- 16 Mart 2009
- 4.803
- 34
- 363
pardon ya ekim sonu demişim
ekim zaten bitti
kasım sonu aralık başı ilk denemem olacak inşaallah
hoşşş geldin canımmmm..İnşallah her şey yolunda gider ve sorunsuz olarak mutlu sona ulaşırız hep birlikte...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pardon ya ekim sonu demişim
ekim zaten bitti
kasım sonu aralık başı ilk denemem olacak inşaallah
merhaba kızlar
ben niyetlenip niyetlenip tedaviyi erteleyen biri olarak en sonunda ekim sonu tedaviye başalayacağım adetim o zamana denk geliyor çalıştığım işten de istifa ettim ihbar sürem o zamn dolacak...sağlam ve stressiz bir kafayla başlamak için en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum...beni de eklermisiniz ben ağustos ayında tüplerim tıkalıydı ameliyatla alındı sorun sadece bu. yaşım 34 merkezim ist tüp bebek merkezi...kısa protokol olacak sanırım..adetin ilk günü doktora gidip iğnelere başlayacağız...
Bekleyen ve tedaviye başlayacak herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın ümit ve duayla ben de buradayım inş...
bacım aynen valla.benide sürekli rüyasında hamile falan gören oluyo.arayıp soruyorlar..Bazen diyorum ki daha ben kendimi hiç hamile görmedim kiii o kadar çook bilinçaltı rüya görürüm ki anlatamam.Dİyorum demek insanlar benimle yatıp benimle kalkıyor..İnsanların işi gücü yok valla..Geçen karşı komşumuz sannki ben uyduruyormuşum,benden daha iyi biliyormuş gibi bana saçma sapan tespitlerde bulundu.Yok neymiş benim ameliyatımdan sonra hemen hamile kalınıyormuş falan filan.Bende pardon ama ben tüpümde sıvı birikiminden dolayı amelyt oldum ne diyorsun dediğimde,,,hadi canımmmm kistten oldun ya dedi.Birde böyle nasıl doktor edasında,ben sanki atıyorum en iyisini o biliyormuş gibi...Çıldırıyorum bu insanlara....
iyi akşamlar hanımlar..
slm artık size 2 gündür yaşadıklarımı yazabilirim canlarım..cumartesi merkezimize gittik,fena degil calışanlarda iyi ben zaten cıtamı cok yüksek tutmadıgım için şimdilik şikayet yok:)dr muz mete beydi,ne cok soguk ne cok sıcak bi dr,ikisinin ortasıydı.bize durumumuzu anlattı,gecen sene yaptırdıgımız sonuclara bakıp direk eşimle anlaşıp tese işlemini yaptılar..bir saat sürdü,heyecan,korku ve endişeyle eşimi bekledim.coookkk şükürr sonunda iyi gectigini sperm bulduklarını ve incelediklerini söylediler.eşimde sperm bulununca benide muayeneye aldı dr.ve ilk adet günümdü:)cook şükür bende bi sorun cıkmadı,dr rahim duvarına,yumurtalara baktı ölçtü,şimdilik bi engel yok iyisin ddi.yanlız yumurta rezervin yaşına göre azcık düşük ama bu bize engel degil dedi.ve beklemeye devam acaba spermler ne durumdaydı?dr daha sonra yanımıza geldi bize spermlerin iyi durumda olduklarını 4 tüp dondurduklarını söyledi.bana ilaclarımı hemşire hanımın anlatacagını söyledi peki dedik.size cok şey anlatıp kafanızı karıştırmak istemiyorum aşama aşama gidelim dedi,birinci aşamayı gectik dedi.bizde zaten cok şey sorup,ögrenip kafamız karışsın istemiyoruz kuzucuklarım.olcagı varsa rabbim zaten nasip eder.ama eşim cok mutlu oldu,heyecanlıydı,korkuyodu cünkü ya sperm cıkmazsa diye..üstümüzde bi rahatlık ve tatlı bi mutluluk varinş.sonu bizim içinde sizin içinde güzel biter:))bu arada gelelim ilaclarıma ilk olarak antibiyotik verdiler dün akşam içtim,günde bir adet elevit başladık,pazartesi ginera başıycam günde 1,kasımın 15 inde lucanin var,28 gonal f ve ovitrelle 250 mgr yazdılar..yorumlayın ilaclarımı:)yanlız hanımlar aklıma takılan sorular var dr bize kac tane spermimiz oldugunu kac tane yumurta oldugunu sölemedi.kan tahlili yapmadı?yazdıgınız rahim filmi,hiteraskopi,vs.şeyler istemedi?uzun yada kısa protokoldemiyim sölemedi?ama sanırım uzunum cünkü taa önümüzdeki ay tansfer yapılcak herlade?ben bu kadar gec olcagını düşünmemiştim,kasımın 20 si gibi yapılır diye düşünüyodum sizce yanılıyormuyum?arayıp bunları sorayımmı?bana muayene ederken işlem yapcak kadar yumurta var dedi?sizce tatmin olmalımıyım?dr iyi güzelde bize sayı olarak bişey söylemedi sizde hep sayı yazıyorsunuz kafam karıştı?bi daha buraya 27 kasımda gelcez şimdilik gidin dedi..yorumlarınızı bekliyorum.buarada antalya cook güzelmiş yaw,manzara deniz süperr.
