2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değişiklik için teşekkür ederim zaman zaman uğrarım heğinize kolay gelsin emeklerimizi Allahım boşa çıkarmasın inşallah

kızlar geçmişi okuyamadan neler yaptınız bilmeden direk yazıyorum...önceklikle bugün kendimi berbat hissediyorum.hatta dün geceden beri...hayatımda bu kadar ikilemde kaldığım hiç olmamıştı.tüp bebek yapmaktan vazgeçebilirim...ultrason yapıldı herşey çok iyiymiş kan sonucumda ama bayrama dek gelecek diye lucrin iğnelerine devam et bi dahaki cumaya gel yumurta olgunlaştırma aşamasına geçelim dedi...yani işim bir hafta daha uzadı.normal zamanda olsam şu an buna çok üzülür ve hastaneye sırf bayram yüzünden tedavimi uzatıyorsunuz diye çok kızardım.ama umrumda değil hatta sabah giderken bi sorun çıksın yapamayız desinler diye dua ettim neyseki yinede duam kabul oldu en azından bir hafta uzadı...gelelim şu an ki ruh durumumun sebebine...dün akşam eşimle benim bir ortak arkadaşımız geldi tüp bebek yaptıdığımızdan haberi varmış peki sadece annemin ve kardeşimin bildiği bişeyi özellikle kimse bilmesin dediğim bu konuyu nerden öğrenmiş olabilirdi tabiki eşimden neyse doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilecek biri diye düşünüp ona söylemiş aynı zamanda bu insan komşumuz yani apartman öğrenecek demek bu....gelelim 2.konuya aynı sebeple abisine de söylemiş ve ben eltimler asla duymasın demiştim çok şükür o da duydu bunun sonuda kayınvalidemlerdir az kaldı öğrendiklerinin haberini almam yakındır çünkü eltim biliyo bu yeter...o kadar özen gösterdiğim hassas olduğum bir konuda eşim aynı özeni göstermeyip saklamamızın saçma olduğunu düşünüp beni dinlememiş ve kendi bildiğini yapmış.tabi bunun sonucunda akşam çok kötü tartıştık.konu çok uzadı çok üzüldüm kırıldım hala ağlama modundan çıkamadım.birilerinin öğrenmesini aslında o kadar kafama takmıyorum burada eşimin bana danışmadan istemediğimi bilmesine rağmen bu şekilde davranmasıydı.sonrasında çok kırıcı şeyler söyledik birbirimize...hatta bütün gece doktora gitmemeyi tedaviyi bırakmayı çok düşündüm.bişekilde gittim ama sanırım yarıda bırakacam bu ruh haliyle nasıl devam ederim ben...bebek istiyorum ama bu şartlarda değil o kadar çıkmazdayım ki delirecem...düşünüp duruyorum...

canımm ben daha tüp bebek aşamasında değilim nasip ederse yaz sonu yaptırıcaz ama birşey sormak için girmiştim arada da bakıyorum çok sıcak geldiniz bana. Bu durumlar maalesef hassas konular ve özellikle biz bayanlar tabii ki hassasız ve söylenmesin diyorsak öyle olması lazım da erkekler anlamıyorlar bizi hemen söyleyiveriyorlar. Belki bir yerden duyulursa mahçup olur diye düşünmüştür. Ben anladım tabi eşinin senden habersiz demesi seni üzmüş ama saklamayın canım duyulur felan öylesi daha kötü. Gerçi bende aynı şeyi dedim eşime asla annen baban bilmeyecek diye. Çünkü kaynanam laf sokar öyle böyle yani direk demezde keşke normal olabilseydi daha iyi olurdu şimdi mecbur sezeryan olucan felan der kelimesine kadar biliyorum karşıdan duyan kötü algılamaz ama ne anlama geldiğini biz biliyoruz yaa. Ayrıca eşimde sorun. Ve malesef söylemek zorunda kalıcam çünkü yaza kadar çalışsam bile rapor için prim günüm yetmiyor. Eşimin üzerine geçmem lazım, bunun içinde işten çıkmam lazım ve soracaklar tabi neden ayruldın diye ve daha ağustosta girdim. Hamile olsam derim ama olmadna ne bahane bulucam birde Ankara'ya gitmem gerekecek sürekli hatta toplama ve trasferde orda kalmam bile gerekecek. Arayacaklardır ne diyeceğiz. O yüzden mecbur diyeceğim. Amaa birşey derlerse de eşime peşinen dedim hiç cevap vermedim bu zamana kadar ama bu sefer derim keyfimden yaptırmıyorum ya diye dedim. Eşimde sorunun bende olduğunu söylerim dedi. Canımm bırakma tedavini. Eşinle de konuş. Kim bilirse bilsin önemli olan size bebeğinizin gelmesi ve moralin iyi olmalı. Kim arkandna ne derse desin vebali boyunlarına sen rahat ol. Birşey derlerse de doğunca gelip sevmezsiniz o zaman deyiver konuş yani altta kalma o kadarda kimsenin bizi üzmeye hakkı yok biz meraklıyız sanki o kadar şeyi yaşamaya.

