• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kusura bakama yazını tam okumadan yazdım heralde dedim ya iyi değilim bana dua edin ne olr biraz rahatlamamk istiyorum
83 doğumluyum daha önce iki aşılama geçirdim ve 1 tüp beebk deneemmiz oldu beebğimi 2 aylıkken kaybettim miniğimin kalbi durmuştu

Ilk denememi elazığda yapmıştım benden 35 yumurta toplandı 28 döllendi deiler ama beni görmeniz lazımdı resmen 9 aylık doğuma gider gibi oldum şişitm hastane yattım sancıdan sabaha kadar ağlıyordum transferim oldu dondurulsun dedik ikinci denemeye gittiğimizde sadece 1 tane kaldığını onunda kalitesiz olduğunu söylediler hiç bişey anlamadık ama

kusura bakama yazını tam okumadan yazdım heralde dedim ya iyi değilim bana dua edin ne olr biraz rahatlamamk istiyorum
83 doğumluyum daha önce iki aşılama geçirdim ve 1 tüp beebk deneemmiz oldu beebğimi 2 aylıkken kaybettim miniğimin kalbi durmuştu

kuzum bebiş niye düşmüş çok geçmiş olsun allahım sabır güç kuvvet versin sana genetik test yapıldımı pko varmış galiba doktor yumoş kalitesi artsın diye ilaç vermesini iste olmadı allahım güç kuvvet versin inş.inş.inşşşşş bebeğin gelir canımmm

ılk denememi elazığda yapmıştım benden 35 yumurta toplandı 28 döllendi deiler ama beni görmeniz lazımdı resmen 9 aylık doğuma gider gibi oldum şişitm hastane yattım sancıdan sabaha kadar ağlıyordum transferim oldu dondurulsun dedik ikinci denemeye gittiğimizde sadece 1 tane kaldığını onunda kalitesiz olduğunu söylediler hiç bişey anlamadık ama

sana fazla doz kullanmışlar ilacı demekki bu sende ödem oluşturmuş zati öyle olunca dondurup şişin inmesini beklemeleri lazımmış ya dondurmak ne zor geliyo doktorlara :19::19::19: çok sinir oluyorum bu tip insanlara

sen nereye kara verdin

valla kuzu benim kafam çok karışık eşim acıbadem devam diyo ben umut yada bahçeci diyorum bikaç arkadaş histeroskopi çektir diyo bende bunu çektirecek güvenecğim doktor bulamıyorum ben çok bunaldığım bir dönemdeyim aslında allahım doğru kapıya yönlerdirir inşallah hepimizi

valla kuzu benim kafam çok karışık eşim acıbadem devam diyo ben umut yada bahçeci diyorum bikaç arkadaş histeroskopi çektir diyo bende bunu çektirecek güvenecğim doktor bulamıyorum ben çok bunaldığım bir dönemdeyim aslında allahım doğru kapıya yönlerdirir inşallah hepimizi

daha önce başarısız tüpbebek denemen varsa kesinlikle histereskopi yaptır derim ben 3 başarısız deneme sonunda yaptırdım anca akıllarına geldi galiba doktorun! rahimde perdelenme varmış onu aldılar şimdi beklemedeyim doktorum ilk adetnde gele dedi ama karar veemiyorum 1-2 gün içinde adet olucam bakalım

daha önce başarısız tüpbebek denemen varsa kesinlikle histereskopi yaptır derim ben 3 başarısız deneme sonunda yaptırdım anca akıllarına geldi galiba doktorun! Rahimde perdelenme varmış onu aldılar şimdi beklemedeyim doktorum ilk adetnde gele dedi ama karar veemiyorum 1-2 gün içinde adet olucam bakalım

evet kuzu 1 tüp 2 aşılama takipler sayısız:2::2::2::2: Ama bunuda sağlam bir doktora yaptırmam lazım çok korkuyorum ben histten nedense :43::43::43: Rahim filmi çekildi temizdi ama benm içime sinmeyen şeyler oluyo herşey tam olursa başlıycam 2.ciye kısmetse seninde başından neler geçmiş inş.bu sefer yüzün güler kuzum:38::38:

slm kızlar nasılsınızzzz :3:

iidir şekerim sen nasılsın :7:

