Bende hsg de bişey almamıştım sadece yarım saat önce bi ağrı kesici almıştım ama ben korkudan ağladım kuzum doktorun biri sürekli saçımı okşadı sağolsun adamcağızdan kızım bak şöye olacak böyle olacak diye sakinleştirmeye çalıştı ama nafileee ben hala zırıl zırıl ağlıyordum
Günaydın kızlarrr sabah 6 da uyuyabildim çok ağrım vardıdr. saati yaklaşıyo 11.00 de çıkıcam heycan bastı çok :))) bana şans dileyin
Umut tüp bebeğe giden bacularrr gittiğinizde ofis histeroskopiyi kaça çekiyolarmıl sorabilirmisiniz:44::44::44::44: Benim rahim filmi temiz ama 2.tüpten önce çektirmek istiyorum da:44::44::44::44:
ahhh canımmm yaaa sen ondan korktuysan kesin genel anestezi yaptır :)
ayy hade güzel haberlerle gel.. Bekliyoruz heycanla :)
kuzum arayıp sorunca fiyat veriolar.. Birinin gitmesini bekleyeceğine ara sor olmaz mı :)
Günaydın kızlarrr sabah 6 da uyuyabildim çok ağrım vardıdr. saati yaklaşıyo 11.00 de çıkıcam heycan bastı çok :))) bana şans dileyin
kuzu hadi yolun sonuna gelmişsin bu kadar enerjiyle inş.pozitifide alırsın maşallah dozunda düşükmüş kaç yumoş oldu zati toplama gününe kadar 2-3 tane daha pırtlatırNarkozu doktoruna de kuzum benimde ilk tüpte odaya geldiğim gibi dikilmiştim bende çok çabuk ayılıyorum doktor yat diyo yok yatamam batar yatak demiştim ama sen konuş mutlaka narkozu:44::44:
ben tükandayım ya hehehe soramıyom kih kihhakşamda kapanıyor dur ben kocaya aratayım olmadı asistanım oldu kocacıkım
sağol canımm inşallah hepimiz için güzel sonuçlar olur kusura bakmayın bu topicte yeniyim hülyacım sayesinde geldim kimsenin hikayesini bilmiyorum :26: Senin ne olacak doktora gideceksin sanırım allah yardımcın olsun
Tam sayım bugün yapılacak dünkü kontrolde 12-13 tane gördü doktorum en büyüğü 13,5 mm'di .
ağrıların inşallah heyecana karışır geçer kuzum hadi hayırlısıyla başla ben ilk tedavi öncesi evden çıkmadan namaz kılıp yasin okumuştum hayırlısı olsun diye senin içinde iyi olur inşallah herşey
tükanda yasak mı kine anlamadım :44::44:
Ben sorarım kuzum eğer kocacın sormazsa... Ne sorcaktım ama :44:
bebişim adetliyken yapamamki bunları :) ama dua ediyorum çok
heheh kızçem benim tükanda ayrı odam yokki arıyım kih kihh6 erkek vaaa 1 bayan benimmm dışarı çıksam disem aşağıdaki tükanlarda tanıdık benim tüp yaptığımı falan bilen yug yaneee gizli saklı iş yapıyom
tmm kuzum eğer umuta soracaksak ben ararım.. Bahçeci fulya ise brnyns gitmişkn sorsun... Ne sorcaz söle bakem
öyle olacak sanırım canım bugün konuşucam bakalım offf karnım ağrıyo heyecandanahhh canımmm yaaa sen ondan korktuysan kesin genel anestezi yaptır :)
ohh maşallah o son güne kadar 15-17 arası olur sonradan pırtlama oluyo hehe benim 2 olumsuz aşılama 1 olumsuz tüp var tüpten sonra kanımda pıhtı sorunu varmış onu öğrendim 2.tüpten önce histeroskopi çekilmek istiyorum hemde tutunması için daha iyiymiş bakalım inş.bu sefer atlamadan herşeyi yapmak istiyorum sen havuş falan ye bol bol bal tarçın yee yumoşlar için kalitesi artsın kocada spermleri vermeden önce 1 bardak koyu kahve içsinn hızlısı çok ossunn
tmm kuzum eğer umuta soracaksak ben ararım.. Bahçeci fulya ise brnyns gitmişkn sorsun... Ne sorcaz söle bakem
öyle olacak sanırım canım bugün konuşucam bakalım offf karnım ağrıyo heyecandan
Inşallah canımValla ne diyim bilemedim canım allah sabır versin bizlere çok zor bi süreç inşallah bu son denemen olur seninde en kısa zamanda kavuşursun meleğine Ben aşılamadan hüsrana uğrarım diye hiç denemedim bile bu benim ilk tüp bebek denemem inşallah son olur. Tavsiylerinize uyacağım canım aslında kuru inciri hiç sevmem ama zorla da olsa günde 1-2 tane yiyorum bal ve tarçını duymamıştım bak onuda deneyim hatta arada kocacığıma yağtığım ballı muzlu tarçınlı cevizli salatadan bende yiyeyim Havucu çok severim zaten bol bol salatasını yiyorum
oh ohhh ye ye bol bol en kaliteli yumoşlar çıksın hepsi 1.kalite embriyo olsunnn inşallahhhhhhhepimizinnnnnnnnnnnnn
He transferden sonra hergün 1 dilim ananas ye bide doktorun verirmi bilmem ama coraspin falan bişiler kan akışın için bana doktorum onu bile vermedi bide bende pıhtı sorunu varmış belki içsem tutunurdu kısmet değilmiş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?