Ben geldimmmmm :))) ilk iğnemi oldum hayırlı olur inşlhhhhh pregestron testi yaptı benim daha önceki hamileliklerimde yapılan hiv ve hepatit testleri ve bi kaç test istendi herşey normal puregon günde 150 üniteyle başladım iğnelerin 6. günü ilk randevu kısmet olursa bayramın 1. günü yumoş toplama :))) bayram sonuda transfer ortalama hesap böle 14 yumurta sayıldı ulturasonda ayy daha biçok şey iğneden korkuyodum ama hiç acıma olmadı ama ilaç baya bi yakıyo :( ben bu gün akşam bolu yolcusu kızlar 2 gün orada kalcam girmeye çalışırım hly7 güncellememei unutma umutluyum1 şekerim sordum seni msn den yazcam sana :) AYY ÇOK GÜZEL Bİ GÜNNNN ARKADAŞLAR

Hayirlisi olsun canim . Biz de senden cok umutluyuz inan. Bu kadar heyecanla baslanaan bir olayin sonu da guzel olur ....

Cnm yaaa ne olur üzülme demekten başka bişey diyemiyorum bak bizdede buna benzer şeyler yaşandı hatta biz tüp bebeği geçen ay yaptıracaktık ama senin konuna benzer şeylerden tartıştık hatta ben ipleri kopardım ve evi terk ettim öle kötü bi piskolojideydimki bebek istiyorum olmuyo tüp bebek istiyorum eşim bana destek değil hatta köstek falan filan die olay büyüdü tabii burada bizim ruh halimiz var bir sürü şey yaşadık geçen ay ben tmm dedim bırak tüpü falan ben ayrılmak istiyorum o duruma geldik ne hayet bizimkine ve dr.ma dank etti ben kopmuşum piskoloğa gittik vs beni ikna ettiler sana artık tmm inanıyoruz güveniyoruz yanındayız vs. ve ben şu anda o kadar iimki bu gün işte ilk tedavi günüme başladım buraya gelinceye kadar çok şey yaşadım seni anlıyorum şu anda çok kızgınsın o yüzden bırakcam falan bunları sölüyosun ama değil içinden geçen bunlar değil kızgınlık sakın ne olur bırakma tedavini bak belki yanlış ama şunu yap eşine tepkini göster bir daha seni bu duruma getirmesin ve tüp bebek kararından dönmeki zoru görünce kaçıyo demesin bunun gibi bişey yani bu gel git ve yaşananlardan bu kadar hasasız unutma ve gelip geçicek ben bu gün çok mutluyum heee şuda var şuda seni ne kadar hayır desende etkiledi merkezne gittin kızdığın halde ama gittin sonuçta ve hevesle gittin istediğin yanıtları alamadın ve başlıyamadın buda bilinç altında yerleşti ve senin kızgınlığın yarımken tam olmasını tetikledi yani sakın öfkeyle kalkıp zarala oturma sanırım böle bi deyimdi :))) neyse eminim haftaya güzel sonuçlar alıcaksın ve mutlu olucaksın herşeyde bi hayır var merak etme dedim ya ben 4 ay önce başlıycaktım geçen ay hatta kesindi neredeyse ayrılıyoduk ve bu gün ilk tedavi günüm unutma

