2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hly7 bayramın 1.günü lucrin iğneme başlıyacaktım sanırım ertelendi gibi zaten tedavide en önemli durum psikoloji herşeyle rahat olman gerekiyor kısmet ne zaman olursa artık

Sehakcim ben anlayamadim .
Ertelendi gibi derken?

Kızlar ben geldimmmm yani boludan döndük iğnelere devam ama çok yakıyooo :( hemşire gösterdi hatta ilki o vurdu göbeğimi katlayıp yapabilirsem daha ii olurmuş :))) kendiside yapamadı yaa bana sölüyo yağ yokki biraz yağlı olsam belki acımıycak bu kadar :((( neyse ne oldu biliyomusunuz boluda çocukluk arkadaşım vardı bizi yemeğe davet etti sonrada kahve içtik falıma baksana dedim illa önceden çok ii atıp tutardı ve baktı veeeeeeeee bilin bakalım ne çıktı ayyyy inanamadım heycandan ölücektim benim tüp bebek yaptığımı bilmiyo hatta bebek istediğimi falımda hamile olduğum ve ikiz bebek olduğu ama bi tanesinde sorun olacağını söledi bi an ateş bastı çok heycanlandım şekilleri gösterdi gerçekten hamile şekli ve 2 tane bebek görünüyodu bebeklerden bi tanesi yatar durumdaydı bunuda ona yorumladı.
Boluya gitmek çok ii geldi kızkardeşim halamlar falan akrabalar yani onlarla güzel vakit geçirdim 3 günüm çok güzel geçti sizler neler yaptınız varmı gelişmeler ????

gobegim benim de cok yanar genelde . ama bak sana bir oneri yandigi zaman gobek at evin icinde danset . ben oyle yapiyorum hep :):)

falin da guzelmis :) karsi taraf bilmeyince ve boyle seyler soyleyince insan kesin olacak diyor !!!!

kizlar yol arkadaslarim bende varim benide yazin listeye insallah allah kismet ederse 6 kasimda ilk igneme basliycam
bu benim 2.tedavim malesef ilki negatifle sonuclandi sorun sperm azligi yok denecek kadar az ysim 29 hollandada yasiyorum insallah rabbim bu yolda hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin opuyorum hepnizi

hayırlı ve guzel tedaviler gozkkusagı ...

gobegim benim de cok yanar genelde . ama bak sana bir oneri yandigi zaman gobek at evin icinde danset . ben oyle yapiyorum hep :):)

falin da guzelmis :) karsi taraf bilmeyince ve boyle seyler soyleyince insan kesin olacak diyor !!!!

ya göbeğim çatlasın patlasın kilom 100 olsun iğnelerden aldığım kiloları vermiyim acısı olsun acıdıkca ben keyif alıyorum zaten bu kadar sıkıntıyı maddi manevi allahım görüyo hiç umrumda değil yeterki hepimiz hayırlı sonuçlar alalım....
kahve falına gelince deiğin doğru karşı taraf bilmeden böle sölüyünce insan ister istemez umutlanıyo ama şans işte inşlh dediği gibi çıkar....

BU ARADA KIZLAR BENİM İLAÇLARLA AYNI OLUP KULLANANLAR VARMI ( PREGON CETROTİDE 0.25 MERİONAL 75 OVİTELLE )

ya göbeğim çatlasın patlasın kilom 100 olsun iğnelerden aldığım kiloları vermiyim acısı olsun acıdıkca ben keyif alıyorum zaten bu kadar sıkıntıyı maddi manevi allahım görüyo hiç umrumda değil yeterki hepimiz hayırlı sonuçlar alalım....
kahve falına gelince deiğin doğru karşı taraf bilmeden böle sölüyünce insan ister istemez umutlanıyo ama şans işte inşlh dediği gibi çıkar....

kilo problemi olmayınca böyle rahat rahat konuşursun tabiiiiii....:1::1::1:... sende kahve falı var iyi şeyler çıkmış bende de rüya var...şöyleki dün bir komşumuzun kızı beni aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim ama düşük yapıyormuşum tüp bebek yaptırdığımı bilme imkanı olmayan biri tabi benim moral yerlere düştü onun etkisiyle gece ben rüya gördüm ne rüyası resmen kabustu...tüp bebek yaptırıyorum yine embriyo transferim olur olmaz bebeğim düşüyo :((( niye böyle oldu diye hastaneyi ayağa kaldırıyorum doktorda bana şu an komik gelen ama rüya sırasında çok etkilendiğim bir sebep söylüyor senin rahminde delik var çocuğun tutunamaz diyor.bi uyandım resmen etkisindeyim ve bunalımdayım...ne rüya görmek,ne fal baktırmak istemiyorum şu dönemde çok etkilendim yahu...

