Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hulyacim topigin hayirli ve bol bebisli olsun insallah canim benimmm![]()
arkadaşım boşver böyle polemiklere girmeyelim lütfen... şimdi bu topikteki arkadaşlar henüz tedaviye başlamayanlar bu sebeple hangi iğneleri kullanacağımızı bilmiyoruz... en iyisi sen tedaviye başlamış olan topiklere yaz canım yada ilaçları kesinleşmiş olanlara.. olur mu![]()
Allah yardımcınız olsun ınsallah hayırlı sonuçlar alırsınız
vay be tabloya girdik kolayca,inş.hastane işlerimizde cabuk biter hamilelik sevincimizi paylaşırız..hanımlar bu arada aklıma geldi tedaviye başlamadan yada tedavi sürecinde bitkisel kürler falan kullanıyomusunuz?
canım benimm hiç mi bişi demedi :44: garip :26: bnde 1-2 kasımda adet olsam 2-3. günü başlıcaz tam arife bayrama denk geliyor bizde burda olcaz mecbur.. ama kimseye sölemicez burda olduğumuzu
yumurta takibine kesinlikle gitmelisin canım yumurtanın durumuna göre dozu ayarlayacak sonuçta.. hem bölece kaynana gitmemek için bahanen de oldu![]()
vay be tabloya girdik kolayca,inş.hastane işlerimizde cabuk biter hamilelik sevincimizi paylaşırız..hanımlar bu arada aklıma geldi tedaviye başlamadan yada tedavi sürecinde bitkisel kürler falan kullanıyomusunuz?
slm hanımlar bende kasım adetimi bekliyorum tüp bebek için..eşimde azospermi var bende bi sorun yok şükür.ama hala merkez konusunda kararsızım,kafam cok karışık,ankaraya gidelim diyoruz ama hala merkez secemedik.ilk denememiz olcak acıkcası birazda korkuyorum,ankarada azospermide başarılı dr yada merkez önerisi olan varsa sevinirim..herkese bol şanslar inş. hep birlikte güzel,mutlu sonuclar alırız,ALLAHIM hepimize yardım etsin
tüp bebek uygulanacak arkadaşlar varsa onlarla azcık konuşup stres atmak istiyorum....
seninle aramızda 2 olucak hakkımızda hayırlısı ya evet bizde sölemedik kimseye tüp bebek yapcağımızı bu gün görüştüm işte dr.la oda ya bayrama gidersin erteleriz dio yada bayrama gitmiycen 31 de başlıycaz dio eşime söledim ama yok adamı ikna edemiyorum valla kavga gürültü mecbur gitmiycez bana dediği şu 2 gün kalıcaz dönücez diorumki o ikin içinde beni çağrabilirler bunun 2 gün sonrası öncesi yok hangi gün hangi saat söledilerse orada olmak zorundayız gideceğimiz yol izzmit bolu değil 5 saatlik yol olsa kabul gidelim hatta gideriz bişey uyduru çıkar yarım günde işimiz halleder döneriz ama istanbulda taa ayvalık bi dünya yol offf offf kanser olacam ama ben kararlıyım bu gün dr.da çok güzel konuştu seni çok ii gördüm eminim sorun yaşamıycaz die ve daha önce bu adam benim pisikolojimi görerek yapmam sana tüp bebek diodu ve şu anda oda umutlu bu fırsatı kaçıramam sen hangi merkeze gidiyodun dr. kim ?
beni artık uyku da tutumuyo benm de adetım sanırım ayın 2-3 gelcek
günler yaklaştıkça heyecanlanıyorum
hepimiz için hayırlısı inş.![]()
Beniöde eklermisin listeye. yazmıstım bilgileri:)
slm hanımlar,bi arkadaşım kaan aydos u önermiş onu bende duymuştum canım.ama umut ta başlıycaz heralde tedaviye,bi degişiklik olursa aklımdaki ilk isim..evet ya günler gecmiyo,hep gelmesin diye bekleriz,bu ay da gelsin diye dört gözle bekliyoz.benim adette 30 unda falan gelcek,29 unda gitcez bakalım inş.aynı stres,heyecan var.hly cim incir kürünü duymuştum ama hiç denemedim,bi de ibrahim saracoglu sogan küründen bahsetmişti yapsak bi faydası olurmu acaba?saracoglunun sitesine girip yapsammı bişeyler yoksa hiç denemesemmi?bu arada sen inciri,balı nasıl karıştırıyosun?haşlama falan yapıyomusun?ne kadar sıkıcı bi pazar,hava kapalı,yagışlı,içim daralıyo(
hly 7 canım bizim işler hep bayrama denk geliyo,emre bey falan bayramda hastanedemi acaba?takipleri hep kendimi yapıyo,başka dr mu yapıyo?biraz bilgi verirmisin?bende yarın tlf edip ögrencem..bi de raporsuz fiyat ne kadardı yazarmısın?