Canim merhaba ,

Yarin zaten daha bir sakinleyeceksin . Sakinlestiginde al esini karsina ve sakince guzelce oona neden bu sekilde davrandigini sor. Kendi mantigina gore illa bir aciklama yapacaktir sana. Sen onun esisin , boyle bir hareketi seni uzmek , kirmak hedefli yapmaz hele ki boyle bir tedavinin icindeyken . Mutlaka sor ve ne kadar kirildigini anlat ona.

Tedavi surecine gelince, tedaviye kotu basladim kotu gider diye bir bilimsel gercek yok . O nasipse olur . Boyle de dusunup kendini bosuna uzme. Sen bebek istiyor musun? Esin bebek istiyor mu? Birbirinizi seviyor musunuz? Onemli olan bunlar. 1 hafta daha uzatmak konusunda inan bir fikrim yok yani dezavantaji var mi senin icin onu bilemiyorum . Hee eger varsa bu yuzden birakabilirsin tedaviyi yani olma olasiligini dusuren bir sey ise. Ama bunda da bir sorun yok ise esinle aranizda yasadigin sorunu o kadar buyutme. Dogru yapmamis elbet sana saygi duymaliydi haklisin ancak kendine gore sebebini ogren bence.

kizlar merhaba, persembe aksam atlayip esimin yanina memlekete supriz yapip geldim,veeeeee bugun bende kirmizilari gordum, cok mutluyum inanin, saat 9 da dr arayip pazartesiye randevu alacagim. Insallah kistlerde inmistir,pazar gecesi esimle donecegiz ins. Telefondan giriyorum burda net yok, gecmisi okuyamadim iyisinizdir insallah, Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah. Hly7 durumumu guncellermisin :))))))))))))))

canımm ben daha tüp bebek aşamasında değilim nasip ederse yaz sonu yaptırıcaz ama birşey sormak için girmiştim arada da bakıyorum çok sıcak geldiniz bana. Bu durumlar maalesef hassas konular ve özellikle biz bayanlar tabii ki hassasız ve söylenmesin diyorsak öyle olması lazım da erkekler anlamıyorlar bizi hemen söyleyiveriyorlar. Belki bir yerden duyulursa mahçup olur diye düşünmüştür. Ben anladım tabi eşinin senden habersiz demesi seni üzmüş ama saklamayın canım duyulur felan öylesi daha kötü. Gerçi bende aynı şeyi dedim eşime asla annen baban bilmeyecek diye. Çünkü kaynanam laf sokar öyle böyle yani direk demezde keşke normal olabilseydi daha iyi olurdu şimdi mecbur sezeryan olucan felan der kelimesine kadar biliyorum karşıdan duyan kötü algılamaz ama ne anlama geldiğini biz biliyoruz yaa. Ayrıca eşimde sorun. Ve malesef söylemek zorunda kalıcam çünkü yaza kadar çalışsam bile rapor için prim günüm yetmiyor. Eşimin üzerine geçmem lazım, bunun içinde işten çıkmam lazım ve soracaklar tabi neden ayruldın diye ve daha ağustosta girdim. Hamile olsam derim ama olmadna ne bahane bulucam birde Ankara'ya gitmem gerekecek sürekli hatta toplama ve trasferde orda kalmam bile gerekecek. Arayacaklardır ne diyeceğiz. O yüzden mecbur diyeceğim. Amaa birşey derlerse de eşime peşinen dedim hiç cevap vermedim bu zamana kadar ama bu sefer derim keyfimden yaptırmıyorum ya diye dedim. Eşimde sorunun bende olduğunu söylerim dedi. Canımm bırakma tedavini. Eşinle de konuş. Kim bilirse bilsin önemli olan size bebeğinizin gelmesi ve moralin iyi olmalı. Kim arkandna ne derse desin vebali boyunlarına sen rahat ol. Birşey derlerse de doğunca gelip sevmezsiniz o zaman deyiver konuş yani altta kalma o kadarda kimsenin bizi üzmeye hakkı yok biz meraklıyız sanki o kadar şeyi yaşamaya.

