Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim tüp bebek deneyeceğimi kayınvalidem dahil herkes biliyor. Saklamaya gerek duymadım.
malesef cnm herkesin durumu aynı değil ben mesela kayınvalidem hariç herkes duysun istiyorum farketmez :))) ama allah korusun görümcem kayınpeder kayınvalide duymasınnnnn zaten çocukları olmasın boşanalım die dua ediyolar, çaba sarf ediyolar bide duysalar ne bütün emekleri boşa gider üzülürler :)))) onlar o kadar dua ederken biz tüp bebek yapmaya çalışıyoruz hahahhah
Kızlarr temizliğim bitti şükürler olsun darısı sizlereee artık![]()
Benim tüp bebek deneyeceğimi kayınvalidem dahil herkes biliyor. Saklamaya gerek duymadım.
maşşallah hanımlar herkeste bi faaliyettir gidiyor.herkes temizlikte ama ben bitirdim hiç işim yok ha haaaa..size o konuda kolay gelsin diyim..tedavide olanlarda cogalmaya başladı ne güzel herkes ilaclarından bahsediyor..ya şu kaynana yorumlarınız süper güldürdünüz beni:))antalyada olunca cok giremedim yarın ALLAHIN izniyle inş. evimize dönüyoruz rahat rahat gircem artık,,bol bol da yazışırız..herkese sevgiler
yarın opu var ne durumdasın??? aramızda ilk sen başladın...tabi tecrübelerinden bizi mahrum bırakmazsın artık...
evet canım ya nasıl olayım pek dusunmemeye çalışıyorum ama ister istemez aklımdan çıkmıyo :) sabah 7.30 hastanede olucam inşallah sorunsuz geçer herşey ...
herzaman yanınızdayım yarın donduğumde bılgılendırırım sızı ...
bundan oncekı denemelerımde bı sorun cıkmamıştı ama her deneme yeni bir heyecan içim kıpır kıpır hayırlısı inşallah ....
canım aslında birilerinin tüp bebek yaptığımızı bilmesinden ve arkamdan konuşulmasından çok tedavi süresince karşılaşacağım sorulardan tedirginim...tüp bebek hakkında bilgisi olmayan insanların meraklıların sorularını duyar gibiyim şu an...bilinmesini istememekteki öncelikli amaç süreci huzurlu,mutlu ve gerilmeden geçirmek...buna engel olacak ne kadar insan varsa da bilmemelerini sağlamak (ben buna engel olamadım)...tabi bu herkesin kendi tercihi şekerim...
hlycim benim de yas 36:)
defalarca yazdim ama nedense yasimi aleme duyurmamakta iddialisin![]()
Kader arkadaslarım merhaba ben geldım. dun aksam esımle bırlıkte memleketten geldım ve sabah erkenden ac karına dr gıttım kontrole. tekrar kan ve ultrason yaptılar. ıgneler lucrın kıstı yapmıstı ve adetımle bırlıkte hepsı gıtmıs aspırasyon ıslemıne gerek kalmadı cok sukurrrbugun yenı ıgnelerı verdıler 225 unıte gobekten vurulacagım. puregondu herhalde adını hatırlamıyorum. cuma kontrolum var. lucrını de 5 unıteye ındırdıler ona da devam ıste. tekrar salı kontrol ve hersey ıyı gıderse haftaya persembe yumurta toplamay gıbı goırunuyor Allah ızın verırse ınsallah... Cok heyecanlı ve saskınımm. guzel gıdıyor sımdılık. ınsallah boyle devam eder. gecmısı okuyamadım cok fazla yazmıssınız. bayran temızlıgıne baslayacagım ıns. bu hafta bıtırmem lazım her yerı kaldıracagım
haftaya hıc yapamam herhalde. hly7 canımbılgılerımı guncellermısın?
Tedavıde olan dıger arkadaslarım ınsallah tedavınız problemsız ılerler ve muhtesem sonucu alırsınız ıns. bızımde sloganımız olsun ve HER ŞEY ÇOCUK İÇİN olsun
VirüsVirüs STRESSS YOKKK
![]()
haftasonu yoktum bir geldim aman yarabbim ne güzel ilerlemiş tüm sayfaları okuyamadım şöle bi geçtim ama akşam tek tek okuyacam kızlar...
benim bugun menapurumun 5.günü çarş.ek olarak orgalutran başlayacm perş.de tekrar kontrole gidecem.dr.a sormayı unuttum acaba sizce kaç kere daha vurulurum iğneleri yani ne zaman toplarlar yumurtaları???
nesrinsavas canım inan yazılarını okuyamadım hiç vaktim yok ama yazdığını görünce çağrışım yaptı aklıma geldi.. ben dün gece seni rüyamda gördüm..siyah kıvırcık saçlı beyaz tenli güzel bi kadındın
ve bana geliyorsun koşarak hülya hülya ben hamileyim tüpe gerek kalmadan hamile kalmışım çok mutluyum diyorsun bnde çok seviniyorum sarılıyoruz falan
![]()
inşallah herşey yolundadır.. geçmişi gece okuyacağım anca çok öptüm seni
![]()
hamarat seniiiii....kıskandım valla...bende o potansiyel yok bu ara yapcaz mecburen bayram geliyo...çarşamba başlarım bende...
ayyyyyy okuyunca yazını bıle heyecanlandım. ınsallah hayırlısıyla hepımız bırlıkte hamış oluruz hayırlısı cnm. dur bu arada resımımı koyayım da gorbılgılerımı guncellenedın daha sanırım
bu arada gobekten vuruldum ılk ıgnemı ve hala canım yanıyor
sızınde oylemı?
öldümm öldüm ne kıskanması bu gün bitsin die kendimi paraladım çarşamba kntrl varya yarında dinlenirim hem dediğin gibi bayram misafir gezme tozma derken ev batmış valla 4 gün önce başladık sözüm ona :))) anca bitti cam tepelerinde bi yandan buraya biri bişey yazarda kaçırım die bi pc başına bi cam tepesine koşturdum durdum
ya sizinde oluyomu bilmiyorum sol tarafımda göbeğin atl kısmında sanki böle bi tokluk hissi var sanki orada bişey şiş gibi biey varmış gibi beni rahatsız ediyo acı ağrı değil ama ne olduğunu anlıyamadım acaba iğnelerdenmi diycem ama daha erken demi ????
inşallahhh güzel haberler vereceksin canımmm içini ferah tut.. Allah ın izniyle olacak olacakk
resmine baktım rüyamdaki kadına sadece gözleri benziyor![]()