2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kader arkadaşlarım ....bahsetmiştimya eltimle alış verişe gittik kaynanam ben görümcem ve eltim sağolsunlar ondan yana bana alışverişte hiç bişey belli etmediler ama içim çok burkuldu yani yapmacık gülümseme ve alışverişin sonundaa darısı sana dediler amin inşallah .bu arada baya ortak dertlerimiz var bende eşimden memnun değilim mesala pazar iğnelere başlıycam ama ortada iğne felan yok daha eczaneye söyleyecek önden gelen bayram hiç ilgi yok rahat yani hallederim diyo sanırım bende öbür ay yaptırcam eşimle konuşmuyorum bnde ahhhhhhhh:14::14:

selam kzlar ne kaynatmışsınız yaa ben kaçrdım bugün ablam ve oğluşu bendeydik tüm evi baştn düzenledik kerataya hehehehe benim oyuncağım bugün yanımdaydı çok mutlu oldum allahım bizimde yüzümüze gülerde bizimde bebişlerimiz olur evi hergün baştan kurarız :9:

selam kzlar ne kaynatmışsınız yaa ben kaçrdım bugün ablam ve oğluşu bendeydik tüm evi baştn düzenledik kerataya hehehehe benim oyuncağım bugün yanımdaydı çok mutlu oldum allahım bizimde yüzümüze gülerde bizimde bebişlerimiz olur evi hergün baştan kurarız :9:

inşallah canım benimde ablamın ve görümcemin var bizim evde onlara herşey serbest onlar giddince baştan temizlik

günaydın kızlar dün doktora gittim herşey çok güzel başlayalımmı artık dedi zaqman kaybımız olmasın dedi :1:
hemen ilaçları aldım ilaçları alırken problem oldu herzaman aldığım ecz.kapalıydı başka b ir ecz gittim k.kartı geçemeyiz,
nakit verin yada kimliğinizi bırakın dediler sinirlerim tepeme geldi tanımadığım bir yere nasıl kimliğimi bırakırım
yada git kartından nakit çek gel diyor hangi ilaçları alıp kaçacam :50: çaresiz kaldım eşimi aradım çık ordan alma ilaçları dedi.
kendi ecz aramış artık abi gelin yardımcı olalım dediler 4 kutu gonal-f aldım para dahi sormadılar neyse
aldık ilaçalrımızı zarzor ilk iğnemi oldum gonal-f 300 ile başladık bu defa biraz yüksek dozla başlıcaz dedi.
diğer aklımı kurcalayan sorularıda sordum içim rahat yani:51:
hakkımızda hayırlısı olsun:nazar::nazar:

günaydınnn canlarımmm nassınızzz inşaallah maşallah :3:

iyi akşamlar kader arkadaşlarım ....bahsetmiştimya eltimle alış verişe gittik kaynanam ben görümcem ve eltim sağolsunlar ondan yana bana alışverişte hiç bişey belli etmediler ama içim çok burkuldu yani yapmacık gülümseme ve alışverişin sonundaa darısı sana dediler amin inşallah .bu arada baya ortak dertlerimiz var bende eşimden memnun değilim mesala pazar iğnelere başlıycam ama ortada iğne felan yok daha eczaneye söyleyecek önden gelen bayram hiç ilgi yok rahat yani hallederim diyo sanırım bende öbür ay yaptırcam eşimle konuşmuyorum bnde ahhhhhhhh:14::14:

canım benim bi sıkıntı yaşatmadıklarına sevindim... benim eltim beni çok üzmüştü.. şimdi onunda 9-10 aylık kızı var d
bebek doğdu 1 hafta gördük snra koptuk konuşmuyoruz o zamandan beri ... bayramın 1. günü olan pazarmı başlıosun iğnelere canım yoksa bugün mü anlamadım :44: ay kızlar eşlerinizle tartışmayın onlar belli etmek istemedikleri için böyle rahat davranıyorlar.. düşünsenize onlarında böyle pinpirikli olduklarını anamm valla işler karışır.. boşverinnn gidip o iğneyi nasıl olsa alacakk sakin ol canım sen bunları düşünüpte üzme kendini.. sen bebeğini düşün Allah ın izniyle gelecekk :49::emir_bebek::nazar:

yaşımı yazmayı unutmuşum bu arada çok özür dilerim (34) listeye benide eklediğin için teşekkur ederim canım

hemen güncelliyorum canım :) ayrıca ne demek vazifemm :34:

günaydın kızlar dün doktora gittim herşey çok güzel başlayalımmı artık dedi zaqman kaybımız olmasın dedi :1:
hemen ilaçları aldım ilaçları alırken problem oldu herzaman aldığım ecz.kapalıydı başka b ir ecz gittim k.kartı geçemeyiz,
nakit verin yada kimliğinizi bırakın dediler sinirlerim tepeme geldi tanımadığım bir yere nasıl kimliğimi bırakırım
yada git kartından nakit çek gel diyor hangi ilaçları alıp kaçacam :50: çaresiz kaldım eşimi aradım çık ordan alma ilaçları dedi.
kendi ecz aramış artık abi gelin yardımcı olalım dediler 4 kutu gonal-f aldım para dahi sormadılar neyse
aldık ilaçalrımızı zarzor ilk iğnemi oldum gonal-f 300 ile başladık bu defa biraz yüksek dozla başlıcaz dedi.

canım biraz zor olmuş ama hadi gözün aydın hayırlşı uğurlu olsunn inşallahhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar: hemen güncelliorum senide :21:

işteee listemizzzzzzzzzzz :21: listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :34: ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :42:

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Haftaya cuma kontrole gidecek :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün Antalyaya gidiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bu akşam 3. iğnesi..menapur :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Puregon 2. iğnesi bu akşam:)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu. P.tesi başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2 Kasımda OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelerine başladı :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Bugün Gonal-F 2. iğnesi vurulacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanem77[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Feminart Aykut Coşkun[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımda OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

ayyy ervacım canım seni aklımdan geçiriodum şimdi listeyi düzenlerken :70: acaba naptı diye ve sen geldin o aradaaa :13: hadi anlat noldu son gelişmeler neler :21:

canım valla sana takma boşver diyecem ama boşveremiyor insan...bunlar aynı seriden galiba...en çok konuşmaya ve ilgiye ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde yalnız bırakılıyoruz.bunun adı rahatlık falan değil ben artık çocuk isteyip istemediği hakkında bile şüpheliyim...gerçekten isteyen insan onun heyecanıyla daha istekli ve ilgili olur.tamam erkekler bizim kadar içlerini rahat döküp konuşamıyor olabilirler ama bu konuda rahat olamayanlar nedense iş başa düşünce çok rahat olabiliyorlar...neyse bunları yazmakla bitiremeyiz...sana tavsiyem benim yaptığım gibi oluruna bırak gelirse kullanırsın ilaçlarını gelmezse hiç üstüne gitme herşey olacağına varıyo...ben tartıştım da ne oldu yıpranan üzülen ben oldum bişeyi değiştiremiyorsun...ALLAH değiştirebileceklerimizi değiştirme,değiştiremeyeceklerimizi kabul etme gücü versin...

ayyyyy ne güzel yaaa....herkes yavaş yavaş başlıyor artık...çok sevindim canım...ALLAH sorunsuz ve bebekli bir tedavi nasip etsin...:46:

canım valla sana takma boşver diyecem ama boşveremiyor insan...bunlar aynı seriden galiba...en çok konuşmaya ve ilgiye ihtiyaç duyduğumuz şu dönemde yalnız bırakılıyoruz.bunun adı rahatlık falan değil ben artık çocuk isteyip istemediği hakkında bile şüpheliyim...gerçekten isteyen insan onun heyecanıyla daha istekli ve ilgili olur.tamam erkekler bizim kadar içlerini rahat döküp konuşamıyor olabilirler ama bu konuda rahat olamayanlar nedense iş başa düşünce çok rahat olabiliyorlar...neyse bunları yazmakla bitiremeyiz...sana tavsiyem benim yaptığım gibi oluruna bırak gelirse kullanırsın ilaçlarını gelmezse hiç üstüne gitme herşey olacağına varıyo...ben tartıştım da ne oldu yıpranan üzülen ben oldum bişeyi değiştiremiyorsun...ALLAH değiştirebileceklerimizi değiştirme,değiştiremeyeceklerimizi kabul etme gücü versin...

