• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kuzu sizde ne vardı hayırlısıyla başlasın tedavin hemencecik bitsin bebişinde gelsin inşallah

eşimde de bende de bi sorun yokmuş 2 negatif aşılama sonunda 1.tüp bebek denemesine başladım.bugün 12.lucrin iğnemi vuracam ve yarın doktora gidecem aktif bi şekilde yarın başlıyorum aslında...uzun protokoldeyim ama bana ultra uzun geldi...bir an önce transfer günüm gelsin istiyorum ama herşeyin bi sırası var işte...

Günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..
canım benım bende aynı seylerı yasayacagım evımden ayrılıp ıstanbulda eltımlerde kalacagım... bende elım bos donmek ıstemıyorum...yasadıklarının hepsını harfı harfıne yasıyorum.... sans ne zaman gülecek bılmıyorum... 4. denemem zatennn ilaclarımm cok agır gelıoo sabır ver yarabbımmm...

Günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..

Erva inan yazdıklarını heran bende yaşıyorum..EN yakın arkadaşlarım hamile..Kimi yeni doğum yaptı..Dualarım seninle,umarım herrr şey istediğin gibi olur..Rabbim tümmm sıkıntılarını alsın inşşşallah..

canım doktor ondan vermedi bana umutluyum önermişti..ama zaten dhea ve folik içeceğimden gerek yokmuş glucopage bu ilaca..doktorun verdikleri yeterli olacakmış..evet zaten yumurta az kalitesini arttırmak için içicem bunları.

Kızlar bu arada adetliyken doktora gittiğinizde ortalama ilaç kullanmazken kaç folikül görünüyor sizde??? Ben bir türlü bu denklemi çözemedim...normal hamile kalan kadınlar zaten 1 folikül ile kalmıyor mu??? 15-20 tane yumurta toplanıp nasıl oluyorda spermlerde ayrıştırıldı halde 1 veya 2 embriyo oluşabiliyor...

canım birsürü folikül olabilir ama arasında sadece bikaçı büyür gelişir çatlar okadar yumoş toplanıp 1-2 tane oluşmasıda hepsini yumoş kabul etmiyebilir kalite sorunu olabilir sperm sağlıksız olabilir herşey olabilir

çok güzel anlatmışsın canım okurken içime işledi resmen ve çok iyi anlıyorum seni.yıllardır en yakınlarının bile hamilelik haberlerine sevinirken hep bir burukluk yaşıyor insan.6 yıldır kaç bebeğin doğum haberini aldım hatırlamıyorum o kadar çok ki...dileklerine yürekten katılıyorum kucağımız boş kalmasın artık ALLAH yarımcımız olsun...ayrıca tabiki dua edicem zaten hergün hepimiz için dua ediyorum...iyi düşünelim iyi olsun inşallah...

canım birsürü folikül olabilir ama arasında sadece bikaçı büyür gelişir çatlar okadar yumoş toplanıp 1-2 tane oluşmasıda hepsini yumoş kabul etmiyebilir kalite sorunu olabilir sperm sağlıksız olabilir herşey olabilir

Yani ozaman 3-4 tane yumoş olsun ama kaliteli olsun buda bir şansdır yani değilmi...

günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..

yaa öyle canım allahım bizede yol göstericek inşallah benimde 1 arkadaşım var kendisi takiple doğurdu benide kendi doktoruna götürdü kızı 4 girecek 2.yi istiyoruz şimdi diyolarrr :43::43::43:napalım bizimde nasibimiz yokmuş diyorum inş.bizimde yüzümüz güler bende evimi satıp başka yere gitmek istiyorum evim bile huzur vermiyo:5::5::5:

canımmmm nereye taşınıosun.. nerden nereye yani :5: aynı karışıklıklar bnde de var hepimizde var daha doğrusu bir an önce başlasak tedaviye bu bize ii gelcek aslında.. hayırlısı olsun hakkımızda :29:

hahahahahah kuzu onu ben dedim ona doktoruna sor didim ama doktoru zaten ona kalite için ilaç vermiş :1::1::1::1:

:1::1: öyleymiş yaaa :1:

benıde eklesene tatlım narsude eşi azospermı yaş 24 4. deneme kasımsonunda insallh

tedavin hayırlı uğurlu ve bebişli olsun canım inşallah bu son olur.. hikayeni anlatır mısın ? listeyede ekliorum şimdi :34:

Canım doktor ondan vermedi bana umutluyum önermişti..Ama zaten dhea ve folik içeceğimden gerek yokmuş glucopage bu ilaca..Doktorun verdikleri yeterli olacakmış..Evet zaten yumurta az kalitesini arttırmak için içicem bunları.

