bacılar gün sizin için aydın olmuşşş,sohbetler edilmişşş..
Brynnn dualarım seninle inşşşallah ilk hayırlı haberimiz senden olucak..
Ayyyyyyyy kızlar ya şu incir kürü falan hakkında yazmışsınız..demeyin ya bugün başlıcaktım bende ona.ama dediğiniz gibi hem dhea hem folik asit hem incir hem havuççççç offfffffffff..içim şişti..zaten 15 gündür soğan kürü yapıyordum,lıkır lıkır oldum valla...
1 gun sonra dedıler valla guzelim.
Kaan aydos kimdir?
Biraz garip degil mi sizce benim test sonucumu yorumlatmam icin debeleniyor olmam?
Peki belki nda hanim sehir disindadir veya kongrededir.
Ben ayni testi memorial da sectigim baska bir doktora da gondersem olur mu? Aynur hanim veya nur anim mesela?
Ekip olarakcalistiklari icin , sanirim o zaman bu sekilde de yapmak pek garip olmaz.
Ne dersiniz?
doktoraydos@gmail.com üroloji doc çok iyi bi doctorrr
kızlar geçmişi okuyamadan neler yaptınız bilmeden direk yazıyorum...önceklikle bugün kendimi berbat hissediyorum.hatta dün geceden beri...hayatımda bu kadar ikilemde kaldığım hiç olmamıştı.tüp bebek yapmaktan vazgeçebilirim...ultrason yapıldı herşey çok iyiymiş kan sonucumda ama bayrama dek gelecek diye lucrin iğnelerine devam et bi dahaki cumaya gel yumurta olgunlaştırma aşamasına geçelim dedi...yani işim bir hafta daha uzadı.normal zamanda olsam şu an buna çok üzülür ve hastaneye sırf bayram yüzünden tedavimi uzatıyorsunuz diye çok kızardım.ama umrumda değil hatta sabah giderken bi sorun çıksın yapamayız desinler diye dua ettim neyseki yinede duam kabul oldu en azından bir hafta uzadı...gelelim şu an ki ruh durumumun sebebine...dün akşam eşimle benim bir ortak arkadaşımız geldi tüp bebek yaptıdığımızdan haberi varmış peki sadece annemin ve kardeşimin bildiği bişeyi özellikle kimse bilmesin dediğim bu konuyu nerden öğrenmiş olabilirdi tabiki eşimden neyse doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilecek biri diye düşünüp ona söylemiş aynı zamanda bu insan komşumuz yani apartman öğrenecek demek bu....gelelim 2.konuya aynı sebeple abisine de söylemiş ve ben eltimler asla duymasın demiştim çok şükür o da duydu bunun sonuda kayınvalidemlerdir az kaldı öğrendiklerinin haberini almam yakındır çünkü eltim biliyo bu yeter...o kadar özen gösterdiğim hassas olduğum bir konuda eşim aynı özeni göstermeyip saklamamızın saçma olduğunu düşünüp beni dinlememiş ve kendi bildiğini yapmış.tabi bunun sonucunda akşam çok kötü tartıştık.konu çok uzadı çok üzüldüm kırıldım hala ağlama modundan çıkamadım.birilerinin öğrenmesini aslında o kadar kafama takmıyorum burada eşimin bana danışmadan istemediğimi bilmesine rağmen bu şekilde davranmasıydı.sonrasında çok kırıcı şeyler söyledik birbirimize...hatta bütün gece doktora gitmemeyi tedaviyi bırakmayı çok düşündüm.bişekilde gittim ama sanırım yarıda bırakacam bu ruh haliyle nasıl devam ederim ben...bebek istiyorum ama bu şartlarda değil o kadar çıkmazdayım ki delirecem...düşünüp duruyorum...
xedacim tesekkur ederim mail icin ama sanirim Kaan Bey Memorial'in doktoru degil ??? Di mi?