Maşallah diyelim arkadaşımıza hiç bi detayı kaçırmıyor listeye titizlikle takip ediyor hadi bakalım 3 deyince maşallah diyoruz
11111 22222 3333333333333

maşallahhhhh
teşekkür ederiz canım inş listende bir ay sonra herkes hamile yazar dokuz ay sonrada uykusuz yazar:

rica ederim tatlım ne demek vazifemm :12::12:

karar veremiyorum bu adetimdemi başlasam yoksa bir diğer ayımı beklesem diye.2 aydır doktor kontrolunda d.kontrol hapı kullanıyorum kistim vardı geçen ay kayboldu. 3 defa negatif sonucunda tekrar umutlanamıyorum bu durum da haliyle hayatıma yansıyor sanki umudumu kaybetmiş gibiyim bu aralar :(

bnce kendini hazır hissedince başla derim :34:

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu.Bugün başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnfert.[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

canım pko sorunun yoksa yapabilirsin bal tarçın karışımı yiyebilirsin havuç ye bol bol sonra doktoruna sorarak glucophage850mg içebilirsin sonra dhea biesteron 25mg alabilirsin folikasid zati içmiyosan mutlaka başla:54::54::54:

Tamam canım sağol. gündür başladım bal tarçın çörek otuna,pko yok Allaha şükür..folikasit ve dhea doktor verdi bugün alıcam eczaneden onlarada bugün başlıcam.Bol bol havuç suyu içiyim bari sağol..glucophage850 bu vitamin mi?? Bugün doktora sorayım,gerçi doktorum çok konuştuğum için artık bana bırak düşünme,okuma dedi:)))

Hadi kızlar bu 21 kişiden hepimiz innnnnnşallah 2012 yılına hamiş gireriz.Bol bol Meryem suresi okuyalım...Hayırlı haberlerimizi haykıralım inşallah buradan..Tüm imkansızlıklar,umutsuzluklara rağmen,Biz başkasından istemiyoruz ki,Rabb den istiyoruz..O "ol" derse olucak inşşşşşşşşşallah..

tamam canım sağol. Gündür başladım bal tarçın çörek otuna,pko yok allaha şükür..folikasit ve dhea doktor verdi bugün alıcam eczaneden onlarada bugün başlıcam.bol bol havuç suyu içiyim bari sağol..glucophage850 bu vitamin mi?? Bugün doktora sorayım,gerçi doktorum çok konuştuğum için artık bana bırak düşünme,okuma dedi:)))

dhea içiyosan sakın diğerinide alma ikiside kalite için veriliyo kuzu aman diyim doktorun sana vermiş zati ilacını :54::54::54:

Tamam canım sağol. gündür başladım bal tarçın çörek otuna,pko yok Allaha şükür..folikasit ve dhea doktor verdi bugün alıcam eczaneden onlarada bugün başlıcam.Bol bol havuç suyu içiyim bari sağol..glucophage850 bu vitamin mi?? Bugün doktora sorayım,gerçi doktorum çok konuştuğum için artık bana bırak düşünme,okuma dedi:)))

canım yarasın inşallah kürlerin :16:

pko olmamasına sevinddim.. glucopage yi ben kullanıorum insülin direnci ayarlaması için veriliyor.. adeti de düzenliyor aynı zamanda.. ama pko lular ve şeker hastalığı olanlar kullanıyor diye biliorum.. snde pko yok neden vermiş acaba.. haa pardon bide yumurta kalitesini artırıyor ondan olabilir canım iç iç faydalı bi ilaç ilk zamanlarda ishal bulantı kusma yapabilir ama 3-4 güne geçior telaşlanma :29:

hadi kızlar bu 21 kişiden hepimiz innnnnnşallah 2012 yılına hamiş gireriz.bol bol meryem suresi okuyalım...hayırlı haberlerimizi haykıralım inşallah buradan..tüm imkansızlıklar,umutsuzluklara rağmen,biz başkasından istemiyoruz ki,rabb den istiyoruz..o "ol" derse olucak inşşşşşşşşşallah..

