Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kusura bakama yazını tam okumadan yazdım heralde dedim ya iyi değilim bana dua edin ne olr biraz rahatlamamk istiyorum
83 doğumluyum daha önce iki aşılama geçirdim ve 1 tüp beebk deneemmiz oldu beebğimi 2 aylıkken kaybettim miniğimin kalbi durmuştu
ılk denememi elazığda yapmıştım benden 35 yumurta toplandı 28 döllendi deiler ama beni görmeniz lazımdı resmen 9 aylık doğuma gider gibi oldum şişitm hastane yattım sancıdan sabaha kadar ağlıyordum transferim oldu dondurulsun dedik ikinci denemeye gittiğimizde sadece 1 tane kaldığını onunda kalitesiz olduğunu söylediler hiç bişey anlamadık ama
sen nereye kara verdin
valla kuzu benim kafam çok karışık eşim acıbadem devam diyo ben umut yada bahçeci diyorum bikaç arkadaş histeroskopi çektir diyo bende bunu çektirecek güvenecğim doktor bulamıyorum ben çok bunaldığım bir dönemdeyim aslında allahım doğru kapıya yönlerdirir inşallah hepimizi
daha önce başarısız tüpbebek denemen varsa kesinlikle histereskopi yaptır derim ben 3 başarısız deneme sonunda yaptırdım anca akıllarına geldi galiba doktorun! Rahimde perdelenme varmış onu aldılar şimdi beklemedeyim doktorum ilk adetnde gele dedi ama karar veemiyorum 1-2 gün içinde adet olucam bakalım
evet cabım ulun bey... ben sanırım 15 kasım gıbı adet olucam ozaman başlıcam ..
slm kızlar nasılsınızzzz![]()
Maşallah diyelim arkadaşımıza hiç bi detayı kaçırmıyor listeye titizlikle takip ediyor hadi bakalım 3 deyince maşallah diyoruz
11111 22222 3333333333333
maşallahhhhh
teşekkür ederiz canım inş listende bir ay sonra herkes hamile yazar dokuz ay sonrada uykusuz yazar:
karar veremiyorum bu adetimdemi başlasam yoksa bir diğer ayımı beklesem diye.2 aydır doktor kontrolunda d.kontrol hapı kullanıyorum kistim vardı geçen ay kayboldu. 3 defa negatif sonucunda tekrar umutlanamıyorum bu durum da haliyle hayatıma yansıyor sanki umudumu kaybetmiş gibiyim bu aralar![]()
canım pko sorunun yoksa yapabilirsin bal tarçın karışımı yiyebilirsin havuç ye bol bol sonra doktoruna sorarak glucophage850mg içebilirsin sonra dhea biesteron 25mg alabilirsin folikasid zati içmiyosan mutlaka başla![]()
tamam canım sağol. Gündür başladım bal tarçın çörek otuna,pko yok allaha şükür..folikasit ve dhea doktor verdi bugün alıcam eczaneden onlarada bugün başlıcam.bol bol havuç suyu içiyim bari sağol..glucophage850 bu vitamin mi?? Bugün doktora sorayım,gerçi doktorum çok konuştuğum için artık bana bırak düşünme,okuma dedi:)))
Tamam canım sağol. gündür başladım bal tarçın çörek otuna,pko yok Allaha şükür..folikasit ve dhea doktor verdi bugün alıcam eczaneden onlarada bugün başlıcam.Bol bol havuç suyu içiyim bari sağol..glucophage850 bu vitamin mi?? Bugün doktora sorayım,gerçi doktorum çok konuştuğum için artık bana bırak düşünme,okuma dedi:)))
hadi kızlar bu 21 kişiden hepimiz innnnnnşallah 2012 yılına hamiş gireriz.bol bol meryem suresi okuyalım...hayırlı haberlerimizi haykıralım inşallah buradan..tüm imkansızlıklar,umutsuzluklara rağmen,biz başkasından istemiyoruz ki,rabb den istiyoruz..o "ol" derse olucak inşşşşşşşşşallah..
canım yarasın inşallah kürlerin
Pko olmamasına sevinddim.. Glucopage yi ben kullanıorum insülin direnci ayarlaması için veriliyor.. Adeti de düzenliyor aynı zamanda.. Ama pko lular ve şeker hastalığı olanlar kullanıyor diye biliorum.. Snde pko yok neden vermiş acaba.. Haa pardon bide yumurta kalitesini artırıyor ondan olabilir canım iç iç faydalı bi ilaç ilk zamanlarda ishal bulantı kusma yapabilir ama 3-4 güne geçior telaşlanma![]()
benıde eklesene tatlım narsude eşi azospermı yaş 24 4. deneme kasımsonunda insallhişteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]İsmi[/TD]
[TD]Yaşı[/TD]
[TD]Nedeni[/TD]
[TD]Merkezi[/TD]
[TD]Kaçıncı Denemesi[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]hly7[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Umut Tüp[/TD]
[TD]1.Deneme[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Sebepsiz İnfertilite[/TD]
[TD]Gazi Üni.[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erva64[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]Antalya Gelecek TüpBebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lale247[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Memorial[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu.Bugün başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnfert.[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...
بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون
arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de![]()
canım yarasın inşallah kürlerin
pko olmamasına sevinddim.. glucopage yi ben kullanıorum insülin direnci ayarlaması için veriliyor.. adeti de düzenliyor aynı zamanda.. ama pko lular ve şeker hastalığı olanlar kullanıyor diye biliorum.. snde pko yok neden vermiş acaba.. haa pardon bide yumurta kalitesini artırıyor ondan olabilir canım iç iç faydalı bi ilaç ilk zamanlarda ishal bulantı kusma yapabilir ama 3-4 güne geçior telaşlanma![]()