işteee listemizzzzzzzzzzzlisteye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim
ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsmi[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Nedeni[/TD]
[TD]Merkezi[/TD]
[TD]Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Umut Tüp[/TD]
[TD]1.Deneme[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Gazi Üni.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Haftaya cuma kontrole gidecek :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erva64[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Antalya Gelecek TüpBebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Bugün Antalyaya gidiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale247[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Memorial[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bu akşam 3. iğnesi..menapur :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Puregon 2. iğnesi bu akşam:)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu. P.tesi başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2 Kasımda OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelerine başladı :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 2. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanem77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Feminart Aykut Coşkun[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımda OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ikramaya[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri Yok[/TD]
[TD]İstanbul Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
ben birnur yeni katışdım aranıza daha önce eylül ekimde tüp bebek yaptıranlara takılıyordum malesef 27 ekimde negatif sonuç alarak ilk denemememi bitirdim 11 yıllık ecvliyim ilk denemm malesef olmadı uzun protokol olarak başladım sebep erkek infertilitesi ankara başkent tüp bebek merkezi hulusi zeyneloğluna gittik dr umdan çok memnunum fakat yarın ıuspartaya taşınıyoruz ikinci denemeyi hemen başlamak istihyorum fakat ankara uzak olduğu için eşim antalyaya gidelim dedi karar veremdim buradaki yani ankaradaki drum bu ay ayın 5 inde adet olursun dedi o zaman ikinci günü doğumkontrol hapı başlayalım rahmi rahatlatalım dedi ama benim bugün 3. günü ben başlamadım buraya gelmem sıkıntı olacağaını düşündüm özel antalya tüp bebek merkezinden kemal beyle tel de konuştum bu ay boş geçelim gelecek ay başlayalım dedii şimdi sormak istediğim antalya tüp bebek merkezine giden varmı varsa bana yardımcı olabilirmi çok rica ediyorum şimdiden teşekkğr ederim yardımlarınızı bekliyorum sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonuç almalarını tedaviye devam eden arkadaşlara da bu yolda sabırlı ve mutlu sona kavuşmalarını allahtan diliyorum
slm artık size 2 gündür yaşadıklarımı yazabilirim canlarım..cumartesi merkezimize gittik,fena degil calışanlarda iyi ben zaten cıtamı cok yüksek tutmadıgım için şimdilik şikayet yok:)dr muz mete beydi,ne cok soguk ne cok sıcak bi dr,ikisinin ortasıydı.bize durumumuzu anlattı,gecen sene yaptırdıgımız sonuclara bakıp direk eşimle anlaşıp tese işlemini yaptılar..bir saat sürdü,heyecan,korku ve endişeyle eşimi bekledim.coookkk şükürr sonunda iyi gectigini sperm bulduklarını ve incelediklerini söylediler.eşimde sperm bulununca benide muayeneye aldı dr.ve ilk adet günümdü:)cook şükür bende bi sorun cıkmadı,dr rahim duvarına,yumurtalara baktı ölçtü,şimdilik bi engel yok iyisin ddi.yanlız yumurta rezervin yaşına göre azcık düşük ama bu bize engel degil dedi.ve beklemeye devam acaba spermler ne durumdaydı?dr daha sonra yanımıza geldi bize spermlerin iyi durumda olduklarını 4 tüp dondurduklarını söyledi.bana ilaclarımı hemşire hanımın anlatacagını söyledi peki dedik.size cok şey anlatıp kafanızı karıştırmak istemiyorum aşama aşama gidelim dedi,birinci aşamayı gectik dedi.bizde zaten cok şey sorup,ögrenip kafamız karışsın istemiyoruz kuzucuklarım.olcagı varsa rabbim zaten nasip eder.ama eşim cok mutlu oldu,heyecanlıydı,korkuyodu cünkü ya sperm cıkmazsa diye..