evet canım ihtiyacımız oldukları bu dönemde yanımızda olmuyorlar benim şuan en çok ihtiyacım var çünkü dr ailelerinize bile sylemeyin dedi kimse bilmiyor sadece siz kader arkadaşlarım biliyo.kafam çok yoğun valla zaten bu kafaylada tedaviye başlamam sanırım ilerde ne olur bilmiyorum o bana sormuyor bende sormuyorum napcaz diye .duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnn

günaydınnn canlarımmm nassınızzz inşaallah maşallah :3:

canım benim bi sıkıntı yaşatmadıklarına sevindim... benim eltim beni çok üzmüştü.. şimdi onunda 9-10 aylık kızı var d
bebek doğdu 1 hafta gördük snra koptuk konuşmuyoruz o zamandan beri ... bayramın 1. günü olan pazarmı başlıosun iğnelere canım yoksa bugün mü anlamadım :44: ay kızlar eşlerinizle tartışmayın onlar belli etmek istemedikleri için böyle rahat davranıyorlar.. düşünsenize onlarında böyle pinpirikli olduklarını anamm valla işler karışır.. boşverinnn gidip o iğneyi nasıl olsa alacakk sakin ol canım sen bunları düşünüpte üzme kendini.. sen bebeğini düşün Allah ın izniyle gelecekk :49::emir_bebek::nazar:

hemen güncelliyorum canım :) ayrıca ne demek vazifemm :34:

canım biraz zor olmuş ama hadi gözün aydın hayırlşı uğurlu olsunn inşallahhhhhhhh :49::emir_bebek::nazar: hemen güncelliorum senide :21:

canım hly7 bayramın 1.günü lucrin iğneme başlıyacaktım sanırım ertelendi gibi zaten tedavide en önemli durum psikoloji herşeyle rahat olman gerekiyor kısmet ne zaman olursa artık

evet canım ihtiyacımız oldukları bu dönemde yanımızda olmuyorlar benim şuan en çok ihtiyacım var çünkü dr ailelerinize bile sylemeyin dedi kimse bilmiyor sadece siz kader arkadaşlarım biliyo.kafam çok yoğun valla zaten bu kafaylada tedaviye başlamam sanırım ilerde ne olur bilmiyorum o bana sormuyor bende sormuyorum napcaz diye .duana kocaman aminnnnnnnnnnnnnnn

sen daha başlamamışsın tedaviye o yüzden herşey yoluna girince kendini iyi hissedince başla...ben yarıda bırakmayı düşündüm 2 gün...eğer başlamamış olsaydım kesinlikle bu psikolojiyle harekete geçmezdim.umarım bir an önce eşlerimiz durumun farkına varıp akıllarını başlarına alırlar...canım sıkma canını artık inan ben düşünmüyorum bile...:29:

Kızlar slm 2 gündür yoktum..Tedaviye başlayanlar hatta yumoşları toplatacaklar varmışşş..Dualarımdasınız inan..Her namazdan sonra benim gibi kader arkadaşlarımında yollarını aç ya Rabbb diye dua ediyorum..

Egunal yaşadıklarını yaşamaktan korkuyorum..Bende eltim falan bilmesin istiyorum ama aynı apartmandayız..Zaten kolu komşu bile benim çocuğumun derdinde yaaaaaaa..Herkez sorup duruyo ne zaman ne zaman tüpe başlıyosun diye..Sinir oluyorum..Bide doktor kendini rahatlat dedi önümüzde 20-25 gün var ben napıcağımı şaşırdım yawwwwww..2 gün anneme gittim..Havam değişti valla.Ama bu eve gelince gene aynı mutsuzluk çöküyor bana da..Kocam sağolsun şimdilik sessiz gibi ama daha önce yaşadım ben bu durumu..Tümör markerım yüksek çıkmıştı 2 ay kötü bir hastalık (kanser) şüphesiyle sonuç bekledik..Kimseye söylemnmicek diye küçük çocuğa tembihlermiş gibi tembihlediğim halde bir öğrendimki oooooooooooo..Kayınvalidem,görümcem maşallah hepsi biliyor...Şimdi tüp bebekte de zaten şansım az..Bide herkezi sonucu sorup durmasını istemiyorum..Amaaaaaann hepimizin derdi aynı..Yaradana sığınıp dua etmekten başka çarem(iz) olmadığını biliyorum...Ahhh bide şu rahat insanlar gibi olabilsek.Hani dünya yansa umuruna gelmeyenler gibi...:37:

