Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta uyarıcı iğnelere geçmeden lucrine devam eden bi ben varım heralde...lucrin vurulmaktan içim çıktı...resmen 5 gün fazladan lucrin vuruluyorum yaaa...bu ne biçim iş...karın bölgemde derim resmen sertleşti artık vururken acımaya başladı.daha diğer iğnelere geçmeden...
yumurtalarındır canım büyüyorlar ya ondandır.ben 2 kez aşılama yaptırmıştım yumurta uyarıcı olarakta puregon kullanmıştım düşük doz o zaman alt karın bölgesinde bi tokluk hafif şişlik hatta gerginlik vardı dr sorduğumda yumurtalar büyüyor ondan demişti...
yumurtalarındır canım büyüyorlar ya ondandır.ben 2 kez aşılama yaptırmıştım yumurta uyarıcı olarakta puregon kullanmıştım düşük doz o zaman alt karın bölgesinde bi tokluk hafif şişlik hatta gerginlik vardı dr sorduğumda yumurtalar büyüyor ondan demişti...
yumurta uyarıcı iğnelere geçmeden lucrine devam eden bi ben varım heralde...lucrin vurulmaktan içim çıktı...resmen 5 gün fazladan lucrin vuruluyorum yaaa...bu ne biçim iş...karın bölgemde derim resmen sertleşti artık vururken acımaya başladı.daha diğer iğnelere geçmeden...
evet canım ya nasıl olayım pek dusunmemeye çalışıyorum ama ister istemez aklımdan çıkmıyo :) sabah 7.30 hastanede olucam inşallah sorunsuz geçer herşey ...
herzaman yanınızdayım yarın donduğumde bılgılendırırım sızı ...
bundan oncekı denemelerımde bı sorun cıkmamıştı ama her deneme yeni bir heyecan içim kıpır kıpır hayırlısı inşallah ....
sabır sabır sabır en azından tedavine başladın dua et herşey hayırlısıyla bticek stres yokkkkk bütün günüm deli gibi herşey güzel olucak herşey güzel olucak cümlesiyle geçiyo aklıma ne hamile kalabilirmiyimi getirmeye çalışıyorum nede negatif sonuçları başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum geçen aya kadar adet zamanım yaklaşırken hep ayyy midem bulanıyo ayyy göğüslerimde hassas ayyy bacağım kasılıyo vs die kendimi dinlerdim acaba hamilemiyim die ama sonuç negatif o yüzden bu ay tedavimde hiç bişey düşünmek istemiyorum yapabiliyosan herşeyi akışına bırak :)))
canım ben lucrını koldan vuruluyorum ve bugun 18. lucrınımı 5 unıte olarak kullanmaya basladım. ayrıca bende dırekt lucrın kullandım herhangı bısı vermedıler. sadece folıc asıt kullanıyorum o kadar. onuda dr demeden ben eylul ayından berı ıcıyorum. ayrıca gobekten ugun puregon kullanmaya basladım ve canım acıdı. Allah yardımcın olsun sen lucrını bıloe gobekten vuruyormussun. ınsallah hayırlısı olur da bu emeklerının karsılıgını alırsınnnn
günaydınnnnn egunalcım![]()
naber kuzum..dün sabahtan beri sular kesik bu sabah bi kalktım kombinin suyu bitmiş ve kapanmış...ev buz gibi ankaranın sabah ayazı meşhurdur ev buz gibi sinirlerim tepemde yani...evde de su olmadan hiç bişi yapılmıyo...
o zaman desene sadece sol tarafdakiler büyüyo :)) neyse kötü bişey olmasında zaten yeni kurtuldum daha gripten başka bişey kaldıramam cevapladığın için tşk ettim![]()
nolsunnn kuzum ya sabah mahmurluğunu atmaya çalışıorum iştebnde kalktım şimdi kapadım kombiyi
ne garip değilmi ben sıcak diye kapatıorum sen soğuk diye açamıyosun
al battaniyeyi gir altına canımm ohh sıcak sıcak üşümezsinn
![]()
ALLAH tan ev güneş görüyoda ondan idare edebiliyorum...sabah sabah soğuk eve uyanınca uyku mahmurluğu kalmıyo şekerim...evet battaniye iyi fikir
Offf haklisin guzelim ya... Ben de 2 . Tedavimde oyle olmustum. Sabah 1 tane aksam 2 tane vigne yapiyordum yanlis hatirlamiyorsam. Gina gelmisti artik. Ben daha baslamadim ama benimki de senin gini olacak. Once lucrin :)) sonra yumurta buyutme igneleri. Daha cok yumurta elde etmek icinmis oyle dedi doktorum.