Kızlar lucrinin enjektörü bitti ejzaneden aldık ama oda dozu içime gitmedi canım çok sıkıldı bidaha batırdım iğneyi yine gitmedi ve kanadı bişey olurmu bugün doktora gidecem offf puregon kullandın 4 gün 150 ml bugün kontrol vatr baalım hayırlııs dua edin

Kızlar lucrinin enjektörü bitti ejzaneden aldık ama oda dozu içime gitmedi canım çok sıkıldı bidaha batırdım iğneyi yine gitmedi ve kanadı bişey olurmu bugün doktora gidecem offf puregon kullandın 4 gün 150 ml bugün kontrol vatr baalım hayırlııs dua edin

bu benim başımada geldi...aynen şöyle yapıyorsun şekerim...elimizde bir şırınga ve ilaçla dolu bir şişe var...şırıngayı şişeye batırınca alman gereken dozdan fazlasını çek... şırıngayı çıkarmadan çektiğin ilacın fazlasını tekrar şişenin içine ver yani dozunu öyle ayarla...suyla dene bir kere anlayacaksın...tabi kendine batırma :1::1::1:
ayrıca ilaç gitmiştir bişey olmamıştır yani sıkma canını...

yarın opu var ne durumdasın??? aramızda ilk sen başladın...tabi tecrübelerinden bizi mahrum bırakmazsın artık...

kilo problemi olmayınca böyle rahat rahat konuşursun tabiiiiii....:1::1::1:... sende kahve falı var iyi şeyler çıkmış bende de rüya var...şöyleki dün bir komşumuzun kızı beni aradı rüyasında beni görmüş hamileymişim ama düşük yapıyormuşum tüp bebek yaptırdığımı bilme imkanı olmayan biri tabi benim moral yerlere düştü onun etkisiyle gece ben rüya gördüm ne rüyası resmen kabustu...tüp bebek yaptırıyorum yine embriyo transferim olur olmaz bebeğim düşüyo :((( niye böyle oldu diye hastaneyi ayağa kaldırıyorum doktorda bana şu an komik gelen ama rüya sırasında çok etkilendiğim bir sebep söylüyor senin rahminde delik var çocuğun tutunamaz diyor.bi uyandım resmen etkisindeyim ve bunalımdayım...ne rüya görmek,ne fal baktırmak istemiyorum şu dönemde çok etkilendim yahu...

İiyiye yor ii şeyler olsun demekki sorunsuz bebeğini kucağına alıcaksın inşlh....
ya bende bişey yazcam benimde 2. puregon iğnemde şu oldu ben 480 ml kullanıyorum günde 150 ml yapıyom yani 3 günde 150 150 150 450 ml oluyo bunu çarşambaya kadar vurulcam bir ampulün içinde 120 kalıyo bunu saklıycam arta kalanları dr. gittiğim gün eğer gerekirse o vurucakmış ama 3. iğnemde dün şunu yaşadım 300 kullanmışım 150 vurulcaltım ayarladım vurdum iğneyi çıkardım bi baktım 25 ml gitmemiş iğne duruyo bi panik hemen dr. aradım eğer zaman geçmediyse diğer ampülü tak ve iğnenin 25 ayarla ve yap dedi öle yaptım ama içimde sıkıntı kaldı neden gitmesinki 480 ml iğne dr. kalmamıştır dedi

