• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
millstone sen de hoşgeldin aramıza....inşallah sağlıklı ve bebekli bir tedavi sürecin olsun...canım listeyi hly7 arkadaşımız düzenliyor aslında ama o bugün firarda bir fırsatını bulup ekleyecem seni listeye...

Teşekkürler cnm,hoşşşbuldukkkkkkk.AMinnnnnnnnnnnn hepimizin innşallahhhh...

kuzum ben çok mu beceriksizim neeee.....listeyle ilgilenin demişsin bende evde yoktum bugün geç geldim...kızlar çok kaynatmış onları okumaktan başım döndü bu arada yeni arkadaşlar var listeye ekleyim dedim olmadı...sen gelince eklersin artık tabi bi de bu nasıl yapılıyo bana söyleeee....

gerçekten zor bi durum herşey yolunda gider inşalllllaaaaaahhhhh....eşin ne zaman gemiye çıkacak???...bi hesap yapalım...

bayramdan sonra transfer sonrası gıtmesı lazım. bakalım ya hayırlısı. ıns senınkıler guzel guzel rayında ılerler

canım geçenki msj cevap veremdim nette sorun vardı 3 ay ara vermiş olcam dr dondurulmuşları tavsiye etmedi herşeyin tazesi iyi dedi..

bayramdan sonra transfer sonrası gıtmesı lazım. bakalım ya hayırlısı. ıns senınkıler guzel guzel rayında ılerler

kaba bi hesap yaptım eğer bayramdan hemen sonra gidecekse 10 günü doldurmadan adet olman lazım.gerçi benim hesap yapmama gerek yok sen bunları kimbilir kaç kez düşünüp kafa yormuşsundur.ALLAH yardımcın olsun herşey yolunda gitsin inşallah dua edicem sana...hafta sonuna kadar adet oldum mesajını bekliyorum ben senin iyi düşünelim iyi olsun...

canım anladım kadarıyla sende sorun yok.. devlette 2 aşılama yaptırman gerek ...benım tuplerımde geçiş yok ..laparoskopı raporum var...
numuneye gıttım ..benden sadece
smear + usg + hormon tahlılı + raporum olduğundan hsg ye gerek yok + eşimden urolojı raporu istedi..bunları getır dosyanı açalım dedi..

bende bir tek rahmimin arkaya dönük olması sorunu var yani rahmim ters ama bu zaten gebelik için sorun değil 3 dr söyledi nette de çok araştırdım. Rahim filmi çektirmedim mayısta aşılama olmadan önce mecbur çektiricem orada birşey çıkar mı tüplerde bilmiyorum varsa ve düzelmeyecek birşeyse zaten aşılama yapılmaz direk tüpe geçerim. Sadece senin bu dediklerin mi gerekiyor rapor için. Ben şimdi aşılamayı üniversite hastanesinden yaptırcam tıp fakültesinde. Peki raporun kabul olması için, rahim filmi, eşimin sperm testi, benim usg felan hepsini de devlette mi yaptırmak lazım.

bende bir tek rahmimin arkaya dönük olması sorunu var yani rahmim ters ama bu zaten gebelik için sorun değil 3 dr söyledi nette de çok araştırdım. Rahim filmi çektirmedim mayısta aşılama olmadan önce mecbur çektiricem orada birşey çıkar mı tüplerde bilmiyorum varsa ve düzelmeyecek birşeyse zaten aşılama yapılmaz direk tüpe geçerim. Sadece senin bu dediklerin mi gerekiyor rapor için. Ben şimdi aşılamayı üniversite hastanesinden yaptırcam tıp fakültesinde. Peki raporun kabul olması için, rahim filmi, eşimin sperm testi, benim usg felan hepsini de devlette mi yaptırmak lazım.

cnm yazını okudum hemen bi örnek verip içini iice rahatlatmak istedim.benim 2 tane kocaman oğullarım var 3 kerede normal yollarla hamile kaldım benimde rahim ters adet olduğum ilk günden beri çok ağrılı geçiyodu bi gün dr hususi gittim dayanamıyodum ve 2 doğum yapmışım neden bu ağrılar die 28 yaşında rahmimim ters olduğunu öğrendim ve bu anatomik yapıdanmış yani doğuştan şok oldu nasıl hamile kaldım falan dedim dr bi sorun olmaz rahim tersliği dedi sadece çok ağrılı adet geçiriyorum o kadar soru işaretin hiç kalmasın hsg yani rahim filimine gelince çektir derim hiç bir zararı yok aksine için rahat etsin ben çektirdim ve temiz çıktı

Kızlar yumurtaları arttırmak için neler yapmam gerekir.İncir kürü nasıl olur,ne dersiniz??? Başka ne denesem acaba??Sonuçta sadece 1 ayım var önümde...

