tşk ederiz cnm sen nasılsın iğnelere başladık çok şükür listemiz baya kabardı dedim ya bu hafta hareketlenir die inşlh bu hafta sonuna herkes başlar
kasım ayı sonuna doğruda güzel haber alırız hepimiz inş.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tşk ederiz cnm sen nasılsın iğnelere başladık çok şükür listemiz baya kabardı dedim ya bu hafta hareketlenir die inşlh bu hafta sonuna herkes başlar
kasım ayı sonuna doğruda güzel haber alırız hepimiz inş.![]()
iyiyim canım çalışıyorum..benım bu sefer dondurulmuş olduğundan iğnem falan yok çok şukur..ama olsada bışey olmaz alışmıştım onları yapmaya..
beklıyorum 15 kasım gibi adset olmayı..
slm kızlar hiç aklımdan çıkmıyor kızlar ya reglimin gelmesine can atıyorum
bayram temizliğimi yapıyorum bebişe hazırlık diyorum evin hışını çıkardımmm az kaldı işimmm
çok heycanlıyımmmm yaaaaa yenemiyorum![]()
:))) aynı heyecan bendede vardı geçen hafta ve bi baktım erkenden kırmızılar yakaladı beni heycandan sanki hamile kalmışım dr. arıyorum buraya yazıyorum eşimi arıyorum ayy yedi cihan bildi adetimi :))) şimdide saatim gelsinde iğnemi yapayım die heycanlanıyorum cnm kısacası bu süreç heyecansız geçmiycek evet aklımızdanda çıkmıyo her hareketimde benimde aklımda olsun bunlar çok güzel duygular bu aşamalara gelinceye kadar neler yaşadık heycanlanmak sevinmek kakkımız bende temizlik yapıyorum ama bi gözümde maillerimde buradan yazılanlara bakıyorum :))
bence dondurulmuşlarla yapmak daha mantıklı gibi geliyo yani düşünsene biz daha başındayız iğneler ilaçlar acaba yeteri kadar yumurta olcakmı sağlıklı embiriyolar gelişicekmi stresi yaşıyoruz bana göre bizden 2 adım ileridesin hayırlısı olsun
bacım merhaba ben özel çapa hastanesinden bir doktorum var oda beni istanbul tüp bebek merkezine yönlendirdi taksimde
önümüzdeki aysonu başlayacağım tedaviye...bende kasım da adeti bekliyorum ama benim takibimi kendi doktorum yapacak...ilaçlarla birlikte 4250 ye malolacak inşaallah
bu mesajın bayaa eskiymiş ama ben de okuya okuya gliyorum bugüne
kızlarrrrrrrrrrr hayırlı haftalar
yeni bir aya 1 kaldı bu ay bolluk bereket sevinç getirsin hepinizeee inşallahhhhhh bebeleriniz sizinle olsunnn![]()
evet canım bu gun doktorumdaydım ve salı sabahı toplayacakmıs yarın son ıgnelerı yapıyorum ve ıkıncı evre baslıyo umarım hersey yolunda gıder
günaydın kızlar dün doktora gittim herşey çok güzel başlayalımmı artık dedi zaqman kaybımız olmasın dedi
hemen ilaçları aldım ilaçları alırken problem oldu herzaman aldığım ecz.kapalıydı başka b ir ecz gittim k.kartı geçemeyiz,
nakit verin yada kimliğinizi bırakın dediler sinirlerim tepeme geldi tanımadığım bir yere nasıl kimliğimi bırakırım
yada git kartından nakit çek gel diyor hangi ilaçları alıp kaçacamçaresiz kaldım eşimi aradım çık ordan alma ilaçları dedi.
kendi ecz aramış artık abi gelin yardımcı olalım dediler 4 kutu gonal-f aldım para dahi sormadılar neyse
aldık ilaçalrımızı zarzor ilk iğnemi oldum gonal-f 300 ile başladık bu defa biraz yüksek dozla başlıcaz dedi.
diğer aklımı kurcalayan sorularıda sordum içim rahat yani![]()
hakkımızda hayırlısı olsun![]()
ayyy ervacım canım seni aklımdan geçiriodum şimdi listeyi düzenlerkenacaba naptı diye ve sen geldin o aradaaa :13: hadi anlat noldu son gelişmeler neler
![]()
hlycim benim de yas 36:)
defalarca yazdim ama nedense yasimi aleme duyurmamakta iddialisin![]()
evet canım ihtiyacımız oldukları bu dönemde yanımızda olmuyorlar benim şuan en çok ihtiyacım var çünkü dr ailelerinize bile sylemeyin dedi kimse bilmiyor sadece siz kader arkadaşlarım biliyo.kafam çok yoğun valla zaten bu kafaylada tedaviye başlamam sanırım ilerde ne olur bilmiyorum o bana sormuyor bende sormuyorum napcaz diye .duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnn
canım ölede şimdide beni korku sardı saglıklı çözülmezlerse dıyee...![]()