Kader arkadaslarım merhaba ben geldım. dun aksam esımle bırlıkte memleketten geldım ve sabah erkenden ac karına dr gıttım kontrole. tekrar kan ve ultrason yaptılar. ıgneler lucrın kıstı yapmıstı ve adetımle bırlıkte hepsı gıtmıs aspırasyon ıslemıne gerek kalmadı cok sukurrr:16::16::16: bugun yenı ıgnelerı verdıler 225 unıte gobekten vurulacagım. puregondu herhalde adını hatırlamıyorum. cuma kontrolum var. lucrını de 5 unıteye ındırdıler ona da devam ıste. tekrar salı kontrol ve hersey ıyı gıderse haftaya persembe yumurta toplamay gıbı goırunuyor Allah ızın verırse ınsallah... Cok heyecanlı ve saskınımm. guzel gıdıyor sımdılık. ınsallah boyle devam eder. gecmısı okuyamadım cok fazla yazmıssınız. bayran temızlıgıne baslayacagım ıns. bu hafta bıtırmem lazım her yerı kaldıracagım:9::9::9::9: haftaya hıc yapamam herhalde. hly7 canımbılgılerımı guncellermısın?:27::27::27::27:Tedavıde olan dıger arkadaslarım ınsallah tedavınız problemsız ılerler ve muhtesem sonucu alırsınız ıns. bızımde sloganımız olsun ve HER ŞEY ÇOCUK İÇİN olsun:8::8::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:VirüsVirüs STRESSS YOKKK:20::20::20:

kader arkadaslarım merhaba ben geldım. Dun aksam esımle bırlıkte memleketten geldım ve sabah erkenden ac karına dr gıttım kontrole. Tekrar kan ve ultrason yaptılar. ıgneler lucrın kıstı yapmıstı ve adetımle bırlıkte hepsı gıtmıs aspırasyon ıslemıne gerek kalmadı cok sukurrr:16::16::16: Bugun yenı ıgnelerı verdıler 225 unıte gobekten vurulacagım. Puregondu herhalde adını hatırlamıyorum. Cuma kontrolum var. Lucrını de 5 unıteye ındırdıler ona da devam ıste. Tekrar salı kontrol ve hersey ıyı gıderse haftaya persembe yumurta toplamay gıbı goırunuyor allah ızın verırse ınsallah... Cok heyecanlı ve saskınımm. Guzel gıdıyor sımdılık. ınsallah boyle devam eder. Gecmısı okuyamadım cok fazla yazmıssınız. Bayran temızlıgıne baslayacagım ıns. Bu hafta bıtırmem lazım her yerı kaldıracagım:9::9::9::9: Haftaya hıc yapamam herhalde. Hly7 canımbılgılerımı guncellermısın?:27::27::27::27:tedavıde olan dıger arkadaslarım ınsallah tedavınız problemsız ılerler ve muhtesem sonucu alırsınız ıns. Bızımde sloganımız olsun ve her şey çocuk için olsun:8::8::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:virüsvirüs stresss yokkk:20::20::20:

kuzum tedavin hayırlı olsun allahım utandırmasın bu yolun sonu kocaman göbiş olsun hayırlı sağlıklı sıhhatli bebiş olsun inşallahhhh:46::46::46::46:

kader arkadaslarım merhaba ben geldım. Dun aksam esımle bırlıkte memleketten geldım ve sabah erkenden ac karına dr gıttım kontrole. Tekrar kan ve ultrason yaptılar. ıgneler lucrın kıstı yapmıstı ve adetımle bırlıkte hepsı gıtmıs aspırasyon ıslemıne gerek kalmadı cok sukurrr:16::16::16: Bugun yenı ıgnelerı verdıler 225 unıte gobekten vurulacagım. Puregondu herhalde adını hatırlamıyorum. Cuma kontrolum var. Lucrını de 5 unıteye ındırdıler ona da devam ıste. Tekrar salı kontrol ve hersey ıyı gıderse haftaya persembe yumurta toplamay gıbı goırunuyor allah ızın verırse ınsallah... Cok heyecanlı ve saskınımm. Guzel gıdıyor sımdılık. ınsallah boyle devam eder. Gecmısı okuyamadım cok fazla yazmıssınız. Bayran temızlıgıne baslayacagım ıns. Bu hafta bıtırmem lazım her yerı kaldıracagım:9::9::9::9: Haftaya hıc yapamam herhalde. Hly7 canımbılgılerımı guncellermısın?:27::27::27::27:tedavıde olan dıger arkadaslarım ınsallah tedavınız problemsız ılerler ve muhtesem sonucu alırsınız ıns. Bızımde sloganımız olsun ve her şey çocuk için olsun:8::8::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:virüsvirüs stresss yokkk:20::20::20:

hehehehe 2 kere yazılmış

Son düzenleme:
İiyiye yor ii şeyler olsun demekki sorunsuz bebeğini kucağına alıcaksın inşlh....
ya bende bişey yazcam benimde 2. puregon iğnemde şu oldu ben 480 ml kullanıyorum günde 150 ml yapıyom yani 3 günde 150 150 150 450 ml oluyo bunu çarşambaya kadar vurulcam bir ampulün içinde 120 kalıyo bunu saklıycam arta kalanları dr. gittiğim gün eğer gerekirse o vurucakmış ama 3. iğnemde dün şunu yaşadım 300 kullanmışım 150 vurulcaltım ayarladım vurdum iğneyi çıkardım bi baktım 25 ml gitmemiş iğne duruyo bi panik hemen dr. aradım eğer zaman geçmediyse diğer ampülü tak ve iğnenin 25 ayarla ve yap dedi öle yaptım ama içimde sıkıntı kaldı neden gitmesinki 480 ml iğne dr. kalmamıştır dedi

doktoruna aynen katılıyorum canım...gitmiştir ilaç hiç sıkıntı yapma...zaten doktorun ne derse yapmışsın...hiiiiiçççç düşünüp kafanı yorma...

Kader arkadaslarım merhaba ben geldım. dun aksam esımle bırlıkte memleketten geldım ve sabah erkenden ac karına dr gıttım kontrole. tekrar kan ve ultrason yaptılar. ıgneler lucrın kıstı yapmıstı ve adetımle bırlıkte hepsı gıtmıs aspırasyon ıslemıne gerek kalmadı cok sukurrr:16::16::16: bugun yenı ıgnelerı verdıler 225 unıte gobekten vurulacagım. puregondu herhalde adını hatırlamıyorum. cuma kontrolum var. lucrını de 5 unıteye ındırdıler ona da devam ıste. tekrar salı kontrol ve hersey ıyı gıderse haftaya persembe yumurta toplamay gıbı goırunuyor Allah ızın verırse ınsallah... Cok heyecanlı ve saskınımm. guzel gıdıyor sımdılık. ınsallah boyle devam eder. gecmısı okuyamadım cok fazla yazmıssınız. bayran temızlıgıne baslayacagım ıns. bu hafta bıtırmem lazım her yerı kaldıracagım:9::9::9::9: haftaya hıc yapamam herhalde. hly7 canımbılgılerımı guncellermısın?:27::27::27::27:Tedavıde olan dıger arkadaslarım ınsallah tedavınız problemsız ılerler ve muhtesem sonucu alırsınız ıns. bızımde sloganımız olsun ve HER ŞEY ÇOCUK İÇİN olsun:8::8::9::9::9::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:VirüsVirüs STRESSS YOKKK:20::20::20:

çoooookkkkk sevindim canım...eşin gitmeden inşallah tedavin bitecek ve güzel sonucu beklemeye başlayacaksın...basit kistler zaten adetle atılıyor ama yinede insanın aklına takılyor ya gitmezse diye bi de operasyon gerekecekti...çooookkkk şükür diyelim...ayyyy valla çok sevindim yaaaa....hadi inşallah sonuda güzel olsun...

haftasonu yoktum bir geldim aman yarabbim ne güzel ilerlemiş tüm sayfaları okuyamadım şöle bi geçtim ama akşam tek tek okuyacam kızlar...
benim bugun menapurumun 5.günü çarş.ek olarak orgalutran başlayacm perş.de tekrar kontrole gidecem.dr.a sormayı unuttum acaba sizce kaç kere daha vurulurum iğneleri yani ne zaman toplarlar yumurtaları???