günaydınnn canım....ben de yokum bugün dışarda işlerim var en erken akşam 5 den sonra gelirim...sen de ne iyi gelinsin öyle şanslı görümcen var valla...sabah sabah süprizler falan....:46:....ben kaçar :80:

ayy sölemesi ayıp iyi gelinimdir bayaaaaaaaaaaaaaaa hmde :1::1:

Evettt doktora gıttım vee geldımmm:(( kan tahlılı yaptılar estradıol ve bhcg bakıldı. ve ek olarak ultrason yapıldı ve Lucrın kıstı olusmus dedı. adet olana kadar bekle ve sakın ek ısı kullanma adet olmak ıcın. en gec 10 gune kadar gelır dedı. 2. gunu geldıgınde eger kıstler sonmemısse aspire edecegız, ıgneyle ıcını bosaltacagız dedı. bakalım ıns gerek kalmaz. 2 tane enjektorum kaldı, daha cok vurulacagım ıcın 4 tane 50'lık enjektor aldım. duruma gore yıne alacagım ıste.Anlayacagınız benım durum bu sabretmekten baska yapacagım hıcbısı yok. Stres yapmayacagım artık :(

canım benim inşallah kistin adetinle gider canım :) biraz sakin olmaya çalış.. napalım geç olsun güç olmasın canım..

Okudum canım ilk sayfaları ve anladım aslında seninde bu tarafta olduğunu:)) Nasib artık..Belki Rabbimin vesile kıldığı kişiler senin için ordadır.

Benide listeye ekleyin kızlar yaş 26 1.tüp deneme Umut tüp.Sebep:çooooooooooook uzun.Kadın+Erkek hepsinden bol miktarda bulunuyor maalesef :))

canım seni ekliyorum listeye.. aramıza hoşgeldin umarım ilk seferde tutarrr :)

merhaba guzelım ,

kusura bakma mesajını ben yenı gordum .o yuzden gec cevap yazıyorum.

komozom sorunu dert bela :( oyleymıs de ben yenı anladım . ) . evresi soyle. normal tup bebek tedavısı oluyorsun . ınsallah embryo olusunca embryolardan 1 er hucre alınıyor ve genetik analize gidiyor. burada senin sorunlu olan kromozomlarının o hucrede eksıksız olup olmadıgına bakılıyor veya ılerı bır teknıkle tum kromozomlara bakıyorlar.buna pgt denılıyor. sonra sana cevap gelıyor . pgt sonucunda ya saglam embryo bulunabılıyor ya da bulunamıyor. bulunamayınca transfer iptal. bır sonrakı tedavıye ya nasıp ya kısmet . böyle deneye deneye duzgun embryoyu bulmaya calısıyorsun . samanlıkta iğne aramak gibi birsey . rabbimin cok yardım etmesı gereklı.
onemlı olan en fazla sevıyede yumurta elde edebılmek bunun ıcın de bana uzun protokulu onerdıler. cunku ne kadar cok yumurtan olursa bu o kadar cok embryo demek ve pgtden olumlu donme sansı yukselıyor ancak benım forumda okuduklarımdan anladıgım ve ıstanbulda bana genetıkcının de soyledıgı su ; 5 embryo da hıc bırı sagşıklı cıkmayabılır ama 2 embryoda 2 sı de saglıklı cıkabılır. işte bu allahın takdırıne kalmıs.
heyecanlı bır tedavı surecı benı beklıyor anlayacagın . normal tup bebekten daha karmasık bır durum . şimdi benım dusundugum acaba saglıklı cıkar mı sorusu . cunku cok arkadas var burada defalarca denemısler . ılkınde tutanlar da var. umuyorum ben de onlar gıbı sanslı olurum .

çok geçmiş olsun cnaım Allah bu zorlu süreçden geçerken yardımcın olsun.. inşallah hemencecik bulunur hücrede sende hemencecik hamile olursun .. gelişmelerden haberdar et bizi canım ...

Melikee sen ne zaman gidiceksin.Valla süper olur,moral olur...Karşılaşırız umarım,sohbet eder,dertleşiriz..Ulun Beye mi gidiyorsun??

bnde umut ve ulun beydeyimmmm beraber karşılaşalım kaynaşalımmmmm :7:

kuzum ben çok mu beceriksizim neeee.....listeyle ilgilenin demişsin bende evde yoktum bugün geç geldim...kızlar çok kaynatmış onları okumaktan başım döndü bu arada yeni arkadaşlar var listeye ekleyim dedim olmadı...sen gelince eklersin artık tabi bi de bu nasıl yapılıyo bana söyleeee....

kuzum sana öğretirim sölerim listeyide yaparım ama yarın sabaha kaldı artık.. çok yorgunum hemen yatıcam .. sabah düzenler sana da öretirim :)

canım geçenki msj cevap veremdim nette sorun vardı 3 ay ara vermiş olcam dr dondurulmuşları tavsiye etmedi herşeyin tazesi iyi dedi..

