Günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..