• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Kızlar sabah 9 da hastaneyı aradım. dr çarşambaya kadar bekle, o zamana kadar ığnene aynı şekılde devam et. eger carsambaya kadar olmassa sabahtan hastaneye gel i bakalım dedı. bazı dr lar farlutal verıyorlarmıs ya da dogum kontrol hapı oyle bırsey kullanayımmı dedım, hyrhıc bısı kullanma sakın, boyle gecıkmeler normaldır dedı. bakalım işim çarşambaya kaldı yanı anlayacagınız. valla benım kocam cok sabırsız bu konuda. gunde 10 kez msj atıyo adet oldunmu dıye. bıraksam varya benım yerıme o dogurcak neredeyse:)) tabı ısın sakası bu. Allah yardımcımız olsun.
ben ne durumdasın diye sorarken sen cevap yazıyormuşsun :9::9::9: demek normal bi durummuş.bana verilen randevu tarihide normal o zaman.28 ekim çok geç olmaz diyordum.tabi doktordan daha iyi biliyorum ya ben kendi kendime karar verebiliyorum!!!!!...neyse bekleyecez yani teşekkürler canım.senden haber alamasaydım ben doktorumu arayacaktım...

hımm evet canım bencede dr ne dıyosa onu yap..sakın bişey kullanma bende çok okudum oluyomuş gecikmeler..
sabırsızız bıraz bole konularda hemen olsun istiyoruz...

bakalım ıste ya sabırsızlanıyoruz ıster ıstemez. surec ne gosterecek bakalım?

benim ilk denemem kısa protokol du - uzun protokolu hiç bilmiyorum..
kime uzun kıme kısa uygulanıyomuş bılgısı olan varmı..
çpok sordum ama tam yanıt alamadım kşimseden..
ben adet oldum 2. gunu iğneye başladım.. 12mi 14 gun ne transfer yapılmıştı ..

aslında lucrin iğnesinin gecikme yaptığını çok iyi biliyorum ama herkeste olmuyor bu.insanın aklına acaba bir sorunmu var diye geliyor önce...bak mesela regl olunca da bu iğneye devam edildiğini yeni öğreniyorum...

ben ne durumdasın diye sorarken sen cevap yazıyormuşsun :9::9::9: demek normal bi durummuş.bana verilen randevu tarihide normal o zaman.28 ekim çok geç olmaz diyordum.tabi doktordan daha iyi biliyorum ya ben kendi kendime karar verebiliyorum!!!!!...neyse bekleyecez yani teşekkürler canım.senden haber alamasaydım ben doktorumu arayacaktım...

bende ınternete gırmısken merakta bırakmadan yazayım dedım. bu gece uyuyamadım acaba dr ne dıcek dıye. tedavımız senınle basa bas gıdıyor, ınsallah bebıslerımızde ırlıkte gelı hayırlısıyla... dedıgın gıbı yapacak bısı yok ekleyecegız.

Kızlar bu arada benim ilk denemem tuttu 3,5 aylıkken düşük yaptım...

5.haftamdan beri kanamam vardı tam kanama kesildi ..ohh dedim ..bebeğim düştü...

benim ilk denemem kısa protokol du - uzun protokolu hiç bilmiyorum..
kime uzun kıme kısa uygulanıyomuş bılgısı olan varmı..
çpok sordum ama tam yanıt alamadım kşimseden..
ben adet oldum 2. gunu iğneye başladım.. 12mi 14 gun ne transfer yapılmıştı ..

benim bildiğim kadarıyla uzun protokol yumurta rezervi iyi durumda olanlara yapılıyor.ama bu doktorun ve hastanın tercihi de olabiliyor.illa ki yumurta rezervi her zaman bir gösterge değil.daha kısa sürede sonuç almak isteyenler için kısa protokol de yapabiliyor.vücut için uzun protokolün daha iyi olduğunu duymuştum.bir ay önceden hazırlıyorlar tüp bebeğe...

Son düzenleme:
Kızlar bu arada benim ilk denemem tuttu 3,5 aylıkken düşük yaptım...

