• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım - Aralık ayında tüp bebek yaptıracaklar arkadaşlar buyrunn :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi hly7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrrrr.....regl oldum ben...:66: :66: :66:...yarın doktoru arayacam normalde bu cuma doktor randevum vardı belki regl günüme göre tarihi öne çekerler...yıllardır her ay regl oldum diye üzülen ben şimdi seviniyorum ne tuhaf bi durum bu ya...inşallah 9 ay kırmızılar uğramasın...ilk ben başlıyorummmmm....

yuppıııı sankııı benım kırmızılar gelmıs gıbı sevındımmmmm:))))))))))))))))))) hadı bakalım bızıde bılgılendır. ınsallah arkandan bızlerde gelırızzzz...

hly7 canım benım bılgılerımı lucrın ıgne ve adetını beklıyor yazarmısın rıca etsem:)))

egunal hayırlı olsun kuzum cok sevindim,aynen bu ay ki gelecek kırmızılara bu kadar sevincegimizi düşünmezdim.hayırlı olsun.aynen tembelleştim ya,kafa vücut yorgun..canım bişey istemiyo ama cumaya kadar bitcek işler caresi yoookk:((

egunal hayırlı olsun kuzum cok sevindim,aynen bu ay ki gelecek kırmızılara bu kadar sevincegimizi düşünmezdim.hayırlı olsun.aynen tembelleştim ya,kafa vücut yorgun..canım bişey istemiyo ama cumaya kadar bitcek işler caresi yoookk:(([/QUOTE

Benimde 31 de iğneler başlıycak kısmetse bayramın 1. günü 6 iğnem olucak bende büyük temizliğe 3 kasımda başlıycam ancak biter bayram falan derken sanırsam yumurta toplamalar falan bayramdan sonraki hafta olursa rahatça otururum iş falan yapmadan beklerim kasım sonunu :))) neme lazım plan program yapmak iidir :54:

Ayyy çok sevindim hadi bakalım gelsin artık güzel günler :21::21::21: başlasın bi an önce hayırlısıyla
bende ilk kez adet olmuş birine gözün aydın deme şerefine ermiş oldum :16:

valla bende sanki hamilelik haberimi vermişimde tebrikleri kabul eder haldeyim...sağol canım...1.bekleme sürecim bitti şimdi aktif döneme giriyorum...sonrasında da 2.bekleme sürecine girecem yani test günümü bekleyecem :18:

yuppıııı sankııı benım kırmızılar gelmıs gıbı sevındımmmmm:))))))))))))))))))) hadı bakalım bızıde bılgılendır. ınsallah arkandan bızlerde gelırızzzz...

inşallah canım çok beklemeden hemen gelin arkamdan.sen benden 2 gün önce lucrine başlamıştın ama ben önce regl oldum bu işler hiç belli olmuyor.yumurta olgunlaştırıcı iğnelere vücudumuz nasıl tepki verecek görecez.belki burda da sen benden önde gidersin ve toplaması yapılan ilk sen olursun.doktoru arayacam bugün bakalım bundan sonrası için ne yapacaz bilgilendiririm sizi...

egunal hayırlı olsun kuzum cok sevindim,aynen bu ay ki gelecek kırmızılara bu kadar sevincegimizi düşünmezdim.hayırlı olsun.aynen tembelleştim ya,kafa vücut yorgun..canım bişey istemiyo ama cumaya kadar bitcek işler caresi yoookk:((

evet canım bu da tuhaf bir sevinç işte inşallah son regl imdir tabi 9 ay sonra devam...ben yola çıktım hadi sizde gelin arkamdan....:10::10::10:

regl oldum ne yapacam ben dedim.çok güzel iğneye devam et randevu gününde yani bu cuma merkeze gel ultrason ve kan tahliline bakalım dedi.ona göre de diğer iğnelere başlayacakmışım...cumadan önce yeni bilgi veremicem size...yinemi beklemedeyim neeeeeee.......:6::6::6:...neyse bende bu arada kalan işlerimi bitiririm.siz yatın bak ben erkenden yol aldım...

