2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yumurta uyarıcı iğnelere geçmeden lucrine devam eden bi ben varım heralde...lucrin vurulmaktan içim çıktı...resmen 5 gün fazladan lucrin vuruluyorum yaaa...bu ne biçim iş...karın bölgemde derim resmen sertleşti artık vururken acımaya başladı.daha diğer iğnelere geçmeden...

yumurta uyarıcı iğnelere geçmeden lucrine devam eden bi ben varım heralde...lucrin vurulmaktan içim çıktı...resmen 5 gün fazladan lucrin vuruluyorum yaaa...bu ne biçim iş...karın bölgemde derim resmen sertleşti artık vururken acımaya başladı.daha diğer iğnelere geçmeden...

canım ben lucrını koldan vuruluyorum ve bugun 18. lucrınımı 5 unıte olarak kullanmaya basladım. ayrıca bende dırekt lucrın kullandım herhangı bısı vermedıler. sadece folıc asıt kullanıyorum o kadar. onuda dr demeden ben eylul ayından berı ıcıyorum. ayrıca gobekten ugun puregon kullanmaya basladım ve canım acıdı. Allah yardımcın olsun sen lucrını bıloe gobekten vuruyormussun. ınsallah hayırlısı olur da bu emeklerının karsılıgını alırsınnnn

yumurtalarındır canım büyüyorlar ya ondandır.ben 2 kez aşılama yaptırmıştım yumurta uyarıcı olarakta puregon kullanmıştım düşük doz o zaman alt karın bölgesinde bi tokluk hafif şişlik hatta gerginlik vardı dr sorduğumda yumurtalar büyüyor ondan demişti...

o zaman desene sadece sol tarafdakiler büyüyo :)) neyse kötü bişey olmasında zaten yeni kurtuldum daha gripten başka bişey kaldıramam cevapladığın için tşk ettim :54:

yumurtalarındır canım büyüyorlar ya ondandır.ben 2 kez aşılama yaptırmıştım yumurta uyarıcı olarakta puregon kullanmıştım düşük doz o zaman alt karın bölgesinde bi tokluk hafif şişlik hatta gerginlik vardı dr sorduğumda yumurtalar büyüyor ondan demişti...

o zaman desene sadece sol tarafdakiler büyüyo :)) neyse kötü bişey olmasında zaten yeni kurtuldum daha gripten başka bişey kaldıramam cevapladığın için tşk ettim :54:

sabır sabır sabır en azından tedavine başladın dua et herşey hayırlısıyla bticek stres yokkkkk bütün günüm deli gibi herşey güzel olucak herşey güzel olucak cümlesiyle geçiyo aklıma ne hamile kalabilirmiyimi getirmeye çalışıyorum nede negatif sonuçları başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum geçen aya kadar adet zamanım yaklaşırken hep ayyy midem bulanıyo ayyy göğüslerimde hassas ayyy bacağım kasılıyo vs die kendimi dinlerdim acaba hamilemiyim die ama sonuç negatif o yüzden bu ay tedavimde hiç bişey düşünmek istemiyorum yapabiliyosan herşeyi akışına bırak :)))

evet canım ya nasıl olayım pek dusunmemeye çalışıyorum ama ister istemez aklımdan çıkmıyo :) sabah 7.30 hastanede olucam inşallah sorunsuz geçer herşey ...
herzaman yanınızdayım yarın donduğumde bılgılendırırım sızı ...
bundan oncekı denemelerımde bı sorun cıkmamıştı ama her deneme yeni bir heyecan içim kıpır kıpır hayırlısı inşallah ....

Tanemcim yarin icin sana bol sanslar diliyorum. Su gibi gecsin insallah.bizi mutlaka haberdar et olur mu?

Offf haklisin guzelim ya... Ben de 2 . Tedavimde oyle olmustum. Sabah 1 tane aksam 2 tane vigne yapiyordum yanlis hatirlamiyorsam. Gina gelmisti artik. Ben daha baslamadim ama benimki de senin gini olacak. Once lucrin :)) sonra yumurta buyutme igneleri. Daha cok yumurta elde etmek icinmis oyle dedi doktorum.

sabır sabır sabır en azından tedavine başladın dua et herşey hayırlısıyla bticek stres yokkkkk bütün günüm deli gibi herşey güzel olucak herşey güzel olucak cümlesiyle geçiyo aklıma ne hamile kalabilirmiyimi getirmeye çalışıyorum nede negatif sonuçları başka şeylere odaklanmaya çalışıyorum geçen aya kadar adet zamanım yaklaşırken hep ayyy midem bulanıyo ayyy göğüslerimde hassas ayyy bacağım kasılıyo vs die kendimi dinlerdim acaba hamilemiyim die ama sonuç negatif o yüzden bu ay tedavimde hiç bişey düşünmek istemiyorum yapabiliyosan herşeyi akışına bırak :)))

En guzelini yapiyorsun .... Ben de bu tedavimde oyle yapmaya cakisacagim. Hatta kafamda yumurta sayilarimi, olgun cikan adeti, dollenen adeti ve pgtye gidip saglikli tutan adedi bile belirledim . Hatta bir tane dondurdum bile :)))))

oyyy masallah sayfalar ucmus gitmis
ayy cok yorgunum kizlar bende temizlige basladim tedaviden nce bitiriyim diye gunduz vakit bulupda giremedim
cok hareketli topigimiz masallah alllahim hepimize guzel haberler vermeyi nasip etsin
yarin temizlige yine devam pazar gunu ilk igne decapeptyl vurulacagim daha once kisa protokoldu simdi uzun puregon acimamisti ama nette decapeptylin yaktigini okudum insallah rabbim emeklrimizin karsiligini verir meleklerimizi bize gonderir amin hadi optum canlar hepinizi

eveeeettttt bugün bir arkadaşımız tanem77 opu ya gitti :46::46::46:...çok güzel çooookkkk....