kızlar geçmişi okuyamadan neler yaptınız bilmeden direk yazıyorum...önceklikle bugün kendimi berbat hissediyorum.hatta dün geceden beri...hayatımda bu kadar ikilemde kaldığım hiç olmamıştı.tüp bebek yapmaktan vazgeçebilirim...ultrason yapıldı herşey çok iyiymiş kan sonucumda ama bayrama dek gelecek diye lucrin iğnelerine devam et bi dahaki cumaya gel yumurta olgunlaştırma aşamasına geçelim dedi...yani işim bir hafta daha uzadı.normal zamanda olsam şu an buna çok üzülür ve hastaneye sırf bayram yüzünden tedavimi uzatıyorsunuz diye çok kızardım.ama umrumda değil hatta sabah giderken bi sorun çıksın yapamayız desinler diye dua ettim neyseki yinede duam kabul oldu en azından bir hafta uzadı...gelelim şu an ki ruh durumumun sebebine...dün akşam eşimle benim bir ortak arkadaşımız geldi tüp bebek yaptıdığımızdan haberi varmış peki sadece annemin ve kardeşimin bildiği bişeyi özellikle kimse bilmesin dediğim bu konuyu nerden öğrenmiş olabilirdi tabiki eşimden neyse doktor ve hastane konusunda yardımcı olabilecek biri diye düşünüp ona söylemiş aynı zamanda bu insan komşumuz yani apartman öğrenecek demek bu....gelelim 2.konuya aynı sebeple abisine de söylemiş ve ben eltimler asla duymasın demiştim çok şükür o da duydu bunun sonuda kayınvalidemlerdir az kaldı öğrendiklerinin haberini almam yakındır çünkü eltim biliyo bu yeter...o kadar özen gösterdiğim hassas olduğum bir konuda eşim aynı özeni göstermeyip saklamamızın saçma olduğunu düşünüp beni dinlememiş ve kendi bildiğini yapmış.tabi bunun sonucunda akşam çok kötü tartıştık.konu çok uzadı çok üzüldüm kırıldım hala ağlama modundan çıkamadım.birilerinin öğrenmesini aslında o kadar kafama takmıyorum burada eşimin bana danışmadan istemediğimi bilmesine rağmen bu şekilde davranmasıydı.sonrasında çok kırıcı şeyler söyledik birbirimize...hatta bütün gece doktora gitmemeyi tedaviyi bırakmayı çok düşündüm.bişekilde gittim ama sanırım yarıda bırakacam bu ruh haliyle nasıl devam ederim ben...bebek istiyorum ama bu şartlarda değil o kadar çıkmazdayım ki delirecem...düşünüp duruyorum...
Ben geldimmmmm :))) ilk iğnemi oldum hayırlı olur inşlhhhhh pregestron testi yaptı benim daha önceki hamileliklerimde yapılan hiv ve hepatit testleri ve bi kaç test istendi herşey normal puregon günde 150 üniteyle başladım iğnelerin 6. günü ilk randevu kısmet olursa bayramın 1. günü yumoş toplama :))) bayram sonuda transfer ortalama hesap böle 14 yumurta sayıldı ulturasonda ayy daha biçok şey iğneden korkuyodum ama hiç acıma olmadı ama ilaç baya bi yakıyoben bu gün akşam bolu yolcusu kızlar 2 gün orada kalcam girmeye çalışırım hly7 güncellememei unutma umutluyum1 şekerim sordum seni msn den yazcam sana :) AYY ÇOK GÜZEL Bİ GÜNNNN ARKADAŞLAR
canım ya seni çok iyi anlıyorum.. benim kocamda böyle bişi yapsa bnde çok kızarım ve senle aynı şeyi düşünürüm... benimde sadece annem biliyor başka kmse değil...keşke senin ne hissedeceğini sorsaydı hemen hareeket etmeseydi... neysee olanla ölene çare yok .. ben açık konuşmayı severim ve hemen sölerim şimdi de sölicem kusura bkma lütfen canım... eğer bi işte aksilik çıkıyorsa mevzu uzuyorsa biraz uzak dur derim.. mesela ben ev aryodum ramazan bayramından beri ve bulamadım bayram sonrası baktım bulamadım yaklaşık 2ay .. dedim bu işte bi hayırsızlık var herhalde bi türlü nasip olmadı ara verdim o yüzden şimdi kurban bayramı sonrasına bıraktım.. sende bayram sonrasına falan bırak kendini yıpratma canım.. herşey yoluna girer.. bi dönemdir bu atlatırsın en kısa zamanda inşallah.. bu sürede yanındayız
Cnm yaaa ne olur üzülme demekten başka bişey diyemiyorum bak bizdede buna benzer şeyler yaşandı hatta biz tüp bebeği geçen ay yaptıracaktık ama senin konuna benzer şeylerden tartıştık hatta ben ipleri kopardım ve evi terk ettim öle kötü bi piskolojideydimki bebek istiyorum olmuyo tüp bebek istiyorum eşim bana destek değil hatta köstek falan filan die olay büyüdü tabii burada bizim ruh halimiz var bir sürü şey yaşadık geçen ay ben tmm dedim bırak tüpü falan ben ayrılmak istiyorum o duruma geldik ne hayet bizimkine ve dr.ma dank etti ben kopmuşum piskoloğa gittik vs beni ikna ettiler sana artık tmm inanıyoruz güveniyoruz yanındayız vs. ve ben şu anda o kadar iimki bu gün işte ilk tedavi günüme başladım buraya gelinceye kadar çok şey yaşadım seni anlıyorum şu anda çok kızgınsın o yüzden bırakcam falan bunları sölüyosun ama değil içinden geçen bunlar değil kızgınlık sakın ne olur bırakma tedavini bak belki yanlış ama şunu yap eşine tepkini