önemli diil canım benim :) inşallah çalışmaların sonucunu alırsın :)

hade ben kaçtım iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :16:

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar
bende ayın 20 sinde iğnelere başladım bu 4. denemem yazdıklarınızın bir çoğunu bende yaşadım
ama asla pes etmedim umarım bu sefer sizlerle birlikte ii sonuçlar yazmak nasip olur

Ayyy ne coook yazışılmış bugün,malesef ben dışardaydım sonrada ev içi koşturmaca giremedim yine.malum cuma yolculuk var.ii geceler

Merhaba Arkadaşlar
bende ayın 20 sinde iğnelere başladım bu 4. denemem yazdıklarınızın bir çoğunu bende yaşadım
ama asla pes etmedim umarım bu sefer sizlerle birlikte ii sonuçlar yazmak nasip olur

Merhaba tanem,

Insallah guzel sonuclar alirsin . Hepimizin dilegi hem dert ortaklarimiz hem kendimiz icin bu.
Sende sorun nedir?

Amin hlycim. Bol bol dua etmemiz gerek sanirim . Allahin ol demesi gerekli. Hepmizi icin ayni sey soz konusu .
Yoksa hersey bos. Evet ben tedavi oluyorum ama aslina baktiginda benim durumum icin bu bir tedavi degil. Cunku tedavi edilebilecek bir durum degil. Ilaci yok. Elimizdeki teknikleri en verimli sekilde kullanip ya nasip ya kismet diyecegim .

işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Morfoloji[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zfylmz[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Pko[/TD]
[TD]Acıbadem Maslak[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]1-2 Güne adet olacak.lucrin klny[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umutluyum1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Şuan kararsız :)[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Kasım adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]laveque[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Kromozom Sorunu[/TD]
[TD]Memorial Tüp Bebek[/TD]
[TD]4.deneme[/TD]
[TD]21 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sermuh[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Tüpleri .yok[/TD]
[TD]Batı Bahat[/TD]
[TD]5.deneme[/TD]
[TD]Dondurulmuşlarla Kasım adeti[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]millstone[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Kadın+Erkek İnfert.[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Adet olmayı bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

arkadaşlar eksik bilgilerimizi söyleyelim lütfen.. ve güncellemelerimizi de
:16::16:

günaydın canlarrrrrr nassınızzzzz iyisiniz inşallah :3::3:

maşallah dün iyi kaynatmışsınız yahu oku oku gözler şişti tütüütüt maşallahhhhhhhhhhh topiğimize :nazar:

günaydın canlarrrrrr nassınızzzzz iyisiniz inşallah :3::3:

maşallah dün iyi kaynatmışsınız yahu oku oku gözler şişti tütüütüt maşallahhhhhhhhhhh topiğimize :nazar:

günaydııııınnnnn canımcım iyiyim yarın gidiyorum doktora az kaldı...sende iyisindir umarım....görümceni mutlu ettin mi bari iyi gelin...dün bende yoktum bi açtım siteyi oku oku bitmiyo maşallah...

günaydııııınnnnn canımcım iyiyim yarın gidiyorum doktora az kaldı...sende iyisindir umarım....görümceni mutlu ettin mi bari iyi gelin...dün bende yoktum bi açtım siteyi oku oku bitmiyo maşallah...

oh ohh yarın doktor günü ayy inşallah iyi haberlerle gelcen canım benim :7:

ayy valla çok mutlu oldu hmdeee... kaynanamda görümcemde çok sevindiler :32::32::32:

oh ohh yarın doktor günü ayy inşallah iyi haberlerle gelcen canım benim :7:

ayy valla çok mutlu oldu hmdeee... kaynanamda görümcemde çok sevindiler :32::32::32:

inşallah yeni iğnelerimi ve ilaçlarımı alıp gelirim tabi ultrasonda ve tahlillerde sorun çıkmazsa...sıradan bi kontrolde bile heyecanlanıyorum ya aksilik olurda başlayamazsam diye...kendimi yumurta toplanacağı gün,transfer günü ve test günü hiiiiiççççç düşünemiyorum...ALLAH yardımcımız olsunda şu süreci kolay atlatalım tabi güzel sonuçla...bugün işlerim var ara ara siteye girip size katılırım canım...:54:

kızlar yumurtaları arttırmak için neler yapmam gerekir.incir kürü nasıl olur,ne dersiniz??? Başka ne denesem acaba??sonuçta sadece 1 ayım var önümde...

canım pko sorunun yoksa yapabilirsin bal tarçın karışımı yiyebilirsin havuç ye bol bol sonra doktoruna sorarak glucophage850mg içebilirsin sonra dhea biesteron 25mg alabilirsin folikasid zati içmiyosan mutlaka başla:54::54::54:

Back
X