2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy maşallahhhhhhhhhhh canlarımmm sohbet muhabbet hoş... Ben yetişemiorum valla size.. Bide tek elle yazıorum :14:

Yetişemeyince darılmayın lüffen :50:

ayyy kuzum benim inşallah geçer ağrıların seninde bende işten fırsat buldukça yazıyorummm aramızda kaç hatun çalışıyyy :68:

ONU BİLİYORUM KUZUM İKİZ OLSUN DİYEDE UĞRAŞMIYORUM SANKİ TEK OLURSA ŞANSIM OLMUYCAK TUTMUYCAK KALMIYCAK GİBİ SALAKÇA Bİ DÜŞÜNCE VAR KENDİME MANİ OLAMIYORUM BU DÜŞÜNCEDE GİTTİĞİM YERLERDE BUNUDA KONUŞUYORUM :31::31::31::31:

NEDEN OLMASIN HEM DAHA YOLUN BASINDASIN MERAKETME OLUCAK BENIM TEK KONUP TUTAN COK ARKADASIM VAR. BEN HARİÇ HERKESTE ETKILIOLUYO....

ben ankarada degılım suan ıstanbuldayım ama ıstedıgım herangelebılırım esım coguzaman orda..

nasipse buluşuruz ben ankara tıp fakültesinde tedavi görüyorum dr orda .dua olarakda meryem süresi çocuk isteyenler okusun diyorlar ama

Bide kabak cekırdegı ananas fılan dıolar etkılı oluyomuş denemedım ama busefer denemek istıyorumm belkı gercekten bı faydası vardır

NEDEN OLMASIN HEM DAHA YOLUN BASINDASIN MERAKETME OLUCAK BENIM TEK KONUP TUTAN COK ARKADASIM VAR. BEN HARİÇ HERKESTE ETKILIOLUYO....

TEKRAR YAPACAK MADDİ GÜCÜMDE YOK KUZU 2.TÜP BAŞTAN BAŞLADIK İNŞ.BU SEFER OLUR DİĞER TÜPTE KREDİ ÇEKTİK ŞİMDİ DESTEK ALDIK AİLEDEN 3.İÇİN NE OLUR BİLMİYORUM ŞANSIMI ARTIRACAK NE VARSA YAPMAK İSTİYORUM SENİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR VİTAMİNLER NE İÇİN KUZUM NE İÇİYOSUN İÇERİKLERİ NE NEYİ NE İÇİN KULLANYOSUN BİZEDE FKİR OLUR BEN HAYIT KAPSÜL CORASPİN FOLİKASİD OMEGA3 İÇİYORUM GLUCOPHAGE850MG İÇİYORUM BİDE

muhabet süper kızlarr bu arada hep aynı zamanlarr bu arada tranfer sonrası cep telf ve bilgisayardan uzak durmamız gerekiyo bilğinize tutunmayı engellliyormuşşşş

bide kabak cekırdegı ananas fılan dıolar etkılı oluyomuş denemedım ama busefer denemek istıyorumm belkı gercekten bı faydası vardır

eşe kabak çekirdeği sende transferden sonra ananas yirsinn faydalıymış bende yidem ama sadece bana vitmain oldu tutunmadı bebişler hiç

muhabet süper kızlarr bu arada hep aynı zamanlarr bu arada tranfer sonrası cep telf ve bilgisayardan uzak durmamız gerekiyo bilğinize tutunmayı engellliyormuşşşş

EVET ÖYLEYMİŞ KUZUM BENDE NET HASTASIYIM TİLİFON NEYSEDE BİDE EVDE YATIYOSUN YA CAN SIKISINDAN BAKINIYON NETTE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

EVET ÖYLEYMİŞ KUZUM BENDE NET HASTASIYIM TİLİFON NEYSEDE BİDE EVDE YATIYOSUN YA CAN SIKISINDAN BAKINIYON NETTE:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