Kızlar slm 2 gündür yoktum..Tedaviye başlayanlar hatta yumoşları toplatacaklar varmışşş..Dualarımdasınız inan..Her namazdan sonra benim gibi kader arkadaşlarımında yollarını aç ya Rabbb diye dua ediyorum..

Egunal yaşadıklarını yaşamaktan korkuyorum..Bende eltim falan bilmesin istiyorum ama aynı apartmandayız..Zaten kolu komşu bile benim çocuğumun derdinde yaaaaaaa..Herkez sorup duruyo ne zaman ne zaman tüpe başlıyosun diye..Sinir oluyorum..Bide doktor kendini rahatlat dedi önümüzde 20-25 gün var ben napıcağımı şaşırdım yawwwwww..2 gün anneme gittim..Havam değişti valla.Ama bu eve gelince gene aynı mutsuzluk çöküyor bana da..Kocam sağolsun şimdilik sessiz gibi ama daha önce yaşadım ben bu durumu..Tümör markerım yüksek çıkmıştı 2 ay kötü bir hastalık (kanser) şüphesiyle sonuç bekledik..Kimseye söylemnmicek diye küçük çocuğa tembihlermiş gibi tembihlediğim halde bir öğrendimki oooooooooooo..Kayınvalidem,görümcem maşallah hepsi biliyor...Şimdi tüp bebekte de zaten şansım az..Bide herkezi sonucu sorup durmasını istemiyorum..Amaaaaaann hepimizin derdi aynı..Yaradana sığınıp dua etmekten başka çarem(iz) olmadığını biliyorum...Ahhh bide şu rahat insanlar gibi olabilsek.Hani dünya yansa umuruna gelmeyenler gibi...:37:

ben bu insanları anlamıyorum...belki çocuk istemiyorum belki olmuyor belki vs..... olunca öğrenecekler zaten...anlayışlı olmak düşünceli olmak bu kadar mı zor...ben böyle sorularda artık art niyet arıyorum...o yüzden kimse bilmesin istedim ama benimle tüp bebekten konuşmaya üşenen adam etrafla paylaşımda bulunabiliyor..daha 2 saat önce eski komşumuzun kızı beni aradı evleneli 3 ay oldu bana abla der kendisi...rüyasında beni görmüş hamileymişim falan filan ben evlendim evleneli bunlar beni ailecek rüyamda seni gördüm hamileydin yoksa böyle bişey var da söylemiyormusun diye ararlar kimeneyse anlamıyorum... neyse konu bir anda kendisine geldi ve hamile olduğunu söyledi... ayyyy aslında ben istemiyordum bence çok erken eşim istedi vs... bunun gibi saçmasapan diyaloglar yaşamak durumunda kalıyorum...ALLAH bir an önce kucağımızı doldusun bizi huzura kavuştursun inşallah...

Fıstıkım topiğin hayırlı olsunnnn:49::49::49::49::49: Topicteki herkesin göbişi bebeklerle dolsunnnnn inşallahhh biri bacağınızda biri kolunuzda olsunnn:9::9::9::9::9: Tatlım benide ekle listeye ama ben nereye başlıycam bilmiyimmm :27::27::27: Yaş 27 2.tüp adet düzensizliği-erkek inf.kasımda adeti bekliyorum
Bide ben 2.tüp için yer arıyorumm 1.acıbadem maslakta oldu ama negatif sonuçlandı ve dondurulacak yumoşta kalmadı
bahçeci fulyada yaptıran arkidişler varsa fiyat konusunda bilgi alabilirmiyimmmm:54::54::54::54: Yada ist.avrupa yakasında nereye yaptırabilirim:44::44::44::44::44::44:

bacım merhaba ben özel çapa hastanesinden bir doktorum var oda beni istanbul tüp bebek merkezine yönlendirdi taksimde