kızlar geçmişi okuyamadan neler yaptınız bilmeden direk yazıyorum...önceklikle bugün kendimi berbat hissediyorum.hatta dün geceden beri...hayatımda bu kadar ikilemde kaldığım hiç olmamıştı.tüp bebek yapmaktan vazgeçebilirim...ultrason yapıldı herşey çok iyiymiş kan sonucumda ama bayrama dek gelecek diye lucrin iğnelerine devam et bi dahaki cumaya gel yumurta olgunlaştırma aşamasına geçelim dedi...yani işim bir hafta daha uzadı.normal zamanda olsam şu an buna çok üzülür ve hastaneye sırf bayram yüzünden tedavimi uzatıyorsunuz diye çok kızardım.ama umrumda değil hatta sabah giderken bi sorun çıksın yapamayız desinler diye dua ettim neyseki yinede duam kabul oldu en azından bir hafta uzadı...gelelim şu an ki ruh durumumun sebebine...dün akşam eşimle benim bir ortak arkadaşımız geldi tüp bebek yaptıdığımızdan haberi varmış peki sadece annemin ve kardeşimin bildiği bişeyi özellikle kimse bilmesin dediğim bu konuyu nerden öğrenmiş olabilirdi tabiki eşimden neyse doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilecek biri diye düşünüp ona söylemiş aynı zamanda bu insan komşumuz yani apartman öğrenecek demek bu....gelelim 2.konuya aynı sebeple abisine de söylemiş ve ben eltimler asla duymasın demiştim çok şükür o da duydu bunun sonuda kayınvalidemlerdir az kaldı öğrendiklerinin haberini almam yakındır çünkü eltim biliyo bu yeter...o kadar özen gösterdiğim hassas olduğum bir konuda eşim aynı özeni göstermeyip saklamamızın saçma olduğunu düşünüp beni dinlememiş ve kendi bildiğini yapmış.tabi bunun sonucunda akşam çok kötü tartıştık.konu çok uzadı çok üzüldüm kırıldım hala ağlama modundan çıkamadım.birilerinin öğrenmesini aslında o kadar kafama takmıyorum burada eşimin bana danışmadan istemediğimi bilmesine rağmen bu şekilde davranmasıydı.sonrasında çok kırıcı şeyler söyledik birbirimize...hatta bütün gece doktora gitmemeyi tedaviyi bırakmayı çok düşündüm.bişekilde gittim ama sanırım yarıda bırakacam bu ruh haliyle nasıl devam ederim ben...bebek istiyorum ama bu şartlarda değil o kadar çıkmazdayım ki delirecem...düşünüp duruyorum...

amaaannnnnnnnnnnnnn dert ettiğin şeye bak bende kimse bilmeyecek dediğim halde yüzbin defa tembih ettiğim halde ilk denememde kayınvalidemde yatmıştım transferden sonra eve geldik ve 5 dk.sonra abartısız bütün apt.hadi olur inşallah diye beni görmeye geldi şok şok şok oldumm...sinirlendim,delirdim,ağladım,zırladım anca kendime yaptım artık hiç birşeyi takmıyorum kim ne bilmiş ne demiş umrum bile değil sadece bişey istiyorum oda mis kokulu sağlıklı bir bebek...allahtan bana eşim çok yardımcı iğne vurluyorum diye gözümün içine bakıyor sağolsun ama işte ama o bile yetmiyor problem çıkması için..yani birtek sıkıntı yaşayan sen değilsin şurda olan herkes en az 1 kere yasadı senin yaşadığın sıkıntıyı canım benim hiç üzme kendini sakın iğneleri bırakma unutma sen kendin için yapıyorsun bebeği kimseye kızarak sakın vazgeçmee...eşine bile emin ol o da gergindir ,üzüntülüdür erkekler bizim gibi ağlama modunda olmadığı için belli edemiyor pek duygularını....barış tamam mı kocacınla:))

Ben geldimmmmm :))) ilk iğnemi oldum hayırlı olur inşlhhhhh pregestron testi yaptı benim daha önceki hamileliklerimde yapılan hiv ve hepatit testleri ve bi kaç test istendi herşey normal puregon günde 150 üniteyle başladım iğnelerin 6. günü ilk randevu kısmet olursa bayramın 1. günü yumoş toplama :))) bayram sonuda transfer ortalama hesap böle 14 yumurta sayıldı ulturasonda ayy daha biçok şey iğneden korkuyodum ama hiç acıma olmadı ama ilaç baya bi yakıyo :( ben bu gün akşam bolu yolcusu kızlar 2 gün orada kalcam girmeye çalışırım hly7 güncellememei unutma umutluyum1 şekerim sordum seni msn den yazcam sana :) AYY ÇOK GÜZEL Bİ GÜNNNN ARKADAŞLAR

haydi bakalımmmm hayırlı uğurlu olur inşallah...benden önce toplanacak senin yumoşcuklar sanırım:)) bende tahminen bayramın son gününde toplanır diyorum ama bakalım perş.biraz daha netleşir heralde...

