benim de dilime yapıştı bu laf zaten ADAMIN DİBİSİNNNN süpper dimiiii
ama ben kadınım taammııııı
evet canım sen bi koşu sorup geliver bakalım dua işine ne dicekler:26:
sabah is var ben kaciyorum,hamisler haric diger hatunlara bol aksinli geceler diliyorum:26:
dualarimdasiniz...
Canım coook gecmiş olsun,inş.ameliyatın başarılı gecmiştir,ve bundan sonra melegin gelir:))rabbim şifa versin inş.
he yawwww benimde yapıştıı..Mesajj attım bakalım ne cevap gelicekkkkkkkk..Ben netle vedalaşıyiim artıkk.İnşş bende senin gördüğün şu güzel rüyalardan görürümm.Herkezee tatlı bebişli rüyalarr diyorummmmmm
walla banada çok pahalı geldi.ama yazık eşime söledim tamam dedi ses çıkarmıo artık.zaten o da yanıma gelip gitcek istanbula teyzem gelcek sonra görümcem gelcek kalmaya.çünkü kuzenim yalnız kalıo başkomser orda çocuğun işi war mecbur yanıma birilerinin gelmesi lazım eee buda hep masraf uçak biletleri falan.bakalım daha karar weremedim.başka yerlerede nasıl gitcem yol bilmem iz bilmemcnm ya buiş bahçeçide çok pahalı ben ce bana da soylemişti umut bahçeçi yapalım diye ama ben karar veremedim buna kuşmu kondurucak :26:heryerde aynı akapuntr sen diğer arkdşların gittgı yere git bence
kız ben nası geleyim otobüslerle akapuntur derken kaybolurmuşum oralardaTamam canımmm.Ama otobüsle mutlaka gelebilirsin diye düşünüyorumm.Çünkü merkez ana cadde üstünde karşıdan gelen otobüsler varrr.İnan ben kadıköyde oturuyorum ama ben bile Ümraniyeye 40-60 dk lık otobüs yolculuğu ile gidiyorumm.Otobüs çok dolanıyorr.Görüşürüz valla çook güzell olurr.Zaten melike lalişş falann düşünüyoruzz karr kalkksınnn inşş..duyuru yapıcaz İstanbulda olupta gelmek isteyen olursa görüşücezz.
Ama olmaddıı Ankaraya tur düzenlemeyi düşünüyorum artık napalımm malummmm egunal fun club yönetim kurulundayımO gelemzzse bizz giderizzzzz...Hızlı tren diye birşey var dimi sonuççtaaaaaaaaaaaa
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....
slm herkeze iyi aksamlar bugün topikde herkeze cokkkk dua ettim özellikle birkas isim saydim milissstone selo26 egunal carmento izmirli ekin:)))hemserim zuzu can82 minecan ecrin mert yumaky izmir35 simdi aklima gelen isimleri yazdim ama hepimize cok dua ettim yarinda insallah kandil peygamber efendimizin dogüm günü onun araciligiylada dualraima devam edicem insallah bu güzel günde hepimiz birbirimize dua edelim canlarim bu güzel günü kacirmayalim himmmm bu arada tabi hamile arkadaslarimada dua ettim onlarida unutmadim rabbim kabul etsin bu ay hepimizin göbüsüne melekler göndersin insallah.....
:2:Hapşırmaktan ve öksürmekten yorgun ve bitap düşen Camenta'dan sevgiler.:2:
Hepinize iyi geceler.
Canım teşekkür ederim İnşallah sağlıcakla bebeğini kucağına alırsın
Ben umut tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum Benim bebeğimde görünen bir sendrom yani bir hasarlı geni var Önce bu hasarlı genlerin tespit edilmesi gerekiyormuş Buda Türkiye şartlarında mümkün değilmiş Kanlarımızın alınıp yurtdışına gönderlmesi gerekiyormuş Bu da tabii binlerce dolar para demekmiş Sonuçların gelmesi de en az bir yılı bulurmuş O yüzden pgt yaptıramadık Eğer bebeğim tutmazsa bu yolu denemeyi düşünüyorum İnşallah hiçbirine gerek kalmaz ve sağlıcakla bebeğime kavuşurum
kızlar bu ne hız be öğlen çıktım ewden 10 buçukta geldim geçmişi okumaktan yazı yazamadım.okumadannda olmuo merak ediom napmış benim arkadaşlarım dieben kocişi yatırdım grip zaten keyfi yok bende öle takılıom yalnız yalnız...birazdan bağırır odadn ama yat artık die.öle değişik bi huyu war ben yatmadan yatmaz.grip die yattı ama uyumaz yine o.kahretsin yaaaaa bensiz yapamıo bi türlüüü
kahretsin yaaaaa bensiz yapamıo bi türlüüü
benim insan görünümlü odun kocamda bensiz yatmaz ama küsüz diye ayrı takılıyom uyusun iyicene sonra gitcem yatağa
ayy bizim kocalar bu yazıları okusa halimiz harapama ben dayanamıom artık yatcam sabah kalkmak zor gelio sonra aslında ewdeyim çalışmıom ama benim koca kahvaltı yapmadan çıkmaz o yüzden 7 buçukta ayaktayım.gidip yatayım artık hepinize ii geceler sabah görüşürüz canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?