canım yazdıklarına aynen katılıyorum.aslında arkamdan ne konuşulduğu ya da bilmeleri o kadar sorun ettiğim bişey değil eşimin davranışını kabul edemiyorum bir türlü o yüzden zamana bıraktım.onu anlamaya çalışmak istemiyorum bu kez benim anlayışa ve morale ihtiyacım vardı o böyle olmasını tercih etti...şu an yüzünü bile görmek istemediğim bir şahısla konuşmam imkansız zaten.bakalım zaman ne gösterecek.ben kinciyimdir dahada zor yani.tedaviyi bırakmayı düşünmüyorum artık çünkü ne istediğimi biliyorum bunun içinde bu saçmalıklara katlanıyorum.ALLAH yardımız olsun hepimizin... hastane ilaçlar tuttu tutmadı stresi bunlar yetmiyormuş gibi bi de etrafla uğraşmak zorunda bırakılıyorsun...

Canim merhaba ,

Yarin zaten daha bir sakinleyeceksin . Sakinlestiginde al esini karsina ve sakince guzelce oona neden bu sekilde davrandigini sor. Kendi mantigina gore illa bir aciklama yapacaktir sana. Sen onun esisin , boyle bir hareketi seni uzmek , kirmak hedefli yapmaz hele ki boyle bir tedavinin icindeyken . Mutlaka sor ve ne kadar kirildigini anlat ona.

Tedavi surecine gelince, tedaviye kotu basladim kotu gider diye bir bilimsel gercek yok . O nasipse olur . Boyle de dusunup kendini bosuna uzme. Sen bebek istiyor musun? Esin bebek istiyor mu? Birbirinizi seviyor musunuz? Onemli olan bunlar. 1 hafta daha uzatmak konusunda inan bir fikrim yok yani dezavantaji var mi senin icin onu bilemiyorum . Hee eger varsa bu yuzden birakabilirsin tedaviyi yani olma olasiligini dusuren bir sey ise. Ama bunda da bir sorun yok ise esinle aranizda yasadigin sorunu o kadar buyutme. Dogru yapmamis elbet sana saygi duymaliydi haklisin ancak kendine gore sebebini ogren bence.

sağol canım önerilerin ve iyi dileklerin için...ama ben öyle hemen sakinleşemiyorum malesef daha zamanı var yani.tedaviyide yarım bırakmayı düşünmüyorum ne istediğimi ve ne kadar çok istediğimi biliyorum.bunun içinde etrafımdan anlayış beklemekten vazgeçtim.isteyen bilsin ve ne istiyorlarsa onu konuşsun insanlar...kendimi yıprattığımla kalırım ben...neyseki durumumu anlayabilecek sizin gibi insanlarla paylaşabiliyorum o da beni rahatlatmaya yetiyor....tekrar sağol canım...

kizlar merhaba, persembe aksam atlayip esimin yanina memlekete supriz yapip geldim,veeeeee bugun bende kirmizilari gordum, cok mutluyum inanin, saat 9 da dr arayip pazartesiye randevu alacagim. Insallah kistlerde inmistir,pazar gecesi esimle donecegiz ins. Telefondan giriyorum burda net yok, gecmisi okuyamadim iyisinizdir insallah, Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsin insallah. Hly7 durumumu guncellermisin :))))))))))))))

ayyyy canım çok sevindim....kistlerden de kurtulduysan artık bi engel yok demektir....sorunsuz ve bebekli bir tedavi diliyorum kuzum...benim başıma gelenleri geçmişe okuyunca göreceksin uzun uzun anlatmıyorum...

Hayirlisi olsun canim . Biz de senden cok umutluyuz inan. Bu kadar heyecanla baslanaan bir olayin sonu da guzel olur ....

