kızlarrrrr.....regl oldum ben......yarın doktoru arayacam normalde bu cuma doktor randevum vardı belki regl günüme göre tarihi öne çekerler...yıllardır her ay regl oldum diye üzülen ben şimdi seviniyorum ne tuhaf bi durum bu ya...inşallah 9 ay kırmızılar uğramasın...ilk ben başlıyorummmmm....
egunal hayırlı olsun kuzum cok sevindim,aynen bu ay ki gelecek kırmızılara bu kadar sevincegimizi düşünmezdim.hayırlı olsun.aynen tembelleştim ya,kafa vücut yorgun..canım bişey istemiyo ama cumaya kadar bitcek işler caresi yoookk([/QUOTE
Benimde 31 de iğneler başlıycak kısmetse bayramın 1. günü 6 iğnem olucak bende büyük temizliğe 3 kasımda başlıycam ancak biter bayram falan derken sanırsam yumurta toplamalar falan bayramdan sonraki hafta olursa rahatça otururum iş falan yapmadan beklerim kasım sonunu :))) neme lazım plan program yapmak iidir
Ayyy çok sevindim hadi bakalım gelsin artık güzel günlerbaşlasın bi an önce hayırlısıyla
bende ilk kez adet olmuş birine gözün aydın deme şerefine ermiş oldum
yuppıııı sankııı benım kırmızılar gelmıs gıbı sevındımmmmm:))))))))))))))))))) hadı bakalım bızıde bılgılendır. ınsallah arkandan bızlerde gelırızzzz...
egunal hayırlı olsun kuzum cok sevindim,aynen bu ay ki gelecek kırmızılara bu kadar sevincegimizi düşünmezdim.hayırlı olsun.aynen tembelleştim ya,kafa vücut yorgun..canım bişey istemiyo ama cumaya kadar bitcek işler caresi yoookk(
nerdesin şekerim...hangi sayfalarda geziniyorsun da bizimle ilgilenmiyorsun...listeye eklenecek arkadaşlar var gittikçe artıyo sayımız ama sen firardasın....
kızlarrrrr.....regl oldum ben... ...yarın doktoru arayacam normalde bu cuma doktor randevum vardı belki regl günüme göre tarihi öne çekerler...yıllardır her ay regl oldum diye üzülen ben şimdi seviniyorum ne tuhaf bi durum bu ya...inşallah 9 ay kırmızılar uğramasın...ilk ben başlıyorummmmm....
regl oldum ne yapacam ben dedim.çok güzel iğneye devam et randevu gününde yani bu cuma merkeze gel ultrason ve kan tahliline bakalım dedi.ona göre de diğer iğnelere başlayacakmışım...cumadan önce yeni bilgi veremicem size...yinemi beklemedeyim neeeeeee..........neyse bende bu arada kalan işlerimi bitiririm.siz yatın bak ben erkenden yol aldım...
yuppıııı sankııı benım kırmızılar gelmıs gıbı sevındımmmmm:))))))))))))))))))) hadı bakalım bızıde bılgılendır. ınsallah arkandan bızlerde gelırızzzz...
hly7 canım benım bılgılerımı lucrın ıgne ve adetını beklıyor yazarmısın rıca etsem:)))
kuzumm dün iş günümdü benimm temizlik falan filan pc im açıktı burda gözüküodum arada okudum ama cvp yazamadım :26:
gözünaydın canım regl olmuşsunn ohhh hadi gelsin artık devamışimdi benim doktorum bana dediki adet olunca 2. günü kalk gel hemen hiç randevu falan almana gerek yok elini kolunu sallaya sallaya gel dedi seninki biraz geç değil mi kuzum :26:[/B]
ben lucrin kullandığım için bu iğnelere adet olsamda devam etmem gerekiyor yani toplamda randevu gününe kadar 12 iğne vurulmuş olacam.iğne vurulmamış ve vitaminlerle folik asitle vs...gibi ilaçlarla adet olmayı bekleseydim bende 2.ya da 3.günü gidecektim hastaneye...normal bi durummuş bu yani.niye geç gelicem ben dedim geç değil iğnelere devam dediler...
hımmm demekki uzun protokolde böyle oluyor... kafanı karıştırmak için sölemedim canım yanlış anlama
canım benim niye kafamı karıştırasın hem daha iyi ya aklıma gelmeyen bişey olursa farketmemi sağlarsın ben de hemen merkezi arar öğrenirim...
slm topraksu, valla canım benimde ilk defa duyduğum birşey.karterle rahime girip kazıma yapıyo dr.ama çok ağrılı bir işlerm.3 gün arayla yapıyor adetime 10 gün var daha.3 kere yapacakmış.espirisi edir tam anlamadım.dr.um ne derse ben yapıyorum anlıyacağın
Canım benide eklermisniz listeye adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum ilacım bitti çünkü lucrin kullanıyorum şuan bugün 9. Lucrinimi vurdum bende pko vardı 2.denememiz istanbul acıbadem bülent beyde yapacaz inş listede herkesdi hamile görürüz
günaydın kızlarr
ben de cumartesi doktora gittim hem eşime hem bana 3 günlük antibiyotik verdi
reglımın 3.günü doğum kontrol hapına başlıcam 15.gün doktora gidicem
artık zaman daraldı umarım hepimiz için hayırlısı olur meleklerimize kavuşuruz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?