önümüzdeki aysonu başlayacağım tedaviye...bende kasım da adeti bekliyorum ama benim takibimi kendi doktorum yapacak...ilaçlarla birlikte 4250 ye malolacak inşaallah

bu mesajın bayaa eskiymiş ama ben de okuya okuya gliyorum bugüne

merhaba kızlar
ben niyetlenip niyetlenip tedaviyi erteleyen biri olarak en sonunda ekim sonu tedaviye başalayacağım adetim o zamana denk geliyor çalıştığım işten de istifa ettim ihbar sürem o zamn dolacak...sağlam ve stressiz bir kafayla başlamak için en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum...beni de eklermisiniz ben ağustos ayında tüplerim tıkalıydı ameliyatla alındı sorun sadece bu. yaşım 34 merkezim ist tüp bebek merkezi...kısa protokol olacak sanırım..adetin ilk günü doktora gidip iğnelere başlayacağız...
Bekleyen ve tedaviye başlayacak herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın ümit ve duayla ben de buradayım inş...

pardon ya ekim sonu demişim
ekim zaten bitti
kasım sonu aralık başı ilk denemem olacak inşaallah

merhaba kızlar
ben niyetlenip niyetlenip tedaviyi erteleyen biri olarak en sonunda ekim sonu tedaviye başalayacağım adetim o zamana denk geliyor çalıştığım işten de istifa ettim ihbar sürem o zamn dolacak...sağlam ve stressiz bir kafayla başlamak için en doğru kararı verdiğimi düşünüyorum...beni de eklermisiniz ben ağustos ayında tüplerim tıkalıydı ameliyatla alındı sorun sadece bu. yaşım 34 merkezim ist tüp bebek merkezi...kısa protokol olacak sanırım..adetin ilk günü doktora gidip iğnelere başlayacağız...
Bekleyen ve tedaviye başlayacak herkesin rabbim kucağını boş bırakmasın ümit ve duayla ben de buradayım inş...

hoşgeldin aramıza...tedavin sorunsuz ve bebekli olur inşallah...

ben bu insanları anlamıyorum...belki çocuk istemiyorum belki olmuyor belki vs..... olunca öğrenecekler zaten...anlayışlı olmak düşünceli olmak bu kadar mı zor...ben böyle sorularda artık art niyet arıyorum...o yüzden kimse bilmesin istedim ama benimle tüp bebekten konuşmaya üşenen adam etrafla paylaşımda bulunabiliyor..daha 2 saat önce eski komşumuzun kızı beni aradı evleneli 3 ay oldu bana abla der kendisi...rüyasında beni görmüş hamileymişim falan filan ben evlendim evleneli bunlar beni ailecek rüyamda seni gördüm hamileydin yoksa böyle bişey var da söylemiyormusun diye ararlar kimeneyse anlamıyorum... neyse konu bir anda kendisine geldi ve hamile olduğunu söyledi... ayyyy aslında ben istemiyordum bence çok erken eşim istedi vs... bunun gibi saçmasapan diyaloglar yaşamak durumunda kalıyorum...ALLAH bir an önce kucağımızı doldusun bizi huzura kavuştursun inşallah...

bacım aynen valla.benide sürekli rüyasında hamile falan gören oluyo.arayıp soruyorlar..Bazen diyorum ki daha ben kendimi hiç hamile görmedim kiii o kadar çook bilinçaltı rüya görürüm ki anlatamam.Dİyorum demek insanlar benimle yatıp benimle kalkıyor..İnsanların işi gücü yok valla..Geçen karşı komşumuz sannki ben uyduruyormuşum,benden daha iyi biliyormuş gibi bana saçma sapan tespitlerde bulundu.Yok neymiş benim ameliyatımdan sonra hemen hamile kalınıyormuş falan filan.Bende pardon ama ben tüpümde sıvı birikiminden dolayı amelyt oldum ne diyorsun dediğimde,,,hadi canımmmm kistten oldun ya dedi.Birde böyle nasıl doktor edasında,ben sanki atıyorum en iyisini o biliyormuş gibi...Çıldırıyorum bu insanlara....

Back
X