Cnm tşk ederim valla sizler böle şeyler yazınca ben daha çok mutlu oluyorum ve sayenizde umudum daha çok artıyo bu gün 2. iğnemi yapmak için sabırsızlanıyorum :))) dün gece bütün ilaçlarımı aldık arkadaşım sağolsun ayarlamış hepsini aldık ama antibiyotiği unutmuşuz dün gecede içmemiz gerekti gece saat 1 de kalktık nöbetçi eczane aradık daha doğrusu arattırdım :)) şu anda boludayız misafirler vardı ne oldu diyolar gece vakti :) neyse CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
araara girmeye çalışırım ben öptüm herkesi

ayy canım hadi gözünaydınnn yavaş yavaş herkes başlıyor süper yaaa :nazar: hemen listeden düzenliyorum :nazar:

Cnm tşk ederim valla sizler böle şeyler yazınca ben daha çok mutlu oluyorum ve sayenizde umudum daha çok artıyo bu gün 2. iğnemi yapmak için sabırsızlanıyorum :))) dün gece bütün ilaçlarımı aldık arkadaşım sağolsun ayarlamış hepsini aldık ama antibiyotiği unutmuşuz dün gecede içmemiz gerekti gece saat 1 de kalktık nöbetçi eczane aradık daha doğrusu arattırdım :)) şu anda boludayız misafirler vardı ne oldu diyolar gece vakti :) neyse CUMHURİYET BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN
araara girmeye çalışırım ben öptüm herkesi

ayol kuzum seninde atraksiyon olmayan bi günün yok yahu :1::1: nyseeki halletmişsiniz hadi hayırlı uğurlu olsun 2. iğnen :)

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Haftaya cuma kontrole gidecek :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün Antalyaya gidiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bu akşam 3. iğnesi..menapur :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Puregon 2. iğnesi bu akşam:)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu. P.tesi başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Çarşamba OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelerine başladı :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

CANIMMM EN BÜYÜK GÜÇ UMUTTUR SENDE HİÇ KAYBETMEMİŞSİN ALLAHIM SENİN GİBİ SABREDENLERİ ÇOK İYİ ŞEKİLDE ÖDÜLLENDİRİR BEBEĞİN SENİN KOLLARINDA OLUR İNŞALLAH:nazar::nazar::nazar:

amın canım ısteyen herkez bebeklerıyle bulusur ınsallah nefes aldıgımız surece bır umut vardır o umudumu kaybetmek ıstemem ama bılıyorumkı cok zor bır surec herkez aynı sekılde karsılayamayabılıyor bırazda kendı kendımızın psıkologu olmalıyız zamanı geldıgınde ınsallah o duyguyu tadıcaz hepınız ıcın dua edıyorum emeklerımız karsılıksız kalmayacak

canım sen neden yoksun listemizdee :50::44::26:

ben 4 gundur falan yazıyorum canım o yuzden lısteye gırmem ıcın napmam gerektıgını bılmıyorum sanırım bılgılerım gerekıyor sıze ben yapamıyorum cunku
eklersenız sevınırım ekımın 20 sınde tedavıye basladım salı gunu yanı 1 kasımda yumurtalar toplanacak

ben 4 gundur falan yazıyorum canım o yuzden lısteye gırmem ıcın napmam gerektıgını bılmıyorum sanırım bılgılerım gerekıyor sıze ben yapamıyorum cunku
eklersenız sevınırım ekımın 20 sınde tedavıye basladım salı gunu yanı 1 kasımda yumurtalar toplanacak

bu 4 denemem sebepsız ınfertılıte dr aykut coskun da denıyorum

kızlarrrrrr nerdesiniz yaaaaa....hepiniz firardasınız bugün...başka zaman kaynatıyorsunuz bi açıyorum siteyi oku oku başım dönüyor...bugün de kimse yok....yalnızmıyım neeee....:126:

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Haftaya cuma kontrole gidecek :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Bugün Antalyaya gidiyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Bu akşam ikinci iğnesi..menapur :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Puregon iğnelere başladı :)[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]İğnelerini vuruyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]İğnelerine başladı :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnft[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lotus83[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Antalya Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]tanem77[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sebepsiz İnterfilite[/TD]
[TD]Feminart Aykut Coşkun[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımda OPU olacak :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

Back
X