Son düzenleme:
işteee listemizzzzzzzzzzz :) listeye girmek isteyen arkadaşlar bilgilerinizi yazarsanız sizide hemencecik eklerim :) ayrıca listedeki arkadaşlarım lütfen aşamalarınızı söyleyin güncellemeleri yapayım :) :)

[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]
İsmi
[/TD]
[TD]
Yaşı
[/TD]
[TD]
Nedeni
[/TD]
[TD]
Merkezi
[/TD]
[TD]
Kaçıncı Denemesi
[/TD]
[TD]Hangi Aşamada [/TD]
[TD]Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
hly7
[/TD]
[TD]
23
[/TD]
[TD]
Pko
[/TD]
[TD]
Umut Tüp
[/TD]
[TD]
1.Deneme
[/TD]
[TD]1 kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]egunal
[/TD]
[TD]
31
[/TD]
[TD]
Sebepsiz İnfertilite
[/TD]
[TD]
Gazi Üni.
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]Adet oldu dr kontrolune gidecek[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
erva64
[/TD]
[TD]
30
[/TD]
[TD]
Eşi Azospermi
[/TD]
[TD]
Antalya Gelecek TüpBebek
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]
lale247
[/TD]
[TD]
34
[/TD]
[TD]
Rezerv Azlığı
[/TD]
[TD]
Memorial
[/TD]
[TD]
1.deneme
[/TD]
[TD]30 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysemels
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]İnternational Hospital[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]2-3 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]carmennn[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Bozuk Morfoloji [/TD]
[TD]Başkent Hastanesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]Ekim sonundaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]brnyns[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]Kendi isteğiyle :)[/TD]
[TD]Bahçeçi Fulya [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesrinsavas [/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]Erkek İnfertilitesi[/TD]
[TD]Ümraniye Erdem Hastanesi [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Lucrin iğne ve adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cansunida[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Eşi Azospermi[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Aralık adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]next81[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]Kabarık Liste[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]29 Ekimdeki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevimli7880 [/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Konya Eurofertil [/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]breshka[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]IVI Tüp Bebek[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]Yarın İğnelerine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]semramus[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]Rezerv Azlığı[/TD]
[TD]Başkent Tüp Bebek[/TD]
[TD]3.deneme[/TD]
[TD]1 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]melikee[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]Tüpler Kapalı[/TD]
[TD]Umut Tüp Bebek[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]15 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]xeda[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Malatya Doğufertil[/TD]
[TD]1.deneme[/TD]
[TD]14 Kasımdaki adetini bekliyor[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sehak[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]Sperm Azlığı[/TD]
[TD]Ankara Tıp Faküştesi[/TD]
[TD]2.deneme[/TD]
[TD]6 Kasımda lucrine başlayacak[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Rabbim inşallah ilk seferde tutmasını ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canlarım...:nazar::49::emir_bebek:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

nerdesin şekerim...hangi sayfalarda geziniyorsun da bizimle ilgilenmiyorsun...listeye eklenecek arkadaşlar var gittikçe artıyo sayımız ama sen firardasın....

kızlarrrrr.....regl oldum ben... ...yarın doktoru arayacam normalde bu cuma doktor randevum vardı belki regl günüme göre tarihi öne çekerler...yıllardır her ay regl oldum diye üzülen ben şimdi seviniyorum ne tuhaf bi durum bu ya...inşallah 9 ay kırmızılar uğramasın...ilk ben başlıyorummmmm....

regl oldum ne yapacam ben dedim.çok güzel iğneye devam et randevu gününde yani bu cuma merkeze gel ultrason ve kan tahliline bakalım dedi.ona göre de diğer iğnelere başlayacakmışım...cumadan önce yeni bilgi veremicem size...yinemi beklemedeyim neeeeeee.......:6::6::6:...neyse bende bu arada kalan işlerimi bitiririm.siz yatın bak ben erkenden yol aldım...

kuzumm dün iş günümdü benimm temizlik falan filan pc im açıktı burda gözüküodum arada okudum ama cvp yazamadım :26:

gözünaydın canım regl olmuşsunn ohhh hadi gelsin artık devamı :52::52: şimdi benim doktorum bana dediki adet olunca 2. günü kalk gel hemen hiç randevu falan almana gerek yok elini kolunu sallaya sallaya gel dedi :9::9: seninki biraz geç değil mi kuzum :26:

hly7 canım benım bılgılerımı lucrın ıgne ve adetını beklıyor yazarmısın rıca etsem:)))

tamamdırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :6::6:

kızlarr listede eksik bilgisi olanlar rica etsem bilgilerinizi verir misiniz ? bide güncellemeleri unutmayınız :21::21:

kuzumm dün iş günümdü benimm temizlik falan filan pc im açıktı burda gözüküodum arada okudum ama cvp yazamadım :26:

gözünaydın canım regl olmuşsunn ohhh hadi gelsin artık devamı :52::52: şimdi benim doktorum bana dediki adet olunca 2. günü kalk gel hemen hiç randevu falan almana gerek yok elini kolunu sallaya sallaya gel dedi :9::9: seninki biraz geç değil mi kuzum :26:[/B]

ben lucrin kullandığım için bu iğnelere adet olsamda devam etmem gerekiyor yani toplamda randevu gününe kadar 12 iğne vurulmuş olacam.iğne vurulmamış ve vitaminlerle folik asitle vs...gibi ilaçlarla adet olmayı bekleseydim bende 2.ya da 3.günü gidecektim hastaneye...normal bi durummuş bu yani.niye geç gelicem ben dedim geç değil iğnelere devam dediler...

ben lucrin kullandığım için bu iğnelere adet olsamda devam etmem gerekiyor yani toplamda randevu gününe kadar 12 iğne vurulmuş olacam.iğne vurulmamış ve vitaminlerle folik asitle vs...gibi ilaçlarla adet olmayı bekleseydim bende 2.ya da 3.günü gidecektim hastaneye...normal bi durummuş bu yani.niye geç gelicem ben dedim geç değil iğnelere devam dediler...

hımmm demekki uzun protokolde böyle oluyor... kafanı karıştırmak için sölemedim canım yanlış anlama :29:

hımmm demekki uzun protokolde böyle oluyor... kafanı karıştırmak için sölemedim canım yanlış anlama :29:

canım benim niye kafamı karıştırasın hem daha iyi ya aklıma gelmeyen bişey olursa farketmemi sağlarsın ben de hemen merkezi arar öğrenirim...:16:

slm topraksu, valla canım benimde ilk defa duyduğum birşey.karterle rahime girip kazıma yapıyo dr.ama çok ağrılı bir işlerm.3 gün arayla yapıyor adetime 10 gün var daha.3 kere yapacakmış.espirisi edir tam anlamadım.dr.um ne derse ben yapıyorum anlıyacağın:27:

bildiği birşey vardır herhalde, ilk defa duydum. inşallah herşey iyi olur, bu sefer olumlu sonuç alırsın.

Canım benide eklermisniz listeye adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum ilacım bitti çünkü lucrin kullanıyorum şuan bugün 9. Lucrinimi vurdum bende pko vardı 2.denememiz istanbul acıbadem bülent beyde yapacaz inş listede herkesdi hamile görürüz

günaydın kızlarr
ben de cumartesi doktora gittim hem eşime hem bana 3 günlük antibiyotik verdi
reglımın 3.günü doğum kontrol hapına başlıcam 15.gün doktora gidicem
artık zaman daraldı umarım hepimiz için hayırlısı olur meleklerimize kavuşuruz...:49::49::49:

Canım benide eklermisniz listeye adet olmayı bekliyorum bugün yarın olurum ilacım bitti çünkü lucrin kullanıyorum şuan bugün 9. Lucrinimi vurdum bende pko vardı 2.denememiz istanbul acıbadem bülent beyde yapacaz inş listede herkesdi hamile görürüz

ekliyorum senide listeye .. yaşını da söyler misin ? :34:

günaydın kızlarr
ben de cumartesi doktora gittim hem eşime hem bana 3 günlük antibiyotik verdi
reglımın 3.günü doğum kontrol hapına başlıcam 15.gün doktora gidicem
artık zaman daraldı umarım hepimiz için hayırlısı olur meleklerimize kavuşuruz...:49::49::49:

canım yaa şimdi kafam karıştı siz ne durumdasınız tam olarak :26: uzun protokol mu senin ki neden d.k hapı kullancan kafam karıştı pardon :26: ne yaziim şimdi sana :1:

canım yaa şimdi kafam karıştı siz ne durumdasınız tam olarak :26: uzun protokol mu senin ki neden d.k hapı kullancan kafam karıştı pardon :26: ne yaziim şimdi sana :1:[/QUOTE]

canım bnm ki uzun protokol vala benm ilk denemem bu ben de bilmiyorum doktorumun söylediği bu
reglimin3. günü başlayıp 15 gün kullanmam için yasmin verdi 15.güne de randevu verdi gidicekmişim

Back
X