Kızlar bu arada adetliyken doktora gittiğinizde ortalama ilaç kullanmazken kaç folikül görünüyor sizde??? Ben bir türlü bu denklemi çözemedim...Normal hamile kalan kadınlar zaten 1 folikül ile kalmıyor mu??? 15-20 tane yumurta toplanıp nasıl oluyorda spermlerde ayrıştırıldı halde 1 veya 2 embriyo oluşabiliyor...

anladım canım öyleymiş :1: inşallah yarasın sağlıklı yumurtaların olsun inşallahhhhhhhh :nazar:

bnde malsef pko olduğundan her ay karmakarşık oluyodu o yüzden bilmeicem :1:

yani ozaman 3-4 tane yumoş olsun ama kaliteli olsun buda bir şansdır yani değilmi...

yess bebem sana 1 tanesi yeter sonrası dond.ohhhh ilaç gibi işte sen yumoşları en sağlıklı hale getir tüpte bide 15-20 toplansa hepside 1.kalite olsa hehe seç beğen al ohh misss :)))):46::46::46::46:

yaa öyle canım allahım bizede yol göstericek inşallah benimde 1 arkadaşım var kendisi takiple doğurdu benide kendi doktoruna götürdü kızı 4 girecek 2.yi istiyoruz şimdi diyolarrr :43::43::43:napalım bizimde nasibimiz yokmuş diyorum inş.bizimde yüzümüz güler bende evimi satıp başka yere gitmek istiyorum evim bile huzur vermiyo:5::5::5:

mekandan kacsakta kaderden kacamıyoruz arkadasımmm bak ezan okunuyo sımdı rabbım duysun sesımızı hepımze nasıpetsın ınsallh

eşimde de bende de bi sorun yokmuş 2 negatif aşılama sonunda 1.tüp bebek denemesine başladım.bugün 12.lucrin iğnemi vuracam ve yarın doktora gidecem aktif bi şekilde yarın başlıyorum aslında...uzun protokoldeyim ama bana ultra uzun geldi...bir an önce transfer günüm gelsin istiyorum ama herşeyin bi sırası var işte...

kuzum inşallah ilk ve son olur aman bende başlayınca ne olucak kaç tane olucak kaçı sağlıklı olucak kaç tane koyulacak kaç gün sonra belli olucak heheheh birsürü soru kafamda dolanıyo inşallah güzel sonuçlar gelicek inş.hepimizden sırayla:46::46::46:

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu.Bugün başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnfert.[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]narsude[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]Kasım sonu adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

mekandan kacsakta kaderden kacamıyoruz arkadasımmm bak ezan okunuyo sımdı rabbım duysun sesımızı hepımze nasıpetsın ınsallh

aminnnnnnnnnnn ayy kuzu öyle ben ilk evimden öyle çıktım tedaviler başlıycak aile apartmanı kimsenin haberi olmasın dedik ev almayada niyetimiz vardı aldık gittik şimdi burada hep olumsuz tedavilerim oldu bu ev banamı uğursuz geldi diyorum buradanda gitmek istiyorum heryerden kaıyorum dediğin gibi ama kaderim belli yaşayıp görücezz allahım sabır güç kuvvet versin bize inşallah

kuzum inşallah ilk ve son olur aman bende başlayınca ne olucak kaç tane olucak kaçı sağlıklı olucak kaç tane koyulacak kaç gün sonra belli olucak heheheh birsürü soru kafamda dolanıyo inşallah güzel sonuçlar gelicek inş.hepimizden sırayla:46::46::46:

evet canım güzel haberler kasım sonunda gelmeye başlayacak inşallah...:29:

Kızlarrr hepinizi öpüyorum.Ben şimdi çıkıyorum.Gidip iğnelerimi yazıdırıcam doktora,raporumu alıp..Bakalım ne kadar dozda hangi iğneleri yazıcak doktor..Merak ediyorum çok..

kızlarrr hepinizi öpüyorum.ben şimdi çıkıyorum.gidip iğnelerimi yazıdırıcam doktora,raporumu alıp..bakalım ne kadar dozda hangi iğneleri yazıcak doktor..merak ediyorum çok..

gelince bizede yaz neler vermiş kuzu sana bakalım doktorunnn heheh:1::1::1::1::1:ben meraklıyım biraz ilaç konusunda da:9::9:son kullandığın hormonlar olsun inşallahhhh:52::52::32::32:

Selam Kızlar...

geçmişi okudum ..artık yavaş yavaş başlaıyoruz tedavımıze ..ne guzel..
herkese hayırlı olsun..ben 15 kasım gibi dondurulmuşları denıcem ...ama bu arada raporumuda almaya çalışıcam...
yarın rapor için smear - usg çektırecem ..

benim 1 tane dondurulmuşum vardı..daha sonra aradılar 1 tane daha dondurduk dediler..
sizce merkezden kesın bılg alıyımmı bıde nasıl dondurdunuz dıye sprsam olurmu ..yoksa gıtmekmı gerekir..

Kızlarrr hepinizi öpüyorum.Ben şimdi çıkıyorum.Gidip iğnelerimi yazıdırıcam doktora,raporumu alıp..Bakalım ne kadar dozda hangi iğneleri yazıcak doktor..Merak ediyorum çok..

merak ediyorum hangi ilaçları verecek doktorun.büyük ihtimal yarın bende ilaçlarımı alacam.bizide bilgilendir şekerim... :3::3::3:

Back
X