş 30
2.deneme
başkent hast.
tek tüpüm var ve eşimde sperm sayısı ve haraket az ayrıca morfoloji kötü( artık eklerken listeye madde madde yazarsınız:))

hoşgeldin canım...

tedavin hayırlı uğurlu ve bebekli olsun inşallahhhhhh :16::16: listemizede aldık seni :46::46: ay inşallah topiğimiz uğurlu gelir de hepimiz yılbaşına hamile olarak girerizzzzzzzz :49::49::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:

inş.canım tabiki hepimize dualarımı gönderecegim.carmenn canım sizde erkek infertilesi var sanırım,bizdede aynı,eşim azospermi.biz ilk olarak başkent hulusi bey e gidecektik.cok iyi bi dr oldugunu duymuştum ama erkekte cok başarılı degilmiş,sonucta adam kadın dogumcu ve hastanenin labr iyi olmadıgını yazdı bazı arkadaşlar.onlarda gitmişler oraya tedaviye.bizde bu yüzden vazgectik oraya gitmekten.ilk denememiz olcagı için iyi bi yer olsun diyoruz nasip bakalım.inş.başarırsın,sevgiler,kafan karışsın diye yazmadım senin düşüncelerin ne hast.ilgili?

Herkese merhabalar,
Ben uzun süredir sitedeki yazıları takip ediyorum,öyle hikayeler var ki çoğu zaman okurken o heyecanı,üzüntüyü,endişeyi,kısacası duyguları ben de yazşıyorum.Ben 31 yaşındayım,6 senelik evliyim,2 senedir bebk sahibi olabilmek için yoğunlaştık.Sebepsiz infertelite söz konusu.2 kez klomenle ovulasyon takibi,2 kez aşılama ve en sonunda da tüp bebek tedavisi.Trnsferim 7 ekimde gerçekleşti,19 Ekimde test yaptıreacağım.Fakat öyle şeyler okudumki çarşamba günü nasıl bir sonuç alırsam ohh be hamileyim diyebileceğim hiçbir fikrim yok:17:
Meğer ne zor işmiş bunlar,ben aşılamalardan sonra tüp bebekde çok daha garantili olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım,b hcg testinde de bi sürü kriter var,değerin sürekli artması falan gerekiyormuş,2 günde bir gidip yaptırıyorsun falan:(
Allah bu yolda emek sarfeden herkesin yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
sevgiler

kimse bişey yazmamış bu akşam,hly cim umut u aradım bugün 7 bin lira cıkardılar hesabı..kendi kalma masrafların yok daha,umudum kırıldı biraz,napcaz bilmem:(

Herkese merhabalar,
Ben uzun süredir sitedeki yazıları takip ediyorum,öyle hikayeler var ki çoğu zaman okurken o heyecanı,üzüntüyü,endişeyi,kısacası duyguları ben de yazşıyorum.Ben 31 yaşındayım,6 senelik evliyim,2 senedir bebk sahibi olabilmek için yoğunlaştık.Sebepsiz infertelite söz konusu.2 kez klomenle ovulasyon takibi,2 kez aşılama ve en sonunda da tüp bebek tedavisi.Trnsferim 7 ekimde gerçekleşti,19 Ekimde test yaptıreacağım.Fakat öyle şeyler okudumki çarşamba günü nasıl bir sonuç alırsam ohh be hamileyim diyebileceğim hiçbir fikrim yok:17:
Meğer ne zor işmiş bunlar,ben aşılamalardan sonra tüp bebekde çok daha garantili olacağını düşünmüştüm ama yanılmışım,b hcg testinde de bi sürü kriter var,değerin sürekli artması falan gerekiyormuş,2 günde bir gidip yaptırıyorsun falan:(
Allah bu yolda emek sarfeden herkesin yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
sevgiler

hoşgeldin canım aramıza :) büyük güne son 1 gün kaldı demekkkkk:16::16: ay çok heycanlandımmm inşallah hamilesindir canım ve sağlıklı bi şekilde devam eder inşallah.. sonrada sağlıkla devam eder canımmm :49::nazar::emir_bebek::nazar:

kimse bişey yazmamış bu akşam,hly cim umut u aradım bugün 7 bin lira cıkardılar hesabı..kendi kalma masrafların yok daha,umudum kırıldı biraz,napcaz bilmem:(

aaaaaaa 7 bin lira ne kuzum yaaaaaaa:53::53: neden o kadar tuttu... kalma masrafları sana ait zaten demiştim misafirhaneleri yok ama kadıköyde pansiyonda kalırsın 2 gün ucuzaa yerler var bulursunuz ... ama o 7 bine ne dahil ne yapcaklar neden o kadar tuttu çok merak ettim valla :18:

günaydınnnn kızlarrrrrr :):3::3:

ay dün çok yoruldum.. yazlık kışlık devri yaptım valla akşama kadar bi sürü işlerle uğraştım ondan gelemedim.. ama sizlerde gelmemişsinizzzzzzz :14::14::14:

haberler var mı? ne yapıyorsunuz ? iyisinizdir inşallah :16::16:

hly7 günaydın canım...ben 2 gündür lucrin iğnelerimi vurmaya başladım adetin 21.günü itibariyle (uzun protokol).şimdilik bir yan etki yaşamadım.iğnelere 2 negatif aşılamadan sonra alışmıştım zaten.bizim listemiz ve sayfamız şu an çok aktif değil sebebi de bence tedavide en yoğun dönem olan yumurta olgunlaştırma sürecindeki ultrasonlar,tahliller,toplama,embriyo oluşumu,transfer vs...daha bir çok kişi bu aşamada değil.buralara geldiğimizde herkesin yaşadığı ve merak ettiği çok şey olacak.şimdilik durgun bir dönemdeyiz.bayrama bol bol yazışırız.mesela benimki bayrama dek geliyor.sen ne durumdasın?

Back
X