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh kuzum inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Günaydın hanımlar,nbrsiniz?bugün dr gidicek arkadaşlara ve hepimize hayırlı bi gün olsun inş.dualarım ız hepimiz için.bende karışıgım,yarın bebiş için evimden ayrılıp başka bir şehre başka bir eve gidicem,ne kadar kalacagım,nasıl gececek hep aklımda bu sorular..içimden aglamak içimi boşaltmak geliyo yapamıyorum tutuyorum kendimi..bu yolun sonunda bizi mutlulukmu mutsuzlukmu bekliyor bilmiyorum,korkuyorum..içim boş,bebişim olmadan evime geri dönmek istemiyorum,rabbim ol desin,karnımda bebişimle geri geleyim istiyorum..anlıycagınız kötüyüm..dün iki arkadaşımla beraberdim ikiside hamile,ogluşları olcak yakında,akşama kadar onların hamilelik ve dogumları,dogumda giycekleri geceliklerin nasıl ve kac tane olcagından konuşup durdular..bense bi zavallı saf saf baktım çünkü söylüycek bişeyim yok..ve bi arkadaşımın ikinci hamileligi,ilkinde ben dogurtmuştum düşünün şimdi 3,5 yaşında kızı var..bende hala yok.ikinci bebeginede istemeden hamile kaldı,sevinemedi bile hamileyim diye,sırf kocası istiyo diye hamile kaldı..dün cook kötüydüm,kendimi boşta,hayatta bişeyi isteyipte elde edemeyen,bi sorumlulugu olmayan,bi insan gibi hissettim..isyan etmiyorum ama rabbim isteyen herkese hayırlısıyla verse,bizde üzülmesek,aglamasak bizimde kucagımız dolsa,bizde karnımızda bebişlerimizi hissetsek..hayırsız olcaksa zaten rabbim vermesin..ben böyle bi ruh hali içimdeyim hanımlar.bilmiyorum size yazmak istedim.yarın lütfen banada eşimede dua edin,cuma hayrına kabul olsun inş.elimiz boş dönmeyelim..

Pko olmamasına sevinddim.. Glucopage yi ben kullanıorum insülin direnci ayarlaması için veriliyor.. Adeti de düzenliyor aynı zamanda.. Ama pko lular ve şeker hastalığı olanlar kullanıyor diye biliorum.. Snde pko yok neden vermiş acaba.. Haa pardon bide yumurta kalitesini artırıyor ondan olabilir canım iç iç faydalı bi ilaç ilk zamanlarda ishal bulantı kusma yapabilir ama 3-4 güne geçior telaşlanma :29:

hahahahahah kuzu onu ben dedim ona doktoruna sor didim ama doktoru zaten ona kalite için ilaç vermiş :1::1::1::1:

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Adet oldu.Bugün başlıyor :)[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnfert.[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:
benıde eklesene tatlım narsude eşi azospermı yaş 24 4. deneme kasımsonunda insallh

pko olmamasına sevinddim.. glucopage yi ben kullanıorum insülin direnci ayarlaması için veriliyor.. adeti de düzenliyor aynı zamanda.. ama pko lular ve şeker hastalığı olanlar kullanıyor diye biliorum.. snde pko yok neden vermiş acaba.. haa pardon bide yumurta kalitesini artırıyor ondan olabilir canım iç iç faydalı bi ilaç ilk zamanlarda ishal bulantı kusma yapabilir ama 3-4 güne geçior telaşlanma :29:

Canım doktor ondan vermedi bana umutluyum önermişti..Ama zaten dhea ve folik içeceğimden gerek yokmuş glucopage bu ilaca..Doktorun verdikleri yeterli olacakmış..Evet zaten yumurta az kalitesini arttırmak için içicem bunları.

Kızlar bu arada adetliyken doktora gittiğinizde ortalama ilaç kullanmazken kaç folikül görünüyor sizde??? Ben bir türlü bu denklemi çözemedim...Normal hamile kalan kadınlar zaten 1 folikül ile kalmıyor mu??? 15-20 tane yumurta toplanıp nasıl oluyorda spermlerde ayrıştırıldı halde 1 veya 2 embriyo oluşabiliyor...

Back
X