TEKRAR YAPACAK MADDİ GÜCÜMDE YOK KUZU 2.TÜP BAŞTAN BAŞLADIK İNŞ.BU SEFER OLUR DİĞER TÜPTE KREDİ ÇEKTİK ŞİMDİ DESTEK ALDIK AİLEDEN 3.İÇİN NE OLUR BİLMİYORUM ŞANSIMI ARTIRACAK NE VARSA YAPMAK İSTİYORUM SENİN KULLANDIĞIN İLAÇLAR VİTAMİNLER NE İÇİN KUZUM NE İÇİYOSUN İÇERİKLERİ NE NEYİ NE İÇİN KULLANYOSUN BİZEDE FKİR OLUR BEN HAYIT KAPSÜL CORASPİN FOLİKASİD OMEGA3 İÇİYORUM GLUCOPHAGE850MG İÇİYORUM BİDE

TERADOX.BİTERAL.DONAXYL ÜREME YOLLARINDA HERHANGI BI ENFEKSION OLMASIN DIE VERDI 1 ER KUTU KULLANICAM SADECE DESOLETT YANİ DOGUM KONTROL HAPI ISE DÜZENLI ADET OLUPHEMEN BASLAMAM İÇİN VERDİ.. DİGERLERİDE VITAMIN MINERAL.. ONLARIBILIOSUN ZATEN BASTA YAZDIGIM 2 İLAC ANTIBIYOTIK ZATEN ESIMEDE VERDIONLARI..

aa bunu ilk kez duydum o nieki hem nasıl zaman geçicek o sıkıntılı zaman buralarda yazışırken öle böle geçiyo net yoksa nasıl geçircez zamanı yaaa :(((

ewt dogru bende duydum bunuuu bızden uzaktan oklavayla yazarız kım tutar bızı....:27::27:

Arkidişler kimler düzensiz adet görüyor yada kist sorunu olan varmı aranızda bende düzensiz 40-50-60 günde olurum bir ay kist olmazsa 1 ay mutlaka oluyor

ananası bende duydum canım diğer bi topikte bi arkadaş bana ısrarla ananas yimemi tavsiye etti ilk denemmde hiç bi yerde bulamadık suyunu bulduk onuda sevmedim.bu sefer kısmetse transferden sonra hastanede yatmayı düşünüyorum herşeyi yapcam bak blgsarayda sakıncalıymış yeni duydum

arkidişler kimler düzensiz adet görüyor yada kist sorunu olan varmı aranızda bende düzensiz 40-50-60 günde olurum bir ay kist olmazsa 1 ay mutlaka oluyor

bir ıkıgun sassada her ay adet oluyorum kıst var 2mm cıkolatakısti ama bıproblem teskıl etmezdıolar sımdıye kadar hıc bı doktor mudahele edelım demedı..

ayyy kuzum benim inşallah geçer ağrıların seninde bende işten fırsat buldukça yazıyorummm aramızda kaç hatun çalışıyyy :68:

inşallah canım saolasın :(

niye tek el canımmmm:27::27::27:

cnm bnde eklem romatizması var ve ağrılarım tuttu.. sağ bileğim şişti atel taktım onlada yazamıorum tek el zor oluyo...

ben pazara gidiyorum öptüm siziiiiiiiiiiiii :10:

ananası bende duydum canım diğer bi topikte bi arkadaş bana ısrarla ananas yimemi tavsiye etti ilk denemmde hiç bi yerde bulamadık suyunu bulduk onuda sevmedim.bu sefer kısmetse transferden sonra hastanede yatmayı düşünüyorum herşeyi yapcam bak blgsarayda sakıncalıymış yeni duydum

cok yatmakta ıyı deıl rahme kan gıtmıyomuş cok yatma arasıra gezın bıraz...

inşallah canım saolasın :(

cnm bnde eklem romatizması var ve ağrılarım tuttu.. Sağ bileğim şişti atel taktım onlada yazamıorum tek el zor oluyo...

Ben pazara gidiyorum öptüm siziiiiiiiiiiiii :10:

cok gecmiş olsun bılmıyodum kusura bakma canım

bir ıkıgun sassada her ay adet oluyorum kıst var 2mm cıkolatakısti ama bıproblem teskıl etmezdıolar sımdıye kadar hıc bı doktor mudahele edelım demedı..

bendekiler folikül kist kuzum bi sakıncası yokta portakal kadan oluyor geçen ay 5,5mm hehe mahsul iyi yaneee :53::53:

Back
X