5.haftamdan beri kanamam vardı tam kanama kesildi ..ohh dedim ..bebeğim düştü...

canım çok geçmiş olsunnn :50::50: Allah bi daha yaşatmasın :50:

nesrinsavaş canım hiç başka bişi falan kullanma doktoruna güven onu dinle.. evet zorlu be sabırsız bi süreç fakat beklemek zorundayız... inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ...

canım çok geçmiş olsunnn :50::50: Allah bi daha yaşatmasın :50:

nesrinsavaş canım hiç başka bişi falan kullanma doktoruna güven onu dinle.. evet zorlu be sabırsız bi süreç fakat beklemek zorundayız... inşallah hakkınızda hayırlısı olsun ...

AMİNNN canım ...oyuzden dıyorum tuttupda erkenden düşen veya hiç tutmayan sakın uzulmesin ...her işte vardır bı hayır...
dr lar dedi...sakın uzulmeyın demek saglıksızmış...saglık olsaydı ip atla yıne tutunur dediler...

AMİNNN canım ...oyuzden dıyorum tuttupda erkenden düşen veya hiç tutmayan sakın uzulmesin ...her işte vardır bı hayır...
dr lar dedi...sakın uzulmeyın demek saglıksızmış...saglık olsaydı ip atla yıne tutunur dediler...

öyle canım doğru söylüyorsun.. ama Allah yinede yaşatmasınnn :50:

Günaydın kızlar....
egunal keşke senin yerine ben yesem :))) öffff bu gün çok işim var çokkk ama yapacak yerlerim ağrıyo :)))
daha afyonumda patlamadı :(

Ölesine internetten iş başvurusu yapmıştım ajansa biraz önce aradılar gelin görüşelim die :))))
eşimi aradım söledim sinir adam yaaa olmaz dio ama ben çarşamba gidip görüşcem :))) sonuçta başlayıp istediğim zaman bırakabileceğim bi iş ayy çok heyecanlandım

Günaydın kızlar....

Günaydın kızlar....
egunal keşke senin yerine ben yesem :))) öffff bu gün çok işim var çokkk ama yapacak yerlerim ağrıyo :)))

ne günaydını ayoll :1::1::1::1: tünaydın tünaydınnnnnnnnnnnn öğlen olduu :1::1::1:

ay benim de ütü ve çamaşır katlama işim var ama halaaaaaaaa başlamadım :d

Günaydın kızlar....

inşallahhhh canım bir an önce iştahın yerine gelsin...ayrıca bende sabahtan beri bilgisayara yapışmış durumdayım evle ilgilenmem lazım...tembellik tavan yapmış durumda...şimdi çıkıyorum siteden sonra döncem ben size

slm kızlarr nasılsınız kızlar bi karışım yiyorum kasımda tüp yapıcaz bi ay önceden yeniyorrr bakalım faydası olacakmı eleştiri ve öneri bekliyorummm
karanfil
tarçın
keten tohumu
çörek otu hepsinden birer yemek kaşıgı ve balll karanfil keten toh.ve çörek otunu havanda ezin karanfili çekilmiş alın her sabah bi çay kasıgı
bu arada doc yasakladıgı seyler şekerden uzak dur dedii ve tüm şeker katkılı şeylerden günde bi kase yogurt ye dediiii ekmek yasak az yiycem oda kepekli olursa dayanamayıp yiyorum o ayrııı:37:ama azzz ve elmaaaa hergünnn inş sizede faydalı olmuş olurrrr bol bebişli günlerrr

Son düzenleme:
Tembellik yok :20: hadi kalkın işlere koyulmaya bitince otururuz siz kalkmıyosunuz bende kalkamıyom birbirimize köstek oluyoruz hadiii :))

slm kızlarr nasılsınız kızlar bi karışım yiyorum kasımda tüp yapıcaz bi ay önceden yeniyorrr bakalım faydası olacakmı eleştiri ve öneri bekliyorummm
karanfil
tarçın
keten tohumu
çörek otu hepsinden birer yemek kaşıgı ve balll karanfil keten toh.ve çörek otunu havanda ezin karanfili çekilmiş alın her sabah bi çay kasıgı
bu arada doc yasakladıgı seyler şekerden uzak dur dedii ve tüm şeker katkılı şeylerden günde bi kase yogurt ye dediiii ekmek yasak az yiycem oda kepekli olursa dayanamayıp yiyorum o ayrııı:37:ama azzz ve elmaaaa hergünnn inş sizede faydalı olmuş olurrrr bol bebişli günlerrr

bende duymuştum ..yumurta arttırıcı ve gliştirici..çorek otu - bal - tarçın - sabak akjaşm 1 kaşık

Back
X