:nazar: işteee listemizzzzzzzzzzz :21: listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :34: ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :42:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsz infertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Cumagünü kontrole gidecek :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Antibiyotik & Ginera içiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Perşembe kontrol var :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme [/TD]
[TD]Çarşamba kontrol var:)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün 2.iğnesini yapacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelerine başladı :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 4. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanem77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Feminart Aykut Coşkun[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Şu anda OPU da :) :nazar: [/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]birnur[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Erkek İnterfilitesi[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gokkusağımm[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Hollanda [/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda iğnelerine başlıyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

canım ben lucrını koldan vuruluyorum ve bugun 18. lucrınımı 5 unıte olarak kullanmaya basladım. ayrıca bende dırekt lucrın kullandım herhangı bısı vermedıler. sadece folıc asıt kullanıyorum o kadar. onuda dr demeden ben eylul ayından berı ıcıyorum. ayrıca gobekten ugun puregon kullanmaya basladım ve canım acıdı. Allah yardımcın olsun sen lucrını bıloe gobekten vuruyormussun. ınsallah hayırlısı olur da bu emeklerının karsılıgını alırsınnnn

canım ben de 5 ünite vuruyorum...bana ister koldan ister karından vur dediler bende karından vuracam dedim...zaten karından vurman daha iyi olur dediler...19.lucrinim vurulacağım gün diğer iğnelere başlayacam sanırım...hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah...

günaydınnnnn egunalcım :16:

naber kuzum..dün sabahtan beri sular kesik bu sabah bi kalktım kombinin suyu bitmiş ve kapanmış...ev buz gibi ankaranın sabah ayazı meşhurdur ev buz gibi sinirlerim tepemde yani...evde de su olmadan hiç bişi yapılmıyo...

naber kuzum..dün sabahtan beri sular kesik bu sabah bi kalktım kombinin suyu bitmiş ve kapanmış...ev buz gibi ankaranın sabah ayazı meşhurdur ev buz gibi sinirlerim tepemde yani...evde de su olmadan hiç bişi yapılmıyo...

nolsunnn kuzum ya sabah mahmurluğunu atmaya çalışıorum işte :1: bnde kalktım şimdi kapadım kombiyi :50: ne garip değilmi ben sıcak diye kapatıorum sen soğuk diye açamıyosun :50: al battaniyeyi gir altına canımm ohh sıcak sıcak üşümezsinn :29:

valla benim aynen öyle olmuştu hangi tarafımda daha hassasiyet ve şişlik varsa o tarafın yumurtaları daha büyüktü...tabi sende de öylemi bilemicem...

nolsunnn kuzum ya sabah mahmurluğunu atmaya çalışıorum işte :1: bnde kalktım şimdi kapadım kombiyi :50: ne garip değilmi ben sıcak diye kapatıorum sen soğuk diye açamıyosun :50: al battaniyeyi gir altına canımm ohh sıcak sıcak üşümezsinn :29:

ALLAH tan ev güneş görüyoda ondan idare edebiliyorum...sabah sabah soğuk eve uyanınca uyku mahmurluğu kalmıyo şekerim...evet battaniye iyi fikir

ALLAH tan ev güneş görüyoda ondan idare edebiliyorum...sabah sabah soğuk eve uyanınca uyku mahmurluğu kalmıyo şekerim...evet battaniye iyi fikir

bak sana bi süper fikir daha :1: battaniyenin altına gir atv yi aç asmalı konak izleeeeee :1: bi yandan da yazış benlen nasıl beğendinmi :9:

Offf haklisin guzelim ya... Ben de 2 . Tedavimde oyle olmustum. Sabah 1 tane aksam 2 tane vigne yapiyordum yanlis hatirlamiyorsam. Gina gelmisti artik. Ben daha baslamadim ama benimki de senin gini olacak. Once lucrin :)) sonra yumurta buyutme igneleri. Daha cok yumurta elde etmek icinmis oyle dedi doktorum.

evet canım çok yumurta elde etmek için ama lucrin öncelikle yumurta baskılayıcı bir iğne...doktorlar yumurtaları bu sayede kontrollü büyütüyorlar...verilen ilaçların biri baskılayıcı,biri büyütmek ,biride çoğaltmak için...yani ben öyle biliyorum...amaaaannnn hangi ilacı verirlerse versinler kucaklarımız boş kalmasın artık yaaaa....

Back
X