üstümüzde bi rahatlık ve tatlı bi mutluluk varinş.sonu bizim içinde sizin içinde güzel biter:))bu arada gelelim ilaclarıma ilk olarak antibiyotik verdiler dün akşam içtim,günde bir adet elevit başladık,pazartesi ginera başıycam günde 1,kasımın 15 inde lucanin var,28 gonal f ve ovitrelle 250 mgr yazdılar..yorumlayın ilaclarımı:)yanlız hanımlar aklıma takılan sorular var dr bize kac tane spermimiz oldugunu kac tane yumurta oldugunu sölemedi.kan tahlili yapmadı?yazdıgınız rahim filmi,hiteraskopi,vs.şeyler istemedi?uzun yada kısa protokoldemiyim sölemedi?ama sanırım uzunum cünkü taa önümüzdeki ay tansfer yapılcak herlade?ben bu kadar gec olcagını düşünmemiştim,kasımın 20 si gibi yapılır diye düşünüyodum sizce yanılıyormuyum?arayıp bunları sorayımmı?bana muayene ederken işlem yapcak kadar yumurta var dedi?sizce tatmin olmalımıyım?dr iyi güzelde bize sayı olarak bişey söylemedi sizde hep sayı yazıyorsunuz kafam karıştı?bi daha buraya 27 kasımda gelcez şimdilik gidin dedi..yorumlarınızı bekliyorum.buarada antalya cook güzelmiş yaw,manzara deniz süperr.
ben birnur yeni katışdım aranıza daha önce eylül ekimde tüp bebek yaptıranlara takılıyordum malesef 27 ekimde negatif sonuç alarak ilk denemememi bitirdim 11 yıllık ecvliyim ilk denemm malesef olmadı uzun protokol olarak başladım sebep erkek infertilitesi ankara başkent tüp bebek merkezi hulusi zeyneloğluna gittik dr umdan çok memnunum fakat yarın ıuspartaya taşınıyoruz ikinci denemeyi hemen başlamak istihyorum fakat ankara uzak olduğu için eşim antalyaya gidelim dedi karar veremdim buradaki yani ankaradaki drum bu ay ayın 5 inde adet olursun dedi o zaman ikinci günü doğumkontrol hapı başlayalım rahmi rahatlatalım dedi ama benim bugün 3. günü ben başlamadım buraya gelmem sıkıntı olacağaını düşündüm özel antalya tüp bebek merkezinden kemal beyle tel de konuştum bu ay boş geçelim gelecek ay başlayalım dedii şimdi sormak istediğim antalya tüp bebek merkezine giden varmı varsa bana yardımcı olabilirmi çok rica ediyorum şimdiden teşekkğr ederim yardımlarınızı bekliyorum sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonuç almalarını tedaviye devam eden arkadaşlara da bu yolda sabırlı ve mutlu sona kavuşmalarını allahtan diliyorum
Kızlar ben geldimmmm yani boludan döndük iğnelere devam ama çok yakıyooohemşire gösterdi hatta ilki o vurdu göbeğimi katlayıp yapabilirsem daha ii olurmuş :))) kendiside yapamadı yaa bana sölüyo yağ yokki biraz yağlı olsam belki acımıycak bu kadar
(( neyse ne oldu biliyomusunuz boluda çocukluk arkadaşım vardı bizi yemeğe davet etti sonrada kahve içtik falıma baksana dedim illa önceden çok ii atıp tutardı ve baktı veeeeeeeee bilin bakalım ne çıktı ayyyy inanamadım heycandan ölücektim benim tüp bebek yaptığımı bilmiyo hatta bebek istediğimi falımda hamile olduğum ve ikiz bebek olduğu ama bi tanesinde sorun olacağını söledi bi an ateş bastı çok heycanlandım şekilleri gösterdi gerçekten hamile şekli ve 2 tane bebek görünüyodu bebeklerden bi tanesi yatar durumdaydı bunuda ona yorumladı.
Boluya gitmek çok ii geldi kızkardeşim halamlar falan akrabalar yani onlarla güzel vakit geçirdim 3 günüm çok güzel geçti sizler neler yaptınız varmı gelişmeler ????
kizlar yol arkadaslarim bende varim benide yazin listeye insallah allah kismet ederse 6 kasimda ilk igneme basliycam
bu benim 2.tedavim malesef ilki negatifle sonuclandi sorun sperm azligi yok denecek kadar az ysim 29 hollandada yasiyorum insallah rabbim bu yolda hepimizin yuzunu guldursun emeklerimizi bosa cikarmasin opuyorum hepnizi