göster bir daha seni bu duruma getirmesin ve tüp bebek kararından dönmeki zoru görünce kaçıyo demesin bunun gibi bişey yani bu gel git ve yaşananlardan bu kadar hasasız unutma ve gelip geçicek ben bu gün çok mutluyum heee şuda var şuda seni ne kadar hayır desende etkiledi merkezne gittin kızdığın halde ama gittin sonuçta ve hevesle gittin istediğin yanıtları alamadın ve başlıyamadın buda bilinç altında yerleşti ve senin kızgınlığın yarımken tam olmasını tetikledi yani sakın öfkeyle kalkıp zarala oturma sanırım böle bi deyimdi :))) neyse eminim haftaya güzel sonuçlar alıcaksın ve mutlu olucaksın herşeyde bi hayır var merak etme dedim ya ben 4 ay önce başlıycaktım geçen ay hatta kesindi neredeyse ayrılıyoduk ve bu gün ilk tedavi günüm unutma
ay canım zaten stresli bi döneme gireceksin bide senin istediğin şekilde gelişmeyince olaylar ister istemez stres oluyosunn eşinde senin çin demiştir emin ol seni en iyi yere götürmek içindir bide erkekler için çok sorun değil böyle şeyler benim eşimde öyle abime söyleyelim ona diyelim buna diyelim hep söylüyo ama şimdilik demedi bakalım benimde yakında der gibime geliyo onlarda işin içinden çıkamadığı için demişlerdir benim eşim 6 ay ara verelim dedi canına yazık benim sadece 1 günlük işim var sonraki günler sen stres ve acıyı çekiyosun diyo o yüzden belki senin eşinde senin için ve kendi için en iyi olanı yapmaya çalışmış canını sıkma ama eğer hala içinde sıkıntı olursa bayramdam sonrada gitme derim ben stressiz mutlu başla tedavine kuşummmmmmm bi bayramda geçsin stresin belki geçerrr
çok sevindim canım en azından bu kötü günde güzel haberler alıyorum sayenizde...inşallah sorunsuz,sağlıklı ve bebekli sonlanır tedavin...benim sorunlarımı geçtim devlet hastanesinin bana yaptığını gördünmü sırf bayram ve tatil diye bir hafta uzattılar zaten uzun olan protokolümü...çifter çifter olumsuzluk yaşıyorum...herşeyde de vardır bi hayır diyorum bugün hastaneye giderken bu ay tüp bebeği yapamayız demeleri için dua ederek gittim...ALLAH ta al sana engel dedi en azından bir hafta erteledi...eşim olacak adam özelde yaptıralım nasıl olsa rapor var dedi ben burada ısrar ettim...cumaya kadar bir karar veririm artık.öfkeyle kalkıp zararla oturmak istemiyorum...yaşadıklarını okudum herkes bi şekilde sorunlar yaşayabiliyor bu süreçte.benim derdim başkalarının bilmesinden çok eşimin bana rağmen hareket etmesi ve haklılığını ısrarla savunması... şu an şeytan bırak git diyo zaten...neyse şeytan iyi bişey değil uymamak lazım...
bende onu diyorum zaten eş köstek olunca iş değişiyo ama sen dediğin gibi şeytana uyma tepkini belli et korkut ama kendini zora sokup onu rahatlatırma sakın tedavinden vaz geçme kızgınlık öfke sonra çok canımızın yanmasına sebep oluyo unutma
yıllardır istediğim şeye bu kadar yaklaşmışken böyle başlamasını bi türlü kabul edemiyorum.onun ne düşündüğü ne istediği şu an umrumda değil...ben sadece kafamı dinlemek en doğru olanına ve gerçekten ne istediğime karar vermek istiyorum...tabi sizinle takılmakta bana iyi geliyooooo.......belki eşşek sudan gelinceye kadar dövsem biraz rahatlardım Ama ne diyoruz şiddete hayırrrrr....tedavide de sözde en önce ben başlayacaktım en sona ben kaldım nerdeyse...iyi oldu önce siz yaşarsanız bende devam edersem yaşadıklarınızdan faydalanırım...
Mrb arkadaşlar Ben de önümüzdeki aylarda tedaviye başlayacaklardanım Kasım adetiyle kontrole gidip aralık adetiyle de tedaviye başlamayı düşünüyoruz.Tedaviye başlayacak arkadaşlara en kısa zamanda bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucaklarına almayı diliyorum
Benim bu ikinci tedavim olacak İlk tedavimde hamile kaldım ancak 18. haftada bebeğimi kaybettimEğer bebeğimi kaybetmeseydim bu günlerde bebeğimi kucağıma almış olacaktımŞimdi daha büyük endişe ve korkularla tedaviye başlayacağımAllahım aynı acları bir daha bana ve kimseye yaşatmasın
Bu arada ben de umut tüp bebek merkezinde tedavi gördüm Yine aynı merkezde tedaviye başlayacağım ve herkese de tavsiye ederim Herkesin kucaklarının dolması dileğiyle
hahahahihihi hohoho sen şakayla karışık arada kocaya giydir ayy elimde ne ağırmış dersin sıkıntın geçerrrLucrin en basit iğne kuzu eğer kendini iyi hissetmezsen bırak ohooo sen hamiş kalırsın ben tedaviye başlayanakadan merak etmeee Sen kocaya olan sinirini atarsın meleğinide göbişinde kocayla seversin bu sefer at bubaya tekme dersin bebişine Herşey olucağına varıyo kuzu yeterki senin iç huzurun olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?