haftasonu yoktum bir geldim aman yarabbim ne güzel ilerlemiş tüm sayfaları okuyamadım şöle bi geçtim ama akşam tek tek okuyacam kızlar...
benim bugun menapurumun 5.günü çarş.ek olarak orgalutran başlayacm perş.de tekrar kontrole gidecem.dr.a sormayı unuttum acaba sizce kaç kere daha vurulurum iğneleri yani ne zaman toplarlar yumurtaları???

amaaannnnnnnnnnnnnn dert ettiğin şeye bak bende kimse bilmeyecek dediğim halde yüzbin defa tembih ettiğim halde ilk denememde kayınvalidemde yatmıştım transferden sonra eve geldik ve 5 dk.sonra abartısız bütün apt.hadi olur inşallah diye beni görmeye geldi şok şok şok oldumm...sinirlendim,delirdim,ağladım,zırladım anca kendime yaptım artık hiç birşeyi takmıyorum kim ne bilmiş ne demiş umrum bile değil sadece bişey istiyorum oda mis kokulu sağlıklı bir bebek...allahtan bana eşim çok yardımcı iğne vurluyorum diye gözümün içine bakıyor sağolsun ama işte ama o bile yetmiyor problem çıkması için..yani birtek sıkıntı yaşayan sen değilsin şurda olan herkes en az 1 kere yasadı senin yaşadığın sıkıntıyı canım benim hiç üzme kendini sakın iğneleri bırakma unutma sen kendin için yapıyorsun bebeği kimseye kızarak sakın vazgeçmee...eşine bile emin ol o da gergindir ,üzüntülüdür erkekler bizim gibi ağlama modunda olmadığı için belli edemiyor pek duygularını....barış tamam mı kocacınla:))

canım bence az kalmış yumurta toplama işlemine hatta bayramda toplarlar bence... perşembe günü ultrasondan sonra söyler doktorun...ayrıca tavsiyelerin için teşekkür ediyorum...çok önemli bir konu olmadığının farkındayım derdim de insanların bilmesi değil aslında eşimin beklemediğim bi şekilde davranmasıydı.neyse zaten daha öncede yazdım arkadaşlara tedavimi asla yarım bırakmayı düşünmüyorum artık 6 yıl sonra bu kadar yaklaşmışım bebişime bi öfkeyle ondan vazgeçemem...yani şekerim bunalımdan çıktım gayet iyiyim...

selam kızlar nasılsınız? tedavıye baslayanlar sımdıden hayırlı ugurlu olsun.... ıkı gun girmedım ne ilerlemiş masalllhhh

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 100. sayfamız hayırlı uğurlu olsunnnn :nazar: ay 100.sayfada yazamasaydım çatlardım sonunda yetiştim vallaaa :1::1: hepinize kucak dolusu sevgiler şekerlerim benimmmmmmmm :29::29::29::29: şimdi geçmişi okuyamadan gitmem lazım akşama annemler yemekte anca gece yazarım hoşçakalınnnnnnnnn benle kalın :1:

nesrinsavas canım inan yazılarını okuyamadım hiç vaktim yok ama yazdığını görünce çağrışım yaptı aklıma geldi.. ben dün gece seni rüyamda gördüm.. :1: siyah kıvırcık saçlı beyaz tenli güzel bi kadındın :29: ve bana geliyorsun koşarak hülya hülya ben hamileyim tüpe gerek kalmadan hamile kalmışım çok mutluyum diyorsun bnde çok seviniyorum sarılıyoruz falan :29::29: :1::1::1: inşallah herşey yolundadır.. geçmişi gece okuyacağım anca çok öptüm seni :38:

Back
X